Schandalig, ik ben zo verbouwereerd over hoe mensen achter zulk “bedrijf” nog in de spiegel kunnen kijken, bah bah. House of Gentlemen, Mayaswinkel en nog tientallen aliassen meer, mega slechte ser... Ver mais
Muze Amsterdam
Veja o que dizem as avaliações
Opereren onder Maya’s Winkel, MuzeAmsterdam.nl, houseofgentlemen.nl maar er is niets Nederlands aan, alles komt rechtstreeks uit China, ZONDER DAT DIT BIJ AANKOOP VERMELD WORDT. Duur betaalde kleding... Ver mais
Enorm slechte kwaliteit !! Deze troep komt uit China, hun winkel naam is daarom ook heel misleidend! Retourneren is een ramp, je moet zelf voor alle hoge kosten opdraaien naar hun warehouse in Ch... Ver mais
As pessoas também visitaram
Ook ik ben slachtoffer van Muze…
Ook ik ben slachtoffer van Muze Amsterdam, of hoe ze ook mogen heten. Toen ik gisteren mijn pakket ontving (inderdaad veel later dan verwacht) wist ik al....foute boel. Komt rechtstreeks uit China. Kwaliteit is bagger en het past simpelweg in de verste verte niet. Daar gaan mijn zuur verdiende centjes. Misschien kunnen we gezamenlijk iets doen? Moet ik aangifte doen bij de politie, of bij een ander orgaan?
NIET BESTELLEN!!!
NIET BESTELLEN!
Een grote scam deze webshop. Heb 2 jurken besteld, eentje nog steeds niet binnengekomen na een maand en de ander uit China, onwijs slechte kwaliteit. Met Klarna betaald, dus hopen dat ik mijn geld op een of andere manier nog terugkrijg. Ben bang dat dit niet gaat lukken, dus als iemand nog tips heeft?
Ik heb toevallig de webshop net weer even bekeken en het heet nu opeens Maya’s winkel ipv Muze Amsterdam, ook heel vreemd.
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!! Slechte kwaliteit, jurken van €50 per stuk besteld en allemaal super slechte kwaliteit, ze schijnen enorm door en geen onderjurk.
Wat een oplichters
Wat een oplichters! Via Instagram
Broek is slecht kwaliteit en retouren is helemaal geen optie. Je moet meer geld betalen om te retourneren naar CHINA!! Nooit wat kopen hier!
Helaas heb ik deze reviews niet gelezen…
helaas heb ik deze reviews niet gelezen voordat ik wat ging aankopen. Duurde bijna 3 weken voordat ik het ontving. Superslechte kwaliteit en relatief duur!! Retourneren is een ramp, en zoals ik het nu inschat ben ik mijn geld kwijt. Hier niet kopen!!!! ook erin getrapt via advertentie instagram
scam
scam, bestaan niet echt en geld kwijt. ze opereren onder verschillende namen. onder andere ook maya
Hoe kan ik een retour aanvragen?
Wat een slechte oplichters!!!!!
Wat een slechte oplichters!!!!!
Broek is draaaaaama kwaliteit en retouren is helemaal niks. Je moet meer geld betalen om te retourneren naar..CHINA!! Nooooit hier wat kopen
Everything went wrong the clothes are…
Everything went wrong the clothes are Chinese rubbish and you can’t send them back you get immediately a refund for 35% of your payments that’s it
They don’t have a shop in Amsterdam
Scam!
Scam! Geen NL webshop zoals de naam doet vermoeden. Extreem slechte kwaliteit. Halve orders, geen tracking ontvangen, wat wel binnenkwam, kwam uit een vaag adres in China, waar ze 6 weken overdoen om überhaupt te leveren, wacht nu nog steeds een deel. Klantenservice niet bereikbaar, en wanneer wel dan een standaard automatische respons.
Artikel nooit ontvangen
Artikel nooit ontvangen, geen communicatie mogelijk met bedrijf.
Helaas ben ik er ook ingetrapt via een instagram advertentie. Op de site staat: zelfde dag besteld, volgende dag verzonden. Helaas nooit meer bericht gekregen na bestelling en bestelling zelf nooit ontvangen. Geprobeerd contact op te nemen met bedrijf, geen reactie. Geen telefoonnummer beschikbaar. Koop hier geen kleding!
Dit zijn dieven en bedriegen je waar je…
Dit zijn dieven en bedriegen je waar je bij staat. BESTEL HIER NIKS!
Meer dan drie weken geleden besteld
Meer dan drie weken geleden besteld. Zijn oplichters!! Nog niks ontvangen en ga het ook nooit ontvangen.
Hier niks van kopen!
Hier niks bij kopen! Ik dacht dat ik een badpak kocht en vervolgens heb ik een body binnen gekregen… zit niet goed en is hele slechte kwaliteit. Komt gewoon uit China en je kan het net zo goed niet terug sturen want je krijgt bijna niks terug! Het duren ook heel lang voordat er iets binnen was terwijl op de site staat dat als je m vandaag koopt dat hij morgen word verstuurd… Grote fout.
NIET KOPEN!!
NIET KOPEN!!!
Maat klopt totaal niet. Ik heb een maat groter gekocht dan ik normaal draag en ontvang dus echt twee maten te klein. Plastic troep uit China. Return policy zeer dodgy. Ze geven gelijk aan dat het voordeliger is om niet te retourneren aangezien het te duur is om terug te sturen naar China. Oplossing is 35% refund of een shop credit (die je, trust me, NIET wilt).
Dus ik wou dat ik alle reviews eerst gelezen had.
Totale instinker.
Oplichters
Dit is geen Nederlandse webshop en alle andere info op de site is ook niet waar.
Ik heb wat gekocht maar krijg geen verzendsbevestiging of tracking nummer 'want het is druk'. Kan mijn order niet canceled 'want het is al onderweg'.
Klantenservice is Engels en bestaat uit auto responses.
Domme fout om hier te bestellen. Trap er niet in.
Fake scam site!
Fake scam site!
They send you, if they send you, cheap ass items not looking like the pictures (stolen from internet). And the only way to return them is all the way back to China.
Cheap ass scam site. They use many more domain names for their ‘products’. Don’t trap in their scam game. Your money is gone.
Ik krijg geen contact met ze en het…
Ik krijg geen contact met ze en het nummer is niet in gebruik. Weet iemand hoe ik mijn bestelling moet annuleren??
Muze Oplichting Amsterdam
Besteld product ontvangen blijkt te klein en niet zoals beschreven.
Retour aangevraagd, krijg ik de mededeling dat het terug naar China gestuurd moet worden en dat dat vrij kostbaar is.
Ze geven daarom 2 refund opties,
1 ik krijg maar 35% refund en mag product houden,
2 ik krijg 25% shop tegoed.
Het zijn oplichters
Super slechte communicatie
Super slechte communicatie, geen shipping/tracking/confirmation mails. Kleding van zeer slechte kwaliteit en lange verzendtijd. Voor 40 euro kan je beter ergens anders een kleedje kopen.