Paula's Choice Nederland Avaliações 192

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een pakket besteld, echter is het zoek geraakt bij de bezorgbedrijf. Paulas choiche reageerde erg snel en vriendelijk. Hebben het voor mij opgelost en ben erg tevreden over de klantenservic... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontevreden over dagcrème. Wil gebruik maken van garantieregeling. Kan ineens niet, voldoet niet aan voorwaarden. Let hier goed op. Klantenservicemedewerker kapt gesprek zelf gewoon af. Had beter v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vaker producten besteld en altijd tevreden. Nu de laatste keer werd mijn huid erg vettig en glimmend van de moisturizer SPF 50. Ik heb gechat en na wat info over mijn huid gaf ze een alternatief pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede producten gebruik het al bijna 30 jaar! Goede klantenservice lossen problemen goed op. Erg leuke acties voor members.

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos
  2. Produtor de Cosméticos
  3. Fábrica de Cosméticos

Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. ✔ 100% geur- en kleurstofvrij ✔ Niet op dieren getest ✔ Gratis verzending vanaf € 25 ✔ Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

192 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega blij en tevreden met Paula's Choice NL!

Ik bestel al jaren ongeveer bij Paula's Choice NL en mijn enthousiasme in de producten maar ook in de klantenservice blijft maar toenemen, daarom wil ik dit graag in een review kwijt.
De producten hebben mij enorm geholpen, ik heb al jaren last van hormonale acne en door deze producten blijft mijn huid rustig, ook al zijn mijn hormonen vaak niet in balans. Ook doe ik heel lang met één product.

Vandaag ben ik enorm snel en super lief geholpen door de klantenservice omdat ik de verkeerde tube heb besteld. Ik raad dit merk echt iedereen aan!

1 de maio de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hi Snoek, Wat een prachtige review om te lezen. Heel erg bedankt voor je lieve woorden!

We vinden het geweldig om te horen dat onze producten je zo goed helpen bij hormonale acne en dat je ook blij bent met onze klantenservice. Daar doen we het voor! En wat fijn dat we je vandaag snel konden helpen met je bestelling.

Dankjewel voor je jarenlange vertrouwen én dat je ons aanbeveelt aan anderen. Dat waarderen we enorm!

Liefs,
Team Paula’s Choice Nederland

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor het eerst iets besteld biJ ze

Voor het eerst iets besteld biJ ze. al meer dan een week aan het wachten. Geen mail geen contact te krijgen .. al wel betaald … Lees hier meerdere reacties met hetzelfde probleem.. wil m’n bestelling annuleren, maar ook dat kan niet!!

30 de abril de 2025

Hi Linda,

Hartelijk bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je eerste ervaring met ons zo tegenvalt. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Door een onverwachte vertraging in ons magazijn lopen sommige bestellingen helaas vertraging op. We begrijpen dat het heel frustrerend is om zo lang te moeten wachten.

We doen ons uiterste best om alle mails zo snel mogelijk te beantwoorden en iedereen te helpen, ook al duurt het momenteel wat langer dan je van ons mag verwachten.

Nogmaals sorry voor de vertraging en bedankt voor je geduld.

Hartelijke groet,
Team Paula's Choice Nederland

Vis achter het net,…..

Grote bestelling gedaan, nu al een week aan het wachten, niet bereikbaar per mail, chat of telefoon, gisteren mail ontvangen voor leuke actie met een gratis product.
Vis achter het net en nog steeds aan het wachten. Heel jammer want het zijn fijne producten.

30 de abril de 2025

Hi Nelleke,

Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je al zo lang op je bestelling wacht en ons niet kunt bereiken. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit ongetwijfeld veroorzaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. We zien alleen dat we nog geen e-mail van je hebben ontvangen. Zou je ons een bericht willen sturen via info@paulaschoice.nl? Vermeld daarin alsjeblieft je ordernummer, dan pakken we het direct op en kijken we meteen hoe we dit kunnen rechtzetten.

Nogmaals onze excuses, en we hopen dit snel voor je in orde te maken.

