Super nemt at bestille - utrolig stor fleksibilitet i afhentning og levering. Du er hele tiden klar over hvad der sker, hvad det koster og hvornår din cykel er klar. Havde en misforståelse omkring afh... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service, og de er så dygtige til deres arbejde. Jeg har tidligere fået repareret en cykel, som er blev helt perfekt! Har også haft flere cykler til gratis check, hvor man hurtigt får svar... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har før været glad for Ren Cykels service, men nu er det da gået helt galt!! Efter to gange reparation, tre missede afhentninger, 1700 kr. mindre på kontoen og en cykel med et gear, der stad... Ver mais
A empresa respondeu
Kæden røg af og satte sig fast under kædeskærmen på en ladcykel, jeg havde lånt for at transportere et gangbesværet familiemedlem rundt i Ørestaden. Spurgte efter en skruetrækker i den nærliggende Re... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er autoriserede cykelsmede placeret i København med speciale i reparationer og service af næsten alle slags cykler - elcykler, ladcykler og klassiske cykler. Vi reparerer og klargør din cykel i en af vores butikker, på din arbejdsplads eller gennem vores Hent & Bring service! Sådan foregår det: Book nemt ønskede service online → Vi henter/inspicerer cyklen → Du godkender pris og løsning → Vi reparerer og leverer tilbage - klar til at køre. Har du spørgsmål eller en sag, vi skal kigge på, så kontakt os eller book tid via vores hjemmeside. Vi står klar og glæder os til at hjælpe dig videre med din cykel.
Servicere cykler i HELE København, 1111, København, Dinamarca
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super hjælpsomme, effektive og venlige. Kan absolut anbefales.

Resposta de RenCykel
Havde en AMlacykel der mildest talt trængte til en kærlig hånd. Talte med Christian og fik booket afhentning. Efter den store tur har jeg nu cyklen tilbage og klar igen. Virkelig smart service :)

Resposta de RenCykel
Jeg fik bleedet bremsesystem på en ladcykel, skiftet skivebremser (klodser og skiver) på begge forhjul, samt rettet baghjul op og skiftet bremseklodser på fælgbremse bag.
Da jeg bad om at få skiftet fælgbremse bag, blev det påpeget, at det kunne ikke gøres, hvis ikke jeg også købte en opretning af baghjul - derfor en tillagt service. Ordlyden var, at hvis ikke hjulet blev rettet op, ville bremsen komme til at gå på fælgen.
Alt omkring hydraulik og skivebremser spiller 100%, fremragende oplevelse.
Men fælgbremsen bag går nu på fælgen, til trods for informationen om, at det netop var dette, der skulle afhjælpes ved en opretning af hjul.
Jeg har efterfølgende været i dialog med RenCykel, og de har tilbudt uden beregning at justere bremsen som kompensation. Desværre er det ikke altid en mulighed i en travl børnefamilies hverdag, dels at undvære cyklen og dels at skulle lægge en ekstra opgave ind.
Resultatet er, at jeg selv har måttet justere på bagbremsen, og at jeg er efterladt med en følelse af at være påduttet en service, som ikke er udført godt nok.
Jeg er happy med høje priser, så længe arbejdet udføres som forventet, men lige i dette tilfælde, må der siges at være tale om en lille ommer.
Kommunikationen med RenCykel i processen har været super fin 👍

Resposta de RenCykel
Super god og hurtig service, kan klart anbefales!

Resposta de RenCykel
Jeg fik hentet min ladcykel, da jeg ikke kunne finde nøglen til låsen. Jeg oprettede en forespørgsel på rencykel.dk, og allerede dagen efter blev cyklen hentet.
De ringede til mig med forslag til nødvendige udbedringer for at forlænge cyklens levetid. Jeg fik en skarp pris og blev holdt godt i hånden gennem hele processen.
Tusind tak til Kasper fra Rencykel – fantastisk oplevelse!

Resposta de RenCykel
Vi valgte at købe en ladcykel hos Ren cykel og fik en super god oplevelse! Rigtig god vejledning, ærlighed og professionel service hele vejen igennem. Man føler sig tryg og godt behandlet – kan klart anbefales Rencykel Nordhavn!

