Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har kun fått testet en natt! Men det er første gang gutten vår har sovet så lenge i strekk, han er nå straks 6 måneder. Det hjalp veldig at han ikke fikk beveget seg så mye, han sov godt igjennom n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är så otroligt nöjda med detta tyngddjur som vi köpte till vår bebis! Den är inte bara supermjuk och gosig, utan också otroligt fin – en perfekt liten kompis i både barnvagnen och spjälsängen.... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slyngevuggen har været både effektiv og flot at have stående som et midlertidigt møbel i stuen. Vores baby har elsket at ligge i den trygge hule. Også hængt op i æbletræet i haven. Og til at forlæn... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Vi sælger produkter, som hjælper med mere søvn og overskud hos nybagte familier

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top Kundenservice

Sehr netter Kundenservice und schnelle und problemlose Abwicklung bei Fragen oder Zusendung von Ersatzteilen.

13 de novembro de 2025

Kære Simon

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner!
Rigtig god weekend.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har inte fått min vara än men…

Jag har inte fått min vara än men betalat….

3 de novembro de 2025

Kære Eik

Tak for din anmeldelse, selvom jeg er ked af den ene stjerne. Pakken blev nemlig allerede 2 dage efter købet leveret i pakkeshoppen. Jeg har sendt dig en mail med pakkenummeret, så du kan få den hentet.

God dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Holder ikke leveringstiden de opplyser…

Holder ikke leveringstiden de opplyser om.

1 de outubro de 2025

Hej Marius,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at din ordre er blevet afsendt til tiden, så send os gerne en mail på info@membantustore.com, så vi kan få afklaret hvorfor, hvis du ikke har modtaget din pakke.

God weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har en gammel motor til Slyngevugge som…

Har en gammel motor til Slyngevugge som larmer rigtig meget, og efter kort tid tilbyder de en ny. Virkelig god service!

30 de setembro de 2025

Kære Julie,

Hvor er det dejligt, du synes om vores service. Vi håber, at du bliver glad for din nye motor.
Du skal have tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner - Dem er vi glade for ✨

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Membantu baby hammock game changer

The Membantu baby hammock has been a game-changer for us – it’s one of the few places our baby will happily sleep for longer stretches, often falling asleep unaided and even self-soothing when they wake. It feels really well made and sturdy, and the tripod stand, while a bit large, is easy enough to put up and take down.

The door hook is a clever idea but didn’t work with our lower ceilings/doorways, which was a shame. A safe height-adjustable option would make it far more versatile. We haven’t tried the ceiling hook yet but can see it being great in a more permanent setup.

Our only other niggles were the packaging (the stand arrived in a damaged box) and the instructions, which were a little unclear in places. That said, overall it’s a brilliant product we use daily, and with a few small tweaks it would be perfect.

27 de setembro de 2025

Dear Connor & Sophie,

Thank you for your lovely review!
We’re so glad the hammock has been a game-changer for your baby’s sleep. We really appreciate your feedback on the door hook, packaging, and instructions — it helps us improve. Delighted to hear it’s part of your daily routine!

Warmly,

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, og vi er rigtig glade for vores slyngevugge med motor.
Kan klart anbefales og de svarer hurtigt, i dette tilfælde via Instagram.

18 de agosto de 2025

Hej Julie,

Tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner - de varmer godt på en tirsdag⭐🌙 Vi håber, at vi næste gang gør os fortjent til fem stjerner.

Rigtig god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fjederen til vores slyngevugge er lige…

Fjederen til vores slyngevugge er lige sprunget! Det kunne være endt rigtig galt!

31 de julho de 2025

Hej Jimmi

Jeg er rigtig ked af at høre, at din fjeder er sprunget. Dette må selvfølgelig ikke ske. Jeg vil gerne bede dig sende os en mail på info@membantustore.com så vi kan finde en løsning.
Lad høre fra dig.

Absolut zufrieden

Absolut zufrieden! Produkt super, Service sehr nett!