Hartelijke groet,
Team Paula's Choice Nederland

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht inmiddels al een week op mijn…

Ik wacht inmiddels al een week op mijn bestelling.
Ik probeer Paula’s Choice te bellen of via de chat te bereiken, maar zowel de telefoon als de chat zijn gesloten.
Ik vind het niet erg om te wachten, maar wat ik wel storend vind, is dat er geen communicatie is vanuit hen.
Ze zouden ook moeten leren omgaan met drukte.

28 de abril de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste, hartelijk bedankt voor je review.

Het spijt me te horen dat je al een week op je bestelling wacht en dat je geen contact hebt kunnen krijgen via de telefoon of chat. Ik begrijp heel goed dat dit frustrerend is. We helpen iedereen graag via de mail.

Door de drukte in ons magazijn en het hoge volume aan bestellingen kunnen we helaas niet altijd de gebruikelijke responstijden en bereikbaarheid bieden. Dit is zeker geen excuus voor het gebrek aan communicatie, en dat nemen we ter harte. We hebben inmiddels iedereen per e-mail op de hoogte gesteld van de vertragingen, maar het is mogelijk dat onze e-mail in je spamfilter terecht is gekomen. We raden je aan ook daar even te kijken.

Als je nog geen update hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@paulaschoice.nl. We kijken snel naar een oplossing voor je bestelling.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, en dank je wel voor je geduld en begrip.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een 5 voor de producten en op dit…

Een 5 voor de producten en op dit moment een 1 voor de levering waar ik ook al een week op wacht. Geen contact mogelijk. Wat is daar aan de hand? Leveringsproblemen lijkt me sterk; je kan/moet altijd je klanten te woord staan via mail of chat!

28 de abril de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Tineke, hartelijk bedankt voor je review.

Bedankt voor je review en voor de positieve feedback over onze producten! We waarderen het enorm dat je tevreden bent met de producten zelf.

Het spijt me dat je al een week op je bestelling wacht en geen contact hebt kunnen krijgen. Ik begrijp heel goed dat dit frustrerend is, en het is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We ervaren momenteel een hoge druk in ons magazijn, wat resulteert in vertragingen bij de levering, maar dat betekent niet dat je geen antwoord zou moeten kunnen krijgen via e-mail of chat. Helaas is door de drukte onze klantenservice tijdelijk minder goed bereikbaar dan normaal, maar we beantwoorden iedereen ze mails binnen enkele dagen.

Ik wil je graag helpen met je bestelling, dus nodig je uit om nogmaals contact met ons op te nemen via info@paulaschoice.nl. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk een update te geven.

Onze excuses voor het ongemak, en we waarderen je geduld enorm.

Gewoon doen!

Via huidspecialist een paar jaar geleden in aanraking met P.C. gekomen. Absoluut geen klachten. Dr AHA en BHA moeten rustig worden opgebouwd, en zijn hier onmisbaar! Ook de SPF 50 youth- extending fluid is een blijver hier. Ik kan me dan ook niet vinden in sommige negatieve reacties hier. Bezorging ook nooit problemen mee gehad.

28 de março de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Su, hartelijk bedankt voor je review!

Wat geweldig om te lezen dat je al zo lang tevreden bent met onze producten. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Fijn dat je via een huidspecialist bij Paula’s Choice terecht bent gekomen, en dat onze AHA, BHA en SPF 50 Youth-Extending Fluid zo goed bij je passen. Het klopt inderdaad dat het opbouwen van exfolianten rustig moet gebeuren. Mooi om te zien dat je daar zo bewust mee omgaat.

We waarderen het enorm dat je je vertrouwen in ons uitspreekt. Dank je wel voor je loyaliteit!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling

Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Ik krijg telefonisch en via de chat geen contact

26 de abril de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Petri, hartelijk bedankt voor je bericht.

Het spijt me te lezen dat je al meer dan een week op je bestelling wacht en dat je geen contact met ons hebt kunnen krijgen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dat moet zijn.

Door drukte in ons magazijn ervaren we momenteel helaas vertragingen in de verwerking van bestellingen. Daarnaast is door dezelfde drukte ook onze telefoonlijn en chat tijdelijk niet bereikbaar. We beantwoorden op dit moment alle berichten zo snel mogelijk per e-mail, en doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Als je nog geen reactie hebt ontvangen, nodig ik je van harte uit om een e-mail te sturen naar info@paulaschoice.nl. Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

Onze excuses voor het ongemak, en dank je wel voor je geduld.

Super tevreden!

Nu voor de tweede keer besteld bij Paula's Choice en inmiddels een volledige gezichtsroutine compleet. Super fijne producten, zonder sterke geur, goed in te smeren. Na het bestellen van de AHA exfoliant een email ontvangen hoe ik deze het beste kan gebruiken en hoe de huid eraan moet wennen. Mijn laatste bestelling heb ik om 9 uur 's avonds besteld en de volgende dag had ik het al binnen. Inmiddels gebruik ik het nu een aantal weken en mijn huid oogt kalmer, mijn voorhoofd ziet er gevoed uit en pigmentvlekken zijn weg. Echt super tevreden! Ze hebben er een vaste klant bij.

15 de março de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Bo, hartelijk bedankt voor je review.

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor je mooie woorden!

Fantastisch om te horen dat je inmiddels een volledige routine hebt opgebouwd en zulke fijne resultaten merkt aan je huid. Daar worden wij ook blij van! We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden over het gebruik van producten, dus fijn dat je onze e-mail met tips als waardevol hebt ervaren.

We zijn heel blij dat je ons hebt gevonden. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp willen bij het aanpassen van je routine, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik begrijp de slechte recensies hier niet ...…

Ik begrijp de slechte recensies hier niet. Ik heb woensdag besteld. Donderdag kreeg ik melding van de post dat het pakje verloren was geraakt. Meteen contact opgenomen via de chat en vrijdag zat het nieuwe pakje al in mijn bus. De service is top!!

14 de março de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Tamara, hartelijk bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om jouw positieve ervaring te lezen. Vervelend dat je pakketje in eerste instantie was kwijtgeraakt, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor!

Als je in de toekomst nog vragen hebt of advies nodig hebt over onze producten, staan we uiteraard graag voor je klaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slecht klantenservice nadat ik door een…

Slecht klantenservice nadat ik door een product rode vlekken in mijn gezicht heb gekregen.

12 de março de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste, hartelijk bedankt voor je review!

Wat vervelend om te lezen dat je huid zo heeft gereageerd op een van onze producten. Dat is uiteraard niet de ervaring die we jou willen bieden, en we begrijpen goed dat dit teleurstellend is.

Onze producten worden met veel zorg ontwikkeld, maar iedere huid is anders. Soms kan een product onverwacht een reactie geven, en dat is ontzettend vervelend om mee te maken. We nemen dit soort meldingen altijd serieus.

Je geeft ook aan dat je ontevreden bent over onze klantenservice. Het spijt ons dat je je niet goed geholpen voelde. We willen je hier graag bij ondersteunen, maar helaas kunnen we vanuit dit platform je eerdere contactmoment niet terugvinden. We willen je dan ook van harte uitnodigen om nogmaals contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We horen graag van je.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 dagen producten gebruikt nu mega…

2 dagen producten gebruikt nu mega droge huid. Producten gaan heel snel retour. Mail wordt niet beantwoord helaas slechte ervaring

7 de março de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Tara, bedankt voor je review!

Het spijt me te horen over jouw ervaring. We begrijpen hoe vervelend het is om een negatieve reactie op producten te krijgen, zeker wanneer je hoge verwachtingen hebt.

Ieder mens is uniek en dat betekent dat iedere huid anders kan reageren op een verzorgingsproduct of op een combinatie van meerdere producten. Ook externe factoren, zoals kou, luchtvervuiling of centrale verwarming, kunnen invloed hebben op hoe je huid reageert. Het is daarom lastig om precies vast te stellen wat de oorzaak is, maar dat maakt jouw ervaring natuurlijk niet minder vervelend.

We waarderen het zeer dat je contact met ons hebt opgenomen. We gebruiken feedback van klanten zoals jij om onze producten en service continu te verbeteren.

