Her går jeg og fikser neglene. Er veldig fornøyd med jobben som blir gjort. Tar både plexigel negleforsterking og gelelakk. Jobben blir gjort veldig nøye og det blir perfekt resultat hver gang. Dyktig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Topp kundeservice. Raskt svar, ypperlig kundeservice. Strålende fornøyd med levering, produkt og veldig løsningsorientert. Trivelig og blid jente som leverer. Anbefales og jeg skal fortsette å bruke d... Ver mais
Jeg elsker den nettbutikk mye bra. God produkter, jeg er veldig fornøyd med å kjøpe fra dere. Otesaly 8% Hyaluron Meso Serum og Neutriherbs Vitamin C Serum jeg har kjøpt er helt fantastisk arr er bort... Ver mais
A empresa respondeu
Gode produkter, god filosofi, og ikke minst god kundeservice. Fikk bra veiledning over telefon for riktig bestilling av produkter. Leveringen av pakken ble en utfordring, ettersom Posten sendte den an... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Loja de Cosméticos
- Fornecedor de Produtos de Beleza
- Loja de Produtos de Beleza
- Loja de produtos para cabelo
- Centro de Saúde e Beleza
Escrito pela empresa
Hudpleie ▪︎ Kosmetikk ▪︎ K-Beauty ▪︎ Størst i Norge på Dr.pen, microneedling-verktøy og koreansk mesoterapi for både hjemmebehandling og profesjonell bruk ▪︎ Unike produkter du ikke finner andre steder, med rask levering fra vårt lager i Arendal.
Informações de contato
Marisbergtoppen 59, 4818, FÆRVIK, Noruega
- kundeservice@naturalbeauty.no
- naturalbeauty.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super fin vippebøy som alltid!😍

fornøyd
Jeg syns Jaenette var veldig flink, veldig snill og fikk de neglene jeg ville ha😁

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Hadde time hos deg mandag denne uka til…
Hadde time hos deg mandag denne uka til vippeløft ! Da jeg hadde gått av bussen, ringte jeg deg ,og måten du svarte meg på da jeg spurte h ør jeg skulle gå for å komme til deg,synes jeg du svarte frekt ,uforskammet og surt! Jeg kom med buss fra Hakadal, jeg så jeg ikke var kjent på Skjedsmokorset og spurte om du kunne møte meg så fikk jeg ett blankt svar NEI til svar ! Jeg synes du kunne ha svart meg på en hyggeligere måte ! Og da jeg omsider kom frem til huset ditt , så jeg ikke nummeret på huset ditt og så jeg dro og tittet meg rundt , og plutselig ropte du ut og , sa til meg at du hadde jo sagt til meg at jeg skulle se etter et hus med en thuja foran inngangen! Jeg kommer aldri til å komme til deg noe mer ,og kommer heller aldri til å anbefale deg til ,noen av mine venner! Da får jeg heller til de stedene jeg har vært før , der er de blide og hyggelige mot meg ! Jeg opplevde ved behandling, at det begynte å svi i begge ørene mine! Og dette har jeg aldri opp levd før , og jeg har tatt mye vippe løft! En annen ting jeg reagerer på er , at du snakket ufint om min venninne! Når det gjaldt rynker og løs hud ,noe hun ikke har ! Min venninne endte opp med å få infeksjon i begge øynene da du tapet ,øynene hennes fra øynene og opp til panna hennes ,så da rant det veske inn i øynene hennes ! Skulle ønske at noen kunne se , hvordan hun ble seende ut det er det verste jeg har sett! For jeg har tatt vippe løft mange ganger

Beste stedet
Gått til jeanette i noen år og eneste som jeg har vært fornøyd med i vippeløft. Vippene blir alltid perfekte og jeg er pirkete. Prøvd mange andre opp til fler ganger som ikke har nærmet seg resultatet jeg får hos jeanette:)

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Min familie og jeg har gått hos…
Min familie og jeg har gått hos Jeanette i mange år og tatt vippeløft og mange andre behandleringer og har alltid vært kjempefornøyd. Hun forklarer alltid hva hun skal gjøre på en hyggelig måte så det er aldri tvil om hvordan du skal rengjøre øynene etter en behandling eller hva du skal gjøre etter andre behandlinger. Med andre ord så er vi alltid veldig fornøyd etter at vi har vært hos Jeanette.

