Sendify Avaliações 1.831

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft Sendify i flera år och vi får alltid superbra och snabb service från mycket trevlig personal, om vi har något problem! Enkelt och tydligt att fylla i och skriva ut fraktsedlar själv. Extr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendify fungerar super bra och är lätt att använda. Det förenklar bokning av sändningar och spårning av leveranser, och supporten är alltid hjälpsam och ser till att ta reda på svar när man har fråg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra upplevelse av Sendify! Som e-handlare har jag varit i kontakt med flera aktörer inom logistik (PostNord, DSV m.fl.), och det som verkligen sticker ut här är engagemanget från vår sä... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte färg vilken leverantören skickade med Sendify, det dröjde låång tid med "under leverans" angiven och jag kontaktade leverantören, vilken lade ett antal timmar på att undersöka leveransen! "... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Transportadora
  2. Serviço B2B
  3. Mensageiro
  4. Serviço de Entrega
  5. Provedor de soluções em e-commerce

Built for small businesses looking to save time and money, Sendify is a web-based shipping service that empowers anyone to optimize their supply chain and ship smarter. Most small business owners would rather focus on their business than have to worry about shipping and logistics. Sadly, getting stuff from A to B is still one of their biggest expenses and sources of frustration. One explanation is that the shipping industry has prioritized high volume shippers, leaving small businesses with both complicated systems and unfair rates. We founded Sendify to level the playing field and empower ambitious businesses to ship smarter. With our digital platform, shippers of any size can access pre-negotiated solutions with world leading carriers, taking their supply chains into the future whilst saving an average of 20% on every shipment. Parcel or pallet, across the globe or around the corner, Sendify has you covered. Since our start in 2016, we’ve helped more than 15,000 small businesses around the world spend less time and money on shipping and more time on growing their business. This makes us known as *the* shipping and logistics solution for growing businesses in Sweden and Germany.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 64% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Sendify Abzocke

Wir haben eine Zeitlang mit Sendify verschickt, aber nachdem die Preise ständig erhöht und die Abholung auch nicht immer funktioniert hat, haben wir den Versand im August 2024 wieder eingestellt. Nun haben wir (März 2025) eine Mahnung erhalten über einen Versand mit angeblich falschen Gewichtsangaben
statt 1 kg - 1,05 kg = 7,74 €. Da wir von Anfang an von dieser Abzocke wussten (diverse Bewertungen) haben wir immer ca. 200 g mehr mit angegeben. Da ein Einspruch bei dieser Firma zwecklos ist, haben wir den Betrag bezahlt, können aber nur vor Sendify warnen.

3 de abril de 2025

Sehr geehrte Sonja,

es tut uns leid zu hören, dass Sie mit unseren Dienstleistungen unzufrieden sind. Unser Ziel ist es, faire Preise und einen transparenten Versandprozess anzubieten, und es ist bedauerlich, dass Sie dies in Ihrem Fall anders erlebt haben.

Wir verstehen Ihre Frustration bezüglich der Gewichtsdiskrepanz und der darauf folgenden Gebühren. Wir würden gerne die Gelegenheit nutzen, den Vorfall genauer zu prüfen, um sicherzustellen, dass alles korrekt gehandhabt wurde. Wenn Sie dies im Detail besprechen möchten, setzen Sie sich bitte direkt mit uns unter kontakt@sendify.de in Verbindung.

Vielen Dank für Ihr Feedback, und wir hoffen, die Angelegenheit zu Ihrer Zufriedenheit klären zu können.

Ihr Sendify-Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersmidig och bra tjänst !

28 de março de 2025

Hej där Håkan!

Så roligt att höra att vår tjänst hjälper er att förenkla och effektivisera era fraktflöden. Det är precis det vi finns till för! Och tack till dig för att du tog dig tiden att lämna en recension här 🙏🏼

Ha en fortsatt fin dag 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendify-den enda problemlösaren du behöver!

