NOVASOL Norge Avaliações 2.292

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lett å bestille. Beskrivelse var bra. Skulle gjerne hatt litt beskrivelse av evnt båtpleie med pris. Men ellers en god opplevelse med bookingen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har leid ut via Novasol. Jeg sendte oppsigelse til oppgitt mailadresse men fikk ikke svar. De nekter for at jeg har sagt opp. Det er flere som synes det har vært vanskelig å si opp avtalen. Det er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was a pleasure staying in this house. I hope to have the opportunity to return! ❤️ The house is cozy and well furnished, with a pleasant outdoor area. There is a barbecue outside, and inside y... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei, huset sto absolutt til forventningene. Flotte og romslige rom, to store bad og et godt utstyrt kjøkken med alt man trenger. Stor terrasse med grill og hagemøbler, perfekt for koselige kvelder. Hø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cabana

Escrito pela empresa

Vi er Europas førende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europæiske destinationer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Strålende sørvis

Veldig hyggelige de er alltid blide og hyggelige på telefonen. Jeg traff de på boligmessa i september og var veldig behjelpelige.de to kutta som leverte varen til oss hyggelige å høflig med et smil om munnen.
Kan anbefale novasolo på det sterkeste, de har flotte
møbler og interiør

6 de fevereiro de 2026

Bra sommerhus

Veldig fornøyd med sommerhusene vi har leid.Novasol som firma også veldig bra.Har leid av de flere ganger og ikke noe å utsette på de husene vi har leid.Gleder oss til vår neste ferie i et av deres sommerhus.

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

House location.

I have been using this portal for over 10 years. It is convenient for me to search for accommodation in Norway. I have a negative feeling that the exact location of the house is only displayed after the first installment is paid. It makes the choice a little more complicated. Best regards, Michal, Slovakia

28 de janeiro de 2026

HYTTEUTLEIE MED NOVASOL

HYTTEUTLEIE MED NOVASOL - STYR UNNA - ULV i FÅREKLÆR

Vurderer du å leie ut hytte gjennom NOVASOL? Styr unna! I utgangspunktet ser det enkelt og ryddig ut helt til man begynner å studere detaljene i konseptet. Djevelen ligger i detaljene, noe vi ikke var flinke til å avdekke og jeg vil gjerne dele våre erfaringer med dette selskapet.

Priser:
Prisliste ved kontraktsinngåelse har hele 20 priskategorier.I tillegg legger de automatisk inn i kontrakten noe de kaller dynamiske priser og korttidsleie som gir de mandat til å redusere prisene med 20%, og til å leie ut ned til 2 netter. Dynamiske priser antar jeg spiser av hytteeiernes inntekt mer enn det spiser av marginene til NOVASOL. Uansett virker det som om priskatalogen er laget for å forvirre utleierne mest mulig.
Hvorfor i all verden er det behov for 20 priskategorier i tillegg til dynamisk prising??
Vi i oppdaget plutselig at dynamiske priser med lavest pris var lagt inn for hele vintersesongen, og korttidsbookinger strømmet på i beste vintersesong. Et par eksempler:

Booking 3 netter weekend i midten av mars, 6 personer: Kunden betaler kr 8500.- Vi som utleiere får kr 3900.-
Booking gjort tidlig januar: 4 helligdager i påsken (Som blokkerer hele påskeferien) - Vi får kr 4761.- Dette er normalt den dyreste perioden for utleie av fjellhytter i Norge

Konklusjon er at utleier sitter igjen med smuler til å dekke slitasje, strøm, ved og vann. NOVASOL har umoralsk gode marginer på digital transaksjonshåndtering.

Reservasjon mot ungdomsgrupper:
¨Det virket betryggende at det er mulig å reservere seg mot ungdomsgrupper. Imidlertid er det ingen kontroll i systemet for dette. Et planlagt russetreff på 7 personer fikk booket 2 netter hos oss. Dette måtte kanselleres av oss selv når det ble oppdaget pga manglende respons fra NOVASOL .

OPPSIGELSE
Oppsigelse er angitt til 1. juni, noe som kan virke tilforlatelig. Det som ikke står eksplisitt, er at hvis du sier opp 2. juni eller senere, kan oppsigelsestiden bli opp mot 19 måneder. Dette til tross for at kalender kan stenges med et tastetrykk. NOVASOL har selv 3 måneders oppsigelsestid. Særdeles ubalansert.

Oppsummert: God butikk med minimal innsats for NOVASOL - risiko for utleier er høy for dårlig betaling.
Det er kanskje ikke så rart at NOVASOL ikke publiserer kundetilfredshet blant utleierne...
Novasol er forelagt anmeldelse, men har valgt å ikke kommentere.

28 de janeiro de 2026

Fullstendig upålitelig

Fullstendig upålitelig. Kansellerer vår reservasjon 5 måneder etter at vi bestilte og etter at andre delbetaling var gjennomført, uten å angi noen årsak til hvorfor de kansellerer. De ødelegger dermed vår ferie og gir null service og null forsøk på å finne et alternativ til oss.

24 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Noen uklarheter, mangler.

Ref. 10279509. Bokingbekreftelse bra. Men manget betalings informasjon for restbeløp kr. 6504,00 forfall 16/03/2026. Ser også at betalt beløp kr. 1150,- pr. i dag ikke er trukket fra min konto. Forsinkelse kan muligens komme av Dansk bank. Kan CRV nr: 17484575 benyttes? Bokstavtrykket var så svakt, at det er vanskelig å oppdage! Kan se det med sterkt lys.

19 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais