BGASTORE.BE Vlaams Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondertussen reeds voor de 3de maal een relatief grote bestelling gedaan. De eerste 2 keren verliep alles vlekkeloos. Bij mijn derde levering bleek 1 van de 20 kaders beschadigd. Makkelijk via een con... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

556 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Juiste maatkeuze

De afmetingen van de passe-partout (19×19) tov het fotoformaat (20×20) waren niet echt duidelijk op de website. Bij ontvangst bleek dat je moet verdergaan op de afmeting 19x19, dus best hiermee rekening houden bij het ontwikkelen van je foto.

7 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Beste Kristel. Bedankt voor je review, zijn we erg blij mee! We hebben je feedback naar de product afdeling gestuurd voor terugkoppeling. Met vriendelijke groet.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hallo Willem!

Bedankt voor uw recensie.

We zien inderdaad dat uw bestelling al langere tijd onderweg is.
Door de drukte was daar helaas een vertraging ontstaan, waardoor de bezorger niet op tijd uw pakket heeft kunnen leveren.
Uiteraard onze oprechte excuus voor het ongemak.

Uw pakket is inmiddels wel geleverd, dus we hopen dat de producten alsnog naar wens zijn.

Was op 14/12 “booked”

Was op 14/12 “booked”; is vandaag op 26/12 nog steeds “booked” !?

12 de dezembro de 2023

Hallo Arie!

Bedankt voor uw recensie en feedback.

We zien inderdaad dat uw bestelling al lang onderweg is geweest.
Wel is deze inmiddels geleverd volgens de tracking.

Door de drukte in verband met de feestdagen was helaas enkele vertraging ontstaan,
Uiteraard onze oprechte excuus voor het ongemak.

Wij hebben u een e-mail verstuurd met meer informatie en compensatie voor de vertraging.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen service

Gebeld, maar niet gesproken, pakje lag in de hal waar iedereen het kan meenemen.

10 de dezembro de 2023

Hallo Dirk!

Bedankt voor uw recensie.

Wat jammer om te horen dat de levering niet geheel soepel verlopen is, onze excuus.
Wij hebben uw klacht doorgezet richting de bezorger die daar verder mee kunnen.

Hopelijk zijn de producten alsnog in goede orde ontvangen en naar wens.

Alles ok

Alles ok verlopen

4 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recensie.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling is geplaatst op 11/12/2023…

Bestelling is geplaatst op 11/12/2023 en vandaag 26/12/2023 nog altijd NIET geleverd ...

11 de dezembro de 2023

Hallo Joris!

Bedankt voor uw recensie.

Wat jammer om te horen dat de bezorging zo ontzettend lang op zich heeft laten wachten.
De bezorgdiensten hebben het helaas erg druk gehad wat in sommige gevallen helaas lange vertragingen heeft veroorzaakt.
Uiteraard onze oprechte excuus voor het ongmak.

Wij hebben u inmiddels per gecontact om uw zaak verder af te handelen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kaders. Zeer goed ingepakt, snel geleverd. Wij kopen nog bij jullie.

11 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor je recensie.

Geen voorraad

Geen voorraad, zodat het Uit Zweden moest komen en veel te lange levertijd;

8 de dezembro de 2023

Hallo Smet!

Bedankt voor uw recensie.

De levertijd bedraagt meestal 2-4 werkdagen.
Door de drukte is er in uw geval helaas enkele vertraging ontstaan waar ook over werd geinformeerd in de kassa tijdens het bestellen.
Uw pakket is daarom twee dagen buiten de verwachten levertijd aangekomen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk is het ganse leveringsprocess…

Eigenlijk is het ganse leveringsprocess goed en transparant verlopen. De doorlooptijd van één week leek me wat lang maar ik ben wel tevreden over het aangekochte produkt.

8 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Haretlijk dank voor uw recensie.
Onze excuses indien de verzending langer heeft geduurd dan normaal.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst op 7 december…

Bestelling geplaatst op 7 december (ruim voor kerst). Dit zou geleverd worden binnen 6 tot 11 werkdagen, maar op 21 december nog niets ontvangen. Er zijn nu 2 pakketjes onderweg, maar veel te laat voor kerst.
Edit: Pakket geleverd op 27 december.

7 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Onze welgemeende excuses voor de vertraging in de bezorging van uw bestelling.
We begrijpen dat de bestelling misschien was bedoeld voor kerst.

Helaas is er een probleem opgetreden met pakketten die in deze periode zijn verstuurd met Schenker/GLS. De pakketten zijn geboekt en bij ons afgehaald op de aangegeven datum, maar helaas is er bij Schenker/GLS vertraging ontstaan in de eerste terminal.

Volgens de tracking zou de bestelling inmiddels zijn bezorgd.

Mocht dit niet correct zijn of mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons aub weten via info@bga.nl.

Veilig en snel

Snelle levering op het aangekondigde tijdstip. Ook al was ik afwezig: toch op een veilige plaats gezet.

27 de novembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Hartelijk dank voor uw recensie.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kapot geleverd en gene reactie op mijn…

Kapot geleverd en gene reactie op mijn mail.

27 de novembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Beste Wieke. Bedankt voor je review. Jammer dat je ons geen tijd heb gegeven om je klacht in behandeling te nemen voordat je de review plaatsten daar we gisteren pas je klacht mail ontvangen hebben. We zullen deze gelijk verwerken en hopenlijk dat we daardoor je van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vlekken door de rugklemmen.

Vlotte levering is positief. Doodjammer dat na het inkaderen er vlekken te zien zijn op de foto. Na herhaaldelijk afkuisen van het glas en de foto met een zacht doek en telkens weer opnieuw inkaderen kwam ik tot de vaststelling dat die afdruk/vlek er pas kwam na het vastzetten van de klemmetjes. Het is exact op de plaats waar de klemmen in het rugpaneel bevestigd zijn dat de afdruk steeds weer komt (en er nog is). Productiefout??? Kwaliteit ???

5 de dezembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Beste Veerle. Bedankt voor je feedback. Jammer dat er mankementen zijn. In dat geval graag foto's insturen per mail naar nl@bgastore.nl zodta we je klacht in behandeling kunnen nemen en kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet.

Na meer dan 2 weken besteld te hebben

Na meer dan 2 weken besteld te hebben , hebben we nog steeds niets ontvangen

23 de novembro de 2023

Resposta da BGASTORE.BE Vlaams

Bedankt voor de recensie.
Onze excuses dat er vertraging is ontstaan bij uw bestelling.
Helaas is het mogelijk dat er in deze periode vertragingen optreden bij de bezorgdiensten en ons atelier.
Excuus dat u hierover geen verdere informatie heeft ontvangen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.