Pasfoto.me Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnelle levering en nog belangrijker: PERFECT!! Foto's gewoon met mijn telefoon gemaakt. Via de website geüpload en na de bestelling is het nog gecontroleerd door iemand die er verstand van heef... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ingestuurde foto’s werden snel beoordeeld en ik kon zo vaak als nodig was nieuwe foto’s insturen voor beoordeling.Uiteindelijk zijn er foto’s afgedrukt en snel verzonden.En dat alles op een correct... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee keer pasfoto's besteld nu - de check verloopt heel nauwkeurig maar houdt het bestel/verzend proces nagenoeg niet op. Ideale manier om zelf controle te hebben over hoe je op de foto staat - zon... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ze controleren je foto op de site en die geeft aan dat die goed is en dan heb je betaald krijg je een mail dat die niet goed is. Staat er in het contactformulier dat je alleen geld terugkrijgt... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Fotos para passaporte
  2. Impressão de fotos

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

449 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

125 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handig en snel foto die voldoet aan officiële richtlijn

Handig vanuit huis pasfoto maken: goede begeleiding en snelle verzending. Na eerste automatische check van foto volgde grondige beoordeling ahv. criteria geldend voor benodigd document; bij daarop volgende afwijzing duidelijke richtlijnen ter verbetering foto en gratis nieuwe poging (werd uiteindelijk probleemloos geaccepteerd door betreffende instantie).

31 de março de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Bedankt voor de review! Zijn we blij mee!

Geweldige pasfotoservice

Geweldige pasfotoservice. Vlotte verwerking van de foto's. Goed bereikbaar en geweldige service als er iets mis gaat. Aanrader!

25 de março de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Hartelijk dank, we zijn blij met je goede ervaring en dat je deze deelt :)

Heel goede service

Heel goede service! Goed meegedacht over het juist inleveren van pasfoto's en eerlijke feedback en aanwijzingen. Top!

6 de abril de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Hartelijk dank voor de review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een goede service :-)

Je hebt gelijk, ik was in een ander fotohokje. Later in Voorschoten, wel bij Pasfoto.me en daar is de service perfect. Nette pasfoto gemaakt voor mijn paspoort. Je krijgt alle tijd om goed te zitten en af te stellen en betaald pas als als ik tevreden ben met de foto op het scherm.

22 de março de 2025

Hartelijk dank! :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Makkelijk

Het was eigenlijk heel makkelijk,een selfie maken, doorsturen voor controle. Het was bij de tweede foto al geregeld en alles werd heel snel opgestuurd.

Resposta da Pasfoto.me

Hartelijk dank voor de positieve review!

Gewoon goed!

Duidelijke informatie op de website.
Het nakijken van de pasfoto is nuttig.
De foto's worden snel verstuurd.

Gewoon goed!

Resposta da Pasfoto.me

Hartelijke dank voor de positieve review. Dat wordt zeer gewaardeerd!

Super hulp gehad

Super hulp gehad, via het maken met de foto's stond er iedere keer bij wat ik mis deed, top deze website, zeer tevreden iedere keer

27 de fevereiro de 2025

Hartelijk dank!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Resposta da Pasfoto.me

Bedankt voor je feedback.

We proberen voortdurend onze dienstverlening te verbeteren. We hebben uw foto bekeken, en we kunnen geen fout ontdekken aan de foto. Kunt u ons laten weten wat er volgens u mis is met de foto's?
Dan kunnen we hier verder actie op ondernemen. Dank u wel.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

pasfoto niet geaccepteerd door gemeente

de pasfoto voor mijn nieuwe ID werd helaas niet geaccepteerd door de gemeente. Ik was er al bang voor, want ik zag zelf ook wel dat de kleuren niet 'goed' waren (te flets, en de kleur van m'n haar stak niet voldoende af bij de achtergrond). Dat vind ik bijzonder, omdat er gezegd wordt dat de foto's handmatig nog worden gecheckt (dat hadden ze zelf dan toch ook kunnen zien?).
Het positieve aan dit verhaal is, dat het geld binnen no time werd teruggestort (vandaar toch nog twee sterren).

7 de março de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Hartelijke dank voor de feedback. Dit nemen we mee. (We zien overigens vaker dat het contrast haar/achtergrond niet optimaal is, maar toch wordt een foto daar zelden op afgekeurd - dit hebben we al lang niet meer terug gehoord).

Gebruiksvriendelijk

Snel, duidelijke handleiding en prima terugkoppeling toen de eerste foto niet goed genoeg bleek te zijn.

Resposta da Pasfoto.me

Bedankt voor je positieve review!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De kwaliteit van de foto laat zeer te…

De kwaliteit van de foto laat zeer te wensen over.

4 de março de 2025

Resposta da Pasfoto.me

Bedankt voor deze feedback. We maken gebruik van een professionele printer en hoogwaardig papier, maar we zijn uiteindelijk afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde opname. In dit geval was die kwaliteit niet zo hoog, waardoor de afdruk ook niet heel goed is.
Maar uiteindelijk is het doel van onze service dat je de foto kunt gebruiken voor een paspoort/ID kaart/rijbewijs. Die informatie missen we nog. Is dit gelukt?

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.