Ik zie dat je e-mail binnen 24 uur is beantwoord, en dat je inmiddels de producten retour hebt gestuurd en het aankoopbedrag al is teruggestort. Fijn dat dit inmiddels goed is afgehandeld.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of twijfelen over welke producten het beste bij jouw huid passen, dan denken we natuurlijk graag met je mee.

Met vriendelijke groet, Paula’s Choice Klantenservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gelukkig dat ik eerst de review's hebt…

Gelukkig dat ik eerst de review's hebt gelezen. Ik lees hier hele ernstige dingen en dus te riskant om te bestellen. En ook hoe ze zogenaamd het oplossen vind ik ook maar niks alleen maar zeggen dat het begrijpen maar ze kunnen er niks aan doen daar heb je lekker veel aan. Met andere woorden zoek het uit je hebt toch al besteld dus mensen als je nog niet besteld hebt, doe het niet!

12 de março de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste, bedankt voor je bericht. Wat jammer om te lezen dat je een negatieve indruk hebt gekregen van Paula’s Choice Europa, zeker als je nog geen bestelling bij ons hebt geplaatst. We begrijpen dat reviews een grote rol kunnen spelen in het keuzeproces, en daarom vinden wij het belangrijk om transparant te blijven en oprechte ervaringen te delen.

Wij staan bij Paula’s Choice Europa volledig achter alle producten die we verkopen en streven er altijd naar om een passende oplossing te vinden als er onverhoopt iets misgaat. Onze klantenservice staat klaar om te helpen, en we doen ons uiterste best om iedere situatie zorgvuldig en persoonlijk te behandelen.

Mocht je vragen of twijfels hebben, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee.

Nooit ontvangen

Twee weken na bestelling nog niets ontvangen. Via erg onvriendelijke chat wordt me beloofd bestelling alsnog te verzenden. Weer 2 weken later nog geen pakket. Daarom bestelling maar geannuleerd. Geen reactie, geen sorry, geen uitleg.
Erg klant onvriendelijk.
Lastig te bereiken.
En nee Selina, ik ga niet nog een keer proberen om je te bereiken. Want dat duurde te lang, leverde steeds niets op en je was te onvriendelijk.

7 de fevereiro de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hi Marie, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad en dat je bestelling na verzending alsnog niet is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak!

Op dit moment kan ik je bestelling niet inzien, maar we helpen je graag verder. Zou je contact met ons willen opnemen? We zijn bereikbaar via onze live chat van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30, telefonisch op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 13:00 via 020 - 345 84 26, of per e-mail via info@paulaschoice.nl.

We lossen dit graag voor je op!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Product besteld maar niet bevallen .

Product besteld maar niet bevallen .
Via chat doorgegeven maar word niet echt toegegeven en daarna wordt de chat verbroken
Dus retourbeleid tot de deur.
Zitten ook fijne producten bij maar te duur om te proberen ..voor mij geen bestellingen meer bij hun.
Site beloofd meer dan dat het doet

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hi Nathalie, hartelijk bedankt voor je review.

Ik zie dat het gisteren is gelukt om je retour aan te melden. Het spijt me te horen dat de producten niet aan je verwachtingen voldoen. We waarderen het zeer dat je contact met ons hebt opgenomen, en we gebruiken de feedback van onze klanten om onze producten en service continu te verbeteren.

Iedere huid is uniek en kan anders reageren op verzorgingsproducten, zeker in combinatie met externe factoren zoals kou, luchtvervuiling of centrale verwarming. Om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn, bieden we bij Paula’s Choice een "60 dagen niet-goed-geld-terug" garantie op zowel geopende als ongeopende producten.

Wat betreft je teleurstelling over de prijs: we begrijpen dat huidverzorging een investering is. Onze prijzen worden bepaald op basis van meerdere factoren, zoals hoogwaardige en effectieve formules, duurzame verpakkingen en onze toewijding aan cruelty-free productie. Daarnaast stijgen de kosten van grondstoffen en productie in de cosmetica-industrie, maar we blijven ons inzetten om producten van de best mogelijke kwaliteit te leveren.

Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is niet goedkoop maar je kunt mini’s bestellen en er is regelmatig een actie met 15 of 20 procent korting. Bij andere luxe merken betaal je voor de uitstraling, naam en marketing.

Altijd kom ik hier weer terug. Gewoon No nonsens huidverzorging met goede ingrediënten.

27 de janeiro de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hi Sandra, Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je steeds weer bij ons terugkomt en onze no-nonsense huidverzorging waardeert. We doen ons best om effectieve formules met hoogwaardige ingrediënten aan te bieden, zonder onnodige toevoegingen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Paula’s Choice! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte huid na gebruik producten paula’s choice.

Ik heb enkele producten besteld, met als resultaat een enorm slechte huid.
Ik heb nog nooit zo onzuivere huid gehad met grove zichtbare poriën, puistjes op plekken waar ik het nooit had en mee eters.
Ik heb hiervoor contact gezocht met als reactie dat ik in een purging fase zit en het nog moet aankijken.
Dit dus gedaan, maar na gebruik van 2 maand werd het alleen maar erger.
Opnieuw contact gezocht: “Helaas, je zit over de 60 dagen retour limiet”.
Prima opzich, dit had ik zelf kunnen bedenken. Echter vond ik dat ze zit beter en netter hadden kunnen oplossen gezien ik hier met een hele slechte huid zit.
Persoonlijk had ik een tegemoetkoming beter gevonden, ik moet nu ik weet niet wat uitgeven om mijn huid weer op orde te krijgen, echt belachelijk.

Ipv een tegemoetkoming krijg ik nog wat extra aanbevelingen over wat ik kan kopen bij paula’s choice om het te verbeteren. Ik ga echt geen geld meer uitgeven aan de boosdoener die dit gedaan heeft met mijn huid.

Gaat om de producten:
Nachtcreme oil skin
Exfoliant BHA
Skin perfecting serum
Toner

Helaas, maar ga hier nooit meer bestellen.

4 de janeiro de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Renee, hartelijk bedankt voor je review.

Het spijt me heel erg te horen dat je huid zo is veranderd na het gebruik van de producten. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te maken te hebben met een huid die erger wordt in plaats van verbetert. Het is inderdaad zo dat huidreacties kunnen variëren en dat sommige mensen in een zogenaamde 'purging-fase' terechtkomen, maar we begrijpen ook dat dit niet altijd het gewenste resultaat oplevert, zoals je hebt ervaren.

Wat betreft het retourbeleid willen we je laten weten dat we altijd proberen transparant te zijn over onze voorwaarden. Helaas ligt je bestelling nu buiten het 60 dagen retourtermijn, wat betekent dat we op dit moment geen uitzondering kunnen maken.

We begrijpen echter je teleurstelling en het ongemak dat je hebt ervaren, en het spijt ons dat je geen positieve ervaring hebt gehad. We waarderen je feedback enorm en zullen dit meenemen om onze service en communicatie te verbeteren. Ook al bieden we geen tegemoetkoming in dit geval, we hopen dat je uiteindelijk een oplossing kunt vinden die je huid helpt herstellen. Mocht je in de toekomst besluiten om producten van Paula’s Choice weer een kans te geven, staan we natuurlijk altijd voor je klaar om je te adviseren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mega slechte service niet normaal.

Mega slechte service niet normaal.
Ze adverteren met niet goed geld terug ik heb ze gemaild dat het niet werkt. Moet ik legen flesjes terug sturen en moet ik zelf wel nog de verzendkosten betalen. Wat een afzetterij.

2 de janeiro de 2025

Resposta da Paula's Choice Nederland

Beste Femke, hartelijk bedankt voor je review.

Jammer dat je het op deze manier ervaart. We vinden het altijd vervelend om te horen dat onze klanten niet tevreden zijn. We hebben inderdaad een retourtermijn van 60 dagen, en je order is van augustus, wat inmiddels 139 dagen geleden is. Helaas ligt dit buiten de termijn waarvoor we een uitzondering kunnen maken.

Zoals aangegeven in onze voorwaarden voor de 60 dagen productgarantie, is het nodig om producten retour te sturen als je niet tevreden bent en de betaling wilt terugkrijgen. Ik begrijp dat dit frustrerend kan zijn, maar we hopen dat je begrip hebt voor deze voorwaarden.

