Pasfoto.me Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnelle levering en nog belangrijker: PERFECT!! Foto's gewoon met mijn telefoon gemaakt. Via de website geüpload en na de bestelling is het nog gecontroleerd door iemand die er verstand van heef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ingestuurde foto’s werden snel beoordeeld en ik kon zo vaak als nodig was nieuwe foto’s insturen voor beoordeling.Uiteindelijk zijn er foto’s afgedrukt en snel verzonden.En dat alles op een correct... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee keer pasfoto's besteld nu - de check verloopt heel nauwkeurig maar houdt het bestel/verzend proces nagenoeg niet op. Ideale manier om zelf controle te hebben over hoe je op de foto staat - zon... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ze controleren je foto op de site en die geeft aan dat die goed is en dan heb je betaald krijg je een mail dat die niet goed is. Staat er in het contactformulier dat je alleen geld terugkrijgt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fotos para passaporte
  2. Impressão de fotos

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

449 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

125 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit werkt niet

Foto bij paspoort niet geaccepteerd en meerdere fotos na AI geaccepteerd maar volgende dag door fotograaf van pasfoto.me weer niet. Dit werkt dus niet en ik ga volgende keer gewoon weer naar fotograaf in de winkel

1 de outubro de 2025

Resposta da Pasfoto.me

We hebben via de email contact gezocht om wat meer duidelijkheid te krijgen over dit probleem.

Zoals op onze site staat aangegeven worden alle ingestuurde foto's handmatig gecontroleerd. Dit om te voorkomen dat mensen voor niets naar het gemeentehuis gaan en de foto daar afgekeurd wordt. Je kunt vervolgens kosteloos een nieuwe foto insturen net zolang tot de foto wel goed is.

Het is ons niet duidelijk of in uw situatie de foto's bij het gemeentehuis afgekeurd zijn. In dat geval heeft u recht om uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Edit: geen reactie ontvangen

Makkelijk en snel!

De pasfoto was snel geregeld en kwam door een dubbele controle. Eerst door een geautomatiseerd systeem en vervolgens door iemand die dit handmatig controleert. Erg fijn dat het op deze manier kan. Geen lelijke foto's meer op je rijbewijs, maar de foto die jij wilt! Ook binnen één werkdag geleverd. Topservice!

1 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De pasfoto was niet geschikt voor een paspoort.

De pasfoto werd met veel moeite pas geaccepteerd voor een paspoort. Vooral omdat de ambtenaar heel geduldig meerdere keren probeerde.

9 de setembro de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Fijn dat de foto wel geschikt bleek voor een paspoort. We beoordelen iedere ingestuurde foto handmatig en checken of deze geschikt zijn. Daarmee zijn we natuurlijk afhankelijk van de de de klant gemaakte foto. Sommige foto's zijn op het randje, maar volgens ons oordeel toch goed genoeg. Dat bleek ook in dit geval een juiste beoordeling. We begrijpen de lage reviewscore dan ook niet?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onze pasfoto's werden niet goedgekeurd…

Onze pasfoto's werden niet goedgekeurd in het gemeentehuis.

5 de setembro de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Vervelend dat uw pasfoto's niet zijn goedgekeurd! Helaas komt dat ondanks onze uitgebreide controle soms toch nog voor. We hebben conform onze voorwaarden uw aankoopbedrag teruggestort

Pasfoto eerst goedkeuren.

Pasfoto eerst goedkeuren.
Daarna een mail dat het toch niet goed was. Betaling was al gedaan.

28 de agosto de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Kun je deze beoordeling verder toelichten zodat we daar van kunnen leren?
Zoals op onze site staat wordt de foto eerst door de software gecontroleerd. Na bestelling bekijkt een specialist de pasfoto nog eens zorgvuldig. Als we denken dat deze niet goedgekeurd gaat worden door de overheidsinstantie, dan krijg je van ons bericht en kun je kosteloos een nieuwe foto insturen - zo vaak als nodig is. Je kunt je bestelling ook kosteloos annuleren.
Ook kun je ervoor kiezen de foto toch af te drukken. In jouw geval heb je dat gedaan en is je foto naar je toegestuurd.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Plus en min

+ goede communicatie over de kwaliteit van
aangeleverde foto.
+ Snelle levering.
+ Mooie afdruk

- je moet de foto's zelf uitknippen

2 de setembro de 2025

Super!

Eerste foto werd afgekeurd, tweede wel goedgekeurd en ook bij de gemeente goedgekeurd. Heel handig voor jonge kinderen.

26 de agosto de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Super om te horen dat alles is gelukt. Bedankt voor de review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onmiddellijk op de hoogte gebracht als…

Onmiddellijk op de hoogte gebracht als foto niet voldeed aan de eisen van de identiteitskaartfoto
Foto’s van goede kwaliteit

1 de setembro de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Klopt, we checken de foto's handmatig en we reageren snel als er iets niet goed is aan de foto. Hartelijk dank voor de review!

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk. Geen lange wachttijden voor foto's. Daarnaast goede en vakkundige service voor het maken van de juiste foto!

27 de agosto de 2025

Hartelijk dank!

goede service

Het is niet een vouwdig maar de goede check van de foto's zijn het zeker waard mijn foto is bij de gemeente gewoon goed gekeurd dus top

Snel in huis en niet duur voor 6 pasfoto's

22 de agosto de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.