Syntes egentlig altid jeg har været godt tilfreds når jeg har været i Power, ganske fin service, gode produkter. To eneste minusser er at vi havde en Combi maskiner med service aftale, da den skulle h... Ver mais
A empresa respondeu
Kom i butikken Power Esbjerg, for at købe en bestemt opvaskemaskine. Ekspedienten spurgte om vi havde specielle krav, ja gerne et meget lavt støjdecibel, så er det ikke den maskine, du skal have,... Ver mais
A empresa respondeu
Jeres Click&Collect trænger virkeligt til en overhaling. Den ene gang ventede jeg 30 minutter fra jeg havde betalt oppe i butikken til jeg stod med mine varer nede ved udleveringen. Den anden gang br... Ver mais
Havde bestilt en vaskemaskine med clik and colect. Vaskemaskinen var på fjernlager , men havde den allerede inden for en uge. Power var god til at sende en status over var langt min ordre var, og alt... Ver mais
Stormgade 155, 6715, Esbjerg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk kundeservice.
Havde bestilt en click og collect kl. 18.33 og ventede ikke på afhentningsbesked, men kørte ud i butikken med det samme. Butikken lukker kl. 19, så jeg havde ikke forventet at ordren var klar før den efterfølgende dag.
Ordren blev alligevel skubbet hurtigt igennem og jeg kunne forlade butikken 2 minutter i lukketid efter en rigtig god købeoplevelse. Fantastisk god kundeservice i Power i Esbjerg N.

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Bestilte en pc online til click and collect, fordi det skulle være nemt og hurtigt. Det tog så 45 min.
Først henvist til kassen(kø), så henvist til It-afdelingen ( lang kø) og så 20 min på at finde varen og forsøge at sælge på mobilabonnementet, forsikringer og El-aftaler😳

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt. Prisen var absolut fair og gennemskuelig. Butikken hos Power Esbjerg er meget ren og velorganiseret. Jeg anbefaler dem på det varmeste!

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Jeg fik hjælp til de rigtige varer, men skal igennem en betjening som havde fokus på mersalg, af flere forskellige produkter og tjenester, og det er ærgerligt når man bare gerne vil købe det man har valgt. Og ærgerligt at butiksmedhjælper virker fornærmet over at jeg ikke ville købe mere.

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Blev ekspederet af en meget flink mand, meget tilfreds med mit køb

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Jeg plejer at være glad for at handle i power men må bare sige deres mer slag de prøver at prakke en på har taget overhånd ! Gider ikke spørges 10 gange om jeg vil skifte mobiludbyder når jeg siger net tak første gang.

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Der var flere ting der gik galt. Kom ud for at hente et fjernsyn som jeg havde reserveret. Sælgeren havde en kunde før mig. De snakkede om alt mellem himmel og jord sælgeren så mig og snakkede videre. Da det blev min tir sagde han at det fjernsyn jeg havde valgt ikke var særlig god men hvis jeg kom tilbage imorgen ville der komme bedre på tilbud sagde jeg ikke var kørt 40 km for at køre 40km hjem igen uden TV. Jeg spurgte om han kunne sælge mig den der kom på tilbud , det kunne han ikke. Men man fik jo Hva man betalte for. Ville bare have det TV med hjem. Spurgte om jeg kunne låne den vogn der stod ved siden af, det kunne jeg ikke men måtte ned til vare udleveringen der ventede jeg så 15 min på at han skulle op og hente det TV jeg havde stået ved siden af. Jeg var temmelig rasende men det skulle jo ikke gå ud over den unge mand som skulle udlevere mit TV. Så jeg kørte🤬🤬🤬

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Fik virkelig god betjening i Power i Esbjerg, da jeg købte min nye mobil telefon.

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Det der gjorde det til en god oplevelse var de unge mennesker som ordnede min computer. Så flinke og søde

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Jeg har handlet flere gange i Power Esbjerg, og min oplevelse har været dybt skuffende. To gange har butikken forsøgt at sælge mig brugte og endda reparerede produkter som om de var helt nye. Det opdagede jeg først, da jeg kom hjem.
Det er efter min mening fuldstændig uacceptabelt og grænser til svindel. Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik, og jeg vil kraftigt advare andre mod at handle der. Kontrollér altid varerne grundigt – eller endnu bedre, vælg et andet sted at handle.

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Dødirriterende man skal overdænges med tilbud om at skifte elselskab eller telefonabonnement, når man blot henter og skal betale for sine varer fra click og collect. Stop det...

Resposta da POWER.dk - Esbjerg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.