Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik was eerst sceptisch, maar uiteindelijk toch overstag gegaan. Heb met de actiecode 2+1 besteld. Helaas bleek dat de verkeerde maat te zijn. Contact met klantenservice gehad en die waren enorm behulp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze beha zit echt lekker en doet wat ze beloven. Geeft mijn borsten een goeie vorm, knelt niet. Alle andere beha's die ik heb gehad in mijn leven deden maar één ding: niet knellen maar dan platte of... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan op 8 mei nu 1 juni nog steeds niets binnen duurt wel erg lang zeg. Wanneer mag ik deze bestelling ontvangen.....

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie

Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗

Informações de contato

2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

240 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Tevreden

Ondanks mijn vrees, is alles vlot verlopen, zowel terugzenden als terugstorten van het betaalde bedrag

15 de maio de 2026

Hoi Jean-Pierre,

Ontzettend bedankt voor je eerlijke review. We begrijpen helemaal dat je misschien even voorzichtig was, zeker als je online bestelt. Wat fijn dat het retourneren en terugbetalen uiteindelijk "vlot is verlopen" en je vrees ongegrond bleek.

Het maken van het bestelproces zo transparant en betrouwbaar mogelijk is precies waar we bij Monavida naar streven, ook als een product niet helemaal past of bevalt. We willen dat je met een gerust hart bij ons kunt shoppen, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Als je ooit nog vragen hebt of opnieuw iets wilt proberen, staan we voor je klaar. Je kunt altijd mailen naar info@monavida.nl of een kijkje nemen op monavida.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke communicatie met de…

Duidelijke communicatie met de klantendienst prijs kwaliteit goed

4 de maio de 2026

Hoi Nicky,

Ontzettend bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat de communicatie met onze klantenservice duidelijk was en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding. Dat soort feedback geeft ons energie om elke dag ons best te blijven doen voor onze klanten.

Bij Monavida vinden we het belangrijk dat je niet alleen een fijne BH krijgt, maar dat het hele proces – van bestellen tot ontvangen – soepel en prettig verloopt. Het is fijn om te merken dat dit bij jou gelukt is.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee zitten, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Mail gerust naar info@monavida.nl.

Heel veel draagplezier gewenst met je nieuwe BH.

Hele mooie pasvorm

Vandaag de BH ontvangen in het zwart is op 4 mei besteld, 11 mei ontvangen.
Hij zit werkelijk waanzinnig mooi. Er zitten zelfs reserve haakjes bij om de omtrek te verbreden. Als je de maattabel goed naleeft past hij perfect. Mooie vorm bh over de voorkant van je borsten ik ga nu nog een witte bestellen, erg tevreden

11 de maio de 2026

Hoi Nicole,

Ontzettend bedankt voor je uitgebreide en lieve review! Wat fijn dat de BH "waanzinnig mooi" zit en dat de maattabel je goed op weg heeft geholpen naar de perfecte pasvorm. Het maken van BH's met een mooie vorm die comfortabel zitten en goed ondersteunen is precies waar we bij Monavida naar streven.

Leuk dat je ook de reserve haakjes hebt ontdekt – die zitten er inderdaad bij om je BH nóg langer mee te laten gaan. En wat een compliment dat je nu meteen een witte erbij wil bestellen, dat zegt voor ons genoeg!

Mocht je ooit vragen hebben, mail dan gerust naar info@monavida.nl of bezoek monavida.nl.

Top service!

Ik had 3 bh's besteld, bleek niet helemaal de goede maat want ze sloten niet helemaal mooi aan aan de zijkant. Jammer genoeg was ik zo stom geweest om alle kaartjes te verwijderen en kon ik ze niet meer ruilen. Na contact met de klantenservice kwamen ze met de fantastische oplossing dat ik alleen verzendkosten hoefde te betalen voor het zenden van een kleinere maat van alle drie de bh's. Top service!

10 de maio de 2026

Hoi H.,

Ontzettend bedankt voor je lieve review. Wat fijn dat we samen een goede oplossing hebben kunnen vinden, ook al waren de kaartjes er niet meer. Het is geweldig om te horen dat je de service als "top" hebt ervaren.

We snappen heel goed hoe vervelend het is als je drie BH's hebt geprobeerd en ze net niet helemaal perfect aansluiten aan de zijkant. Dat moet frustrerend zijn geweest. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om mee te denken, juist in dit soort situaties. Bij Monavida draait het erom dat je BH's vindt die echt goed zitten en comfortabel aanvoelen, en daar helpen we graag bij.

We hopen dat de kleinere maat perfect zit en je er heel lang plezier van hebt. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste maat, mail dan gerust naar info@monavida.nl.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slecht zittende bh’s en waardeloze service

Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange levertijd), maar zitten niet goed. Retourproces in gang gezet en geld terug gevraagd (was gewoon een optie die ik aangevinkt had). Werd niet geaccepteerd, ik moest kiezen voor vervangen of omruilen. Zonder advies wat ik dan moest nemen, gezien mijn feedback over wat er niet goed zat. Uiteindelijk na veel heen en weer mailen toch retourneren geaccepteerd (verzenden op mijn kosten natuurlijk). Nu zijn we bijna een maand verder en heb ik eindelijk bericht gekregen dat mijn retour verwerkt is. Nu nog de terugbetaling afwachten…
Dat de pasvorm niet past bij mijn figuur/borsten kan natuurlijk. Maar de service is echt superslecht!!

10 de maio de 2026

Hoi Marjolijn,

Wat vervelend om dit zo te lezen. Het spijt ons enorm dat je ervaring met ons van begin tot eind zo frustrerend is geweest.

Je hebt helemaal gelijk dat dit niet klopt: bestellen en betalen, dan pas horen dat je kleur niet leverbaar is en vervolgens zelf moeten uitzoeken welke wel, daarna BH's ontvangen die niet goed zitten, een retourverzoek dat niet direct werd geaccepteerd terwijl je gewoon voor terugbetaling had gekozen, en dan bijna een maand wachten op afhandeling. We begrijpen volledig hoe gefrustreerd je moet zijn. Dat is echt niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren.

Het kan natuurlijk voorkomen dat een pasvorm niet bij iedereen past, maar hoe wij je hierin hebben begeleid en gecommuniceerd had zoveel beter gemoeten. Je had direct duidelijkheid moeten krijgen over beschikbare kleuren, en je retourverzoek had meteen correct afgehandeld moeten worden zonder al dat heen en weer mailen.

We willen dit graag voor je rechtzetten. Stuur een mail naar info@monavida.nl met je bestelnummer, dan zorgen we ervoor dat je terugbetaling direct wordt afgehandeld als dat nog niet gebeurd is. Onze klantenservice staat voor je klaar.

Klantvriendelijk

Goede klantcommunicatie: snelle, persoonlijke reactie op mail en whatsapp. Helaas was de pasvorm voor mij niet goed, maar geen probleem met retourneren.

29 de abril de 2026

Hoi Mignon,

Ontzettend bedankt voor je lieve review. Wat fijn dat je onze communicatie zo persoonlijk en snel hebt ervaren, zowel via mail als WhatsApp. Die directe, warme lijn met onze klanten is precies waar we bij Monavida naar streven.

Jammer dat de pasvorm voor jou niet helemaal klopte, maar wat goed om te horen dat het retourneren zonder gedoe is verlopen. De juiste BH vinden kan lastig zijn, en we snappen dat niet iedere pasvorm bij iedereen past.

Mocht je in de toekomst toch nog een keer een andere maat of stijl willen proberen, we helpen je graag verder om de perfecte match te vinden. Stuur gerust een mail naar info@monavida.nl, dan denken we met je mee.