Het spijt me te horen dat de producten niet aan je verwachtingen voldoen. We waarderen het dat je contact met ons hebt opgenomen. Jouw feedback helpt ons om zowel onze producten als service verder te verbeteren. Ieder huid is uniek, en het kan zijn dat je huid op verschillende producten anders reageert, afhankelijk van de tijd van het jaar of andere invloeden zoals kou of luchtvervuiling.

We hopen dat je in de toekomst meer tevreden zult zijn met de producten die je kiest. Met vriendelijke groet, Selina - Paula's Choice Customer Care Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice en fijn product

Super goed merk. De 2% BHA Lotion Exfoliant doet wonderen voor mijn huid. De klantenservice is ook erg goed. Ze zijn makkelijk bereikbaar via de chat en denken enorm met je mee.

30 de dezembro de 2024

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hi Veerle, hartelijk bedankt voor je review.

Wat geweldig om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent met zowel de producten als de service. We doen altijd ons best om snel en behulpzaam te zijn, dus het is fijn dat je dat hebt ervaren. Het klinkt alsof je huid echt goed reageert op de producten van Paula’s Choice. Bedankt voor je feedback, en we hopen dat je ook in de toekomst tevreden blijft met je aankopen!

We hopen je ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Selina - Paula's Choice Customer Care Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de tweede keer besteld

Inmiddels voor de tweede keer besteld (binnen 1 dag bezorgd) en opnieuw onwijs tevreden over de service en producten, via de chat geholpen aan een nieuw product omdat mijn huid verschillend is per seizoen, merk onwijs veel (positief) verschil sinds ik de producten van Paula’s choice gebruik.

13 de novembro de 2024

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hi Michelle, hartelijk bedankt voor je review.

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de service als de producten! Het is geweldig dat je de producten van Paula’s Choice hebt gevonden die goed passen bij je huid, zeker als deze per seizoen verandert. We doen ons uiterste best om altijd de beste service te bieden, en het is fijn te weten dat onze chat je goed heeft geholpen.

Niet waard

Niet waard

Het serum is vrij dun en laat zich makkelijk uitsmeren, maar je voelt hem nog wel op je huid zitten nadat je hem hebt aangebracht.

En wat merk ik ervan op mijn huid? Nou, om heel eerlijk te zijn: verrassend weinig. Ik heb inmiddels twee flesjes van de Paula’s Choice %25 Vitamine C + Glutathione Clinical Serum opgemaakt en telkens had ik zo’n gevoel van Niet goed! Zo’n reputatie en prijskaartje verwacht je toch wat meer

Dit vind ik best jammer voor zo’n prijzig product.

4 de outubro de 2024

Resposta da Paula's Choice Nederland

Hi Eda, Hartelijk dank voor het delen van je review!

Het spijt ons te horen dat het 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum niet aan je verwachtingen voldoet. Zoals op onze website vermeld, is het serum ontwikkeld met een lichte textuur. We begrijpen echter dat textuurvoorkeuren van persoon tot persoon kunnen verschillen.

De tijd voordat je verbeteringen ziet, kan inderdaad variëren per persoon en hangt af van de conditie van je huid, de huidproblemen die je wilt aanpakken, en de manier waarop je het product gebruikt. Sommige mensen zien direct resultaat, terwijl anderen pas na enkele weken of zelfs maanden verbetering merken. Als je contact opneemt met onze Customer Care, kijken we graag met je mee en geven we advies.

Tot slot wil ik graag ingaan op de prijs. Bij het bepalen van de prijs houden we rekening met verschillende factoren, zoals het behoud van effectieve verpakkingen, onze hoogwaardige formuleringen en ons streven om cruelty-free te blijven. Daarnaast spelen de stijgende kosten van productie en grondstoffen in de cosmetica-industrie een rol, zodat we jou kunnen blijven voorzien van de best mogelijke producten.

Nogmaals bedankt voor je feedback, en aarzel niet om contact op te nemen als je verdere vragen hebt. Met vriendelijke groet, Selina - Paula's Choice Customer Care Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.