Nordiska Galleriet DK Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varen som lovet, og forholdsvis hurtig levering. Jeg fik ikke lov til at give forhåndsfuldmagt til GLS, så GLS kørte forgæves, og jeg fik først pakken 4 dage senere. Jeg ved, at det er et problem pga.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fandt Pernilla 2 til en billigere pris og No-Ga prismatchede prisen. Hurtig god og behagelig kundeservice pr. mail. Levering var hurtig og stolen var pakket forsvarligt ind fra Bruno Mathson og sa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Terrible service, I ordered 6 dining chairs and a table back in December, 2 days before delivery months later I got an email from their delivery partner they would come by. I was out on Holliday, no o... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det tog alt for lang tid før de sendte det. De skrev at varen var på lager og at de ville sende med det samme, men der gik 8 dage før de sendte den, så fik ikke varen hjem i tide til en fødselsdag, d... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

195 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 16% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Defekt produkt - no action

Jeg modtog et rullebord hvor der manglede et hjul
Jeg reklamerede straks til virksomheden men har ikke modtaget noget hjul - ca tre uger siden
Enhver kan måske forestille sig hvor praktisk det er med et rullebord på tre hjul

13 de março de 2024

Hej Jonna,

Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde! Jag beklagar att din upplevelse hos oss inte nådde dina förväntningar.

Jag kan se att en handläggare är i kontakt med dig och har hjälpt dig vidare med detta. Du är varmt välkommen att höra av dig om några fler funderingar skulle dyka upp eller om vi kan hjälpa till med någonting annat.

Vi arbetar ständigt med att förbättra alla våra avdelningar och vi hoppas få en chans att bevisa motsatsen i framtiden. Och vi hoppas att du trots allt kommer att trivas med din beställning.

Ha en fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varen blev købt i december som en…

Varen blev købt i december som en julegave. Den kom først frem i midt marts

13 de março de 2024

Hej Laura,

Stort tack för att du lämnat ett omdöme om oss, det är av stort värde. Jag beklagar att du inte känner dig nöjd med din upplevelse hos oss och att din order blev försenad.

Jag kan se att en handläggare har varit i kontakt med dig gällande detta. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om några fler funderingar skulle dyka upp.

Vi arbetar ständigt med att förbättra alla avdelningar och led och vi hoppas få chansen att motbevisa detta i framtiden.

Ha en fin påsk!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hi Patrik,

Thank you for your review, it is of great value to us. I am truly sorry that your experience did not meet your expectations.

I can see that a case manager is in contact with you regarding this matter.

We are constantly working to improve all our departments, and we hope to have a chance to prove otherwise in the future.

Wish you a nice day!
Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der har været meget rod i det for mig

Der har været meget rod i det for mig. Det skyldes at responstiden er for lang til mit temperament.
Til gengæld har firmaet behandlet det rod, jeg selv har været årsag til, perfekt.
Så ros til et solidt firma.

9 de fevereiro de 2024

God og hurtig service

Rabatkoden til købet af min Gubi lampe virkede ikke, men en opringning til kundeservice løste problemet, søde og venlige medarbejdere. Rabatten blev indsat på mit kort straks efter. Store anbefalinger herfra.

31 de janeiro de 2024

Firmaet lover 20% ved førstegangskøb

Firmaet lover 20% ved førstegangskøb, men når rabatkoden printes dukker der kun 8% op. Ved betalingen d.7 januar dukkede ikke engang rabatten på 8% op trods gentagne forsøg. Varen var udsolgt flere steder, så gavekøbet blev derfor nødtvunget gennemført.
Konklusion: Dårlig forretnings etik

9 de fevereiro de 2024

Hej Allan,

Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde! Jag är verkligen hemskt ledsen för att rabattkoden inte fungerade och att du inte fick ta del av de 20% som utlovat. Självklart ska vi se till att lösa detta, en handläggare har kontaktat dig gällande detta.

Vi arbetar ständigt med att förbättra alla avdelningar och led och hoppas trots allt kunna motbevisa detta i framtiden.

Önskar dig en fin dag!