Man får alltid snabb hjälp i chatten med ALLA möjliga problem, verkligen!!!
Kanonteam!

28 de março de 2025

Hallå där Helena!

Alltså, WOW - vilka fina ord. Nästan så vi skriver ut och ramar in det här på kontoret 😌
Tack snälla!

Vi alla på Sendify önskar dig en härlig torsdag!

Unglaublich schlecht

Unglaublich schlecht. Versand erfolgte per DHL Express und hat gut eine Woche gedauert. Leider ist auch der Support sehr schwach. Es wird sich immer wieder auf die Position bezogen, dass man seitens DHL keine Hilfe erhält. Auch gibt es kein Entgegenkommen bei der Kompensation. In Zukunft wieder per JUMiNGO, hier wird ein deutlich besserer Service geboten.

Danke für die Rückmeldung zu meiner Bewertung. Ich habe mehrfach versucht in ein Gespräch mit Ihrem Service zu kommen und eine Lösung zu finden, leider ist Ihr Haus nicht willens sich zu bewegen - so klappt das leider nicht. Ich kann nur ausdrücklich Ihren Wettbewerber JUMiNGO empfehlen, da läuft es DEUTLICH besser!

21 de março de 2025

Sehr geehrter Martin Wilhelm,

es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihre Erfahrung mit unserem Service enttäuschend war. Wir verstehen, wie frustrierend verspätete Sendungen und unzureichender Support sein können, und entschuldigen uns aufrichtig für die Unannehmlichkeiten.

Obwohl wir auf unsere Versandpartner wie DHL angewiesen sind, streben wir stets an, unseren Kunden den bestmöglichen Support zu bieten. Es tut uns leid, dass dies in Ihrem Fall nicht so war, und wir schätzen Ihr Feedback, da es uns hilft, unseren Service zu verbessern.

Wenn Sie das Thema weiter besprechen möchten oder in Zukunft Unterstützung benötigen, können Sie sich jederzeit direkt unter kontakt@sendify.de an uns wenden.

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung, und wir hoffen, Ihr Vertrauen wiederherstellen zu können.

Ihr Sendify-Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid fint bemötande och fin service 👌

18 de março de 2025

Halloj Magdalena!

Wow, så fint att höra! Det uppskattar vi verkligen 😊
Du vet vart du hittar oss om det dyker upp några frågor eller funderingar.

Ha en härlig dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är alltid trevlig och hjälpsam…

Det är alltid trevlig och hjälpsam personal. Och går även snabbt att få hjälp.

14 de março de 2025

Resposta de Sendify

Åh, vad vi blir glada över att höra detta! Tack snälla 🙏🏼
Och tack till dig för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Ha en fortsatt härlig dag!
Cajsa @ Sendify

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och proffsig feedback av Cajsa…

Snabb och proffsig feedback av Cajsa som hjälpte mig att välja rätt frakt när jag inte förstod skillnaderna på de olika frakterna.

14 de março de 2025

Hej Marie!

Vad kul att höra att du fick bra hjälp av oss, logistiken kan ju vara en djungel ibland!
Tveka inte på att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller funderingar 🤩

Ha en fin dag!
Josefine @ Sendify

Snabb och trevlig service

Snabb och trevlig service! Svarar direkt i chatten och hjälper en på en gång. Fem av fem toasts!

13 de março de 2025

Hej Daniel!

Tack för den fina recensionen – och för de fem toastsen! 🥪✨ Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår service. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp!

Otroligt hjälpsamma

Otroligt hjälpsamma. Man blir alltid väl bemött. De gör det lilla extra som betyder så mycket.
Elvira, speciellt stort tack till dig!

6 de março de 2025

Hej Jeanette!

Tack snälla för dina värmande ord! 💛 Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du känner dig väl bemött och att vi kunnat göra det lilla extra. Vi ser till att Elvira får ditt tack – hon kommer bli så glad! Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp 😊

Ha en fin onsdag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra service och smidig…

Mycket bra service och smidig bokningssida. Bra pris.

