Sejfa Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det som är otroligt bra med Sejfa är att deras kundtjänst är otroligt bra. De ger en tydlig information om allt man bör skicka in mm. De är snabba på att ge svar och de hjälper verkligen när olyckan v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra mailkontakt med dem, trots lite strul tills nu frå min sida så är de mycket hjälpsamma. De mailade mig om att jag hade två försäkringar och hjälpte mig reda ut det. Lite krångligt att göra f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de seguros domiciliares

Sobre Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

397 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

244 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bästa försäkringsbolaget. Punkt.

Ytterst snabb och smidig skadereglering, blixtsnabb utbetalning via Swish, trevligt bemötande. Det här är nog det bästa försäkringsbolaget i Sverige (deras premier tål också att jämföras, är du student - kika efter ett studenterbjudande på Mecenat eller deras hemsida).

1 de setembro de 2026

Resposta da Sejfa

Hej Dimitri! Stort tack för dina fina ord – det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd med oss! Stay sejf!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Used AI online claim app

Used AI online claim app, all went very smoothly, now only waiting for claim response, let's hope it's positive and I can give 5 star ;)

31 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Hi Rajendra! Really glad to hear that everything went smoothly. We're looking forward to hearing back from you once you've recieved a response!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super bra smidig service!

21 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tusen tack! Vad kul att höra att du uppskattar vår smidiga service. Det är precis så det ska kännas att ha med Sejfa att göra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt otrolig hemförsäkring kommer…

Helt otrolig hemförsäkring kommer aldrig byta!

3 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Wow, tusen tack! Så otroligt kul att höra att du är så nöjd med Sejfa. Vi hoppas att du stannar länge!

Great service

Very quick in handling my case. Resolution was also instant

19 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Thank you so much! We’re really happy to hear that your case was handled quickly and that you got an instant resolution. That’s exactly how we want it to feel!

Professionell hanterad

Snabb, kunnig support tjänst! än så länge jätte nöjd :-)

19 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tack så mycket! Vad kul att höra att du är nöjd med både supporten och bemötandet. Vi finns här om du behöver oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service och snabbt bemötande i…

Bra service och snabbt bemötande i ärenden. Rekommenderar Sejfa till alla!

10 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tusen tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och snabba bemötande. Det betyder massor för oss – och tack för rekommendationen!

Toppenbra

Hej
Allt mycket enkelt och tydligt

14 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tack så mycket för den fina recensionen! Vad härligt att höra att du upplever Sejfa som enkelt och tydligt – precis så vill vi att det ska vara.

Wow vilken service

Wow vilken service! Bra pris för mig och min sambo, och var absolut inga problem att få hjälp när vi behövde det.

Kommer på riktigt ha sejfa resten av livet!

13 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tusen tack för den fantastiska recensionen! Så kul att höra att du och din sambo är nöjda – både med priset och servicen. Vi vill ha dig som kund resten av livet!

Service

Snabb och bra service och kundtjänst

10 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Hej Malin! Vad glada vi blir att du är nöjd med Sejfa, tack för att du har valt oss!

Genuint

Sejfa är effektivt och har ett otroligt bra bemötande. Jag kan endast ge positiv feedback och speciellt tack till Oskar!

31 de julho de 2026

Resposta da Sejfa

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vår effektivitet och vårt bemötande. Vi ska självklart hälsa Oskar och framföra ditt extra fina tack! Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback – det uppskattas verkligen.

Toppen hemförsäkring

Efter att ha valt Sejfa på grund av ett bra erbjudande så har vi varit med om ett par olyckor. Har haft väldigt bra erfarenhet av båda dessa gånger och brukar inte ge recensioner överhuvudtaget men rekommenderar starkt deras hemförsäkring.

4 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tack snälla för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig, särskilt om du normalt inte brukar skriva recensioner. Det betyder verkligen mycket för oss.

Även om vi såklart önskar att ni hade sluppit olyckorna, är vi glada att vi har kunnat finnas där när ni behövt oss och att ni har haft en bra upplevelse båda gångerna.

Tack för förtroendet och för din rekommendation – det värmer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra priser på hemförsäkring och enkel…

Bra priser på hemförsäkring och enkel snygg app.Känner mig trygg att ha Sefja 🤗

4 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att du uppskattar både priset och appen – och framför allt att du känner dig trygg med Sejfa. Det är precis den känslan vi vill ge våra kunder.

Tack för att du har valt oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt Nöjd 👍 skulle dock vilja ha en…

Väldigt Nöjd 👍 skulle dock vilja ha en biljett till WOW på toesdag hehe nu när jag förlängde 1 år till 🥰

3 de agosto de 2026

Resposta da Sejfa

Tack snälla för din fina recension! Det gör oss superglada att du valde att förlänga ytterligare ett år – stort tack för förtroendet!

Supersnabba och hjälpsamma

Supersnabbt svar och fick mitt ärende löst direkt. Väldigt lätta att ha att göra med ❤️

31 de julho de 2026

Resposta da Sejfa

Tack för de fina orden! Supersnabbt och löst direkt – precis så ska det vara hos Sejfa. Kul att du hade en bra upplevelse!