Reis al jaren met partybussen. Al ruim van te voren bustickets gekocht voor Defqon. Helaas is er wat tussen gekomen en kunnen we niet meer gaan. Contact gezocht en nadat ik de reservering heb geann... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genom... Ver mais
Bus was veel te laat!! Bij een partybus verwachten wij muziek en lichten.. dat was er niet het was een normale bus met zachte radio muziek. Vreselijk buschauffeur kon ook geen Nederlands en iedereen m... Ver mais
Topreis gehad Raalte - Defqon v.v. -> was vooraf een beetje huiverig door de negatieve reviews op deze site, maar zowel de chauffeur als de reisleiding hebben er een ontspannen reis van gemaakt. Op de... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
bus 516 naar Mysteryland
Afgelopen zaterdag ben ik naar Mysteryland geweest. Beide chauffeurs, zowel op de heen- als terugreis, waren erg onvriendelijk. Bij de terugreis naar Eindhoven had bus 516 als enige bus 1,5 uur vertraging. De reden hiervoor was verkeersopstopping en filevorming op de A2, terwijl al meer dan een week van tevoren overal werd aangekondigd dat de A2 tijdens het afgelopen weekend afgesloten zou zijn wegens werkzaamheden. De chauffeur in plaats van zijn excuses aan te bieden en uit te leggen wat de reden van de vertraging was, begon de chauffeur op een enorm boze toon te zeggen dat iedereen moest gaan zitten. Hij vertelde dat we via Dordrecht zouden gaan en dat hij daar nog 45 minuten moest wachten, anders zou hij een boete van €1000 krijgen, die volledig voor zijn rekening zou zijn. Dit vreemde verhaal, waar niemand iets van begreep, maakte iedereen alleen maar nog bozer. Het is echt niet fijn om na zo'n lange dag nog 1,5 uur in de kou te moeten staan! Het was echt chaotisch en slecht geregeld, zonder enige informatie vooraf. Voor ons was dit de laatste keer, maar ik hoop dat jullie in de toekomst alles beter kunnen regelen voor jullie klanten.
Zaterdag en zondag naar Awakenings…
Zaterdag en zondag naar Awakenings geweest. Zaterdag waren de chauffeurs van heen en terug énorm vriendelijk en goed op tijd. Enkel na het festival was het één chaos om de bus te vinden en vertrokken we een uur later.
Zondag was gewoonweg SCHANDALIG. Zet deze chauffeur aub UIT het team want hij kwam niet alleen bijna anderhalf uur te laat (waardoor we een heel deel van het festival hebben moeten missen en zondag is sowieso al korter van duur!!!!) én daar bovenop was hij énorm slechtgezind, onbeleefd, arrogant, kan geen Nederlands, zucht en puft,... na het festival hadden we helaas dezelfde kloot, wéér een half uur te laat want normaal hadden we om 00u30 moeten vertrekken, die pipo kwam pas aan om 1u en ook totaal niks van communicatie of verwittigingen!! Het is héél erg jammer dat je betaalt voor zo'n nare ervaring, en dan nog zoveel zorgen en stress aan je hoofd terwijl je toch een bus regelt om rust en plezier te hebben?!! We hebben als idioten buiten staan wachten, gelukkig had ik enkele mensen van de bus gevonden want anders was ik volledig doorgedraaid daar! De mannen van zaterdag wil ik wél bedanken, zij groetten ons heel vriendelijk, zongen liedjes, zette muziek op, echt top chauffeurs! Maar die debiel van zondag moet echt eruit geflikkerd worden, zo onbeschoft (dit was een Kroaat en de bus had een Kroatisch kenteken), niet één groet, niet één lach en niet één muziekje kon er van af. Facking klungel !!!! Nu ga ik toch twee keer nadenken alvorens ik hier nog een busreis boek!!!!
