1. Vejledningen til Click og Collect er misvisende, hvis man bestiller på en helligdag. 2. Jeg har ikke købt en tablet fordi jeg ønsker mig et andet mobilabbonnement eller ønsker at skifte el-leveran... Ver mais
A empresa respondeu
Rettelse: Yderst tilfredsstillende service. Jeg fik refunderet de 12,5 % uden nogen problemer. ---- Skuffet over prisen er faldet 12,5 % en uge efter køb af bærbar PC.
A empresa respondeu
Jeg bestilte et køleskab via click and collect, på hjemmesiden stod der, at der var to på lager i butikken i Herning, så jeg forventede at jeg inden for et par timer ville modtage en mail om at nu k... Ver mais
Endnu engang service i topklasse Havde denne gang bestilt en telefon til Click and Collect, endte med at spare yderligere 2800kr ved at flytte 3 mobil abonnementer til Telmore. Endte enda med at... Ver mais
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfekt, intet mindre end det, bedste kundeservice, bedste rådgivning, alle de stjerner som kan gives, til blandt andet Hr. Jonas i tv afdeling

Resposta da POWER.dk - Herning
Altid en god oplevelse at komme i Power i Herning flinke, rare og kompetente medarbejdere

Resposta da POWER.dk - Herning
Great Service - Very knowledgeable sales representatives. Fair prices in my opinion.
Bestil online gik hurtigt og nemt. Varen var klar straks efter butikken åbnede.
Udlevering gik hurtigt og betjeningen var behagelig og hjælpsom.
Købte en powerbank i deres butik, som skulle bruges lidt akut dagen efter.
L-o-r-t-e-t lader ikke op. Den har været forsøgt ladet op med device, som var med. Heldigvis faldt jeg ik for "eksperten's hjælp" i butikken, som forsøgte at sælge samme mærke med en prisstigning på op til 300 kroner mere.
200 kroner smidt ud af vinduet. Tak for "hjælpen", Power

Resposta da POWER.dk - Herning
Der er mega god service og god pris garanti og rigtig god pris

Resposta da POWER.dk - Herning
95% ad tiden blev brugt i forsøget på at sælge TV abonnement og mobilabonnement.
Resten af tiden på at finde det jeg efterspurgte og på at udskrive regning.
Efterfølgende fik jeg bekræftelse på tegnede forsikringer, hvilket jeg havde frabedt mig selv om jeg så kunne få disse gratis.
Ekstrem dårlig service, men nok efter interne retningslinjer.
Overvejer at skifte leverandør ved fremtidige køb.
Hilsen
John Skov

Resposta da POWER.dk - Herning
Power Herning. 10 ☆ til John Wayne og John Wick! Super vanligt personale!! De ved selv Hvem de er😁😁

Resposta da POWER.dk - Herning
Syntes der er dårlig betjening det bliver jappet igennem når de skal forklare noget de har dårlig tid

Meget hjælpsom og kompetent personale vi er meget tilfredse. MVH T og S

Resposta da POWER.dk - Herning
Jeg købte det produkt jeg ønskede.
Power personalet prøvede ihærdigt på at få mig til at købe et andet produkt i forbindelse med køb og afhentning.
Herning og Holstebro
Per L

Resposta da POWER.dk - Herning
I havde ikke det jeg skulle have på lager, men ville bestille det hjem, hvilket er helt ok, meeeen for at det kunne lade sig gøre skulle i have udfyldt noget der tog sin tid og irriterede mig noget, da jeg hader at skulle sådan noget bare for at købe noget. Men okay behandling af ham der stod for det

Resposta da POWER.dk - Herning
Vi skulle ud og kigge på et TV. Vi blev hjulpet af en meget snakkesalig og venlig person. Det var den bedste Jonas E. 5 stjerner.

Resposta da POWER.dk - Herning
Super god og professionel rådgivning og service

Chat robot er uduelig.
Kunde support i telefon er mega sød.
Ved afhentning vil ekspedienten sælge os en anden vaskemaskine da den vi har købt til 2222 er elendig, måske fordi den lige er steget til over 6000kr.
Underligt at sælge et ringe produkt til over 6 af de lange

Resposta da POWER.dk - Herning
Fantastisk sælger som virkelig kunne sine ting (Casper Herning)

Resposta da POWER.dk - Herning
Købte ny telefon, og fik en god behandling af sælgeren. Der blev dog problemer med at få overført data fra den gamle telefon. Så jeg tog igen ned til Power, hvor support hjalp mig hele vejen igennem, og nu venter jeg bare på, at få lov til at installere mit MitID. (Der er jo et sikkerheds interval på 1 time.)

Resposta da POWER.dk - Herning
Vores handel foregik i en positiv og imødekommende tone.

Resposta da POWER.dk - Herning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.