Veja o que dizem as avaliações
In februari een bestelling geplaatst en die snel ontvangen. Helaas bleek de kleur van een pak in het echt totaal anders te zijn dan op de foto (misleidend!), dus geretourneerd. Net als vele andere kla... Ver mais
Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...
Informações de contato
Holanda
- memali.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Geld nog niet terug ontvangen na een…
Geld nog niet terug ontvangen na een retour zending. En ook geen antwoord terug via de mail..
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring. Ik heb op 2 juni een bestelling geplaatst en heb deze tot op heden nog steeds niet ontvangen. Daarnaast heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice, maar ik krijg geen enkele reactie.
Vertragingen kunnen gebeuren, maar klanten volledig in het ongewisse laten en niet reageren op berichten vind ik onacceptabel. Als klant verwacht je op zijn minst duidelijke communicatie over de status van je bestelling.
Op dit moment kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen. Ik hoop alsnog snel een reactie en een oplossing te ontvangen.
Super slechte klantenservice
Super slechte klantenservice. Mijn pakket is nooit opgestuurd en ze blijven zeggen dat het eraan komt. Nog nooit meegemaakt dit.
Wacht al 5 maanden
In januari een bestelling gedaan.
Bestelling in maart geannuleerd want ik had deze nog steeds niet ontvangen!
Tot op heden geen reactie of terugbetaling ontvangen. Zonde want ik had tot deze bestelling nooit problemen
Slechte ervaring
Ben momenteel al 2 weken op een jurk aan het wachten, heb meerdere keren gevragen wanneer deze verzonden wordt. Steeds wordt er een dag gezegd maar heb nog steeds niks ontvangen, de laatste update is dat de jurk deze donderdag verzonden zou worden. Heb nog geen verzendbevestiging ontvangen, erg slecht dit. Bij de vraag van geld terug of een andere jurk krijg ik geen gehoor.
———-
Fijne kleding. Duurt wat langer voor retour wordt terugbetaald en weinig reactie vanuit de klantenservice.
Ik wacht al sinds 11 mei op mijn…
Ik wacht al sinds 11 mei op mijn bestelling. Het is vandaag 10 juni. Op de website staat; voor 17.00 uur besteld is vandaag verzonden. Het duurt al 31 dagen zonder dat er op mailtjes of instagramchats gereageerd wordt. Schandalig!
Onduidelijkheid levering
Pre-order item besteld halverwege mei. Ik snap dat dat even duurt, maar op de site staat al tijden dat het binnen 2 werkdagen geleverd wordt. Meerdere keren gemaild met de vraag wanneer ik de bestelling kan verwachten. Ze geven elke keer aan dat het eind die week geleverd wordt. Inmiddels bijna een maand verder en heb nog niks..
De dames achter deze webshop zijn niet…
De dames achter deze webshop zijn niet meer dan oplichters. Ze houden zich niet aan hun eigen algemene voorwaarden. Bestellingen worden niet optijd verstuurd of helemaal niet verstuurd en contact met de klantenservice is niet mogelijk! Ze reageren nergens op maar staan wel elke dag leuk te doen op instagram. Weten deze dames wel hoe ze op een legale manier een webshop moeten runnen? En geld terug betalen kennen ze ook niet: oplichters!
De reviews laten zien hoeveel gedupeerden er zijn, mijn tip aan jullie: schakel instanties in en neem vervolgstappen. We mogen hopen dat dit soort webshops snel sluiten!
Jullie zijn ronduit asociaal en moeten je kapot schamen!
3,5 week geleden wat besteld
3,5 week geleden wat besteld. Nog steeds niet gekregen. Meerdere keren gemaild dat ik me geld terug wil. Krijg ook geen reactie. Lekker bedrijf hoor👍🏼
Niet bestellen
Niet bestellen! Onbetrouwbaar en kost je meer energie en tijd dan je lief is.
In Maart een bestelling gedaan, na heel veel mailcontact waarin ik steeds verkeerde indicaties kreeg wanneer mijn bestelling zou komen 2 maanden later de bestelling gekregen. Uiteindelijk een broek retour gedaan, weer na lange tijd en meerdere aandringende mails een bedrag gestort gekregen maar de helft van het bedrag wat ik terug hoor te krijgen. (Dit zijn geen retourkosten want die heb ik er zelf nog bij moeten betalen) Nu bijna 4 maanden verder en nog steeds in contact met dit bedrijf om het behorende bedrag terug te krijgen.
Geen geld terug
Ik heb in februari een bevestiging gekregen in de mail dat mijn retour in goede orde is ontvangen. Na 14 dagen had ik nog steeds mijn geld niet ontvangen. 1 keer een reactie gekregen met de vraag welke items ik had geretourneerd. Hier netjes op gereageerd, vervolgens krijg ik geen reactie meer nadat ik 3x heb gemaild met de vraag naar een update. In april nogmaals gemaild waarop ik de reactie kreeg dat ik binnen 4 werkdagen mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels is het juni en heb ik mijn geld nog steeds niet terug.
