Sendify Avaliações 1.831

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft Sendify i flera år och vi får alltid superbra och snabb service från mycket trevlig personal, om vi har något problem! Enkelt och tydligt att fylla i och skriva ut fraktsedlar själv. Extr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendify fungerar super bra och är lätt att använda. Det förenklar bokning av sändningar och spårning av leveranser, och supporten är alltid hjälpsam och ser till att ta reda på svar när man har fråg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra upplevelse av Sendify! Som e-handlare har jag varit i kontakt med flera aktörer inom logistik (PostNord, DSV m.fl.), och det som verkligen sticker ut här är engagemanget från vår sä... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte färg vilken leverantören skickade med Sendify, det dröjde låång tid med "under leverans" angiven och jag kontaktade leverantören, vilken lade ett antal timmar på att undersöka leveransen! "... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Transportadora
  2. Serviço B2B
  3. Mensageiro
  4. Serviço de Entrega
  5. Provedor de soluções em e-commerce

Built for small businesses looking to save time and money, Sendify is a web-based shipping service that empowers anyone to optimize their supply chain and ship smarter. Most small business owners would rather focus on their business than have to worry about shipping and logistics. Sadly, getting stuff from A to B is still one of their biggest expenses and sources of frustration. One explanation is that the shipping industry has prioritized high volume shippers, leaving small businesses with both complicated systems and unfair rates. We founded Sendify to level the playing field and empower ambitious businesses to ship smarter. With our digital platform, shippers of any size can access pre-negotiated solutions with world leading carriers, taking their supply chains into the future whilst saving an average of 20% on every shipment. Parcel or pallet, across the globe or around the corner, Sendify has you covered. Since our start in 2016, we’ve helped more than 15,000 small businesses around the world spend less time and money on shipping and more time on growing their business. This makes us known as *the* shipping and logistics solution for growing businesses in Sweden and Germany.

Informações de contato

Respondeu a 64% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

!!!Abzocke und schlechter…

!!!Abzocke und schlechter Kundenservice!!!

Aufgepasst hier werden Jahre später, in unserem Fall 3 Jahre später mit einem Inkassoverfahren gedroht.
Mehrmaliges kontaktieren, per Mail oder telefonisch ohne Erfolg.
Unterirdisch!!!

11 de abril de 2025

Resposta de Sendify

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung – das klingt wirklich ärgerlich und entspricht nicht dem Service, den wir bieten möchten. Leider können wir Sie in unserem System nicht eindeutig zuordnen.

Bitte senden Sie uns eine kurze E-Mail mit Ihrer Rechnungsnummer an kontakt@sendify.de, damit wir den Fall umgehend prüfen und uns direkt mit Ihnen in Verbindung setzen können.

Vielen Dank und beste Grüße

Kundenservice 1A

Wir versenden jetzt schon sehr lange mit Sendify und sind immer sehr zufrieden. Ein großes Lob geht an den Kundenservice! Bei Problemen wurde uns immer sofort weitergeholfen. Hier ist der Kunde noch König!

Resposta de Sendify

Vielen lieben Dank für Ihre langjährige Treue und das großartige Lob! 🙏 Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service so zufrieden sind – besonders auch mit unserem Support-Team. Wir geben weiterhin alles, damit Sie sich gut aufgehoben fühlen. 🚚💙

Herzliche Grüße

Super schnelle Hilfe bei Problemen

Sehr benutzerfreundliches System
immer schnelle Antwort bei Problemen
passt perfekt zu unseren Lieferanforderungen
Daumen hoch :-)

Resposta de Sendify

Vielen Dank für das tolle Feedback und den Daumen hoch! 👍 Es freut uns sehr, dass unser System und Service gut zu Ihren Anforderungen passen. Wir freuen uns auf viele weitere erfolgreiche Sendungen mit Ihnen! 🚀📦

Herzliche Grüße

Supernöjd!!!

Supernöjd!!!
Alltid hjälpsamma och snabba på att återkoppla. Lyckas lösa mina problem varje gång !!

Hejsan Eva!

Tjoho, vad kul att höra. Vi finns alltid här vid frågor eller funderingar, bara att hojta till 💃

Önskar dig en underbar onsdag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Byt till Sendify för cross-border leveranser! Slår t ex UPS med hästlängder!

Otroligt smidigt bokningssystem! Superbra kundservice! Supertrevlig säljare! BRA priser! Så GLAD att jag bytt från UPS till Sendify! 10000ggr bättre!!!!!

Hallå där Terece!

Åh vad roligt att höra!! Vi jublar här på kontoret. Tack snälla för de fina orden 😊

Önskar dig en riktigt underbar dag!

Oerhört bra service

Oerhört bra service, snabba och hjälpfulla svar

Hej Jonathan!

Tjoho, tack snälla för dina fina ord 🙏🏼
Och tack igen för att du tog dig tiden att lämna en recension hos oss, det uppskattas!

Ha en fortsatt härlig dag!

