Väldigt trevligt och proffsigt bemötande från både elev och lärare. Jag är nöjd med allt från konsultation till den slutliga piercingen. Jag kommer gärna tillbaka för framtida piercingar! 🩷
Veja o que dizem as avaliações
Fina lokaler. Jag gjorde navelpiercing, som som inte gav gott resultat. Staven som lades var för kort vilket medfört att jag behövt gå till annan piercare och betala för att få hjälp med det så att de... Ver mais
Fantastisk lärare & elev. Otroligt noggranna och tog sig tiden att diskutera & prata med en om piercingarna som skulle göras. Kände verkligen att jag var i trygga händer, så nöjd! 🙏🏼 Älskar der... Ver mais
Detalhes da empresa
Välkommen till enda piercingskolan i Sverige, vi håller utbildningar runt om i landet och även i danmark & norge. Utöver utbildningarna vi har så piercar vi även privatperson mån av tid, man kan alltid boka upp oss på vår bokadirekt. Vår bas är i Göteborg. För utbildning kan man alltid boka med kortvarsel i Göteborg behöver vi åka ut så måste vi utgå ifrån tider vi lagt ut på hemsidan & sociala medier.
Informações de contato
Göteborg, Suécia
- 0737207990
- info@piercingskolan.se
- piercingskolan.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Så nöjd med denna utbildning!
Så nöjd med denna utbildning!
Bra kursupplägg och super härlig lärare som är förstående och härlig som person🩷
Tipsar alla som går i tankarna att utbilda sig att göra de!😍
Grym lärare trevligt och kul 🤩
Grym lärare trevligt och kul 🤩
Gøteborg piercing kurs
Gøteborg piercing kurs. Advarsel!!
-Ikke kast bort pengene på kurs,useriøst.
-Ikke pierce deg her,det er ikke hygienisk.
Dette er dyrt og ikke profesjonelle som utfører. Var kun industrial der noe om anatomien ble nevnt. Hun som holdt kurset vasket seg ikke på hendene mellom hver kunde. Lokalet var ikke rent. Jeg så kanyler (sprøyter) som ble brukt var gått ut på dato. Billig og lav kvalitets piercing smykker.
Selve kurset. Her var det klipp og lim. Dårlig innhold. Det ble vist videoer fra YouTube på hvordan å utføre det.
Jeg valgte å gå på kurs fordi jeg trengte en oppfriskning fra et tidligere kurs jeg hadde tatt fra før. Er veldig glad jeg hadde kunnskap og noe erfaring fra før. For dette lærte jeg ingen ting av.
Da jeg er mildt sagt sjokkert. Kursholder var hyggelig.
Om du ønsker å kurse deg som piercer gå til et studio. Dette er useriøst. For 20.000 kr er dette ikke verdt. Bruk heller pengene andre steder.
Jätte bra
Jätte bra , människorna var jätte trevliga och piercade bra är jätte nöjd!
Mycket trevlig bemötande
Mycket trevlig bemötande. Trevliga och mycket bra gjort. Super nöjd rekommenderar starkt🫶🏻
Allt gick bra och mina piercingar läker…
Allt gick bra och mina piercingar läker bra, dessutom var dem trevliga! Det ända som jag ogillade var att piercaren inte gav någon slags förvarning till när han skulle börja pierca. Vilket var problematiskt då jag hade bett om att få se placeringen/markeringen av min industriell piercing innan han skulle börja pierca mig. Som tur så stoppade personen som följde med mig piercaren innan han hann börja så att jag fick se markeringen. Jag tyckte om markeringen och allting gick bra utöver det.
Besviken
Jag fick vänta 40min på min tid. När hon markerade hålet frågade hon inte ens mig om jag tyckte om/godkände platsen. Jag har gått till många piercing artister och dem har alltid frågat mig om jag gillar placeringen i för väg. Stället luktade udda och det fanns knappt sitt platser för alla. Hon som piercade var otrevlig.
Modell
Ställde upp som modell, tog flat i örat och tungpiercing! Bra bemötande, trevliga och proffsiga lärare och elev. Man kan känna sig trygg om man använder sig av piercingskolan!
Gått utbildningen och som modell.
Gick utbildningen med min mamma för ett tag sedan och vi är mycket nöjda, har haft kontakt med läraren i efterhand och får alltid bra och hjälpsamma svar. Valde att gå som modell på en utbildning för en vecka sedan. Gjorde nippel x2 utfört av lärare. Är mycket nöjd och de läker jättefint. Rekommenderar starkt utbildningen och att gå som modell. Du kan känna dig väl trygg, läraren är alltid med och kollar så det går korrekt till.
det va superbra
det va superbra, de va proffesionella och jättetrevliga. ända konstruktiva va att min conch behövdes tas om pga fel tagning men det gjorde inte mig något eftersom jag va medveten om att de va studenter och så hade jag även embla kräm så jag var bedövad. tog många piercingar och är nöjd med alla
Jag var model
Jag gjorde tragus, conch och smiley och en blev super nöjd, bra bemötande och noggranna
Väldigt bra utbildning med teoretisk…
Väldigt bra utbildning med teoretisk och praktiska moment. Trygg och underbar lärare som kan sin sak. Kan varmt rekommendera
Ställde upp som modell
Ställde upp som modell för att göra rook, conch och daith. Älskar mina nya piercing!!! Fick dem gjorda av en elev som var super duktig och lugn, läraren var med och hjälpte till så allt kändes tryggt och proffsigt. Rekommenderar starkt
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, noggranna och bra utfört
Känns tryggt att självständigt pierca…
Känns tryggt att självständigt pierca nu efter en bra och stöttande dag . Lärorikt och intressant och mycket bra feedback.
Tusen tack till en fantastisk utbildare
Var modell
Blev piercad av eleverna, mycket proffsigt bemötande och läraren var delaktig och såg till att det blev bra. Extremt nöjd med mina piercings.
Bra bemötande
Bra bemötande, kändes tryggt både innan och även efter utförandet. Gjorde piercing i tungan och kändes bra hela vägen.
Vart super nöjd o fint O väl bemött.
Proffsigt bemötande
Jag var modell och kände mig väldigt trygg med både lärare och elever. Piercingarna blev riktigt snygga!