Bizar slecht
Bizar slecht. Te laat heen, te laat terug, stress na een top avond festival. Keek niet goed op de lijst dus werden bijna de bus uit gezet zonder andere optie om naar huis te gaan. Reed paar keer verkeerd en in totaal 4 uur gedaan over iets wat 1,5 uur zou duren.
Nog niet eens een ster waardig
Wat een oplichterij, 50 euro betaald voor een rit van 1u15min.
Eerst bussschaffeur zonder iets te laten weten 1,5 uur te laat waardoor we eerste 2uur van het festival hebben moeten missen.
Hij was bloedchagerijnig en op het einde van het festival was die onvindbaar.
Het was veel stressen wat niet leuk is als je een dagje plezier wilt maken op een festival.
Meer dan 1 uur te laat
Meer dan 1 uur te laat, totaal geen communicatie.
Slecht. Nooit meer!
Goed geregeld.
Goed geregeld.
Ik kan me niet vinden in de slechte reviews. Contactpersoon via whatsapp was duidelijk en vriendelijk. de chaffeur was vriendelijk. iedereen die er niet was op tijd is nagebeld. De reis ging voorspoedig en locaties waren duidelijk. Ik zou zo weer mee gaan!
Schandalig bedrijf!
Schandalig bedrijf!
Onze reis naar het TotalLoss festival:
Op de heenweg hebben wij 30 minuten moeten wachten op passagiers die te laat waren, mooi het begin van het feest gemist maar wel netjes dat ze even wachten. Op de terug weg ging het heel anders. Na een leuk festival is de bus vertrokken zonder ons. Op een verlaten industrieterrein lieten zij ons achter. Wij waren 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig op de afgesproken plek maar zonder enige controle werd aangegeven dat de bus compleet was en weg mocht rijden. Al onze spullen lagen nog in de bus. Nadat wij contact hadden opgezocht besloten zij na 20 minuten de buschauffeur te bellen maar die wilde niet keren. 300 euro aan taxi kosten later waren wij eindelijk thuis. Partybussen weigert om ook maar een cent van de kosten te vergoeden! Wat een belachelijk slechte organisatie is dit, neemt geen enkele verantwoordelijkheid!!! Wanneer je met hun gaat reizen ben je niet verzekerd van je terug reis!
Mega bagger lijsten niet op orde…
Mega bagger lijsten niet op orde chagarijnige buss chauffeur ik was bus begeleider ze willen mij niet terug betalen wegens niet geappt hoelaat we vertrokken dat lukte me niet wegens ik alles 20 keer opnieuw moest tellen omdat partybussen niet hun lijsten op orde had nooit weer arriva en ns zijn nog beter
Onzettend slecht
Onzettend slecht!
Wij gingen op zaterdag 30 september 2023 naar X-Qlusive Holland in Arnhem. Ze belden me van te voren met de vraag of ik de 'busbegeleider' wilde zijn. Hierop ingestemd, maar niet moeten doen achteraf...
Tijdens de busreis werd ik gebeld met de vraag om door te geven wanneer we een opjaalpunt gepasseerd waren. Dit moest dan via Whatsapp... ging niet, aangezien ze geen Whatsapp hebben. Bellen ging ook niet. Ik kreeg te horen dan dat er niemand beschikbaar was. Uiteindelijk meerdere boze smsjes ontvangen van hen. Ook hierop kon ik niet reageren, ook niet na toevoegen.
Bus was tevens zonder muziek en wc in de bus spoelde niet door.
1 ster dik verdient!
Ik zou het liefste 0 sterren geven
Ik zou het liefste 0 sterren geven. Totaal geen feestsfeer in de partybus (bijvoorbeeld geen muziek). Bus was ook voor de terugweg onvindbaar door zeer slechte communicatie van Partybussen.nl. Niemand wist waar de bus zou staan. Zelfs op de plek waar wij waren afgezet was de bus er niet. Niemand bereikbaar van Partybussen.nl tijdens het evenement.
Er was een weg afgesloten richting het…
Er was een weg afgesloten richting het festival wat al ver van te voren bekend was. Chauffeur was heen en terugweg niet op de hoogte. Heenweg hebben we er ruim 2 uur over gedaan ipv een half uur. Terugweg hebben we er zelf voor gekozen om een stukje te gaan lopen ipv helemaal omrijden.
Dit soort dingen kunnen natuurlijk gebeuren, maar als je dan een mail krijgt om je ervaring te delen en daarna nog een keer een mail erover stuurt en totaal geen reactie terug krijgt vind ik buiten gewoon asociaal.
Bus vertrok niet vanaf afgesproken plek en was na festival onvindbaar
Bus vertrok niet vanaf afgesproken locatie. Niet voor en niet na het festival. Na het festival de bus niet kunnen vinden, er werd geen gps locatie gedeeld. Uiteindelijk de bus voor vertrek van terrein weten tegen te houden. Daarna nog 1 uur bij het busbedrijf staan wachten omdat daar spullen waren opgeslagen waarvan de helft was gestolen. Deel gewoon in ieder geval gps locatie van die bus
Zoek een andere organisatie
Ben je om wat voor reden dan ook 5 minuten later, dan laten ze je gewoon staan. Geen contact, geen excuses en geen compensatie. Slecht bereikbaar. Dramatische organisatie
Erg vaak annuleren op kort termijn
Vroeger was dit bedrijf top. De laatste 2 jaar de ene na de andere annulering op zeer kort termijn. Hierdoor al meerdere festivals moeten opgeven. Voor mij was dit dan ook de laatste keer dat ik hier vervoer regel.
It was 1,5 hours late
It was 1,5 hours late. We did not get a mail or anything. A person came after 30 minutes to tell us the bus was there. The number did not match, but people went on the bus anyways because of uninformative information. Then we had to wait 1 hour with no information. This is not a great end of a crazy weakend
Onze fout, geen geld.
Jaren lang zelf als reisleider meerdere busreizen georganiseerd. Maar na samenwerking tussen Party vervoer en Partybussen is het organisatorisch een drama. Klantenservice slecht of selectief bereikbaar.
Na een annulering een combiticket moest ik een entreeticket ticket afnemen voor Intents zaterdag, prima zou je denken. Maar de ticket heb ik nooit gekregen, foutje kan gebeuren. Maar retourneer het volledige bedrag.
Op reactie daarop laat de klantenservice niets meer van zich horen.
Slechte service & last minute cancellations
Slechte service, busreis opstapplaats week voor het evenement gecanceld… genoodzaakt nu een nieuwe maatschappij te vinden…
Verschrikkelijke klantenservice
Verschrikkelijke organisatie en klantenservice. Ruim voor een festival bieden ze een tal van busreizen aan. Je kan ook je eigen opstaplocatie aanvragen als je aan minimaal 7 personen komt. Ze beloven dan dat je busreis doorgaat. Dit hebben we ook gedaan.
Nu minder dan 2 weken voor het evenement gaat onze busreis toch niet door. Ook alle andere busreizen zijn van de site verwijderd. De mogelijkheid om bij het festival te komen zijn allemaal weg. Het festival blijft nog steeds met Partybussen adverteren.
Contact gehad met de klantenservice. Reactie van hun erg kortaf. Wordt niet samen met de klant gedacht en je bent aan je lot overgelaten.
Zeer slecht bedrijf en zal hier niks meer mee te maken willen hebben.
2 uur gelopen voor een bus te zoeken…
2 uur gelopen voor een bus te zoeken die onvindbaar is!! Sturen je locatie waar de bus moet staan maar deze stond er helemaal niet dus zo kan je 2,5 uur elke bus aflopen.. vertrektijd geweest dus de bussen vetrekken, daar sta je dan :)
Klantenservice die je mailt die heel lang doen om te reageren en zelf ook onwetend zijn, niks aan gehad dus. Sta je dan in de kou 2 uur op een noodoplossing te wachten. Nooit meer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.