Robot Specialist B.V. Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een telefoontje (via socials alleen WhatsApp, helaas niet via Bluesky). Klacht Xiaomi robotstofzuiger uitgelegd en mogelijke oorzaak gelocaliseerd. Afspraak, langsgebracht, even geluncht en na 1,5 uur... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doordat de motor van mijn L40 Ultra AE stuk was gegaan door niet orginele filters ben ik bij Robot Specialist aangekomen. Hier een nieuwe motor besteld en ik kon die dezelfde dag nog ophalen. Ook vakk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect! Het wieltje van onze robotstofzuiger was afgebroken. Ik zocht contact en mocht hem opsturen, zodat hij voor een keurige prijs gemaakt zou worden. Ik verzond hem woensdag en donderdagavond kre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levering door PostNL werd een fiasco (nooit gekregen). Maar Robot Specialist stuurde onmiddellijk een nieuw exemplaar. Was ook zeer vriendelijk en behulpzaam door de telefoon.

Detalhes da empresa

1. Oficina de Produtos Elétricos

Wij repareren uw robotstofzuiger en doen onze uiterste best om de beste service te verlenen! Mocht u er niet meer uitkomen, onze experts helpen u altijd graag. Bereikbaar per whatsapp en telefoon op 0224-422117

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

201 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie en uitstekende service.

Snelle reactie en een uitstekende service. Robotstofzuiger deed het niet meer en na onderzoek was het advies dat de kosten te hoog waren tov een nieuwe. Nieuwe Dream D20 geleverd en geholpen met de installatie, het instellen van de wifi en programma installeren op de robotstofzuiger. Kortom een top bedrijf en top service.

12 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zeer lange wachttijd oplossing klacht / geen reacties

Vast een echte specialist. Echter wacht al meer dan een maand op een reactie op mijn klacht. Zij geven zelf aan klachten op te lossen binnen 24 uur maar maken dit dus niet waar. Bedrijf is telefonisch ook niet bereikbaar.

9 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Robot Specialist B.V.

Resposta da Robot Specialist B.V.

Beste Erik,

Wij betreuren uw negatieve beoordeling, aangezien deze voorbijgaat aan de feitelijke gang van zaken.

Dagelijks ontvangen wij 5 tot 10 machines die keurig via ons ticketsysteem zijn aangemeld. Uw machine is echter zonder enige informatie, naam of telefoonnummer naar ons verzonden. Zonder deze gegevens kunnen wij een reparatieproces niet opstarten.

Daarnaast is uw eis voor een kosteloze reparatie bij aankoop van een los onderdeel niet realistisch. Tevens kunnen wij geen volledige aankoopsom crediteren als de order niet compleet aan ons is geretourneerd. Ondanks uw eerdere toezeggingen heeft u de defecte machine bovendien nog steeds niet opgehaald.

Juist om deze chaos te voorkomen, werken wij met een verplicht ticketsysteem. Wij verzoeken u de machine op korte termijn op te halen. Indien dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt de machine af te voeren.

Leo

Nieuwe batterij iRobot Roomba

Mijn iRobot Roomba had een nieuwe batterij nodig maar de originele was niet leverbaar. Gebeld met Robot Specialist en goede informatie gekregen. We hebben nu een batterij die iets sterker is dan de originele en onze Roomba doet het beter dan ooit. Goede service, fijn bedrijf!

20 de março de 2026

Top service

Amai. Wat een service. Heel vlot en wanneer er iets niet in orde is, wordt je geholpen via Whatsapp. Heel tevreden.

13 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Robot is still stopping in the middle…

Robot is still stopping in the middle of the cleaning. Now it also can’t put itself on charge. Paid around 140 euro total out of it 60 euro for parts.

5 de fevereiro de 2026
logotipo da Robot Specialist B.V.

Resposta da Robot Specialist B.V.

Beste Klym,

Wij zijn erg teleurgesteld over deze review, zeker gezien de uitgebreide service die wij hebben verleend.

U meldde de robotstofzuiger aan met een klacht. Om u snel te helpen, hebben wij op 4 februari in de avonduren (19:00 uur) speciaal tijd voor u vrijgemaakt. Bij inspectie bleek echter dat u de machine zelf had opengemaakt, waardoor het moederbord en de cameramodule onherstelbaar beschadigd waren, dit heeft u notabene direct bevestigd dat u dat zelf kapot heeft gemaakt.

Ondanks dat dit buiten de onze opdracht viel, hebben wij het moederbord gerepareerd, het rechterwiel vervangen en nieuwe sensoren geplaatst.

Wij hebben u vooraf duidelijk uitgelegd dat door uw eigen toedoen de AI-camerafunctie niet meer zou werken, tenzij u € 229,- extra wilde betalen (inkoop prijs voor een nieuw moederbord en de camera module), ik heb u dat persoonlijk afgeraden gezien de leeftijd van uw machine.

U ging akkoord met onze reparatie van slechts € 140,- waarbij wij de onderdelen (een wiel motor assembly en cliffsensoren) zelfs tegen inkoopprijs hebben doorberekend en slechts 1 uur arbeid ipv. 2 uur.

De machine is werkend en uitvoerig getest aan u terug gezonden (ook op onze kosten).

Dat u nu, zonder enig contact op te nemen over een eventueel nieuw probleem (waarschijnlijk een oude accu), direct een 1-sterrenreview plaatst, vinden wij onterecht en niet passen bij de service die wij hebben geboden.

Fantastisch geholpen

We zijn fantastisch geholpen met de reparatie van onze stofzuigrobot. Leo reageerde snel op mijn mail. Ik kon de robot direct langsbrengen of opsturen. Robot is direct na ontvangst gerepareerd en naar mij teruggestuurd. Voor een nette prijs voor de reparatie.
Echt TOP geholpen ! 5 sterrren, dik verdiend !!

20 de janeiro de 2026

Goed

Goed contact, snelle service

Mijn Roomba S9+ had een defecte afgrondsensor en versleten wielen. Binnen enkele dagen is het gerepareerd en terug gestuurd.
Goed contact en snelle reactie.

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn robotstofzuiger was kapot…

Mijn robotstofzuiger was kapot telefonisch contact gehad eerst voor advies .maar moest toch opgestuurd worden .toen bleek het moederbord kapot te zijn .kreeg een bericht of ze het moesten maken.heb akkoord gegeven .volgende dag was hij weer thuis door post nl.

11 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer klantvriendelijke en snelle service van Robotspecialist

Ik had een onderdeel besteld voor mijn Roomba robotstofzuiger, niet wetende dat er een onderscheid bestaat tussen onderdelen voor de gewone versie en de combo-stofzuiger. Op de website werd dat voor mij ook niet meteen duidelijk, waardoor ik vaststelde dat het bestelde onderdeel niet paste op mijn combo-toestel.
Na contact met Robotspecialist werd ik echter meteen zeer vriendelijk en correct geholpen. Ik kreeg snel de nodige uitleg en zonder enige discussie werd het juiste onderdeel bijzonder snel naar mij opgestuurd.
Topservice, snelle opvolging en een klantgerichte aanpak. Zeker een aanrader! 👍

2 de setembro de 2025