Mycket bra tjänst där man kan prenumerera på sin stekpanna, och få en ny recoated men jämna mellanrum. Förre stekpannor på tippen och bara massa god mat i en grymt bra stekpanna.
Veja o que dizem as avaliações
Beställde direkt på Onpan's hemsida. Leveransen skickades dagen efter och jag kunde hämta ut nästa dag. Snabbt och smidigt. Jag har en onepan sedan tidigare och de nya funkade precis lika bra. Saker... Ver mais
Vägrat använda någon annan stekpanna eller plåt sen jag testade onepan för första gången för över två år sen nu. Stekytan, värmeledningen, tåligheten - outstanding. Och så fri från PFAS o annat. Kan r... Ver mais
Bästa stekpannan jag haft, och utan teflon, tack för det! Köpte nyss en re-coat efter använt den första i tre år, enkelt att beställa och snabb leverans. Gillar det där med att ni återställer den ga... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre OnePan
Kitchenware with more than one life
In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.
Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.
Lifetime Warranty
Register your OnePan for a lifetime warranty!
Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.
This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.
When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.
Informações de contato
Bögatan 1, 41271, GÖTEBORG, Suécia
- info@onepan.se
- onepan.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Perfekt att man skickar tillbaka i samma embalage
Smart utbytes system, få ett fixat stekjärn och lämna ditt gamla till en mindre slant. Det är ju en bra idé dessutom fungerar dom bra

Resposta da OnePan
Det bästa stekjärnet vi haft och så…
Det bästa stekjärnet vi haft och så smidigt och lätt att beställa recoat.

Resposta da OnePan
Det var först och främst de två…
Det var först och främst de två stekpannorna som numera är mina bästa vänner samt att det var så enkelt att köpa dem. Levererades omgående!

Resposta da OnePan
Riktigt bra produkt med bra kvalitet
Riktigt bra produkt med bra kvalitet. Mycket smidigt upplägg på recote-processen.

Resposta da OnePan
”Braspannan” håller mer än vad som…
”Braspannan” håller mer än vad som utlovas. Den är fantastisk att steka i. Både fläsk och grönsaker har testats. Att den sedan är lättdiskad gör inget!

Resposta da OnePan
Den är lätt att rengöra och det blir…
Den är lätt att rengöra och det blir fortare klart men jag skulle vilja ha större ugnsplåt varför har ni inte större plåtar

Resposta da OnePan
Er kundtjänst Olivia skötte en…
Er kundtjänst Olivia skötte en ersättning på ett utmärkt sätt + att gjorde pizza första gången med pizza plåten och blev ett fantastiskt resultat .

Traktörpannan
Traktörpannan som jag köpte är jättebra.
Inget att klaga på än så länge. Snabb frakt efter köp. Ger 4/5 i betyg nu då jag inte har testat själva poängen med OnePan än. Om ombehandlingen av den keramiska ytan går lika smidigt om ca tre år och till det utlovade priset eller lägre så blir det 5/5 i betyg då.

Resposta da OnePan
Smart idé och service som håller vad…
Smart idé och service som håller vad den lovar.

Resposta da OnePan
Supersmidig leverans och OTROLIG…
Supersmidig leverans och OTROLIG produkt. Testade direkt och gillar verkligen att man kan steka först och sen bara slänga in i ugnen - vi gjorde en viltstek. 10/10!

Resposta da OnePan
Cirkulära produkter ska värderas högst
Jag jobbar själv med cirkulära produkter i mitt jobb som säljare på Tarkett (Golvtillverkare). Vi jobbar dagligen med att lära våra kunder vikten av att värdesätta leverantörer som återvinner på riktigt istället för att skriva fina ord på hemsidor och produktblad.
Därför känns det självklart att jag ska leva som jag lär och stötta sådana som Er som på riktigt har ett cirkulärt system. Bra jobbat!

Resposta da OnePan
Både kvaliteten och filosofin känns…
Både kvaliteten och filosofin känns väldigt bra! Har haft tunga, dyra pannor som dessutom blivit skeva i botten, det här verkar hålllbart!

Resposta da OnePan
Onepan = Ipinium gör så jag kan…
Onepan = Ipinium gör så jag kan fortsätta jobba i storköket utan att slita ut mig totalt. Inte heller slita på miljön med en granuldiskmaskin. Självklart så har vi onepan hemma också för lättare hantering och fin yta på det vi lagar

Rejäl traktörpanna
Traktörpannan känns tung men också "ordentlig" - inget billigt skräp detta. Ser fram emot många års användning.

Väldigt smidigt
Väldigt smidigt och jag behövde inte vara utan min stekpanna länge alls. Det gick väldigt fort

Bra kundservice
Bra kundservice. Riktigt bra produkt. Hoppas beläggningen håller hyfsat länge 👍