MemaliAvaliações

1.073
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik moet eerlijk zeggen dat in skeptisch was na het lezen van sommige reviews. Maar na contact via facebook met 1 van hun medewerksters, die overigens binnen 5 minuten reageerde, heb ik toch een bestel... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ben momenteel al 2 weken op een jurk aan het wachten, heb meerdere keren gevragen wanneer deze verzonden wordt. Steeds wordt er een dag gezegd maar heb nog steeds niks ontvangen, de laatste update is... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

In februari een bestelling geplaatst en die snel ontvangen. Helaas bleek de kleur van een pak in het echt totaal anders te zijn dan op de foto (misleidend!), dus geretourneerd. Net als vele andere kla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Informação fornecida por fontes externas variadas

Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(1.073)

662 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Oplichting

Ik heb in december een jurkje besteld bij memali. Ik heb alleen een bevestigingsmail gekregen meer niet. Paar weken later gemaild, geen reactie op gehad. Nu paar maanden later weer gemaild en via insta een bericht gestuurd. Daar ook geen reactie op gekregen. Niet daar bestellen dus!!!!

3 de abril de 2026

Vreselijk

Vreselijk!
Half maart bestelling gedaan van een blazer. Kreeg een paar dagen na de bestelling, nadat ik hen zelf had gemaild of de bestelling wel goed doorgekomen was omdat ik nog niets had gehoord, een reactie terug dat maat M niet meer beschikbaar was. Ik kon wel een andere kleur kiezen, maar die wilde ik nu juist niet.
Sindsdien ben ik al een aantal mailtjes verder dat ik wil annuleren en dat ik mijn geld terug wil. Komt weinig tot geen reactie op... heel slechte klantenservice.
Overigens stond maat M op de website nog steeds op voorraad, dat is pas deze week aangepast naar uitverkocht. Dus er zullen er nog wel meer verkocht zijn die niet geleverd kunnen worden.
Nooit meer bestellen hier!

3 de abril de 2026

Bestel hier nooit!

Ik had een topje besteld. Kreeg elke week te horen dat hij geleverd zou worden, na 4 weken nog steeds niks binnen gekregen. Uiteindelijk mijn bestelling laten annuleren. Heb ik letterlijk 10 mails moeten sturen om achter mijn geld aan te gaan. Al met al bestel hier nooit. Klantenservice is waardeloos.

1 de abril de 2026

OPLICHTING!

Pas op! Oplichting! 5 maart een bestelling geplaatst. Na 4 weken nogsteeds niks verzonden. Reageren niet op mailtjes, Instagram dm's, TikTok berichten.

1 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze klachtenservice, gaan dagen/weken overheen tot je reactie krijgt.

Voor de 2e keer een bestelling met broeken geplaatst, over de broeken wil ik niet klagen. Zeer tevreden. Echter de klantenservice is echt waardeloos. Ik had 25-2 een bestelling geplaatst. Echter 10-3 pas reactie terug dat er een broek niet leverbaar was, nou prima kan gebeuren toch. Maar stuur dan gewoon een mail? En dan met opties wat ik zou willen. Ik stuur die 10-3 direct reactie om welke broek het gaat, meerdere mails gestuurd en pas 23-3 reactie... Waarin staat dat de bestelling is verzonden en ik het geld terug ontvang van missende broek binnen 3 werkdagen. Broeken waren inderdaad geleverd. Geld nog steeds niet mogen ontvangen, reageren zijn ze ook niet bepaald goed in. Wel erg jammer van dit bedrijf omdat ik wel tevreden ben over de jeans.

31 de março de 2026

Oplichters

Begin februari artikelen retour gestuurd, tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Meerdere malen geappt, waarna verteld word dat het in verwerking is. We zijn nu 1,5 maand verder….

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Langer dan een maand geleden een…

Langer dan een maand geleden een bestelling geplaatst. Memali heeft deze ontvangen en bevestigd dat het retour is gekomen. Meerdere malen wordt aangegeven dat de bestelling is geretourneerd en de betaling wordt teruggestort. Tevergeefs weken verder nog steeds geen teruggave van mijn geld.

28 de março de 2026

Oplichters 😠

Bestelling niet binnen gekomen, op 16-3 besteld en voor 17:00 besteld is morgen in huis. Nou nee hoor.. Krijg kortaf mailtjes word slecht geantwoord en zeggen dat het opgestuurd word maar geloof er niks van heb er geen vertrouwen in en wil me geld terug. Bestel hier geen kleding!!

26 de março de 2026

Hier niet bestellen!

Ik heb maanden geleden een bestelling geplaatst die ik nooit heb ontvangen. Aangezien het een blazer was die als set gedragen kan worden heb ik nu niks aan de broek. Ook mijn geld niet terug gehad! Er wordt slecht of helemaal niet gereageerd op e-mails…

24 de março de 2026

Oplichters

5 weken geleden besteld, memali geeft geen gehoor over levertijd. Na 4 weken heb ik eindelijk contact gehad met verzoek om bestelling volledig te annuleren en te crediteren. Hierop wederom geen antwoord gehad. Bestelling van meer dan 130€ !!!!
Inmiddels aangifte gedaan en melding gemaakt bij fraudehulp.nl . Ik ga mijn geld hoe dan ook terug krijgen en adviseer niemand hier ook maar iets te bestellen !!!

24 de fevereiro de 2026

oplichters klantenservice

Wat een verschrikkelijke klantenservice. Ik heb een pakketje besteld die ik na 3 weken nog niet binnen had, ik heb toen via de mail contact gehad waarin ze zeiden dat de maat die ik had bestelt niet meer beschikbaar was, dus ze zouden een maat kleiner op sturen. Daar heb ik weer 2 weken op gewacht en ik heb meerdere mails gestuurd en een bericht op instagram, maar krijg hier niks van te horen. Op de dag van van vandaag wacht ik hier nog steeds op. Ronduit asociaal, BESTEL HIER NIET !!!!

4 de março de 2026

Wacht al 2 maand op terugbetaling

Ik wacht sinds half januari op een terugbetaling van mijn geretourneerde pakketje.

Ondanks meerdere contactpogingen heb ik geen inhoudelijke reactie ontvangen van de klantenservice.

Op 9 maart heb ik een formele ingebrekestelling gestuurd en de webshop 14 dagen gegeven om het bedrag terug te betalen. Deze termijn is inmiddels verstreken, maar ik heb nog steeds geen geld ontvangen.

Op basis van mijn ervaring raad ik sterk af om hier iets te bestellen, vooral als er iets misgaat en je afhankelijk bent van de klantenservice.

2 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wij gingen een leuk kado zoeken

Wij gingen een leuk kado zoeken voor een vriendin van ons, nou dus wij vonden laarzen die ze helemaal het zou vinden, we hadden ze besteld en kregen de verkeerde kleur laarzen binnen, die we konden retouren (dachten we maar natuurlijk zat t weer tegen.) het service team is onaanspreekbaar en totaal niet behulpzaam in een weg vinden of om de goeie laarzen op te sturen of om ons geld terug te geven. Totaal geen aanrader want het gaat nogal mis met het juistere product geven en als je dan een oplossing probeert te vinden komt er 0,0 reactie terug en worden je e-mails volledig genegeerd. Niet betrouwbaar en het zeker niet waard. Wij hebben dit op 30 januari besteld en hebben tot nu toe nog geld geld of product terug gezien, en ook niet eens een fatsoenlijke reactie. Afrader.

30 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbaar! Je zit je geld nooit meer terug!

Retourzending terugsturen en nooit meer je geld terugkrijgen! Ik wacht inmiddels al 3 maanden op mijn geld en heb al meerdere malen gemaild. Elke keer opnieuw moeten ze het weer bekijken! Zou hier nooit meer iets kopen! Super onbetrouwbaar bedrijf!

22 de março de 2026

Bizar slechte communicatie

Ik heb 2x bij deze webshop iets besteld, allebei de keren ging dit enorm moeizaam en was de communicatie bizar slecht.

Op 25 februari heb in een pantalon besteld, op de website stond voor 17:00 verzonden, dezelfde dag in huis. Op 1 maart had ik de broek nog niet, ook geen mail van vertraagde levertijd of overige informatie. Ik heb een mail verstuurd of er iets mis was met de bestelling, hier kreeg ik geen reactie op. Op 4 maart heb ik een nieuwe mail gestuurd met de vraag of ik alsjeblieft een reactie kon krijgen, hierop kreeg ik een mail terug met de mededeling dag de pantalon ‘helaas niet meer op voorraad was’. Verder geen enkele andere reactie, oplossing of verdere informatie. Ik heb hier direct op gereageerd dat ik dan mijn geld terug zou willen. Eind van de dag heb ik nogmaals gemaild, geen reactie. Op maandag heb ik via instagram contact gezocht en mijn verhaal nogmaals gedaan, geen reactie. Woensdag heb ik nogmaals om een reactie gevraagd en toen kreeg ik een mail dat de order geannuleerd was en ik mijn geld terug zou krijgen, verder geen excuses.

Een eerdere bestelling was
een shirt waarbij op het moment van bestellen niet was aangegeven dat dit een pré order was. Toen het shirt na een week nog niet binnen was, zag ik dat er op de website stond dat het shirt nu in pré order was. Kan gebeuren, wel jammer dat ik hier niet over geïnformeerd werd per mail. Uiteindelijk kwam het shirt 2 weken na de uiterlijk aangegeven verzenddatum op de website en moest ik elke x meerdere mails sturen voordat ik een reactie kreeg op de levertijd.

Ik vind dit gebrek aan communicatie uiterst storend en zou het niet aanraden hier te bestellen.

16 de março de 2026

Geen bestelling ontvangen

Na een maand heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Klantenservice is heel slecht bereikbaar.

Steeds beloven ze me dat het eraan komt maar daar is niks van waar.

15 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.