Pakket nog steeds niet binnen en slecht contact
Ik wacht ondertussen al 10 week op mijn pakketje.
Heb een shirtje in de pre oder gekocht. Na 2 week nog niks binnen. Meerdere keren mail contact met hun gehad. Reactie erop verschilde per keer ene keer binnen 2 dagen andere keer week ertussen.
In het mailtje werd gezegd dat het pakketje de volgende dag verzonden gaat worden. Niet dus. Nog steeds niks binnen. Weer gemaild 10 dagen verder en nog geen reactie….
Top!
Ik moet eerlijk zeggen dat in skeptisch was na het lezen van sommige reviews. Maar na contact via facebook met 1 van hun medewerksters, die overigens binnen 5 minuten reageerde, heb ik toch een bestelling gedaan. En zoals beloofd, meteen dag erna verstuurd en snel in huis. Het product voldoet ook nog aan mijn verwachtingen dus ik ben dik tevreden over hun service!! Ik ga zeker opnieuw bestellen!
Verkeerde bestelling, slechte kwaliteit & terugbetaling na 2 maanden
Ik had een bestelling geplaatst van een jurkje, een playsuit en oorbellen. De playsuit had een slechte kwaliteit. Ik kreeg het verkeerde jurkje en er miste al steentjes uit de oorbellen. Vervolgens heb ik alle drie de producten retour waarbij ik het retour label moest aanvragen via de mail omdat het niet op de site lukte. Ik heb hierna twee maanden moeten wachten tot ik m’n geld terugkreeg en heel veel moeten mailen waarbij er maar één keer in de zoveel dagen antwoord werd gegeven. Niet eerder heb ik zo’n slechte ervaring gehad met een kleding website.
Geld terug
Ik had 8 april besteld een pre order product en op 19 april nog niks gehoord ik mailde ze en ze zeiden dat het product niet leverbaar was en of ik dan een ander product zou willen. Ik mailde terug dat ik mijn geld terugwilde hier hebben ze een maand heel slecht/niet op gereageerd en valse beloftes gedaan over dat ze het gaan terugboeken na een maand heb ik gereageerd op hun socials en is het eindelijk na 2 keer reageren op hun socials terug .. ik bestel hier nooit meer
Bespaar je zelf de tijd en stress
Bespaar je zelf de tijd en stress en bestel hier niet. Eerst vijf weken moeten wachten op mijn bestelling. Na twee weken al gemaild hoe het er voor stond en toen werd gemeld dat de vracht binnen twee werkdagen binnen zou komen, niet dus. Toen ik de items eindelijk ontving leek een van de twee items totaal niet op de foto van de website. Toen ik het item wilde retourneren bleek het onmogelijk om een retourlabel aan te maken. Na wat heen en weer gemail toch een retourlabel ontvangen. Nu inmiddels na drie weken nog steeds niet mijn geld ontvangen, terwijl dat volgens de website binnen 14 dagen wordt teruggestort
Geen geld terug
In februari wat besteld, meermaals contact gehad via dm en mail. Constant kreeg ik de reactie dat er een nieuwe lading aankwam ook als ik mijn geld terug vroeg.
Tot op heden geen geld terug. Slecht te bereiken.
Helaas op 11 mei al retourbevestiging…
Helaas op 11 mei al retourbevestiging gehad maar geen terugbetaling ontvangen geen reactie op email gekregen....
VERSCHRIKKELIJK
VERSCHRIKKELIJK.
Op 20 FEBRUARI een pre order besteld. Na 4 weken nog steeds niks gehoord van het pakketje. Hierdoor heb ik vaak gemaild, waarbij ze zeker 4 keer hebben gezegd dat het aanstaande week zou verzonden worden. Ondertussen, 2 maanden later, verzoek gedaan tot terugbetaling. Hier kreeg ik dan 2 weken geen antwoord op. Na een ingebrekestelling toch antwoord en bevestiging dat ze wouden terugbetalen binnen 3 a 5 werkdagen. Na 2 weken nog steeds geen terugbetaling ontvangen, opnieuw mailen. Opeens een mail dat de bestelling verzonden is, dewelke de dag nadien ook toekwam, ondanks ik had gemeld het pakketje niet meer te willen ontvangen en terugbetaling te eisen. Opnieuw mailverkeer om dit recht te zetten. Pakket uiteindelijk ook nog eens mogen terugsturen. Uiteindelijk, vandaag, 26 MEI, 3 maanden later, heb ik eindelijk het terugbetaalde bedrag ontvangen. Absoluut geen aanrader!!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.