8 de julho de 2025

Dear Olimpia,

What a lovely review to receive - it warms our hearts.
Thank you so much for taking the time to write it🤩🌸

Best regards,

Bedste vugge og morter

Bedste vugge og morter . Jeg har prøvet 2 andre mærker jeg ikke vil hænge ud her. Membantu er klart den bedste

7 de julho de 2025

Kære Nermin

Hvor er det dejligt, du synes om vores vugge og motor.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product arrived not working at all

Product arrived not working at all. Customer service just diverted you to another general support centre. They were unhelpful. So don't spend £600 on this scam !

3 de junho de 2025

Hi Johann,

Thank you for the feedback.
I belive there has been a misunderstanding, which is why I have sent you a new mail.
Please respond back, so we can solve your issue.

Wish you a great day.

Best regards,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God kundeservice, skuffende produkt

Kundeservice er helt i top, både hos Membantu og deres servicepartner Witt!
Men.. Jeg er virkelig skuffet over slyngevuggen med motor. Jeg købte den fra ny i december 24 og der har været udfordringer med både fjeder og motor, hvilet er super frustrerende når man er desperat efter søvn om natten, og intet andet virker.
Først begyndte fjederen pludselig at sige en irriterende mislyd, som hverken vi eller baby kunne sove fra 👀. Membantu var hurtige til at sende en ny fjeder efter jeg kontaktede dem, så det var dejligt. Så røg ringen, som skal koble motoren og vuggen, af så snoren forsvandt op i motoren. Jeg blev her vejledt i at kontakte servicepartneren og de var hurtige til at sende en ny motor.
Den måde, som den nye motor hænger på, gør at vuggen drejer rundt og hænger på tværs i døråbningen (den hænger i karmbeslag). Derudover siger motoren engang imellem en mislyd, som holder os og baby vågne.
Det er små ting, men frustrerende, når slyngevuggen skulle være redningen på de trælse nætter og man bare ikke orker, at der igen er et eller andet der driller.
Til sammenligning havde vi en slyngevugge + motor fra et andet mærke til vores første barn for fire år siden, hvor vi aldrig oplevede noget der drillede i løbet af det år vi brugte den.

27 de junho de 2025

Kære Carina

Tak for din anmeldelse på Trustpilot✨
Jeg er glad for at høre de pæne ord om vores kundeservice.
Jeg beklager meget den oplevelse du har haft med lyden, og at du føler, at du ikke har et fuldt funktionelt produkt. Det er selvfølgelig ikke sådan, at det skal være, og jeg håber derfor, at vi kan få en chance for at hjælpe dig videre herfra.

Jeg vil derfor bede dig sende en mail til os igen, og så ser vi hvad vi kan gøre ved sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en white noise højtaler fordi jeg…

Købte en white noise højtaler fordi jeg endelig fandt en der var pæn i modsætning til de fleste andre på markedet. Levering var hurtig og højtaleren er perfekt

25 de outubro de 2024

Hej Pia

Tak for anmeldelsen og de pæne ord.
De varmer godt på en fredag.

Rigtig god weekend✨

Virkelig god service.

Virkelig god service.

Kære dig

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det er så dejligt, at få feedback og dine pæne ord✨

Rigtig skøn dag til dig.

Tyngdebamser

Varen var en gave så kan ikke beskrive om den gjorde lykke :-)
Flot at I gav en ekstra gave p.g.a. vente tid ved levering. Det passede så fint da gaven var til tvillinger :-)

24 de maio de 2025

Kære Birte

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de pæne ord.
Vi ved hvor vigtigt det er, at tingene kommer til tiden, og vi vil derfor gerne takke dig for din tålmodighed.
Vi håber at bamsen vil give ro og tryghed hos de små🧸⭐

Du ønskes en dejlig dag.

Brud på købeloven !

Jeg har lige købt en stor samlede pakke jeg modtager onsdag, mandag altså kun 4 dage efter modtagelse kontakter jeg Membantu via mail da motoren ikke virker korrekt, den bliver ved med at slukke på alle mulige skæve tidspunkter selv om den er sat på uendelig funktion! Kundeservice henviser mig til service! Men jeg ønsker en straks ombytning i følge af købeloven !!!! Det simpelhen ikke i orden at et så nyt produkt der aldrig har virket efter hensigten skal serviceres eller at jeg skal gå og vente på det ! På mandag må jeg oprette en sag i Forbrugerklagenævnet da det er brud på købeloven, jeg som kunde har lov til en ombytning da produktet ikke virker som det skal og produktet er NYT !!!

