Via een vriend kwam ik bij Mosafy terecht met het resultaat een leuk en origineel cadeau voor mijn jongste zusje te scoren. En dat was gelukt. Een mooie foto van haar samen met ons overleden zus. Z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ze echt een mooi product naar je opsturen. Ik had een trouw foto laten samen smelten met allemaal herinneren van het getrouwde stel .en het resultaat had ik nie... Ver mais
Ik heb op 15 juni een bestelling geplaats van een Delfts Blauw tegeltje met foto. Ik heb niets ontvangen. Ik heb drie keer gemaild waar mijn bestelling voor vaderdag blijft maar geen enkele reactie on... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Super mooi kunstwerk gekregen!
Super mooi kunstwerk gekregen!! Heb meteen nog een besteld voor mijn oma🥰
Niet tevreden.
Het resultaat was helaas niet volgens verwachting. De personen op de kleine foto's op A4 formaat zijn niet te herkennen. Hiervoor heb ik contact via de app opgenomen. Sinds 25 oktober probeer ik tot een oplossing te komen, maar er wordt geen contact door de eigenaar opgenomen, terwijl dit wel wordt beloofd. Heel jammer!

Resposta da Mosafy
Cadeau dat voor altijd bijblijft
Heb mijn moeder dit cadeau gegeven, echt het mooiste cadeau wat ik haar ooit heb gegeven! Snelle levering ook. Ik raad het echt aan.

Resposta da Mosafy
Perfect cadeau voor mijn vriendin
Ik zocht iets voor mijn vriendin voor haar verjaardag. Snel geleverd, fijne klantenservice. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!!

Resposta da Mosafy
Ik dacht eigenlijk te laat te zijn met bestellen
Ik dacht eigenlijk te laat te zijn met het bestellen van een anniversary cadeau voor m’n vriendin….
Gelukkig kwam ik dit leuke concept tegen! Super snel in huis en een erg mooi eindresultaat.

Zeer klantvriendelijke oplossing
Goedendag enige tijd geleden had ik een wat teleurstellende ervaring met Mosafy en heb ik ook een review geplaatst. Inmiddels ben ik door Mosafy keurig te woord gestaan en is er heel netjes een mooie oplossing gekomen. Ik wilde daarom mijn review aanpassen maar vind deze niet terug....daarom een bericht dat ik keurig te woord ben gestaan door de eigenaar en dat er voor een mooie oplossing is gezorgd. Ik ben nu erg tevreden, vind het idee erg leuk en kan Mosafy ook aanbevelen dat zij iig klantvriendelijk zijn en meedenken bij het maken van iets moois.

Prachtig Product!
Ik had het besteld en ben ontzettend blij met de geleverde kwaliteit. Het samenstellen van de foto’s ging super!
Mijn vriendin en familie vonden het ook zeer mooi.
Geweldig cadeau die ik nog eens ga bestellen voor de aankomende feestdagen!

Fijn en mooi eindresultaat
Als cadeau besteld voor een vriendin van mij! Het resultaat is echt super geworden!
Helaas wat problemen gehad met de verzending, echter hebben ze mij heel netjes geholpen! Ze waren vriendelijk en keken naar wat de beste oplossing was!
Uiteindelijk alles goed gekomen!

Resposta da Mosafy
Ik had er meer van verwacht
Ik had er meer van verwacht. Je ziet amper tot niet wat er op de mozaïek fotootjes staat. Je moet je zaklamp aanzetten om wat te kunnen ontcijferen.

Onduidelijke goedkope foto
De instructies gevolgd, met als gevolg een gevlekte donkere onherkenbare foto voor €70. Heel slecht!

Resposta da Mosafy
Goed geholpen en goed advies gekregen. Zeer betrouwbaar. Er wordt met je meegedacht. En het resultaat is fantastisch. Wat zal mijn man binnenkort blij zijn met zijn verjaardagscadeau. Echt een hele mooie herinnering

Mooi mozaïek fotoschilderij
Super snelle levering en het overtrof mijn verwachting. Het is een mooi fotoschilderij geworden en van dichtbij zijn ook de kleine fotootjes goed duidelijk.
Ik heb het grootste formaat gekozen e. Het is echt een aanrader voor een origineel cadeau

Geweldig Cadeau
Ik heb een fotomozaïek besteld bij Mosafy als cadeau voor mijn vader, ter nagedachtenis aan zijn broer, mijn oom. Toen ik het hem gaf, was het heel bijzonder om te zien hoe ontroerd hij was al die herinneringen kwamen samen in één mooi beeld.
Het mozaïek zelf was prachtig gemaakt, de kwaliteit top en de levering snel. Ook de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam bij het bestellen. Zo’n persoonlijk cadeau brengt echt troost in een moeilijke tijd. Dank jullie wel, Mosafy!
Heel klantvriendelijk. Helemaal top
Wat een vriendelijkheid de klantenservice.
Echt in 1 woord geweldig. Voor de bestelling had ik wat vragen Echt heel netjes geholpen.
De bestelling was gedaan. Onze dochter toch achteraf een andere foto wilde. Ze om hulp hebben gevraagd..
Heel netjes hebben ze dat opgelost.
We ook zeker benieuwd zijn naar het eind resultaat.
In iedergeval Heel erg bedankt voor jullie hulp.
Een reis door memory lane met tastbare waardevolle herinnering
Ik heb mijn ouders een mooie foto gegeven van mijzelf en de kleinkinderen. Het was al bijzonder toen ik begonmet het selecteren van de foto's. Een geweldige trip door "memory lane" Mijn ouders waren ontroerd door de prachtige foto en alle foto's waaruit het werk was opgebouwd. Dit is niet alleen maar een product. Het is een reis door fijne en mooie momenten met een tastbare waardevolle herinnering. Een echte beleving!

Wat een geweldige service
Wat een geweldige service! Bij de bestelling was iets niet helemaal goed gegaan omdat ik zelf een fout had gemaakt. Ik ben persoonlijk benaderd en zelfs gebeld door de eigenaar om het op te lossen! Wat een top service! ❤️

Resposta da Mosafy
Heel erg tevreden met het resultaat
Heel erg tevreden met het resultaat. Het ziet er in het echt mooier uit dan online. Niet te vergeten de top service die ze bieden. Met vragen kun je ze per whatsapp bereiken en reageren vrijwel direct. Even had ik stress want de koerier had vertraging, maar al snel hebben ze die stress bij me weg genomen door mij via whatsapp elke keer een update te geven en werd uiteindelijk gebeld dat er een nieuw printje wordt gemaakt en alsnog met spoed zou worden verstuurd zodat ik het op tijd in huis zou hebben. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service TOP is.

Verwachting overtroffen
Ik zocht iets bijzonders en twijfelde eerst of de kwaliteit en details wel goed zouden zijn. Maar het mozaïek van Mosafy heeft al mijn verwachtingen overtroffen: prachtig gemaakt, luxe uitstraling, mijn vriendin en ik waren sprakeloos van. Bestellen ging makkelijk, levering was snel en alles klopte. Echt een uniek cadeau dat ik iedereen kan aanraden!

Heb hier besteld
Heb hier besteld. Ik ben super blij met het product wat binnen is gekomen. Levering was snel wat voor zo’n gepersonaliseerd product best bijzonder is. Ik zal hier snel nog een keer bestellen!!!