POWER.dk - Herning Avaliações

3.502
O TrustScore é 4 de um total de 5

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en soda vands maskine, den var lige som forventet! Måske endda bedre. Jeg havde lidt problemer med appel, men det kan godt være mit netværk eller telefon. Meget hurtigt til at sende kvitteri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg hader at handler ved Power pga mer’ salgs mentaliteten, men da jeg skulle købe ny mobil og kun havde Power som mulighed ente det med at blive der jeg købte den. Sælgeren spurgte kun om jeg havde o... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Good and friendly service, but weak product knowledge. I needed a new robotic lawnmower and asked about various technical features. The salesperson was friendly, but advised me to buy a three-year-ol... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lang ventetid i butikken for at få kontakt med en medarbejder der skal finde min reservation. Kunne være godt hvis man mp bruge support skranken til afhentning eller bare kassen. Det er virkelig en f... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.502)

34.020 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik fat i den vare jeg gik efter og…

Jeg fik fat i den vare jeg gik efter og samt til en rigtig god pris

Hej jan,

Det er dejligt at høre, at du fandt varen du gik efter, og endda til en rigtig god pris.

Tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ekspedienten tvivlede på min forklaring.

Ekspedienten tvivlede på min forklaring.

20 de maio de 2026

Hej Frank,

Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen gav den følelse. Det skal selvfølgelig være en tryg og ordentlig dialog, når man henvender sig i butikken.

Hvis du vil dele lidt mere om situationen, tager vi meget gerne din feedback med videre.

Mange stjerner 🌟

Jeg har altid hørt dårligt om Power og holdt mig fra jer. Men nu måtte jeg prøve for I havde et vildt tilbud og jeg havde ikke noget TV. Jeg har købt jeres eget mærke Cepter & havde egentlig heller ikke læst alt godt her. Men jeg er blevet gjort til skamme. I var så søde i butikken og tv’et er bedre end jeg regnede med 🤗 Er simpelthen glad og det er ikke sidste gang jeg handler i Power i Herning centeret. Den fyr der ordnede min ordre bare var smilende, venlig og energisk. Så forfriskede !! Så tak her fra

23 de maio de 2026

Hej Malia,

Tusind tak for de flotte ord og for at du gav os en chance.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Herning, og at dit Cepter TV har overrasket positivt.

Det betyder meget, at både servicen i butikken og produktet levede op til mere end forventet.

Vi håber, du får rigtig meget glæde af dit nye TV, og at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig betjening og hurtig med varer i…

Hurtig betjening og hurtig med varer i hånden

23 de maio de 2026

Hej Johannes,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig hele vejen igennem, og at varerne kom hurtigt i hånden.

KøbFlinke og rare mennesker

Flinke og rare mennesker, rigtig god betjening.👍😊det er min mand Boye ved ikke hvorfor det står i mit navn Mvh Ida.

22 de maio de 2026

Hej Ida,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herning var så god, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

Var meget imødekomende

Hej Anne Marie Andreassen,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at hjælpen blev mødt på en imødekommende måde.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi blev vejledt til at købe et efter…

Vi blev vejledt til at købe et efter sigende bedre og billigere produkt. Det er dog ikke afprøvet endnu.

17 de maio de 2026

Hej Jane,

Tak for anmeldelsen.

Det lyder godt, at I fik vejledning til et produkt, som virkede som et bedre og billigere valg.

Jeg håber, det lever op til forventningerne, når det bliver afprøvet.

Service og leveringstid var 100 % flot

Service og leveringstid var 100 % flot
I holder hvad i lover, hurtig ekspedition. Tak

19 de maio de 2026

Hej jens,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både service og leveringstid levede helt op til forventningerne, og at oplevelsen var hurtig og smidig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Købte tlf.

Altid gó betjening i Power -

22 de maio de 2026

Hej Ellen,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herning var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

vi fik 500 kr i rabat på vores tv

vi fik 500 kr i rabat på vores tv
og dem havde vi jo fået
hvis vi selv havde taget kontakt til ok
og lavet el aftale
det kalder jeg bondefangeri

20 de maio de 2026

Hej Anna Marie

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget triste over at høre, at du sidder tilbage med en følelse af ”bondefangeri”. Det skal altid være 100 % gennemskueligt, hvad man takker ja til i vores butikker. Vi beklager mange gange, hvis denne aftale ikke er blevet forklaret tydeligt nok for dig.

Vi vil meget gerne forklare konceptet bag aftalen:
Når du opretter en el-aftale med OK i en af vores butikker, udbetaler vi rabatten på de 500 kr. som en direkte her-og-nu-rabat på det produkt du køber. Fordelen ved at gøre det igennem os er, at du sparer pengene med det samme på din kvittering frem for at skulle vente på at få beløbet udbetalt eller modregnet på en senere elregning.

Vi har fuld forståelse for, at det er vigtigt med klar kommunikation, og vi beklager endnu engang hvis det ikke har været tilfældet her.

Emma / POWER kundeservice.

Hej Frank,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herning var så god, og at behandlingen gjorde et positivt indtryk.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, men Google lavede spam så jeg så ikke at pakken før jeg afhentede i power herning

Hej Vicit,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at afhentningen i Herning fungerede godt.

Tak også for bemærkningen om spam. Det er værdifuld feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DC har udøvet en fantastisk betjening…

DC har udøvet en fantastisk betjening og var mega behjælpelig til at finde præcis det produkt som vi skulle have. Kæmpe plus herfra

21 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Anita,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en fantastisk betjening, og at der blev fundet præcis det produkt, du havde brug for.

Den slags feedback er vi meget glade for.

god support

21 de maio de 2026

Hej Poul,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god support.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og varen er som…

Hurtig levering og varen er som forventet. 😊👍🏻

Hej Peter,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen levede op til forventningerne.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Udemærket service, men for meget salgs-gas for andre ikke-relaterede produkter

1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag.
2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leverandør. Drop de intetsigende tilbud. Det spilder min tid og sælgerens

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at servicen ellers var udmærket.

Samtidig er det helt fair, at vejledningen til Click and Collect skal være tydeligere, især omkring bestilling på helligdage, og at ekstra tilbud skal opleves som relevante.

Din kommentar om både vejledningen og salgsfokus er taget med som vigtig feedback.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det.

Hurtig bestilling og nem afhentning

Hurtig bestilling og nem afhentning

Hej Anders,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen gik hurtigt, og at afhentningen var nem.

Vi sætter stor pris på, at oplevelsen har været så god.

God service hjælpsom folk

God service hjælpsom folk

Hej Alen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel.

Hej lise-lotte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen bød på klar besked og et smil på læben. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

betjent som forventet

19 de maio de 2026

Hej tyge,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais