Mosafy Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via een vriend kwam ik bij Mosafy terecht met het resultaat een leuk en origineel cadeau voor mijn jongste zusje te scoren. En dat was gelukt. Een mooie foto van haar samen met ons overleden zus. Z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ze echt een mooi product naar je opsturen. Ik had een trouw foto laten samen smelten met allemaal herinneren van het getrouwde stel .en het resultaat had ik nie... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb op 15 juni een bestelling geplaats van een Delfts Blauw tegeltje met foto. Ik heb niets ontvangen. Ik heb drie keer gemaild waar mijn bestelling voor vaderdag blijft maar geen enkele reactie on... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zocht iets bijzonders en twijfelde eerst of de kwaliteit en details wel goed zouden zijn. Maar het mozaïek van Mosafy heeft al mijn verwachtingen overtroffen: prachtig gemaakt, luxe uitstraling, mi... Ver mais

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

86 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

86 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn vriendin verrast met een…

Ik heb mijn vriendin verrast met een prachtig mozaiek van Mosafy, ze vond het geweldig. De kwaliteit is erg goed, ik zou het zeker aanraden om dit als cadeau te geven!

17 de setembro de 2025

Resposta da Mosafy

Wat superleuk om te lezen Coen! 🧡 Wat bijzonder dat je jouw vriendin hebt verrast met een mozaïek van Mosafy, zo lief dat je daar ons product voor hebt gekozen.

We worden helemaal blij van je woorden over de kwaliteit én dat ze het zo mooi vond.

Dankjewel voor je mooie review!

Mn moeder was zo blij

Mn moeder was zo blij! Nogmaals bedankt voor de snelle hulp en levering :)

11 de setembro de 2025

Hoi Storm 🌟

Wat superleuk om te horen dat je moeder zo blij was, daar doen we het voor!

En heel graag gedaan natuurlijk. We vinden het belangrijk dat bijzondere momenten op tijd binnenkomen 💛

Dankjewel voor je lieve woorden, en wie weet tot een volgende keer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice

Ik heb een hele mooie mozaïek ontvangen waar ik mijn vriendin blij mee heb kunnen maken. Helaas was er vertraging bij DHL waar mosafy niks aan kon doen. Maar alsnog wilde de klantenservice er alles aan doen om het goed op te lossen.

7 de setembro de 2025

Hoi Soraya🌟

Wat superlief dat je dit met ons deelt. We vinden het zó mooi om te horen dat je vriendin blij is met het mozaïek! 🧡

Wat jammer van de vertraging bij DHL, maar dankjewel voor je begrip. We doen er alles aan om elke herinnering op tijd op z’n plek te krijgen, en het is fijn om te horen dat je onze inzet hebt gevoeld.

Mocht je ooit nog vragen hebben of een nieuw mozaïek willen maken, we staan altijd voor je klaar.

Super mooi mozaïek

Veel vertraging vanuit DHL, maar een super goede en lieve klantenservice. Altijd goed geholpen met de vragen en altijd netjes. Telefoontje gehad van de eigenaar met uitleg over het een en ander. Uiteindelijk een mooi mozaïek thuis gestuurd gekregen! Aanrader voor een onvergetelijk en mooi cadeau

5 de setembro de 2025

Hoi Wout!

Wat fijn dat je dit deelt. We balen natuurlijk enorm van de vertraging bij DHL, maar zijn des te blijer dat je je uiteindelijk goed geholpen voelde, dat is precies waar we het voor doen 🧡

Dankjewel voor je geduld en vertrouwen. En wat mooi om te horen dat het mozaïek uiteindelijk goed is aangekomen. We hopen dat het een bijzonder plekje heeft gekregen.

Heel veel dank voor je lieve woorden, dit betekent veel voor ons.

Fantastisch!

Los van het feit dat ik uitermate tevreden ben over de print, vind ik de service echt fantastisch. De lijst die ik ook had besteld was helaas wat beschadigd, maar dit is zeer snel en persoonlijk opgelost! Hier een zeer tevreden klant!

29 de agosto de 2025

Wat ontzettend fijn om te lezen, Mirjam! 💛
Dankjewel voor je lieve woorden en je begrip. We vinden het superbelangrijk dat alles niet alleen mooi, maar ook goed en persoonlijk wordt opgelost. Heel fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Geniet van je mozaïek vol herinneringen! 🖼️✨
Team Mosafy