Reis al jaren met partybussen. Al ruim van te voren bustickets gekocht voor Defqon. Helaas is er wat tussen gekomen en kunnen we niet meer gaan. Contact gezocht en nadat ik de reservering heb geann... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genom... Ver mais
Bus was veel te laat!! Bij een partybus verwachten wij muziek en lichten.. dat was er niet het was een normale bus met zachte radio muziek. Vreselijk buschauffeur kon ook geen Nederlands en iedereen m... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Snelle service
Snelle service en ze denken echt met je mee! Ik had zelf een fout gemaakt, maar ze hebben me supergoed geholpen om het op te lossen.
Dit gaat om de klantenservice online. Ik heb de bustrip nog niet meegemaakt.
Top ritje naar defqon1 gehad!
Top ritje naar defqon1 gehad!
Prima ervaring gehad.
Prima reis naar Biddinghuizen (Defqon…
Prima reis naar Biddinghuizen (Defqon 1), de bus stond op tijd in Deventer, duidelijke communicatie dat de bus op de plek bleef staan en de spullen in de bus konden blijven liggen, ook op de afgesproken tijd weer vertrokken naar Deventer, volgend jaar weer!
Top geregeld!
Op tijd, nette bus en fijne chauffeur (Marco). Afgelopen weekend Defqon was mede hierdoor een geweldige dag!
Volgend jaar zelfde recept!
In 2023 en 2025 met partybussen.nl naar…
In 2023 en 2025 met partybussen.nl naar defqon gegaan. Allebei de kerrn een goede ervaring gehad. Aardige chauffeur en op tijd. Het is niet echt een partybus, maar dat vond ik niet erg
Top busreizen!
Dit is inmiddels de 2e of 3e keer dat we met de bus van partybussen.nl van Almere naar Defqon reizen en dit is altijd top geregeld.
Top chauffeurs, rijden lekker op tijd en door!
Echt een aanrader dus!!!!
Mijn eerste keer naar Defcon.
Mijn eerste keer naar Defcon en de bus was optijd gearriveerd en we kwamen op tijd aan. Na het feest was het zoeken want dat blijkt er jaar ook een feest te zijn.
Vertrek zou strikt om 24:00 uur zij , dit was vooraf aangekondigd en rond die tijd ook vertrokken.
Één vervelend incident gehad. De chauffeur riep de namen op en een grapjas had voor een ander "aanwezig" geroepen. Die bleek, nadat wij waren vertrokken, er nog te staan. Volgende keer persoonlijk de controle uitvoeren om dit te voorkomen. Er was nog één, maar die was te laat, de reden hiervoor weet ik niet.
Topreisje gehad naar Defqon
Topreisje gehad naar Defqon, goed geregeld, nette bus en top chauffeurs!! Volgende festival laat ik me zeker weer halen en brengen door Partybus/Birwa tours..
Niets dan lof!
Topreis gehad Raalte - Defqon v.v. -> was vooraf een beetje huiverig door de negatieve reviews op deze site, maar zowel de chauffeur als de reisleiding hebben er een ontspannen reis van gemaakt. Op de heenweg keurig op de gecommuniceerde tijd op station Raalte, op de terugweg nog enkele minuten gewacht op 1 achterblijver en ook weer keurig op tijd 'thuis'. Hele fijne ervaring, volgend jaar weer!
Prima vervoer!
Netjes gebracht naar DefQon.1, bus was na afloop makkelijk te vinden door de goede communicatie, terugreis ook probleemloos en de chauffeur was heel aardig, dus alles was prima.
Super reis gehad naar Defqon!
Super reis gehad naar Defqon!! Keurig op tijd en een uitstekende chauffeur!
They put a lot of effort
The drivers were kind, the company did a lot of efforts to make it easy to find the bus, and help those who did not. Since they rent buses for the events it depends on the bus and the driver that there is a sound system to play music or not.
Uitstekend!
Super goed geholpen door de eigenaar.
Top gast.
Bedankt Kees!
Super!
Op 17 mei zijn we met Partybussen naar Awakenings Upclose gegaan. Ik was een beetje bang voor de reis gezien de slechte reviews op deze site, maar alles is super gegaan! De chauffeur was vriendelijk en legde alles goed uit, en we vertrokken op de minuut precies. Op de terugweg was de bus makkelijk te vinden via de Appic app. 5 sterren dus!
Geen contact mogelijk
Op de website staan meerdere opstap locaties, hiervoor dien je een aanvraag te doen. Al van 20 april probeer ik contact te krijgen via het aanmeldformulier, mail en telefonisch. Er wordt gereageerd binnen 5 werkdagen. Deze zijn al heel lang gepasseerd. 0.0 respons. Het festival komt dichter in de buurt!
Dit kun je geen partybus noemen
Een en al tegenslagen door deze organisatie. We waren veel later dan gepland op supersized kingsday 2025, bus heeft in eerste instantie 1,5 uur gedaan om van Nootdorp naar Zoetermeer te komen…. Er was geen muziek in de bus want de geluidsinstallatie deed het niet. Je kunt dit geen partybus noemen maar een gewone slechte touringcar. Vervolgens zijn we op de terugweg nog 2 keer verkeerd gereden, ook veel later dan gepland aangekomen op de eindbestemming. Ik heb geen goed woord over voor partybussen.nl. Ik reis nooit meer met deze organisatie.
Slecht, niet boeken!
Ik ben zaterdag 16 november met een aantal anderen mee geweest met bus 336 richting Arnhem. (Naar Qlimax)
Ik ben zeker niet tevreden met deze busreis. Ten eerste was de bus drie kwartier te laat. De bus was geen partybus te noemen terwijl ze het zo wel verkopen. In de bus was geen partyverlichting, sfeer of muziek. Er zat niet eens bluetooth in de bus.
Daarbij kwam nog eens dat de chauffeur zijn drie kinderen had meegenomen in de bus. Heel erg vreemd. (Zie foto's)
Alsof dit alles niet erg genoeg is, kwam de bus op de terugweg wederom te laat aan in Arnhem om ons op te halen. Niemand had contactgegevens en ons is niet duidelijk gemaakt waar de bus ons zou opwachten.
Erg slecht geregeld dus. Een foutje of wat te laat kan zeker gebeuren maar hoe deze busreis is verlopen was echt buiten proportie. Ik zou daarom graag mijn geld terug willen.
Maar als je denkt dat dit niet beschamend genoeg is, reageren ze op mijn klachtenmail met dat ze binnen 10 werkdagen contact opnemen maar verder nooit meer iets van gehoord.
Erg slecht bedrijf, nooit boeken!
Snap al deze negatieve reviews echt…
Snap al deze negatieve reviews echt niet. Beide de chauffeurs waren super aardig en hadden plezier in hun werk. De bus wachtte nog enkele minuten zodat er geen mensen gestrand staan, en ze hebben iemand die chat met mensen in de Appic app. Zeker 5 sterren waardig!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.