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Flott nettbutikk med spennende…
Flott nettbutikk med spennende produkter. Har kjøpt en del innen Neutriherbs og Liyalan. Gode produkter som føles rene og synes prisen er veldig god. Skal fortsette å handle her!

Etter behandlingen hos Jeanette
Etter behandlingen hos Jeanette, har vært en stor skuffelse. Jeg har endt opp med infeksjon i begge øyne etter vippeløft. Under behandling fikk jeg kjemikaliene i øynene. Jeg har tatt vippeløft før andre steder men aldri opplevd dette. Har aldri heller opplevd å bli teipet fra øyelokket og opp mot pannen.Når jeg snakket med henne fortalte hun at jeg hadde så mye hud at det var vanskelig.Dette syns jeg var frekt. Jeg endte opp på legevakta,sykemelding på sterke medisiner.Jeg har fått tilbake de 500 det kostet men det veier ikke opp for all smerten og ekstra kostnader til medisin og legevakt jeg har fått. Jeg opplevde ikke at hun var forsiktig,å dra øyelokket oppover så vil vesken skli lettere inn i øynene.Noe det gjorde!!! Så hovne øynene, klarer så vidt å se ,smerter og ekstra utgifter er det jeg sitter igjen med.
Svar på kommentaren fra jeanette;Det brøt ut dagen jeg ringte deg. Lurer på hvorfor du ikke skylte øynene under behandlingen når jeg sa at jeg fikk det i øya,det du sa var jeg måtte holde øya igjen. Og kommentere rynker og alder vil jeg ha meg frabedt. Til og med gjør du det til min venninne. Det er du som har utført behandlingen og ikke jeg. At du prøver å skylde på meg at jeg ikke skyldte øynene overrasker meg ikke.Jeg opplevde ikke deg kundevennlig i det hele tatt ,så litt ydmykhet hadde vært bedre. Men du virker ikke overrasket over at jeg fikk infeksjon heller og det er vel fordi du viste at vesken havnet i øya. Så profesjonell er du ikke.

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Flott nettbutikk med alt man trenger…
Flott nettbutikk med alt man trenger innen skjønnhetspleie. Her finner man i tillegg produkter som ikke selges andre steder i Norge😃

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Like fornøyd med neglene denne gangen…
Like fornøyd med neglene denne gangen også👍🙂

Meget fornøyd med vippeløftet
Meget fornøyd med vippeløftet. Jeanette er dyktig og profesjonell i det hun gjør. Her kan man forvente det beste av det beste

Jeanette er veldig dyktig
Jeanette er veldig dyktig! Elsker neglene mine 😍

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Vippeløft og farving av bryn
Veldig fornøyd med resultatet etter vippeløft med farve. Farvet også brynene som ble veldig fine. Rolig, fin og ren salong og profesjonell utførelse. Kan absolutt anbefales videre.

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
God service og flott resultat🙂

Jeanette er det beste
Jeanette er en flink, dyktig fagperson med mye kunnskap og kompetanse. Jeg var veldig fornøyd med hennes arbeid. Jeg anbefaler henne og hennes salong det sterkeste.

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Microneedle behandling av ansikt +…
Microneedle behandling av ansikt + hals. Kjempefornøyd!
Hun kommer med anbefalinger og råd.
Jeg har kjøpt en pakke på 3 behandlinger, og ser frem til å se enda større forbedringer på huden min.

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Kjempe fornøyd med min microneedling…
Kjempe fornøyd med min microneedling time. Følte meg i trygge hender og kommer definitivt tilbake for flere behandlinger. Farget vipper i samme sleng og er kjempe fornøyd med dem også 😊
Anbefales!

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Rask og proff kundeservice.

Helt fantastisk vippebøy
Helt fantastisk vippebøy som varer i flere uker! Jeg føler meg nysminket og ekstra pen hver eneste morning.

Utrolig fornøyd med microneedling
Utrolig fornøyd med microneedling. Anbefales!!

Resposta da NaturalBeauty.no | Best på Dr.pen i Norge
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.