Quickphone Kolding Storcenter Avaliações 217

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Noah var SÅ skøn, og mega sød!!!!! Han var møg hjælpsom og tog os igennem hele processen uden noget. Han er skide sød og fortjener løn forhøjelse, 10/10 service kom han med, mega fed oplevelse hos jer... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle have nyt batteri og så har de taget min front skærm uden at sige det og sat en uoriginal skærm på og der jeg ringer dagen efter mener han ikke han har skiftet min skærm. Men der vi kommer der m... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis du gerne vil yderligere ødelægge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flækket skærm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prøver, at få f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quickphone Silkeborg. Fantastisk imødekommende service til særdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider høre på mig! Min bror, der på grund af et par blodpropper gl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares
  2. Serviço de reparos de telefones

Escrito pela empresa

Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjælpe med at afløse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet største udvalg af tilbehør i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands største shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Total svindler.
Bærbar kan ikke oplade og ringer og siger at det er vores opladerkabel og om jeg vil købe oplader kabel til 500,
siger nej tak og så kræver han 250 for at sende til reparatør, hvilket er løgn. Tager et andet sted og kabel fejler intet det var inde i pc den ikke virkede som vi sagde fra start.
Han siger de vil undersøge og ringe for pris for rep, eller koster det ikke hvis vi ikke vil have fixet. Prøver alligevel at frarøve os penge for porto på 250.
I Elgiganten siger de at det intet har med kabel at gøre.

20 de dezembro de 2023

Har købt som ny iphone til 7500kr

Har købt som ny iphone til 7500kr
Og efter 5 måneder er batteri sprunget og pustet sig op som ballon
Og presser på skærmen til den også snart flækker
Og idag besøger jeg butikken

Hvor melding er din telefon sprækker snart udtaler sælger
Men der er desværre ingen garanti på batteri ??
Jeg må desværre nu kæmpe og videre til forbrugerloven og lave en sag
Da sælger er ligeglad
Med kunderne. ✨0 stjerner herfra

11 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God, hurtig og imødekommende personale

Høfligt, venligt og smilende personale, hurtig betjening, god til at guide vedrørende de forskellige produkter (panserglas).
Skulle have ny skærm + panserglas på min søn's mobil og min egen skulle også have panserglas på. Det hele tog "kun" 1 times tid, det er bare top dollar 💪👍,derfor får de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Det er ikke sidste gang vi handler der.

30 de julho de 2023

Dårlig service.

Dårlig service.
Fik den 3/7 monteret panserglas. Vælger denne butik, for at få det gjort ordentligt og vælger deres dyreste produkt, som de monterer. Det limes på og varmes efterfølgende. Bliver anbefalet dette produkt af butikken som et bedste.
Efter ca 14 dage kommer der bobler under glasset, de spreder sig og fylder nu ca 4 x 1 cm i den ene side.
Jeg tager ud i butikken og reklamerer over det. får at vide at det er jo noget der sker. Og der er kun 1 dags garanti på montering af glas.
Det er ikke noget de fortæller ved købet, og det står heller ikke på bonen.
Bruger aldrig dem igen, så kan jeg selv montere det med bedre holdbarhed

22 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har fået nyt batteri i iPhone.

Har fået nyt batteri i iPhone.
Da de havde sat det i, gjorde de mig opmærksom på, at jeg havde bestilt et uoriginalt, så der er konstant fejlmelding fra Apple. Men batteriet skulle efter sigende være ligeså godt som originalt.
Ville jeg gerne havde vidst inden, da jeg så havde valgt originalt batteri.

Nu efter 2 uger kan batteriet ikke holde strøm. Efter 4 timer og begrænset brug er jeg på 70%

I butikken fik jeg en nedladende forklaring, at det må jeg regne med for et uoriginalt batteri. Ikke lige samme besked som den dag de satte det i.

Så nej tak. Sætter aldrig mine ben i den butik igen

17 de julho de 2023

Ærlig kundeservice

Havde bestilt tid til skift af både glas og sikkerhedsglas og var klar til at betale for det, da jeg kom for at hente tlf. Men de havde konstateret, at kun sikkerhedsglas var i stykker og nøjedes med dét. Det er god kundeservice! Og i øvrigt meget hurtigt. Anbefaling herfra

9 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Servicen var helt i bund da min søn…

Servicen var helt i bund da min søn idag købte et cover- men fortrød 2 min senere. Bare ærgeligt - pengene gives ikke retur, og det bliver først oplyst efter købet er gennemført. Altså ingen oplysning i butikken eller før handlen om at pengene ikke gives retur. Dårlig forklaringer fra ekspedienten, om at det står på bunden af bonnen. Ja men den får man også først når købet er gennemført. Tilbage står vi med et tilgodebevis - til en butik der har fået vores penge, men som vi ikke ønsker at støtte.

7 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik monteret forkert størrelse…

Fik monteret forkert størrelse panzerglas. Glasset var for stort, og hoppede derfor op da der blev sat cover på.
Tilbage i butikken blev der sat nyt glas på i korrekt størrelse med sure miner. Ingen undskyldning.
Der var adskillige luftbobler under det nye monterede glas, men fik besked på at det da ikke var deres problem, selvom de havde monteret det, og at jeg kunne jo bare købe et glas og selv sætte det på.
Totalt uforskammet og dårlig service.

8 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Quickphone lever op til deres navn

Quickphone lever op til deres navn. Meget hurtig og professionelt. Jeg blev glad for resultatet, og det håber jeg også min far bliver.

Der blev lovet, at den er færdig efter 2 timer, men det gik hurtigere end det.

Tager derhen igen, hvis jeg skal have lavet telefonen!

5 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har i dag været forbi Quickphone

Har i dag været forbi Quickphone, hvor jeg har fået lavet min højtaler og øresnegl. Servicen har været i top siden jeg ankom i butikken og min højtaler samt øresnegl virker så godt igen. Helt klart en butik, som jeg vil besøge igen samt anbefale til andre heraf.

4 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais