We hadden dit 5 sterren hotel geboekt en we verwachten waarbij een 5 sterren service. Het gebouw is statig en de eerste indruk is goed, snel merk je echter dat dit hotel geen 5 sterren meer waard is,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Ver mais
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Ver mais
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.
Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.
Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.
Informações de contato
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Reino Unido
- (+32) (0)2 401 26 03
- klantenservice@secretescapes.be
- secretescapes.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Iets aanpassen aan oorspronkelijke boeking wordt moeilijk gemaakt
Ik heb binnen het uur vastgesteld dat ik in mijn oorspronkelijke aanvraag SEB -22752649 vergeten ben om voor mij en mijn echtgenote elk een koffer in het laadruim te reserveren voor elk Max 23 kg op heen en terugvlucht tegen de meerkost van 2 x 70€.
Maar als je dan dit wil rechtzetten moet het in het Engels op een formulier en verwijzen ze naar de luchtvaartmaatschappijen. Terwijl mijn boeking waarschijnlijk nog niet verwerkt is in het systeem van secretescapes.
Alles in het Nederlands tot er iets vergeten is?
Dat geeft geen goede indruk

Duidelijke info
De info was duidelijk en de boeking verliep vlot.

Resposta da Secret Escapes
Ruime keuze, goede beschrijving en scherpe prijzen !
Ik kreeg een goed en actueel overzicht van bestemmingen daar waar ik het vroeg. En de prijzen zijn soms lager dan wanneer je direct boekt.

Resposta da Secret Escapes
Alles, elk kleinste regeltje lezen.
Vlugge en vlotte reactie, duidelijke respons

Boeking SEB-22676499
Boeking SEB-22676499. Bij de boeking wordt vermeld dat je extra bagage rechtstreeks via SAS luchtvaartmaatschappij kan boeken. Dit lukt helemaal NIET en wordt geweigerd.
De vlucht, hotels en extra excursies zijn geboekt maar zonder meer uitleg, bvb. hoe geraak je op de juiste plaats op het juiste uur?

Heel makkelijk te boeken
Heel makkelijk te boeken . Alles overduidelijk en vooral vlot geregeld.

Resposta da Secret Escapes
Eerlijke prijs voor wat we kregen .
Eerlijke prijs voor wat we kregen .
Volledig volgens onze verwachtingen.

Beste hotel deals
Super makkelijke en duidelijke boekingsproces. Super deals! Ik ben er dol op :))))))

Resposta da Secret Escapes
Heel gemakkelijk en mooie korting!
Heel gemakkelijk en mooie korting!

Resposta da Secret Escapes
de reservatie is later geannuleerd

Betoverende 2-daagse
Het waren betoverende 2 daagse voor ons.Wat een heerlijk verblijf.Allereerst is het een prachtig hotel met adembenemend uitzicht zeer mooie ingerichte en kraaknette kamers en een ontbijt om van te dromen.Maar ook het restaurant is zeer de moeite waard. Verfijnde gerechten met heerlijke wijnen een uitmuntende bediening. Aan de receptie wordt je beholpen door zeer aangename mensen.Het zwembad had een perfecte temperatuur en een aangename omgeving. Een echte belevenis allemaal.

Topligging
Topligging met aangrenzende (betaal) parking. Rustige kamer. Goed restaurant. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom daar zeker terug

Kamer geen 4 sterren waard
Kamer geen 4 sterren waard. Geen parking voorzien aan het hotel.

Resposta da Secret Escapes
Type bed kon niet worden geselecteerd
Goede deals. Jammer dat je niet meer keuzes kan selecteren. Vb voor het gekozen kamertype kan je normaliter voor dubbel bed of aparte bedden kiezen, maar dat was via Secret Escapes niet mogelijk. Bij de officiele website vh hotel of booking.com kon je dit wel

Resposta da Secret Escapes
Meer info over vluchten en vluchturen…
Meer info over vluchten en vluchturen en tevens over de hotels (foto’s)