14 de maio de 2025

Hej Jamile

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er kede af det, men der har været tale om en misforståelse omkring, at produktet var defekt ved modtagelsen. Vi har sendt dig en ny motor, som vi håber du bliver glad for.

Rigtig god dag.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Jeg bestilte en bundle slyngevugge med motor. Leveringen var lidt senere end forventet, men det var nemt at komme i kontakt med kundeservice og de var super søde. Jeg har nu ydermere modtaget en gratis tyngdebamse, som en undskyldning for længere leveringstid. Jeg kan helt klart anbefale, at handle hos Membantu.

Hej Mie,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! ✨

Vi er glade for, at du er tilfreds med både produktet og servicen, selvom leveringen tog lidt længere end forventet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene kommer til tiden – og vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Skønt at høre, at du blev glad for tyngdebamsen – den er sendt af sted med varme hilsner og som et lille plaster på ventetiden. 😊

Tak fordi du handler hos os – og for anbefalingen!

Membantu slungevugge

Jeg har købt Membantu slungevugge med flad bund, og jeg er virkelig glad for den! Vuggen er i høj kvalitet, og vigtigst af alt – den hjælper mit barn med at falde til ro og sove meget nemmere. Det har virkelig gjort en forskel i vores hverdag.

Der var lidt længere leveringstid end forventet (et par dage forsinket), men firmaet håndterede det rigtig pænt og sendte en tyngdebamse med som undskyldning – helt gratis. Det synes jeg er super god service, og det viser, at de tager deres kunder seriøst.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan klart anbefale vuggen indtil videre – både på grund af funktionen og servicen.

Hej Nanna,

Tusind tak for din varme og grundige anmeldelse! 💛

Vi er virkelig glade for at høre, at slumrevuggen med flad bund har gjort en positiv forskel i jeres hverdag – det er præcis det, vi håber på, når vi sender vores produkter ud i verden.

Også tak fordi du nævner håndteringen af forsinkelsen. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet, også når tingene ikke går helt som planlagt – vi gør altid vores bedste for at finde en god løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og ikke mindst for anbefalingen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

White noise speaker

Vi har købt en White noise speaker fra Membantu, som vi bruger rigtig, rigtig meget til hverdag. Det er fedt at der er en del forskellige lyde at vælge imellem, men vores søn falder bedst til ro med fly-lyden.
Det største minus ved produktet er helt bestemt den forfærdelige biplyd den laver gentagende gange, når den er ved at løbe tør for strøm. Det er ikke særlig smart når produktet skal hjælpe barnet med at få ro. Det har vækket vores søn hver gang.

1 de maio de 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med vores White Noise Speaker – vi er virkelig glade for at høre, at den er blevet en fast del af jeres hverdag, og at jeres søn finder ro med fly-lyden. 💙

Vi er dog oprigtigt kede af at høre om udfordringen med biplyden ved lavt batteri. Det giver selvfølgelig god mening, at det ikke fungerer optimalt i en situation, hvor produktet netop skal skabe ro og tryghed – og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være, når det i stedet kommer til at forstyrre søvnen.

Vi tager din feedback alvorligt og sender den straks videre til vores produktteam, da vi hele tiden arbejder på at forbedre både funktionalitet og brugeroplevelse.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte på [indsæt kundeservice-mail] med dit ordrenummer, så vi kan se nærmere på, om der er noget, vi kan gøre i jeres tilfælde – eller eventuelt finde en passende løsning.

Tak igen for din ærlige tilbagemelding – og for at I har valgt Membantu. 🌙

Hold jer langt væk

Alt en uge efter bestillingen var det ikke afsendt endnu selvom jeg kontaktede jer

2 de maio de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, og jeg forstår godt din frustration over den forsinkede afsendelse. Din feedback er taget til efterretning, og vi beklager meget, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en god løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@membantustore.com med dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt. 🌙

Vi håber at få mulighed for at rette op på oplevelsen.

Cecilie

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais