Nostalux B.V. Avaliações

1.588
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Die Hoflampe passt optisch sehr gut zu unserem alten Haus und macht einen schönen Eindruck. Leider muss man bei der Wahl der Leuchtmittel genau aufpassen, da nicht alle Lampen in die handgefertigten G... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Shopsystem ist gut, Bestellvorgang easy, Verpackung standard, Versanddauer dafür das es aus NL kommt voll ok die 3fach Aussensteckerleiste ist vom Metall Gehäuse und von den Anschlüssen innen sehr s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over het product (kwaliteit) en de service van de medewerkers. Ik had een paar defecte lichtbronnen bij mijn buiten snoer, deze werden na het sturen van een foto direct opnieuw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tolle Produkte und angenehmer Kundendienstkontakt. Ich hatte zunächst 3 Lampen bestellt und erst dann entdeckt, dass es auch super schöne und wertige Briefkästen gibt. Da wir uns dann für eine ande... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Informação fornecida por fontes externas variadas

Nostalux heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is de grootste in buitenverlichting. Naast onze webshop, bent u uiteraard ook welkom in onze showroom te Zwaagdijk-Oost. De showroom is dagelijks geopend van 08.00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

(1.588)

554 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super Messingschalter und…

Super Messingschalter und Steckdosen.Sehr zügig geliefert, sehr gute Qualität, nicht zuviel versprochen! Kleines Manko, die zugehörigen Schrauben sind nicht aus Messing. Gibt's aber problemlos im Baumarkt. Uwe aus Chemnitz

15 de maio de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is weleens beter geweest, score 7/10

Ik heb over de jaren meerdere spullen bij Nostalux besteld, zoals buitenstopcontacten, buitenlampen, en brievenbussen. Bij die laatste ging het nogal mis. Tweemaal is er een brievenbus geleverd die bij aankomst al stuk bleek. Dat is uiteindelijk opgelost, maar valt te wijten aan een gebrekkig product en een gebrekkige kwaliteitscontrole. Al met al zou ik Nostalux daarom een 7/10 score willen toekennen.

15 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit Dolce Retro serie is niet…

Kwaliteit Dolce Retro serie is niet goed. De glazen vallen spontaan op de grond. Je kunt ze niet goed in de fitting draaien, alsof ze 'dol' zijn. Bij iets strakker aandraaien, draai je er als het ware overheen en zitten ze weer los. Er is bij ons al 4x een glas op de grond gevallen. De eerste keer dachten we dat we zelf iets niet goed gedaan hadden en hebben we een nieuw glas gekocht. Vervolgens hebben we netjes 2 glazen vergoed gekregen. Maar helaas viel er vorige week weer een glas op de grond. Deze lamp hebben we helaas al moeten vervangen, weer een nieuw glas heeft geen zin. We hebben deze serie vorig jaar september gekocht.

Jullie reactie hieronder klopt niet helemaal. Ik wil de lampen graag terug sturen en ben benieuwd naar de uitslag van het onderzoek. Omdat ik aangaf dat we 1 van de lampen al vervangen hebben en deze niet meer zouden gebruiken vanwege de slechte kwaliteit, wilde jullie er geen onderzoek meer naar doen. Draai de zaken niet om a.u.b.

6 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Nostalux B.V.

Resposta da Nostalux B.V.

Bedankt voor uw review, deze helpt onze service te verbeteren.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u zoveel problemen ervaart met onze producten. Dit is niet waar wij als Nostalux voor staan. In eerste instantie hebben wij nieuwe stolpen nagezonden. Helaas bleek dit het probleem niet te verhelpen, wat wij natuurlijk erg vervelend vinden.

Daarom hebben wij aangeboden om de lampen retour te nemen. Zo kunnen wij controleren waarom de glazen stolpen niet goed blijven zitten en vanuit daar een passende oplossing aanbieden. Helaas wilde u hier niet aan meewerken en heeft u ervoor gekozen om de lampen weg te werpen.

Wij willen graag laten weten dat wij nog steeds aanbieden om alles kosteloos retour te sturen. Wij kijken dan graag naar een oplossing, zodat de lampen volledig in orde zijn zoals u van Nostalux mag verwachten.

Mocht u hier alsnog gebruik van willen maken, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@nostalux.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Colis non livré et pas de nouvelles du…

Colis non livré et pas de nouvelles du transporteur

7 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Nostalux B.V.

Resposta da Nostalux B.V.

Merci pour votre avis, celui-ci nous aide à améliorer notre service.

Nous avons pris contact avec vous afin d’examiner votre situation. Nous serions ravis de vous accompagner afin que vous puissiez profiter de votre commande dans les meilleurs délais.

Si vous avez des questions, vous pouvez toujours contacter notre service client via info@nostalux.fr

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.