Noah var SÅ skøn, og mega sød!!!!! Han var møg hjælpsom og tog os igennem hele processen uden noget. Han er skide sød og fortjener løn forhøjelse, 10/10 service kom han med, mega fed oplevelse hos jer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skulle have nyt batteri og så har de taget min front skærm uden at sige det og sat en uoriginal skærm på og der jeg ringer dagen efter mener han ikke han har skiftet min skærm. Men der vi kommer der m... Ver mais
Hvis du gerne vil yderligere ødelægge din telefon, så er Quickphone perfekt. Kom med en flækket skærm og gik med manglende touch ID, frontkamera smadret plus dårligt batteri. Da jeg så prøver, at få f... Ver mais
Quickphone Silkeborg. Fantastisk imødekommende service til særdeles billige penge. Kommer helt klart igen og anbefaler alle dem, der gider høre på mig! Min bror, der på grund af et par blodpropper gl... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi tilbyder skarpe assistenter, som kan hjælpe med at afløse problemer med jeres smartphones og tablets. Udover dette har vi måske landet største udvalg af tilbehør i fysiske butikker. Vi er beliggende i Jyllands største shoppingcenter; Kolding storcenter og storcenter nord Århus.
Informações de contato
Skovvangen 42, 6000, Kolding, Dinamarca
- mr@quickdrive.dk
- quickphone.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi fik skærmen skiftet
Vi fik skærmen skiftet. Den virkede ikke optimal. Klagede men de sagde at den virkede. Tog derud 14 dage senere da skærm billedet ændrede farve. De ville stadigvæk ikke dække noget. 1095 kr spildt.
Hold jer fra det
De fiksede min vens skærm og et panserglas for 400kr men så da vi afhentede den var batteriet helt færdig 70% -10% på 5 min så skulle han betale yderlige 300kr for nyt batteri. Dårligt

Resposta da Quickphone Kolding Storcenter
Super god service og produktviden 😊
Hurtig, effektiv og god pris
Hurtig, effektiv og god pris. Hvad mere kan man bede om? Så tilfreds.
Fin kundeservice og forståelse
Min gamle iPad trængte til nyt batteri, og til trods for at de ikke havde et på lager, lykkedes det dem alligevel at skifte batteriet i løbet af få dage.
Desværre gik reparationen ud over skærmen, hvilket jeg først opdagede da jeg kom hjem.
Jeg tog derfor tilbage til Quickphone og forklarede problemet. 2 dage senere kunne jeg hente min iPad igen, med ny skærm, skiftet uden brok og uden beregning.
Jeg oplevede virkelig fin kundeservice og forståelse.
Jeg har ventet 14 dage med at skrive en anmeldelse, i den periode har min iPad kørt upåklageligt!
Jeg bruger dem helt sikkert igen 👍
Tak til jer Quickphone
Fast and friendly phone repair
Fast and friendly phone repair. Got the battery in my Samsung S10e replaced in just 30 minutes. Great service and fair prices.
Kan ikke anbefales
Super søde og hurtige, men de bør nok oplyse om hvor dårlig kvalitet de ting de monterer er. Super ærgerligt at gå derfra endnu fattigere og med et kamera der er betydeligt værre end da jeg kom ind.
FORRETNINGEN ER IKKE AUTORISERET
FORRETNINGEN ER IKKE AUTORISERET
Virkelig dårlig information
Beder om original skærm, da min mobil stadig er indenfor garantien.
Men efterfølgende kan jeg på mobilen erfarer at det ikke er original skærm
Oplyser forretningen om dette, hvorefter de oplyser at de ikke er autoriseret og dermed ikke kan registrerer at en ny skærm er monteret.
Det forhindre dem dog ikke i at tage FULD pris
EKSTREM DÅRLIG SERVICE OG INFORMATION - VIRKER SOM FUP
Super god og kompetent betjening
Venlig, hurtig og kompetent betjening. Meget fair pris (standardgebyr kr. 250) og meget reel info om problemet (Samsung telefonen kunne ikke startes). Kan kun anbefale til andre.
Rigtig fin og hurtig service
Rigtig fin og hurtig service. Meget venligt personale 🤩👌
Dårlig service.
Dårlig service hos Quickphone i Stor Center Nord, Aarhus.
Lever ikke op til reklamationsretten på to år!
Bedste service længe .
Bedste service længe .
Virkelig tilfreds og vil anbefale varmt til alle som har problemer med telefon
Er rystet over deres ufattelig ringe arbejde
Købte i går nyt panzer glas og cover til min mobil. Fik sat glasset på af medarbejderen. Var ikke nået ud af butikken endnu, før glasset fik luft under. Så skulle der et andet cover til. 10 minutter efter skete det samme. Så flyttede han glasset lidt og sagde at nu sker det ikke igen. Kommer kun lige hjem så er der luft under glasset igen.
199kr lige direkte i affaldsspanden. Og ja der røg det ned fordi der var kommet en flænge i det, fordi det ikke sad tæt til skærmen.
Det var første og sidste gang vi handler der. Det kan jeg ikke tage seriøst.
Bon nr 32023
God service og meget flink
God service, men lidt dyrt for en rensning.
Rigtig god service og tog kun 30 min for en rensning og ny skærm. Også ok priser.
Her er servicen helt i top
Her er servicen helt i top og prisen er fornuftig. Der bruges originale reservedele og jeg fik skiftet mit batteri i telefonen på 30 minutter, det er hvad jeg kalder service ❤️
GODT
Sååå godt! gik ind med en total smadret iphone der skulle laves hurtigt kl 18 og kom ud igen med den 30 min efter i perfekt stand 👍🏽 god service og sød ekspedient
Super service.
Mine største anbefalinger herfra
En shoppingtur endte med udskiftning af batteri på begge vores telefoner.
Super nem og hurtig service, kan varmt anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.