NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her går jeg og fikser neglene. Er veldig fornøyd med jobben som blir gjort. Tar både plexigel negleforsterking og gelelakk. Jobben blir gjort veldig nøye og det blir perfekt resultat hver gang. Dyktig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topp kundeservice. Raskt svar, ypperlig kundeservice. Strålende fornøyd med levering, produkt og veldig løsningsorientert. Trivelig og blid jente som leverer. Anbefales og jeg skal fortsette å bruke d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker den nettbutikk mye bra. God produkter, jeg er veldig fornøyd med å kjøpe fra dere. Otesaly 8% Hyaluron Meso Serum og Neutriherbs Vitamin C Serum jeg har kjøpt er helt fantastisk arr er bort... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter, god filosofi, og ikke minst god kundeservice. Fikk bra veiledning over telefon for riktig bestilling av produkter. Leveringen av pakken ble en utfordring, ettersom Posten sendte den an... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos
  2. Fornecedor de Produtos de Beleza
  3. Loja de Produtos de Beleza
  4. Loja de produtos para cabelo
  5. Centro de Saúde e Beleza

Escrito pela empresa

Hudpleie ▪︎ Kosmetikk ▪︎ K-Beauty ▪︎ Størst i Norge på Dr.pen, microneedling-verktøy og koreansk mesoterapi for både hjemmebehandling og profesjonell bruk ▪︎ Unike produkter du ikke finner andre steder, med rask levering fra vårt lager i Arendal.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter, best på pris!

Mange meget gode produkter - til markedets beste pris. Rask levering og god service!

26 de setembro de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Dere er beste

6 de setembro de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Ayat :)

Kvalitet

Fikk produktene på kort tid. Gode produkter av god kvalitet (kjøpte Liyalan Tea Tree Black Head Removing Set + Neutriherbs Retinol Serum 0,5% (30 ml)+ Liyalan Seaweed Eye Gel Patch (60 stk) god service fra kundebehandler også!

2 de setembro de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for topp tilbakemelding Andrea. Fornøyde kunder er kjempeviktig for oss :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flink til å forklare under behandling

Flink til å forklare under behandling, god på å ivareta ta kunden, og masse informasjon om etterbehandling som man skal gjøre selv hjemme. Gode produkter til en god pris.

24 de agosto de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for koselig tilbakemelding Anna <3 Gleder meg til å åpne opp studio på Tromøy nå i høst!

Gode produkter

Gode produkter, rask levering

23 de agosto de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for hyggelig anmeldelse Evy :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske produkter til en fornuftig pris

Jeg vil gi mine beste anbefalinger til NaturalBeauty.
De har fantastiske produkter til en fornuftig pris, dem er ikke testet på dyr og varene leveres raskt til deg.

22 de agosto de 2022

Tusen takk for kjempekoselig anmeldelse Catherine <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk bra nettbutikk innen…

Fantastisk bra nettbutikk innen microneedling utstyr. Jeg har kjøpt Dr pen M8 og bruker den i min skjønnhetssalong med gode resultater. Kjøper også sterile engangsnåler og mesoserum til forbruk i salongen. God personlig service og alltid rask levering. Anbefaler denne butikken på det varmeste!

17 de agosto de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding Mona <3 Vi er veldig stolte av å kunne tilby det anerkjente merket Dr.pen i Norge.

Bra kundeservice

Bra kundeservice, kjap leveringstid

17 de agosto de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

God service , rask levering

12 de agosto de 2022

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge

Tusen takk for fin anmeldelse Mehrzad :)

Dyktige jeanette

Hyggelig og komme til Jeanette, hun kan jobben sin utrolig god service og flotte resultater. Føler meg 100% trygg og ivaretatt:-)

12 de agosto de 2022

Tusen takk for hyggelig anmeldelse Yvonne <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig fornøyd med hele opplevelsen! 😊

Jeg er utrolig fornøyd med neglene mine! Da dette var min første gang for å stelle neglene mine - utenom vanlig neglelakk, fikk jeg veldig gode råd om hva til å velge - da jeg var veldig usikker til å begynne med. Veldig koselig å komme til et sted du blir hørt og får en god opplevelse gjennom det hele. Har allerede bestilt min neste time for å legge ny runde med Shellac om 3 uker 😊

16 de fevereiro de 2022

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding Silje <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste stedet å ta vippeløft

Jeg har tatt vippeløft her mange ganger og vært like fornøyd hver gang. Seriøst, jeg elsker vippeløft. Jeg har hatt vippeextentions mange ganger, men jeg liker det ikke da det ser unaturlig ut, blir fort stygt, er dyrt og man må fylle på ofte eller tåle at det ser dumt ut en periode mens alt faller av. Ofte skader det vippene også. Mens vippeløft ser naturlig og pent ut, varer lenge, er ikke i nærheten av like dyrt, og man trenger heller ikke gjøre det mer bare fordi man ville ta det en gang, det ser ikke rart ut den perioden det begynner å "gå ut". Jeg tåler ikke hårfarge, men har hittil ikke reagert på farge her, mens jeg har reagert de to gangene jeg har prøvd andre steder. Jeg vil skikkelig anbefale vippeløft her til alle ☺️

7 de dezembro de 2021

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding og anbefaling Cecilie <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei,har fått micro-needling behandling…

Hei,har fått micro-needling behandling en rekke ganger og er veldig fornøyd. En grundig gjennomføring,føler jeg er i trygge hender og behandler kan sitt fag👍🏻

26 de novembro de 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Gry <3

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais