Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dramatisch bedrijf geven niet aan wanneer ze komen en dan blijf ik twee keer thuis zeggen ze dat ze langs geweest zijn en maken ze foto’s van zogenaamd mijn straat zodat ze er geweest zijn alleen is d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn pakketje lag al 5 dagen in het DPN depot voordat ik het geleverd kreeg, dit na vele verzoeken die ik had ingediend en die onbeantwoord bleven. Het pakket werd afgeleverd zonder te bellen en werd... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg een bericht dat mijn pakket geleverd was, foto van mijn brievenbus was genomen maar pakketje was gezet in de centrale haal waardoor deze gestolen werd. Ze deden niet eens de moeite om voor me... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We zagen bezorgd staan, maar geen pakje. We waren thuis. De bel is luid genoeg, dus onmisbaar. Er is dus niet aangebeld. Toch zoeken in de voortuin tegen beter weten in, lag het pakket verscholen in e... Ver mais

1,3

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,3

Todas as avaliações

(1.125)

930 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Pakketje nooit bezorgd

Pakketje nooit bezorgd, absoluut geen contact te krijgen met PDN. Na weken om de paar dagen mailen kreeg ik eindelijk een schoftelijke mail terug waar in stond:

"Volgens ons verzendbeleid zijn koeriersbedrijven over het algemeen niet aansprakelijk als een pakket niet kan worden afgeleverd omdat de ontvanger het niet kan accepteren of geen geldig afleveradres heeft opgegeven."

Mijn adres was gewoon juist, meermaals gecontroleerd bij de verzender. En het pakketje is nooit aangeboden bij mij of mijn buren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakje in mail staat bezorgd bij de…

Pakje in mail staat bezorgd bij de voordeur zelfs met foto’s
Op de foto is toch echt goed te zien dat de ingang om de hoek is en mijn pakje is dus mooi gepikt
Lekker dit
En nu????? Mail gestuurd maar geloof niet dat er een reactie komt

13 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het pakket is al twee dagen op de…

Het pakket is al twee dagen op de locale vestiging en zou vandaag bezorgd worden.
De hele dag voor niets thuis gebleven.
Het bedrijf reageert niet op een emailbericht en is telefonisch niet bereikbaar.
Ik bestel niets meer bij Aliexpress en stuur de producten na ontvangst terug. Interventie van Aliexpress leverde niets op.

13 de agosto de 2026

PDN spant de kroon

Kun je geen halve sterren geven? Wat ging er eigenlijk niet mis?
Pakket werd bij het verkeerde adres geleverd, dat werd door die koekenbakkers ontkend. Ze gaven een foto van een ander adres (niet mijn adres) als bewijsmateriaal aan Paypal. Die laatste oordeelde dat PDN Express bij hoog en laag volhield dat ze het pakket mij persoonlijk overhandigd hadden. Een leugen dus. PDN heeft tot overmaat van ramp ook nog eens mijn handtekening vervalst.
Op de leugen van PDN gebaseerd, besloot Paypal daarom in het voordeel van PDN te beslissen. Geld kwijt dus…
Klantenservice van PDN is onbereikbaar en als ze al eens reageren, beloven ze de halve wereld, maar voeren ze in werkelijkheid niets uit. Nee deze ‘service’ spant de kroon!

26 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakketten worden in de centrale hal…

Pakketten worden in de centrale hal neergegooit zonder toezicht. Op de afleverbon zetten ze persoonlijk afgeleverd dus je kan niks beginnen. Ik heb meerdere malen geprobeerd te bellen, mailen en WhatsApp maar géén contact mogenlijk.!!!

5 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorger heeft pakket in de voortuin…

Bezorger heeft pakket in de voortuin gegooid. Geen eens het pad naar de voordeur opgeweest. Moet al vanaf de stoep het pakket in de tuin gegooid hebben want hij/zij is niet op de deurbel camera waargenomen. Het erge is, ik heb een pakketbox in mijn voortuin staan.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alles past door een brievenbus …

Tot mijn verbazing kreeg ik het bericht dat het pakje was afgeleverd in de brievenbus in de centrale hal van mijn appartement.
Dat kan helemaal niet vanwege de afmeting.
Achteraf blijkt dat als je maar hard genoeg duwt en drukt en het pakketje samenknijpt en vervormt alles wel past door de brievenbus, zelfs een fiets.
Artikel totaal kapot en geruïneerd.
Zo in de vuilnisbak kunnen gooien.
Wat een bedrijf!