Resposta de RenCykel
Starter lige med at sige at jeg har brugt dem mange gange, både til løbende service og diverse reparationer og har altid været meget tilfreds.
Denne gang har dog været en uheldig oplevelse.
Jeg afleverer en cykel til dem der skal have skiftet gearskifterboks. Da jeg får overslag tilbage, skriver de at krankboks også bør skiftes da der er begyndende slør. Jeg skriver tilbage til dem at det er underligt, da de selv har skiftet denne i maj. Resultatet bliver så, at de blot justerer den eksisterende krankboks. Jeg tænker det er problematisk, da jeg formoder at de foreslår den skal skiftes af en årsag og det så derfor på ingen måde giver mening at det blot kan justeres når de bliver gjort opmærksom på at det i så fald er en reklamation. Så en af følgende må så være tilfældet:
1. de skiftede ikke krankboksen i maj, som der ellers blev betalt for, hvilket så forklarer hvorfor samme fejl stadig kunne konstateres.
2. Der har været fejl på krankboksen som blev monteret i maj eller en fejl i monteringen, så det skal laves om på reklamationen.
3. de har uden grund forsøgt at sælge mig en ny krankboks, selvom dette ikke var nødvendigt.
Derudover er der også en fejl på det gear de lige har monteret. Det virker som om det ikke er korrekt justeret og det lette gear derfor ikke er det. Den er derfor middeltung at træde i, i 1. gear og samtidig virker 2. og 3. gear ens. Det tænkte jeg egentlig man tjekkede inden man afleverer cyklen retur.
Nu er det en uge siden jeg skrev til dem om dette og jeg venter stadig på et svar.

Resposta de RenCykel
Jeg indleverede min cykel for at få service og skiftet gearkabel. Blev så solgt op på at få skiftet kranksæt og kæde, det er hvad det er.
Under reparation knækker man en del, så jeg skal betale for en ny forskifter. Det sker vel.
Hvad jeg så får udleveret er en cykel med nye gearkabler, forskifter, kæde og kranksæt. Cyklen skifter nu gear så upålideligt at det er et decideret mirakel hvis den formår at skifte gear uden at jeg hakker kranksættet i stykker - jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Simpelthen spild af penge.

Resposta de RenCykel
Super god service, fik hurtig hjælp med min flade cykel af det venlige personale

Resposta de RenCykel
Only Pick up and delivery worked fine. Once it is handover to the mechanic, scam begins. I got a flat on my rear tire and booked their service. I had been called next day and told to replace both tires due to their low quality and the offer was twice the price of bike itself. So I turned down and requested to fix only the flat which costs me around 280 DKK. I called them again asking justification for the price and they said that they will replace the tube with new one. Got my bike delivered next day and got a flat next morning even without driving the cycle. Basically they havent fix anything. Wasn't expected this cheap way to make money.

Resposta de RenCykel
Mange tak til ren cykel i Nordhavn speciel tak til Jon og Bjarke for meget fin service og hjælpsomhed med min cykel vi er meget glade for at have jer i nabolaget

Resposta de RenCykel
Super god service. Fik lige skiftet pedalarm uden beregning på 2 min. Altid god service hos RenCykel - også selvom de har travlt - er de hjælpsomme.

Resposta de RenCykel
Jeg har haft min ladcykel til et grundigt tjek hos RenCykel, og jeg er virkelig imponeret over servicen. De lavede et meget detaljeret prisoverslag og tog sig tid til at gennemgå alt på en professionel måde – både i form af et skriftligt overslag og en fyldestgørende telefonisk gennemgang.
Selvom jeg endte med ikke at gå videre med reparationen denne gang, var oplevelsen helt igennem positiv – flinke folk, rar stemning og god kommunikation hele vejen. Jeg kommer helt sikkert retur en anden gang! 🚲

Resposta de RenCykel
Super god service altid. Fagligt dygtige medarbejdere der altid går den ekstra mil og sørger for at alt spiller.

Resposta de RenCykel
I went for replacement of the tube as my tire was flat but it turned out that I was only missing a valve. They replaced it for free and my bike was as new again. Perfect customer service and super helpful! Highly recommend!

Resposta de RenCykel
Super service, altid imødekommende og min cykel er altid helt perfekt når den har været i hænder på RenCykel Nordhavn
Hilsen Henrik

Resposta de RenCykel
Top service, top kvalitet med hurtig hjælp

Resposta de RenCykel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.