Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reis al jaren met partybussen. Al ruim van te voren bustickets gekocht voor Defqon. Helaas is er wat tussen gekomen en kunnen we niet meer gaan. Contact gezocht en nadat ik de reservering heb geann... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genom... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bus was veel te laat!! Bij een partybus verwachten wij muziek en lichten.. dat was er niet het was een normale bus met zachte radio muziek. Vreselijk buschauffeur kon ook geen Nederlands en iedereen m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topreis gehad Raalte - Defqon v.v. -> was vooraf een beetje huiverig door de negatieve reviews op deze site, maar zowel de chauffeur als de reisleiding hebben er een ontspannen reis van gemaakt. Op de... Ver mais

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

64 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,5 UUR LOPEN OM DE BUS TE VINDEN

Door een miscommunicatie is er aan ons een verkeerde plek doorgegeven om terug te komen bij de bus. Vervolgens krijg je dan na een hoop gedoe de juiste locatie. Is dit 45 minuten lopen vanaf het festival. Nou sorry maar dit slaat echt alles. Krijg telefoonnummers van chauffeurs die niet eens goed Nederlands spreken en die gewoon lachend antwoorden op je. Krijg ik als antwoord dat ze bezig zijn met het begeleiden van 66 bussen vanuit kingsized.
Als JULLIE die druk niet aankunnen, is dat JULLIE probleem. Maak daar dan niet ons probleem van. Wij hebben in totaal 2,5 uur rond gelopen, 11 kilometer. Avond was totaal verziekt. Nooit meer dit, regel eerst je zaken voordat je uberhaupt zaken GAAT doen.

27 de abril de 2023

Waardeloos.

Na een verschrikkelijke eerste ervaring met partybussen.nl heb ik noodgedwongen nog een keer bij ze moeten boeken omdat de andere organisaties al vol zaten. Deze keer zijn ze mij vergeten op te halen. Jammer dat 1 ster het minimale is, ik had liever voor 0 gegaan.

15 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De bus kwam een halfuur te laat

De bus kwam een half uur te laat in Haaksbergen. En de bus is ook nog verkeerd gereden waardoor we bijna het volledige voorprogramma hebben gemist. Jullie adverteren met een 'party' bus maar er was geeneens muziek. De route was niet logisch, mensen die in Rijssen opstapte zaten al 2 uur in de bus toen ze bij Haaksbergen kwamen om vervolgens de snelweg op te gaan bij Rijssen. Op de terug weg heeft de bus er 2,5 uur over gedaan om in Haaksbergen te komen, wat normaal gesproken maar iets meer dan een uur rijden is. Ik snap dat je langs meerdere stops moet en het daardoor iets langer duurt dan normaal maar meer dan het dubbele van de normale rijstijd is abnormaal. Dan kan je beter 2 verschillende bussen laten rijden ipv 1 zo'n hele grote.

1 de abril de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Super slechte service

De bus reis zelf was wel oké, maar de service achteraf is verschrikkelijk.
De beloning die ze beloven krijg je niet, ze zoeken altijd wel een ander smoesje om het niet uit te keren. Daarnaast reageren ze gigantisch traag. Ik heb pas na 4 maanden te horen gekregen dat ik niet in aanmerking kom voor de beloning, omdat ik ze niet genoeg op de hoogte heb gesteld. Terwijl de chauffeur dit zelf zou moeten doen…

Al met al, busreis oké, service is echt verschrikkelijk!

10 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.