Grym service

Grym service! Även om man är sent ute finns lösningen hos Sendify!

Hej på dig Viktor!

Vilken dröm!! Vi erbjuder flera olika fraktalternativ med hämtning samma dag, även om bokningen läggs senare under dagen. Härligt va?! 🤩
Så roligt att höra att du uppskattar vår tjänst, det gör oss superglada!

Ha en riktigt go dag ☀️

Superbra service!

Hej Dennis!

Tjohoooo, vad kul att vi kunde hjälpa dig 💃 Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Ha en superfin torsdag!
Cajsa @ Sendify

Bequeme Sache

Bequeme Sache - gerade bei schwankendem Versandvolumen. Und wenn mal etwas nicht klappt steht eimen der Chat hilfreich und schnell zur Seite.

Resposta de Sendify

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns, dass Sie die Flexibilität und unseren schnellen Support im Chat schätzen. 💪📦

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ordnade mitt problem snabbt och…

Ordnade mitt problem snabbt och smidigt. Hel Nöjd!

Tack Cajsa.

Hejsan Victor!

Så kul att vi kunde hjälp dig!! Och tack för att du tog dig tiden att lämna en recension om oss 🤗

Ha en underbar dag!
Josefine @Sendify

Elvira ska ha löneök

Hej Albert!

Hon är verkligen en superstjärna, jag håller med 🌟
Tack för din härliga recension!

Hälsningar,
Cajsa @Sendify (Elviras chef 😉)

Schneller Service

Wir buchen mit Sendify regelmäßig Abholungen und sind sehr zufrieden!

Resposta de Sendify

Vielen Dank für Ihre Treue und die positive Rückmeldung – wir freuen uns sehr, dass Sie mit unseren Abholungen so zufrieden sind! 🚚😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade en fantastisk upplevelse med…

Hade en fantastisk upplevelse med Sendify som löste en frakt från Stockholm till Göteborg med superkort varsel. På 2 timmar var godset upphämtat och dagen efter anlände det till Göteborg. En fenomenal tjänst!

26 de março de 2025

Halloj Klara!

Booom!! Precis så det ska vara - snabbt och enkelt 💥
Vi är så glada över att vi kunde hjälpa dig med detta!

Ha en härlig torsdag 😍

Alltid grymt bra service

Alltid grymt bra service, bra priser och lätta att boka med.
Vi använder oss utav Sendify dagligen och underlättar otroligt mkt när vi kan se priset direkt vid bokningen.

Hej på dig Jesper!

Ja, visst är ett smidigt system precis det man letar efter - skönt att vi kan hjälpa er med just detta!
Tack snälla för dina fina ord 🙏🏼

Ha det bäst!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb och bra support

Man fick snabbt svar och hjälp med det man frågade om , skönt att slippa kontakta fraktbolaget själv.

Hej Anna!

Vad glada vi blir att vi kan hjälpa er och finnas där, så att er tid faktiskt kan läggas på andra saker än att sitta i telefonköer.. 📞

Låt oss gärna vad vi kan göra ännu bättre nästa gång, för att få 5/5 stjärnor 😉

Ha en underbar dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tror nog att Sendify har Sveriges…

Jag tror nog att Sendify har Sveriges trevligaste kundservice team. Alltid lösningsorienterade och glada vilket uppskattas då sånt behövs när man jobbar med människor som väntar på sina leveranser. Guldstjärna till Josefine bla som hjälpte mig nu senast! Tack för att ni gör ett bra jobb och gör mitt jobb så mycket enklare! :)

Hallå där!

Men åh, du är väl för fin Towe!! Vilken otrolig recension 💛 Josefine är en klippa!

Vi alla här önskar dig en helt underbar dag ☀️

Vänligt och proffsigt bemötande

Vänligt och proffsigt bemötande. Mycket hjälpsam och tålmodig. Absolut rätt arbetsplats för den som tog hand om mitt ärende

Hej på er!

Väldigt roligt att ni fick den hjälp ni behövde från oss, vi blir så glada över att höra detta! 😊
Jag ska hälsa Amanda också att hon inte ska någonstans 😉

Ha en fin dag!
Cajsa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Worked really well using booking a…

Worked really well using booking a transportation. Thank you very much!

4 de abril de 2025

Resposta de Sendify

Thank you for your positive feedback!

We’re thrilled to hear that booking transportation through us worked well for you. Your satisfaction is our priority, and we’re always here to assist with any future needs.

Thanks again, and we look forward to serving you again soon!

Best regards,
Joel

sehr nette Hilfestellung per Chat

7 de abril de 2025

Resposta de Sendify

Vielen Dank für Ihr positives Feedback!

Es freut uns sehr, dass Sie mit der Hilfestellung über unseren Chat zufrieden waren. Unser Team ist immer gerne für Sie da, um Ihnen zu helfen.

Sollten Sie weitere Fragen haben, zögern Sie bitte nicht, uns erneut zu kontaktieren!

Mit besten Grüßen
Ihr Sendify-Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.