7 de fevereiro de 2025

Hej Maria!

Vad roligt att höra att du tycker vår tjänst är smidig, och ännu bättre att vi också kan hjälpa ert företag att sänka era fraktkostnader!! Tjoho! 🙌

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme här, vi uppskattar verkligen det.

Ha en fin dag!
Cajsa @ Sendify

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lysande hantering av strul med försändelse

Hade strul med min försändelse, vilket inte var Sendifys fel, men dom tog hand om allt från början till slut. Dom svarar omedelbart på mail, och allt är helt okomplicerat. Rekommenderas varmt!!!

11 de março de 2025

Halloj Roger!

WOW, vad kul att höra att även fast allting inte gick som det var tänkt så kunde vi ändå hjälpa till att lösa det. Stort tack för dina fina ord, det värmer!! 🙏🏼

Du vet vart du hittar oss om det skulle dyka upp någon ytterligare fråga eller fundering.

Ha det bäst!

Enttäuschend, dann Inkasso,

Wir hatten 1 Palette zur Abholung aus unserem nicht ständig besetzten Aussenlager gebucht mit vorheriger telefonischer Ankündigung. 2x war ein Fahrer Vorort ohne vorherige telefonische Ankündigung. Erst bei der 2. Beschwerde klappte die Ankündigung beim 3. Versuch aber erst eine Woche später. Wir bekamen keine Rechnung mit Bankdaten zur Überweisung zugeschickt, aber wir bekamen Post von der Inkasso Firma von Sendify wegen Zahlungsverzug. Die Kosten haben sich nahezu verdoppelt.
Trotz Hinweis darauf, dass es nicht unsere Schuld war, weil wir keine Rechnung bekommen hatten, bestand Sendify darauf die Inkasso gebühren zu zahlen. Es wurde sofort mit Gericht und Mahnkosten gedroht und Zinsen wurden auch fällig.
Und das ohne unser eigenes Verschulden.
Wir haben daraus gelernt und benutzen ab jetzt unseren langjährigen Spediteur für Transporte, da gibt es so ein Verhalten nicht. Jeder kann Fehler machen, aber manchen fehlt die Einsicht und das gerade stehen dafür.

3 de março de 2025

Sehr geehrter Karl-Heinz Prinz Zu Hohenlohe,

es tut uns leid zu hören, dass Sie diese Erfahrung gemacht haben. Das entspricht nicht dem Service, den wir unseren Kunden bieten möchten. Wir verstehen Ihren Ärger und bedauern, dass es zu Unannehmlichkeiten gekommen ist.

Ihr Feedback nehmen wir sehr ernst und werden den Vorfall intern prüfen, um aus solchen Situationen zu lernen und unseren Service zu verbessern. Falls Sie noch offene Fragen oder Anliegen haben, können Sie sich gerne an unser Team unter kontakt@sendify.de wenden – wir sind jederzeit bereit, eine Lösung zu finden.

Joel Selling, Sendify

Totalt värdelöst

Totalt värdelöst, tog 2 veckor för varan att komma från Enköping till Västerås vilket är 20min med bil..

Sedan levererades varan till en paket box som inte gick att hämta ut utan bank id… DHL i kombination med Sendify är nog det sämsta jag upplevt…

1 de março de 2025

Hej Oscar,
Vi beklagar att du inte är nöjd med leveransen, men vill gärna klargöra hur processen sett ut från vårt håll.

Din sändning bokades den 25/2, hämtades den 26/2 och levererades till ombudet redan den 27/2 – alltså inom normala leveranstider. Du blev aviserad via SMS samma dag och fick även påminnelser den 1/3 och 3/3.

