We hadden dit 5 sterren hotel geboekt en we verwachten waarbij een 5 sterren service. Het gebouw is statig en de eerste indruk is goed, snel merk je echter dat dit hotel geen 5 sterren meer waard is,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Ver mais
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Ver mais
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.
Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.
Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.
Informações de contato
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Reino Unido
- (+32) (0)2 401 26 03
- klantenservice@secretescapes.be
- secretescapes.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hotel was prachtig
Hotel was prachtig. Direct na het boeken met Secret Escapes, kregen we bevestiging van het hotel. Alles was in orde + nog een fles Prosecco.

Resposta da Secret Escapes
Hotel goed gelegen in het centrum van…
Hotel goed gelegen in het centrum van Londen. Vlakbij Borough Market en de Tower Bridge.
Verzorgd en uitgebreid ontbijt.
Kamer was wel veel te warm. De ontbijtruimte was mooi ingericht maar niet altijd even proper.
Aanrader met kids. Zeer vriendelijk personeel.

Baskenland
De pakketreis was qua bestemmingen heel goed. Wat we minder vonden is het feit dat we de huurwagen anderhalf uur na aankomst pas zouden krijgen! Enkel door het nemen van een omnium verzekering kon dit opgelost worden! Ook was er in de verschillende hotels geen airco omwille van winterperiode maar de temperatuur in de kamer bedroeg 29 graden. We moesten dan maar het raam openzetten, maar ook dit hielp niet. Het aanrekenen van parkeerkosten was ook erg hoog, 24€ per dag! In Bilbao was dit een erg claustrofobische parking en inrit. Nauwelijks geschikt om met een kleine wagen door te rijden.. alleen holiday inn express scoorde bij ons een heel dikke min. Onvriendelijke receptionisten, veel te warme kamer, vuile tafels bij het ontbijt, ontbijtsamenstelling minimum aanbod. Azofra hotel krijgt dan weer een plus omdat ze een suitekamer gaven, heel erg vriendelijke receptionist en personeel, een erg goed restaurant hebben en persoonlijk aan tafel gebracht ontbijt gaven.

+ dit is (niet langer) een 5* verblijf
+ : vriendelijkheid van personeel (ontbijt, kamerdienst, shuttle service)
-: onderhoud faciliteiten ruim onvoldoende. Hotel mgt is ontoereikend
Verantwoordelijk ligt ook bij Secret Escapes: er is geen recente grondige audit geweest!

Heel vriendelijke ontvangst
Heel vriendelijke ontvangst, aangename propere kamer en zeer lekker ontbijt.

Resposta da Secret Escapes
Mooi hotel met een rijke geschiedenis.
Mooi hotel met een rijke geschiedenis.
Heerlijk ontbijt
Supervriendelijk personeel
We komen zeker terug
Spijtig dat er in Amsterdam zoveel cannabis gebruikt wat hinderlijk is voor de niet gebruikers….

Prachtige locatie
Prachtige locatie, panoramisch uitzicht op het meer en de natuur van uit de kamer. Mooie wandelingen in de buurt, veel roofvogels te spotten. Genoten ook van de panoramasauna na de wandeling. 5gangenmenu heel lekker. Groenten buffet om te starten. Heel vriendelijk personeel. Je wordt er verwend. We gaan zeker terug. Prijs/kwaliteit heel goed.

Resposta da Secret Escapes
Mooie propere kamer met terrasje
Mooie propere kamer met terrasje, vlak aan het station, geen hinder van de werken er naast.
Alleen was het ontbijt wat rommelig maar OK.

Resposta da Secret Escapes
Mooie verzorgde kamer zonder tapijt
Mooie verzorgde kamer zonder tapijt. Het zicht was iets minder, dat was een kapotte trein :)
Onze kamer was op een etage waar ze nog aan het werken waren, wat ons in de eerste instantie wat vreemd voorkwam. Maar uiteindelijk was alles wel in orde, vriendelijk onthaal, lekker ontbijt, leuke en propere kamer.

Resposta da Secret Escapes
Groot hotel met lekker ontbijt
Groot hotel met lekker ontbijt. We mochten voor de middag ook al op de kamer. Vriendelijk personeel. In ruil voor het niet poetsen van de kamer (3 dagen) kregen we 2 kortingbonnen van €5.

Ondermaats
Niemand van het personeel sprak Nederlands, we hebben ons welkomstdrankje niet gekregen, het zwembad was niet open, de tv was stuk, er was een hond 2 kamers naast ons uren aan een stuk aan het blaffen. Om 23u zijn we aan de receptie gaan vragen of ze misschien iets konden doen maar ze wilden zelfs niet helpen. De Tv zouden ze ook de dag nadien maken maar dan waren wij al vertrokken.

Resposta da Secret Escapes
De mooiste deals en 1,2,3 geboekt!
De mooiste deals en zo eenvoudig om te boeken. Op deze manier wordt een korte citytrip een echte vakantie.

goed hotel
goed hotel, de buurt moet je erbij nemen.
dichtbij bus.

Een fantastische rondreis
Een fantastische rondreis, met een geweldige gids en chauffeur!! De hotels waren fantatstisch, echter 1 minpunt...laatste hotel waar we uiteindelijk het langst verbleven is geen 5 sterren hotel zoals beloofd maar voldoet aan de normen van een 3 sterren hotel, en wij hebben het dan alleen over de kamers die hier alles behalve aan tegemoetkwamen. We hebben uiteindelijk wel een andere kamer gekregen die iets beter was...maar nergens te vergelijken was met de andere hotels!!

Resposta da Secret Escapes
Heel goed hotel perfecte ligging…
Heel goed hotel perfecte ligging vriendelijke personeel maar weinig kennis van het Nederlands Toch de taal van de meeste Belgen

Resposta da Secret Escapes
Ontbijt was minder goed als vorig jaar
Ontbijt was minder goed als vorig jaar, ook het buffet 's avonds was een tegenvaller. Bij aankomst was de ontvangst niet goed we konden de kamer niet in alhoewel we een vroegere check-in hadden.

Resposta da Secret Escapes
alles ging heel vlot en snel
alles ging heel vlot en snel, duidelijke mails

Alles verliep zoals gepalnd
Alles verliep zoals gepland

Makkelijke boeking
Boekingssite is duidelijk, geen poespas, makkelijk om te boeken. En hopelijk is het, zoals bij onze vorige ervaringen/boekingen met Secret escapes, alles perfect.

Een perfect, kort uitje!
Een korte vakantie naar het mooie Marrakesh die vanaf het vertrek tot bij de terugkomst tip top georganiseerd was. Overal vriendelijke, hulpvaardige medewerkers...een aanrader!!