1 ster is eigenlijk nog teveel

1 ster is eigenlijk nog teveel, maar minder kan helaas niet.
Wat een waardeloze vervoerder.
Pakket neergelegd in een plantenbak aan een drukke openbare weg op een zaterdagavond.
Gevolg: Geen pakket te bekennen.
Het meest waardeloze is dat Aliexpress niet compenseerd omdat het is "afgeleverd"
Zolang PDN bezorgd, bestellen we daar niets meer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

(ÉÉN ☆ klopt idd niet, maar minder niet mogelijk!!

(ÉÉN ☆ klopt idd niet, maar minder is HELAAS niet mogelijk !! !!
- Maand juli zou r 3x n zending door dit bedrijf bij mij zijn afgeleverd....
SLECHTS 1x n zending ontvangen dat blijkbaar al 3dgn in de struik in voortuin was gelegd !!

- Vwb de 2 ONBREKENDE zendingen ben ik al wééékenlang bezig om PDN te bellen!! En krijg alleen maar n bandje dat "de voicemailbox vol is" & dat r NIET ingesproken kan worden!!

WÀT 'N ONGELOOFLIJK FLUTBEDRIJF !!

11 de agosto de 2026

Afleverbericht zonder echte aflevering

Er wordt geen duidelijk bezorgtijdstip gemeld. Foto zou moeten bewijzen dat pakje in brievenbus is gedaan. Steekt er nog half uit en kan dus zo weer weggenomen wordt (door bezorger?). Brievenbus is na lezen van afleveringsbericht gecontroleerd. Er is niets in de bus aangetroffen. Na 2 dagen ook nog steeds geen contact met PDN.

18.08.26: eindelijk antwoord van PDN. Foto is bewijs van aflevering, dus....
Dat is ook het antwoord van AliExpress, dus geen schadevergoeding. AliExpress wel gewezen op de vele negatieve kritieken in NL over PDN.
Bij volgende bestellingen heb ik aflevering aan een afhaalpunt gevraagd. Pakjes gingen nu met PostNL en dus heb ik - in feite tegen dubbel geld - toch wat ik wilde aanschaffen.

1 ster nog teveel eigenlijk

1 ster nog teveel eigenlijk! Je koopt iets duurders bij Ali, maar zij sturen met dit waardeloze bedrijf! Hele dag wachten al vervelend, maar dan de melding dat mijn huis niet gevonden zou zijn! Met foto’s als bewijs; van de achterdeur van ons appartementencomplex! Nee daar vindt je geen bellen en huisnummers, loop even stukje om, door naar voren, daar bij de hoofdingang wel! Maar nee weg bezorger wel duur pakket! Enne PDN niet bereikbaar! 2 mails gestuurd naar adres wat ik van Ali kreeg en gebeld naar 06 nr maar daar meteen Engelstalig bericht dat voicemail box vol is! En nu?? Geen idee.

Waardeloos koeriersbedrijf!

Waardeloos bedrijf! Wacht al weken op 2 pakketjes. Heb via tracking foto's gevonden van de pakketjes op de achterbank van de auto van een bezorger. Maar deze is niet in staat om simpel een adres te vinden! Kan ook niet de weg vragen of bellen?? Na lang wachten antwoord op mailbericht ontvangen, dat het ze spijt en het opnieuw komen bezorgen. Maar nog steeds niets gezien of gehoord!! Zending afkomstig van online winkel Elly & Yvonne. Dit zijn dropshippers, dus geen winkel en ook onbetrouwbaar. Ook zij geven geen enkele reactie! Dus voel ik mij 2x genaaid! Oplichters!!!

29 de julho de 2026

Achterlijke bezorgers

Volgens mij werken er alleen maar achterlijke mensen bij dit bedrijf! Er staat duidelijk een huisnr op waar het pakketje geleverd moet worden. Toch word mijn pakketje ergens anders geleverd. Mijn buren geven aan niks te hebben ontvangen. Ging om een flink bedrag ook!

4 de agosto de 2026

Esta empresa é sua?