NEXT Forsikring Avaliações 1.896

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice. Jeg har flere gange haft spørgsmål til min forsikring og er så glad for chat-funktionen. Jeg har senest i dag brugt den og fik lynhurtig super hjælp fra Nadia, som besvarede m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring. 1) Deres selvbetjeningsportal er utrolig nem at bruge og gør det hurtigt at ordne det meste selv. 2) Kundeservicen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er så glad for at være ved next . De dækker hvergang jeg har haft nogle uheld eller problemer . Aldrig noget bøvl og er super held for at have dem.. En god tryghed og have når man har hus og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Escrito pela empresa

Hos NEXT fokuserer vi på at udnytte den moderne teknologi bedst muligt til gavn for kunden. Vi har droppet de fordyrende salgsled og i stedet lagt tilbuds- og bestillingsprocessen direkte ud til kunden. Vi vil tilbyde enkle og gennemskuelige kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser.

Escrito pela empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en god forklaring på ændring på…

Fik en god forklaring på ændring på forsikring

30 de janeiro de 2026

Resposta de NEXT Forsikring

Tusind tak for de pæne ord! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for os.

De bedste hilsner,
Anders B

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og effektiv håndtering af min…

Hurtig og effektiv håndtering af min sag. Jeg oplevede at Next.dk svarer hurtigt og følger op sagen som aftalt. Er meget tilfreds.

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! ⭐🙌
Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os.

Anders B

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget kompetent servicemedarbejder der…

Meget kompetent servicemedarbejder der var utrolig vidende.

Hej Tage,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores servicemedarbejder kunne hjælpe dig kompetent og vidende.

Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Fint det er ikke noget problem

Fint det er ikke noget problem

Hej Carsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at alt var som det skulle være.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for hjælpen og god service

Hej Morten,

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe😊

God service er lige det vi stræber efter hver dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde et spørgsmål som jeg fik svar på…

Havde et spørgsmål som jeg fik svar på med det samme. Derudover var der oplyst en fejl restance på mit overblik som blev rettet med det samme

Hej Kenn,

Mange tak for de 5 stjerner, og at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe, med at besvare dine spørgsmål, og vi står selvfølgelig altid klar til at rette fejl 😊

Meget forstående og hjælpsom

Meget forstående og hjælpsom

Hej Henrik,

Mange tak for de 5 stjerner og at du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊 Vi er glade for vi kunne hjælpe!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget hjælpsom

Meget hjælpsom

Hej John,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at du opfatter os som hjælpsomme, det er præcis det vi bestræber os efter at være, hver eneste dag.

Super gode priser

Super gode priser, fint support, der er sådan set ikke meget og komme efter

Hej Benjamin,

Tusind tak for de flotte fem stjerner og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god support og en skarp pris!

Next level forsikringsselskab!

Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring.

2) Kundeservicen er venlig, let at komme i kontakt med og fremstår meget kompetent.
3) I de få tilfælde, hvor jeg har haft brug for forsikringen, har der aldrig været problemer – alt er blevet håndteret effektivt og professionelt.

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine oplevelser med NEXT, det betyder virkelig meget for os.

Det glæder os at høre, at du synes godt om vores selvbetjeningsportal, vi arbejder løbende på at gøre den så enkel og brugervenlig som muligt

Din ros til vores kundeservice varmer, da vi gør os umage for at være tilgængelige, nærværende og hjælpsomme, så det er skønt, at du oplever os som både venlige og kompetente.

Når du samtidig fortæller at du også har haft gode erfaringer i de situationer, hvor du faktisk har haft brug for din forsikring, er noget af det vigtigste for os.

Vi ved, at det ofte er dér, man for alvor mærker værdien af sit forsikringsselskab.

Vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig på bedste vis.

NEXT kundeservice

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hjælpsom når man ringer med spørgsmål

Hjælpsom når man ringer med spørgsmål. Venter dog stadig på at de ringer tilbage med bekræftelse af at det hele kører som det skal

20 de janeiro de 2026

Hej Kristian

Tak for din fine anmeldelse😊 Vi er glade for at du fik den hjælp du søgte og svar på dine spørgsmål. Jeg kan se, at du kort tid efter dit opkald, modtog en mail med svar på ovenstående. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 40 70 40, så står vi klar til at hjælpe😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig, venlig og kundevendt service

Jeg skulle benytte kundesupporten, fordi jeg havde et par spørgsmål til mine forsikringer, og så skulle jeg have foretaget en ændring. Det var meget nemt at bruge chat-funktionen og supportmedarbejderen var venlig, hurtig og dygtig til at svare på mine spørgsmål.

15 de janeiro de 2026

Hej Klaus,
Du skal have et stort tak for, at bruge tid på at dele din oplevelse med os! Det er rigtig dejligt at høre du fik hurtig og kompetent hjælp på chatten, og det samtidig var nemt for dig at få foretaget ændringen du efterspurgte 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og vejledning, både i chatten og ved efterfølgende personlig vejledning over telefonen.
Har haft NEXT i 10 år, og det fortsætter

8 de janeiro de 2026

Hej Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at du fik god service og vejledning på både chatten og telefonen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

That was a great experience

6 de janeiro de 2026

Hej Peyman,
Thank you for sharing your experience with us here at NEXT. We’re delighted to hear that your experience was worthy of 5 stars!

Best regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice flinke over i det…

Super kundeservice flinke over i det hele taget er next bare et super forsikringsselskab

6 de janeiro de 2026

Hej Keld,
Mange tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse, i dialogen med vores kundeservice. Tak for at dele din oplevelse med os.

God oplevelse

God oplevelse
Fruen og jeg havde et par spørgsmål vedr. ulykkesforsikring.
Fik Anders i telefonen, og fik svar på det hele.
Anders var rigtig morgenfrisk, og vi havde en rigtig hyggelig dialog.
Det gav os en god start på dagen 👍👏

5 de janeiro de 2026

Hej Karin,

Tusind tak for den skønne anmeldelse 😊
Det er skønt at høre, at Anders kunne give jer svar på det hele – og endda sørge for en hyggelig og morgenfrisk start på dagen ☀️👍

Tine

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

behagelig kvindelig medarbejder .....

Talte med en
behagelig kvindelig medarbejder som gav den bedste betjening. Fik klarhed over mine forsikringer som skulle flyttes til Next.

2 de janeiro de 2026

Hej Jens Otto,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du fik den bedste betjening og klarhed over dine forsikringer. Vi er stolte af vores medarbejdere, og det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Ros kundeservice - Frederik

Jeg havde spørgsmål til dækningen af vejhjælp i min forsikring og skrev på chatten, da jeg havde et par uddybende spørgsmål til dækningen. Jeg fik hurtigt klare, venlige og brugbare svar fra Frederik. Jeg har endnu ikke skulle bruge forsikringen, men føler mig tryg og kundeservicen er i top.

Mvh Jan og Jette

29 de dezembro de 2025

Hej Jan,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du føler dig tryg ved os. Vi er glade for at have gode kollegaer som Frederik, der kan give en god service, der får vores kunder til at føle sig trygge.

Jeg vil ønske dig et godt nytår.

Christian

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service med god viden og…

Super god service med god viden og indsigt i forsikring

19 de dezembro de 2025

Hej Morten,

Tak for dine 5 stjerner og flotte ord. De varmer os alle her i kundeservise. Vi ønsker nemlig altid at give alle vores kunder den bedste service.

Jeg vil ønske dig en glædelig jul og et godt nytår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian var god til at gennemgå trin…

Christian var god til at gennemgå trin for trin, oprettelsen af ny forsikring. Tak

19 de dezembro de 2025

Hej Stine,

Tusin tak fordi du har taget dig tid til at skrive en kommentar om din oplevelse med os - vi føler os meget heldige over at have gode kolleger som Christian, der giver vores kunder en god og hjælpsom kundeservice.

Jeg vil ønske dig en god jul og et godt nytår.

NEXT Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais