MemaliAvaliações

1.073
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik moet eerlijk zeggen dat in skeptisch was na het lezen van sommige reviews. Maar na contact via facebook met 1 van hun medewerksters, die overigens binnen 5 minuten reageerde, heb ik toch een bestel... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ben momenteel al 2 weken op een jurk aan het wachten, heb meerdere keren gevragen wanneer deze verzonden wordt. Steeds wordt er een dag gezegd maar heb nog steeds niks ontvangen, de laatste update is... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

In februari een bestelling geplaatst en die snel ontvangen. Helaas bleek de kleur van een pak in het echt totaal anders te zijn dan op de foto (misleidend!), dus geretourneerd. Net als vele andere kla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een geweldige winkel,al vaak wat besteld, super leuke en goede kwaliteit kleding voor een zacht prijsje.Aandrader Kayleigh

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Informação fornecida por fontes externas variadas

Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(1.073)

662 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Pure OPLICHTING

Begin december hebben ze mijn retour ontvangen en geaccepteerd maar tot op heden nog geen cent terug gekregen. Midden januari naar ze gemaild, kreeg toen te horen dat het bedrag binnen 5 werkdagen op mijn rekening zou staan, inmiddels weer 2 maanden verder nog steeds niks terug. Bestel niet bij deze oplichters!

EDIT: Ik ben er net achter gekomen dat ze nog een ander bedrijf hebben genaamd 'Shoewanted' de facebook pagina staat nog online en de eerste posts zijn van 9 jaar geleden en het laatste bericht is in februari dit jaar geplaatst, de site werkt op dit moment (gelukkig) niet, ook bij dit bedrijf vele negatieve reacties. Heb inmiddels ook de eigenaresse van deze winkels gevonden. Ik snap niet hoe dit bedrijf al 11 jaar bestaat..

13 de março de 2026

Bestelling van 3-12-2025 nooit binnen gekomen

Heb op 3-12 een blazer ge pre-orderd. Nog steeds niet binnen, reageren ook niet op mijn mails. Heb er gewoon 60 euro voor betaald. Eerder zijn mijn pakketten wel binnengekomen, ben nu gewoon opgelicht...... Heb na meerdere mails en er is geen telefoonnummer beschikbaar nog steeds mijn geld niet terug of mijn blazer! Echt bizar..

12 de março de 2026

OPLICHTING!! Doe aangifte!

3 weken geleden besteld. Zou zelfde dag worden verzonden. Meerdere keren contact gezocht pas bij dreigen met aangifte reageerde ze en kreeg ik steeds valse beloftes: “er zijn net nieuwe plukjes binnen, einde van de week wordt verzonden” .
Ik verzoek iedereen om aangifte te doen ( incl ikzelf: politieagent) hoe meer aangiftes, hoe groter de zaak wordt opgemaakt en meer kans je hebt op geld retour! Benoem daarbij kvk nummer van hun: 59345047 + screenshot van je bestel bevestiging EN melding bij ACM Consuwijzer

10 de março de 2026

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN. Ik heb 2 maanden geleden een pre-order bestelling gedaan. Niks over gehoord, dus zelf gemaild. Een maand terug werd gezegd dat het onderweg was, maar AGAIN niks van vernomen sindsdien. Ik denk eraan aangifte te doen als ze niets leveren en/of terugstorten binnenkort. V-R-E-S-E-L-I-J-K BEDRIJF.

9 de março de 2026

Trendy

Mooi kleding, variërend assortiment. Met de nieuwste trends mee.

8 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al weken op mijn geld van een…

Ik wacht al weken op mijn geld van een retour pakket.
Ik heb al meerdere mails verstuurd o.a. 2 mails van ingebrekestelling.
Ik ga serieuze stappen ondernemen als ik het geld niet terug krijg na dit weekend, het gaat om een fors bedrag.
Bij deze raad ik je aan hier niet te bestellen als je twijfelt over maten etc. En als je dus moet retourneren

8 de fevereiro de 2026

27 december bestelling geplaatst

27 december bestelling geplaatst, werd oppeens een pre-order. Afgewacht , 26 januari e-mail gestuurd hoe het er mee voor stond. Ze gaven aan dat ze de week daarna binnen zouden komen en ik hem ontvang.. tot op heden niks ontvangen, gaat volgensmijj een hoop mis hier

7 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit geld terug ondanks retour is ontvangen

Bestelling 28 december besteld, 30 december bezorgd, 31 december retour gestuurd en 15 januari ontvangstbevestiging van de retour. Maar nooit mijn geld terug gekregen. Klantenservice reageert niet. Ik bestel hier nooit meer, gewoon €100 kwijt.

6 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

WAARSCHUWING BESTEL HIER NIKS!!

WAARSCHUWING BESTEL HIER NIKS!!! Helaas heb ik zelf van te voren geen revieuws gecheckt dan had ik hier nooit besteld. Ook ik heb mijn artikelen retour gestuurd maar de terugbetaling blijft uit. Via de mail en Instagram krijg je netjes een antwoord wat het ordernummer is en daarna stopt alle communicatie. OPLICHTERS

5 de março de 2026

BESTEL HIER NIKS!!!!!!

BESTEL HIER NIKS!!!!!!! (OPLICHTINGSZAKEN)

21 januari een pre order besteld, zou voor 10 februari binnen komen in die week gemaild en bericht dat het de volgende week binnen zou komen.
Gewacht... geen pakket weer gemaild en via insta een bericht gestuurd totaal geen reactie meer mogen ontvangen. Op instagram nog steeds actief aan het posten maar reageren op mails ho maar.
Ik ben echt zo boos!!! ik vind dit zooo slecht!!!
Het geld ben ik gewoon kwijt en ben gewoon opgelicht.
Mensen bestel hier niets en lees de vele slechte recensies van andere die ook geen geld terug krijgen of de pre order niet binnen krijgen. Er is geen contact te krijgen met deze mensen.

3 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.