Om det upplevdes som att leveransen tog längre tid kan det ev bero på hanteringstiden hos företaget du beställde varan från. Vi rekommenderar att du vänder dig direkt till dem för mer information. ☺️ Gällande paketboxen är det något som väljs vid bokning av frakten, och sedan så krävs BankID av säkerhetsskäl, för kundens skull.

Om du har några frågor eller vill diskutera detta vidare är du varmt välkommen att kontakta oss på contact@sendify.com

Önskar dig en fin vecka,
Emma @ Sendify

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid fungerat perfekt för mig!

Alltid fungerat perfekt för mig! Jag skickar paket över hela världen och det finns ingen annan som kan erbjuda de priser som Sendify gör

20 de fevereiro de 2025

Resposta de Sendify

Åh, wow vad kul att höra! Och stort tack till dig som tog dig tiden att lämna ett omdöme här också, vi uppskattar det så mycket.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Sämst

Sämst! Det tog över 5 veckor att få hem kaminen från Skåne till uppland.
DSV var det som levererade en TRASIG kamin till mig efter mycket strul. Tack för den, nu börjar kampen om ersättning för sprucken täljsten.
Jag ångrar mig bittert att jag beställde denna kamin av Eurofire AB.(Beställde egentligen en utan täljsten men den var slut så jag fick en dyrare med täljsten för samma pris.

13 de fevereiro de 2025

Hej Jonas!

Först och främst beklagar jag verkligen att din sändning kom fram skadad.
Eftersom du har beställt godset av Eurofire AB, som då använt sig av DSV som transportör genom oss, så är det till Eurofire AB som du behöver vända dig till. Vi kommer sedan självklart göra allt vi kan för att ni ska få en rättvis ersättning i denna reklamationen!

Vänligen ta kontakt med Eurofire AB så kan vi ta ärendet vidare därifrån!

Bluffföretag

Blufföretag. Mejlen studsar, går ej att komma fram per telefon.

4 de fevereiro de 2025

Hej Eje,
Vad bra att vi kunde lösa detta över telefon och att dina mejl kom fram och du nu även vet våra öppettider på telefon ☺️

Önskar dig en riktigt fin helg,
/Alla på Sendify

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Die Ware wurde durch die Spedition…

Die Ware wurde durch die Spedition zurückgehalten. Leider ohne Information an uns.

30 de janeiro de 2025

Sehr geehrter Simon Junke

es tut uns leid zu hören, dass Ihre Sendung ohne vorherige Information zurückgehalten wurde. Das sollte natürlich nicht passieren. Leider haben wir keine Möglichkeit, Sie direkt zu kontaktieren, würden dies aber gerne tun, um eine Lösung zu finden.

Bitte melden Sie sich bei uns unter Kontakt@sendify.de, damit wir uns um Ihr Anliegen kümmern können. Wir möchten sicherstellen, dass Sie schnellstmöglich die benötigte Unterstützung erhalten.

Vielen Dank für Ihr Verständnis!

Sms-utskicken fungerar inte

Sms-utskicken fungerar inte. Två gånger av två. Varför anlita denna mellanhand om det blir sämre?

21 de janeiro de 2025

Hej Hanna!

Vad tråkigt att höra att aviseringen inte gått ut till dig som det ska. Det är våra transportörer som ansvarar för all avisering, både genom SMS, mejl och brev. Men självklart förväntar vi oss att detta då ska fungera!

Jag kan inte hitta något ärende om detta hos oss, men om du kontaktar oss på contact@sendify.se så hjälper vi dig gärna att reda ut vad som hänt här.

Cajsa

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hatte zwei Bestellungen aus dem Ausland…

Hatte zwei Bestellungen aus dem Ausland erwartet, diese wurden Anfang Januar (Sendeverfolgung) geliefert aber nicht zugestellt. Päckchen sind nicht auffindbar komisch

24 de janeiro de 2025

Sehr geehrte Elke Peterschun,

Vielen Dank für Ihr Verständnis!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.