Melimeli Avaliações 316

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att köpa, följa och få produkten levererad. Har inget att klaga på om servicen. Hade ev velat ha fler bilder på tex upphängning osv på hemsidan och en bättre manual. Jag köpte sänggaveln Etta.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det strulade med leverans pga att soffan inte levererades enligt som på hemsidan, dvs med båda armstöden av. Det löste sig, men var såklart lite surt eftersom det blev mer omständigt att jag hade trot... Ver mais

Detalhes da empresa

316 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Love my new Luca sofa!

I just received my Luca sofa and I love it. It's gorgeous and comfy. I would also highlight their customer service - The team has been attentive and personal throughout the purchase and delivery process, something scarce these days. Thank you Meli Meli team!

8 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Melimeli

Hi! Thank you so much for your kind and thoughtful feedback. We are delighted to hear that you are happy with both the sofa and our customer service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vann ett otroligt fint andra-pris i…

Vann ett otroligt fint andra-pris i tävling. Fick hem sakerna snabbt, och är så nöjd med hur de ser ut och hur kvaliteten verkar

13 de abril de 2026

Resposta da Melimeli

Hej! Stort tack för din fina recension. Det gläder oss att du är nöjd med produkterna.

Väldigt nöjd med servicen

15 de abril de 2026

Resposta da Melimeli

Hej! Tack jättemycket för din recension. Vi tar verkligen med oss din feedback kring fler bilder på upphängningen, och även monteringsmanualen.

Utmärkt!

Utmärkt service, högkvalitativ produkt och leverans i utlovat tidsspann. Supernöjd!

25 de março de 2026

Resposta da Melimeli

Hej! Stort tack för din recension, det värmer att höra att du är så nöjd! 😊

Resposta da Melimeli

Hej! Tack för din recension. Jag beklagar verkligen fördröjningen. Eftersom din beställning ska levereras till en privat brygga i skärgården ligger det utanför vårt ordinarie leveransflöde, vilket innebär att leveranstiden blir längre än de normala 3–14 arbetsdagarna. Som vi även nämnt via mail kommer du att bli kontaktad i början av nästa vecka för att samordna leveransen tillsammans med sjötransportbolaget. Tack för din förståelse, och hör gärna av dig om du har några funderingar under tiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Soffan är fin men tyvärr använder…

Soffan är fin men tyvärr använder Melimeli sig av ett leverans bolag som beter sig kriminellt.
Jag hade betalat extra för inbärning av soffan. De var 3 personer och ena mannen lurade mig att signera ett papper att vi fick ta bort emballaget innan den bara in. Akta er! Den signaturen kostade 600 kr extra! Den skulle ha burit in med emballage lika lätt men jag var snäll och tänkte att soffan väger mindre utan emballage.

Dvs. Jag accepterade att vi tar tillsammans bort emballaget innan det bars och det kostade 600 kr.

Synd för nu blir jag bara arg när jag ser soffan.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Melimeli

Hej! Jag beklagar verkligen din upplevelse av leveransen och att du upplevt att fraktpersonalen har vilselett dig eller att soffan egentligen borde ha fått plats med emballaget kvar. Det är givetvis inte acceptabelt, och vi har självklart tagit ärendet vidare till ansvarigt fraktbolag.

Jag vill gärna förklara rutinen kring avemballering: Om soffan kan bäras in med emballaget kvar ska den självklart inte behöva avemballeras, och då tillkommer ingen extra kostnad.

Om fraktpersonalen däremot bedömer att soffan, med emballage, är för stor för att kunna bäras in till önskad plats, kan de erbjuda avemballering mot en kostnad på 600 kr, som efterdebiteras av oss. Denna kostnad framgår i det dokument som signeras i samband med leveransen.

Självklart ska detta bara tillämpas efter en noggrann bedömning av fraktpersonalen. Om det inte är fallet i ditt ärende ska du naturligtvis inte debiteras för tjänsten.

Vi hoppas att du trots den bristfälliga leveransen kan njuta av din nya soffa.

Hade gett 0 stjärnor om jag kunde

Hade gett 0 stjärnor om jag kunde. Det går i princip inte att ångra sitt köp utan att tappa 30 % av värdet alltså ca 10 000 kr. Melimeli anlitar ett företag som ombesörjer frakten, de tog bort emballaget för att kunna bära upp soffan. Pga av detta kunde jag inte lämna tillbaka soffan alls. Kundtjänst var inte tillmötesgående alls.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Melimeli

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att den inte motsvarade dina förväntningar.

För att våra kunder ska känna sig trygga i sitt köp erbjuder vi en förlängd ångerrätt på 100 dagar. För att en lagervara ska kunna returneras utan prisavdrag behöver den vara i nyskick och i sitt originalemballage. Detta framgår av våra köpvillkor, som godkänns i samband med köpet, och är även praxis hos många aktörer inom branschen.

I detta fall saknade soffan emballage och var monterad, vilket tyvärr innebär att vi inte kan sälja den vidare som en ny vara. Soffan kan självklart ändå returneras, men i sådana fall görs ett prisavdrag motsvarande värdeminskningen. Den exakta summan fastställs efter kontroll i samband med returhanteringen. Vår uppfattning var dock att det alternativ som valdes i detta fall var att returnera soffans klädsel till det angivna prisavdraget, snarare än hela soffan.

När det gäller avemballeringen var vår uppfattning efter vårt samtal att fraktpersonalen gjorde detta efter en överenskommelse på plats, för att kunna bära in soffan enligt önskemål. Om situationen upplevdes annorlunda från din sida är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss igen, så tittar vi gärna på det.

Vi förstår att situationen känns tråkig, och vi uppskattar verkligen din feedback. Tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mail om du har några funderingar kring detta.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättenöjd med min nya soffa!

Supernöjd med min nya soffa från Melimeli. Otroligt skön och en härlig färgklick i vårt hem!

21 de janeiro de 2026

Resposta da Melimeli

Hej! Stort tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med din nya soffa.

Snabbt

Snabbt, felfritt och smidigt!

28 de novembro de 2025

Resposta da Melimeli

Hej! Tack för recensionen, det gläder oss att höra.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The couch is still not delivered…

The couch is still not delivered because the logistics company is booking the delivery date wrong and wrong and wrong again. I called 5 times with them and still they don’t get it. It’s exhausting!

25 de novembro de 2025

Resposta da Melimeli

Hi! I sincerely apologize for the delivery experience not meeting expectations. Thank you for your patience while we arranged delivery on your preferred date. We hope everything finally went smoothly and that you are enjoying your sofa.

Underbar service

Underbar service. Kundtjänsten var otroligt bra och smidigt att jobba med.

20 de novembro de 2025

Resposta da Melimeli

Hej! Tack snälla för din recension, så kul att höra att du är nöjd med servicen. Det gör oss jätteglada!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.