Die Hoflampe passt optisch sehr gut zu unserem alten Haus und macht einen schönen Eindruck. Leider muss man bei der Wahl der Leuchtmittel genau aufpassen, da nicht alle Lampen in die handgefertigten G... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Shopsystem ist gut, Bestellvorgang easy, Verpackung standard, Versanddauer dafür das es aus NL kommt voll ok die 3fach Aussensteckerleiste ist vom Metall Gehäuse und von den Anschlüssen innen sehr s... Ver mais
Ik ben heel tevreden over het product (kwaliteit) en de service van de medewerkers. Ik had een paar defecte lichtbronnen bij mijn buiten snoer, deze werden na het sturen van een foto direct opnieuw... Ver mais
Tolle Produkte und angenehmer Kundendienstkontakt. Ich hatte zunächst 3 Lampen bestellt und erst dann entdeckt, dass es auch super schöne und wertige Briefkästen gibt. Da wir uns dann für eine ande... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Nostalux heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is de grootste in buitenverlichting. Naast onze webshop, bent u uiteraard ook welkom in onze showroom te Zwaagdijk-Oost. De showroom is dagelijks geopend van 08.00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Informações de contato
Korenmarkt 8, 1681PB, Zwaagdijk-Oost, Holanda
- 0228 56 66 97
- info@nostalux.nl
- nostalux.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 92% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super snelle bezorging
Super snelle bezorging. Lampen zijn mooi van kwaliteit en werken zoals verwacht.
Perfekter Lieferant
Riesiges, umfangreiches Sortiment, einfache Bestellung, schnelle und professionelle Kommunikation, sehr schnelle Lieferung, top Qualität!
Dubbel gevoel
Ik heb eerder hier mijn lampen besteld: toen tevreden. Dit keer iets minder:
- de winkelprijs was met korting en na mijn bestelling was de korting niet meer geldig, hoewel ik aantoonbaar met korting had besteld. Toch wilden ze het niet meer corrigeren.
- het glas van de lamp is geleverd met een breuk erin. Hoop dat ze dit wel vervangen...
Glazen stolp brak spontaan door de zon
Glazen stolp brak spontaan door de zon. Geen enkele tegemoetkoming of garantie.

Resposta da Nostalux B.V.
Niks op aan te merken!
Info op de website was goed. Het bestelproces verliep goed en duidelijk, ook qua updates. De Core-muurlamp gekocht. Mooie lamp en gemakkelijk te monteren. Kortom een goeie ervaring!
**1 ster – Zeer teleurstellende ervaring: afwijkend product, ontbrekend onderdeel en slechte klantenservice**
Ik heb bij Nostalux een vrij dure sierlantaarn besteld op basis van de productfoto’s op de website. De ervaring was helaas zeer teleurstellend.
Bij levering bleek er een essentieel verbindingsstuk/verloopnok te ontbreken tussen de paal en de lantaarnkop. Daardoor kon mijn elektricien de lantaarn niet installeren en moest hij onverrichter zake terug naar huis. Dat betekent voor mij opnieuw plannen én extra kosten.
Wat de situatie nog erger maakte, was de reactie van de klantendienst. Ondanks duidelijke foto’s en de vaststelling van mijn elektricien werd meerdere keren gesuggereerd dat het probleem aan de montage lag. Er werd herhaaldelijk gevraagd om opnieuw te controleren of onderdelen niet verkeerd of te diep geplaatst waren, terwijl de lantaarnkop gewoon in de paal schoof en niet correct bevestigd kon worden. Pas na meerdere mails werd erkend dat de verloopnok inderdaad ontbrak.
Daarnaast bleek de geleverde paal zichtbaar af te wijken van de productfoto’s op de website. Dit werd uiteindelijk ook door Nostalux bevestigd: de paal met de afwerking/details zoals op de website staat blijkbaar niet meer in hun assortiment. Toch werd dat model nog wel zo getoond bij het product waarop ik mijn aankoopbeslissing heb gebaseerd.
Dit werd door de klantendienst omschreven als een verschil in “groefjes”, maar voor mij gaat het absoluut niet om een klein detail. De bestelde paal oogde op de productfoto’s sierlijk, elegant en klassiek afgewerkt. De geleverde paal is daarentegen veel rechter, soberder en blokkeriger uitgevoerd. Voor een sierlantaarn is die vormgeving net essentieel, en niet zomaar een bijkomstigheid.
De ontbrekende verloopnok zou worden nagestuurd, maar verder werd er geen oplossing of commerciële geste aangeboden. Voor een bestelling van deze waarde vind ik dat bijzonder zwak.
Samengevat: de productfoto komt niet overeen met het geleverde product, er ontbrak een essentieel onderdeel, mijn elektricien kon de lantaarn niet installeren, de klantendienst bleef eerst de montage in twijfel trekken en er werd geen passende oplossing geboden voor het afwijkende product. Voor mij was dit een zeer slechte klantbeleving.

Resposta da Nostalux B.V.
Schöne ware und schnelle Lieferung
Schöne ware und schnelle Lieferung
Le produit correspond à nos attentes
Le produit correspond à nos attentes. Le prix est bon rapport qualite.
Merci de la rapidité d envoi.
Je vais recommander
Wir waren sehr zufrieden
Wir waren sehr zufrieden. Unsere Bestellung kam schnell an und war einwandfrei. Wir bestellen hier auf jeden Fall wieder. Es gab überhaupt keine Probleme.
downlighter voor sfeerlicht in de tuin
de downlighter is precies wat wij zochten. de muurlamp is van goede kwaliteit
Alles Top
Alles Top - habe schon mehrmals bei Nostalux bestellt. Immer schnelle Lieferung, gute Verpackung und top Ware!
Sehr schöne Aussenlampe
Mooi assortiment en zeer snelle…
Mooi assortiment en zeer snelle shipment! Tevreden over de info en installatie opties en retours was ook top geregeld nadat we andere kleur wilde. Helaas geen omruiling dus dan maar nieuwe snelle order!
Het glas vd buitenlamp was kapot maar…
Het glas vd buitenlamp was kapot maar toen we er een foto van stuurden kregen we nieuw glas binnen een paar dagen
Goede communicatie, snelle verzending en lampen functioneren heel goed (ook bij weinig zonlicht)
service client au top
service client au top. Très réactif.
Produits jolis et à l'excellent rapport qualité/prix. Parfait quand le budget est restreint en fin de construction...
Livraison très rapide.
Rien à redire!
Absolutes Top Produkt zu einem tollen…
Absolutes Top Produkt zu einem tollen Preis
Freitag Nachmittag bestellt und am Montag Vormittag geliefert.
Was will man mehr, deshalb 5 Sterne
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.