Hele comfortabele BH’s

Duidelijke en helder info over de bh’s, met filmpjes en uitleg over het product. Ik heb de reviews gelezen en was overtuigd om het toch te proberen.
Ze zijn helder over de maten en kleuren. Snelle levering, super dat er standaard een verlengstuk voor de sluiting bij zit! En goed verpakt per stuk. De BH zit heel comfortabel en zacht. Prachtige pasvorm en onzichtbaar onder kleding. Ik adviseer deze aan mijn vriendinnen.

9 de maio de 2026

Hoi Annette,

Ontzettend bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat de filmpjes en duidelijke maatinfo je hebben geholpen om de stap te zetten, daar maken we ze juist voor. En dat je daarna ook nog de moeite hebt genomen om de reviews te lezen voordat je bestelde, dat waarderen we enorm.

Het betekent heel veel voor ons dat je de BH zo comfortabel en zacht vindt, met die "prachtige pasvorm" die onzichtbaar onder kleding zit. Precies dat zachte, ondersteunende draagcomfort waar je de hele dag op kunt vertrouwen is waar we bij Monavida naar streven.

En dat je ons nu aanbeveelt aan je vriendinnen, dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Super dat ook het verlengstuk opvalt, we hebben er bewust voor gekozen dat standaard mee te leveren zodat iedereen zijn perfecte pasvorm kan vinden.

Mocht je vragen hebben, mail dan gerust naar info@monavida.nl of bezoek monavida.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De BH zit erg comfortabel. Aan te raden. Geen irritatie meer van beugels. Bijna geen idee dat je een BH draagt en toch zit de kleding netjes.

27 de abril de 2026

Hoi Monique,

Ontzettend bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat de BH zo comfortabel zit en dat je "bijna geen idee hebt dat je een BH draagt en toch zit de kleding netjes." Dat is precies de balans waar we bij Monavida naar streven: maximaal comfort zonder beugels, maar wél mooie ondersteuning en een nette pasvorm. Het is heerlijk om te horen dat je geen irritatie meer ervaart van beugels en dat de hele ervaring voor jou klopt.

We waarderen het enorm dat je ons aanraadt en hopen dat je nog lang plezier hebt van je aankoop. Mocht je ooit vragen hebben of hulp nodig hebben, mail dan gerust naar info@monavida.nl.

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen. Monavida denkt heel goed mee met welke keus je kan maken. Ik had de verkeerde keuze gemaakt en daar hadden ze zeer veel coulance mee.

9 de maio de 2026

Hoi Ada,

Ontzettend bedankt voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je uiteindelijk zo goed bent geholpen en dat we samen tot de juiste keuze zijn gekomen. Het kan soms even puzzelen om de perfecte pasvorm te vinden, en we vinden het belangrijk om daar goed in mee te denken.

Dat je deze ervaring deelt betekent heel veel voor ons. Bij Monavida gaat het niet alleen om de BH zelf, maar ook om de persoonlijke begeleiding en het gevoel dat je met vertrouwen een keuze kan maken. We zijn blij dat je dat zo hebt ervaren.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende bestelling, dan staan we altijd voor je klaar. Mail dan gerust naar info@monavida.nl of bezoek monavida.nl.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je moet lang wachten voordat je…

Je moet lang wachten voordat je bestelling geleverd wordt. Ik heb volgens het maatschema een BH besteld. De BH zat veel te ruim en bood geen ondersteuning. Vervolgens is het retour sturen op eigen kosten en moest ik wekenlang op mijn retourbetaling wachten. Ik zou hier nooit meer bestellen. Ik heb 25 maart besteld en krijg pas 7. mei mijn geld retour.

25 de março de 2026

Hoi A.J.,

Wat vervelend om dit zo te lezen. Het spijt ons enorm dat je bestelling zo lang onderweg was en dat je vervolgens wekenlang op je retourbetaling hebt moeten wachten. Dat is echt niet de ervaring die we voor je willen creëren.

We begrijpen volledig hoe frustrerend het is als een BH "veel te ruim zat en geen ondersteuning bood", terwijl je volgens het maatschema besteld hebt. Dat is natuurlijk enorm teleurstellend, zeker als je er zo lang op gewacht hebt. Ook snappen we dat het vervelend is dat retourneren voor eigen rekening is en dat je vervolgens zo lang op terugbetaling moest wachten.

We willen graag voor je uitzoeken wat er precies is gebeurd met je retourbetaling en zorgen dat dit voor je wordt opgelost. Stuur een mail naar info@monavida.nl met je bestelnummer, dan kijken we direct mee en helpen we je verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via Facebook bestellen vind ik altijd…

Via Facebook bestellen vind ik altijd spannend. Wel eens wat miskopen gedaan omdat kwaliteit dan toch tegen viel. Nu niet, ik wist ook dat ik het terug kon sturen als het niet bevalt. De bh zit lekker goed stevig om je middel, met tussenstuk vind ik het niet lekker zitten, net alsof de verhouding dan niet meer klopt. Ik kan er zelfs mee sporten.

3 de maio de 2026

Hoi Marijke,

Goed dat de sprong via Facebook de moeite waard was, die twijfel over online aankopen kennen we. Fijn dat de stevigheid en pasvorm kloppen, de opmerking over het tussenstuk nemen we mee, je bent niet de eerste die dat teruggeeft en het helpt ons bij de doorontwikkeling. En sporten erin? Dat is precies wat we willen horen.

Prima communicatie.

2 de maio de 2026

Hoi M C,

Fijn om te horen, goede communicatie is iets waar we actief aan werken. Veel plezier met je bestelling!

Bestel niet!!!

Bestel niet!!!
Mooie reclames maar na levering van een absoluut niet zittende bh
Al vier keer gemaild naar de klantenservice maar 0 reactie en je hebt voordat je de bh kan retourneren eerst contact hebben.... dus lekker winstgevend voor bedrijf

1 de maio de 2026

Hoi Judith,

Wat vervelend om dit zo te lezen. Het spijt ons enorm dat je vier keer hebt gemaild zonder reactie van ons, dat is gewoon niet oké en we begrijpen helemaal dat je gefrustreerd en het vertrouwen kwijt bent.

Je hebt helemaal gelijk dat het contact-eerst-vereiste voor retour niet werkt als die mails dan niet beantwoord worden. We vragen inderdaad contact vooraf om je het Nederlandse retouradres door te sturen, maar als we daar vervolgens niet op reageren schiet dat natuurlijk nergens op. Dat is niet de service die we willen bieden en ook niet de ervaring die je verdient.

We pakken dit graag direct voor je op. Stuur een mail naar info@monavida.nl met je bestelnummer, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk het retouradres ontvangt en dat je retour geregeld wordt. Ook willen we graag weten wat er mis is gegaan met je eerdere mails, zodat we kunnen zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Onze oprechte excuses voor deze gang van zaken.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super zacht en fijne pasvorm.

22 de abril de 2026

Hoi Dianne,

Fijn om te lezen, zachtheid en pasvorm zijn precies waar we de meeste tijd in steken bij de ontwikkeling. Veel draagplezier!

Slechte service

Het duurt al behoorlijk lang voordat je bestelling er is en dan blijkt de bh niet te passen.
Ik stuur een mail waarin ik dit laat weten en hoe ik mijn geld kan terug krijgen. Ik krijg de optie de bh terug te zenden (ze laten alleen niet weten hoe) en een andere maat te bestellen, maar er is ook de optie de bh te houden en dan sturen hun kosteloos een andere maat. Dat kosteloos blijkt alleen 11,39 te zijn. Maar als ik dan vraag of ik dan wel mijn geld terug krijg als die 2de ook niet past krijg je als antwoord dat je daar dan niet voor hebt betaald??? Beetje vreemd want ik heb de eerste betaald waar ik niks aan heb en voor die 2de moet ik verzendkosten betalen die aanzienlijk zijn. Dus beste mensen koop hier niks de maatvoering klopt niet en je geld krijg je niet terug.

23 de abril de 2026

Hoi M,

Wat vervelend om dit zo te lezen, en het spijt ons enorm dat je ervaring zo gefrustreerd voelde. Dat is echt niet de ervaring die we voor je willen creëren.

We begrijpen volkomen hoe verwarrend het moet zijn geweest toen "kosteloos een andere maat" ineens verzendkosten van €11,39 bleek te betekenen. Dat hadden we duidelijker moeten communiceren: de BH zelf is inderdaad gratis, maar de verzending niet. Dat voelt terecht als onduidelijk, en we snappen je frustratie daarover volledig.

Over je geld terug als ook de tweede maat niet past: dat had absoluut niet op die manier beantwoord mogen worden. Natuurlijk wil je zekerheid dat je niet dubbel financieel gedupeerd wordt als ook de vervangende maat niet blijkt te passen. We willen graag naar jouw situatie kijken en zien hoe we dit alsnog goed voor je kunnen oplossen. Stuur een mail naar info@monavida.nl met je bestelnummer, dan kijken we direct mee zodat we dit op een nette manier voor je kunnen afronden.

Onze klantenservice staat voor je klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellig goed aangekomen bh haf ik een…

Bestellig goed aangekomen bh haf ik een maatje kleiner moeten hebbeb maar de stof voelt heel goed aan ik kon makkelijk omruilen en kreeg gratis een nieuwe maat opgestuurd dat noem ik nou goede service daarvoor mijn complimenten mogen andere een voorbeeld aan nemen.

26 de abril de 2026

Hoi Hilde,

Wat fijn om te lezen dat je bestelling goed is aangekomen en dat je zo tevreden bent over de service. Het is mooi dat het omruilen soepel verliep en dat je snel de juiste maat hebt ontvangen.

Geweldig om te horen dat je de stof als prettig ervaart en dat je onze service zo waardeert. Dat betekent echt veel voor ons.

Bedankt voor het delen van je review en we hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Monavida.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een zeer goed zittende bh voor de wat…

Een zeer goed zittende bh voor de wat slappere boezem (50+) 45 kg afgevallen maar dankzij deze bh mooie hogere volle boezem onder een TShirt onzichtbare bh.

25 de abril de 2026

Hoi Klant,

Wat een mooie en krachtige review om te lezen. Het is echt bijzonder dat je na zo’n verandering een BH hebt gevonden die weer zorgt voor een mooie, volle en hogere vorm.

Geweldig om te horen dat hij zo goed zit en onder een T-shirt mooi onzichtbaar blijft. Dat is precies de combinatie van comfort en uitstraling waar we naar streven.

Dank je wel voor het delen van je ervaring, dat betekent veel voor ons.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Monavida.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had deze bh's eerder moeten kopen.

Ik had deze bh's eerder moeten kopen.
Ze zitten geweldig.

24 de abril de 2026

Hoi Chantal,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Dat je zegt dat je ze eerder had moeten kopen, is echt een geweldig compliment voor ons.

Fantastisch dat ze zo geweldig zitten en precies doen wat je ervan verwacht. Daar doen we het voor.

Bedankt voor het delen van je review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Monavida.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mensen bestel hier aub niets!!

Mensen bestel hier aub niets!!! Ze zijn de grootste oplichters! De BH's zijn bagger! En als je deze netjes terug stuurt, dan krijg je je geeld niet meer terug omdat ze zeggen dat de zending niet ontvangen is maar dat is een leugen! Het is een oplichtersbedrijf! Ik hoop dat dit bedrijf snel wordt opgeruimd door de instanties.

Ik heb al genoeg moeite genomen om per mail met monavida op te lossen maar helaas, dit is echt een oplichting mensen, trap aub niet in. Ze denken dat ze me hebben opgelicht en met 209 euro rijker zijn geworden, zo zielig!

17 de janeiro de 2026

Hoi A.G.,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat het niet aan je verwachtingen voldeed.

We willen dit graag persoonlijk voor je oplossen. Kun je ons even mailen op info@monavida.nl met je bestelnummer? Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Elise | Monavida

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.