Mycket bra tjänst där man kan prenumerera på sin stekpanna, och få en ny recoated men jämna mellanrum. Förre stekpannor på tippen och bara massa god mat i en grymt bra stekpanna.
Veja o que dizem as avaliações
Beställde direkt på Onpan's hemsida. Leveransen skickades dagen efter och jag kunde hämta ut nästa dag. Snabbt och smidigt. Jag har en onepan sedan tidigare och de nya funkade precis lika bra. Saker... Ver mais
Vägrat använda någon annan stekpanna eller plåt sen jag testade onepan för första gången för över två år sen nu. Stekytan, värmeledningen, tåligheten - outstanding. Och så fri från PFAS o annat. Kan r... Ver mais
Bästa stekpannan jag haft, och utan teflon, tack för det! Köpte nyss en re-coat efter använt den första i tre år, enkelt att beställa och snabb leverans. Gillar det där med att ni återställer den ga... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre OnePan
Kitchenware with more than one life
In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.
Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.
Lifetime Warranty
Register your OnePan for a lifetime warranty!
Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.
This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.
When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.
Informações de contato
Bögatan 1, 41271, GÖTEBORG, Suécia
- info@onepan.se
- onepan.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Så smidigt och snabbt supernöjd
Så smidigt och snabbt vi fick en re-coat panna, och därefter skicka tillbaka vår gamla. Supernöjda

Bra plåtar
Bra plåtar. En för varje ugn. Superbra beläggning, lättdiskade. Adjö till bakplåtapper.

Bästa pannan jag köpt.
Bästa pannan jag köpt.
Nu har jag köpt till min bror och hans barn.
Alla är väldigt nöjda med Onepan.

My favorite pans!
I bought two so it’s not only one one-pan! I love them a lot, they are non-sticky and heat very well.

Bästa stekpannan
Bästa stekpannan! ( kom i kontakt med den hos goda vänner) även oxå tänket emballage ”örngott”👏🏼 och att den går att ”reparera”. TACK! // ÅL

Resposta da OnePan
Snabb leverans och riktigt bra kvalitet…
Snabb leverans och riktigt bra kvalitet på er köksutrustning ❤️

Resposta da OnePan
Super bra hjälp när man strular med beställning
Alltså vilken fantastisk service från detta företag..
Jag lyckades strula till det med en beställning,
Skrev mail och fick en fantastisk fin hjälp av Olivia som hjälpte mig så allt blev rätt..
Så Massa extra stjärnor till teamet ..
Gjorde också en Re-coat på en stekpanna,..fort gick det att få en ny å smidig retur av den gamla,vilket bra koncept
Så bra produkter gör ju att man vill testa allt,men får ta några i taget...
Mvh Yvonne

Köpte en stekpanna för 8 månader sedan
Köpte en stekpanna för 8 månader sedan, den var kanon i början men nu verkar beläggningen vara slut. Aldrig kört varmare än 7 av 9 på spisen

Resposta da OnePan
Jag hade ett ärende som från början…
Jag hade ett ärende som från början inte blev så bra, med det som alltid räknas är hur ett företag väljer att agera när det blir fel. Onepan gjorde det alldeles utmärkt och jag är en fortsatt nöjd kund

Jättenöjda
Jättenöjda! Pannan klarar hög värme utan att bränna fast. Det enda jag kan komma på som ”negativt” är att det är lite svårt att få stekyta om du inte har panna på hög värme.