Sendify Avaliações 1.831

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft Sendify i flera år och vi får alltid superbra och snabb service från mycket trevlig personal, om vi har något problem! Enkelt och tydligt att fylla i och skriva ut fraktsedlar själv. Extr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendify fungerar super bra och är lätt att använda. Det förenklar bokning av sändningar och spårning av leveranser, och supporten är alltid hjälpsam och ser till att ta reda på svar när man har fråg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra upplevelse av Sendify! Som e-handlare har jag varit i kontakt med flera aktörer inom logistik (PostNord, DSV m.fl.), och det som verkligen sticker ut här är engagemanget från vår sä... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte färg vilken leverantören skickade med Sendify, det dröjde låång tid med "under leverans" angiven och jag kontaktade leverantören, vilken lade ett antal timmar på att undersöka leveransen! "... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Transportadora
  2. Serviço B2B
  3. Mensageiro
  4. Serviço de Entrega
  5. Provedor de soluções em e-commerce

Built for small businesses looking to save time and money, Sendify is a web-based shipping service that empowers anyone to optimize their supply chain and ship smarter. Most small business owners would rather focus on their business than have to worry about shipping and logistics. Sadly, getting stuff from A to B is still one of their biggest expenses and sources of frustration. One explanation is that the shipping industry has prioritized high volume shippers, leaving small businesses with both complicated systems and unfair rates. We founded Sendify to level the playing field and empower ambitious businesses to ship smarter. With our digital platform, shippers of any size can access pre-negotiated solutions with world leading carriers, taking their supply chains into the future whilst saving an average of 20% on every shipment. Parcel or pallet, across the globe or around the corner, Sendify has you covered. Since our start in 2016, we’ve helped more than 15,000 small businesses around the world spend less time and money on shipping and more time on growing their business. This makes us known as *the* shipping and logistics solution for growing businesses in Sweden and Germany.

Informações de contato

Respondeu a 64% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Sehr unkompliziert und schnell

Hallo!

Wie glücklich sind wir, das zu hören.
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben.

Einen schönen Tag noch!
Mit freundlichen Grüße,

Toppen

Bästa superbra !

Hej Henrik!

Stort tack för dina fina ord, vi uppskattar det något enormt.
Du vet vart vi finns om du har några frågor eller funderingar 😊

Grundlurar sina kunder

Grundlurar sina kunder. Faktum är att jag blev varnad flera gånger innan jag valde Sendify, men testade ändå. Det skulle jag självklart inte gjort.

Erbjuder fantastiska priser, lägger sedan på ENORMA tillägg när de ljuger om att paketet är otroligt mycket större än vad som angivits. Ett exempel är när de ljög om att paketet var 63 cm i bredd, när riktiga storleken var 20 cm.

Välj vad som helst förutom Sendify om ni inte vill bli grundlurade och bli otroligt dåligt bemötta.

Resposta de Sendify

Vi är ledsna att höra att du upplevt en sådan situation och att du känner dig missnöjd. Vi förstår att detta skapat frustration, och vi vill göra vårt bästa för att hjälpa till att reda ut detta!

När DHL kontrollerar mått på sina terminaler använder de laserutrustning för att mäta, och dessa mått jämförs med de uppgifter som angetts vid bokning. Om det uppstår en avvikelse mellan de bokade och uppmätta måtten så kan extra kostnader tillkomma enligt DHL:s villkor. Sen kan såklart misstag ske även hos transportören, och då finns vi här för att hjälpa er att se till så det blir rätt!

För att kunna hjälpa dig vidare och få DHL att göra en ny bedömning behöver vi bilder på paketet där de bokade måtten tydligt kan styrkas (t.ex. med måttband synligt på bilden). Detta är en del av processen för att kunna ifrågasätta resultatet från DHL:s mätning!

Hör gärna av dig till contact@sendify.se så hjälper vi dig vidare med detta.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det går inte att ge Noll stjärnor

Det går inte att ge Noll stjärnor, annars hade det blivit det.
Skulle få en sändning som var bokad med Sendify i förrgår onsdag. Mina kolli har flugits till Malmö från Stockholm och ligger fortfarande kvar på flygplatsen. Fedex som sköter flyget har sin support i Indien och är nästan helt omöjlig att nå, men när så skedde, säger dom att det är Bäst budbilar som bär skulden.
Bäst budbilar säger att de inte fått någon order på att köra ut och till leverantören säger Sendify att de kommer köras ut nästa onsdag.
Detta var en Priority Frakt

Använd DHL, Postnord eller Bring om ni skall skicka något. Sendify är ett överflödigt företag enligt min mening.

Resposta de Sendify

Jag beklagar verkligen de problem ni upplevt med er sändning, och att den inte har kommit fram enligt den estimerade ledtiden.

Jag förstår att ni har försökt kontakta Fedex gällande detta ärende, och i dessa fall får ni gärna ta kontakt direkt med oss på Sendify så att vi kan hjälpa er på bästa möjliga sätt.

Ser även att min kollega har haft en dialog med er kring detta ärende, och tveka inte på att återkomma i det ärendet så hjälper vi dig vidare med detta!

Återigen, jag beklagar verkligen besväret här och de problem som uppstått för er.

Kein verlässliche Sendungsabholung & Abwicklung

Dringende Sendungsabholung online gebucht und am Abholtag eine Absage erhalten, da angeblich die Kreditwürdigkeit nicht den aktuellen Anforderungen entspricht. Gerade bei wichtigen und dringenden Sendungen ein echtes Problem. Schade, die Platform sah einfach und intuitiv aus, aber so kann man nicht planen und arbeiten. Unzuverlässiger Service. Buchung wird jetzt über DB Schenker laufen, da weiß man was man hat.

Hallo!

Es tut mir wirklich leid, dass Sie Sendify nicht nutzen konnten. Aufgrund unserer Zahlungsbedingungen hat unsere Finanzabteilung festgestellt, dass Ihre Kreditwürdigkeit leider nicht die Anforderungen erfüllt, die wir an unsere Kunden stellen.

Wir hoffen, in Zukunft weitere Zahlungsmöglichkeiten anbieten zu können, aber aktuell gelten leider diese Bedingungen.

Sie sind herzlich eingeladen, sich zu einem späteren Zeitpunkt bei uns zu melden, um eine erneute Prüfung vorzunehmen!

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VersandbeVersandbestätigung wird gegeben... dann storniert... Ich habe meinen Kunden wegen Ihnen in Verruf gebracht...stätigung wird gegeben..

die Versandgenehmigung wurde erteilt und ich informierte meinen Kunden... am nächsten Tag wurde der Versand storniert... ein solch lächerliches System macht keinen Sinn... ich war in einer schlechten Situation gegenüber meinem Kunden

Hallo!

Es tut mir wirklich leid, dass Sie Sendify nicht nutzen konnten. Aufgrund der Zahlungsbedingungen, die wir haben, hat unsere Finanzabteilung festgestellt, dass Ihre Kreditwürdigkeit nicht die Anforderungen erfüllt, die wir an unsere Kunden stellen.

Wir hoffen, in Zukunft andere Zahlungsmethoden anbieten zu können, aber leider gelten derzeit diese Bedingungen.
Sie sind selbstverständlich jederzeit willkommen, sich in Zukunft mit uns in Verbindung zu setzen und eine erneute Prüfung vorzunehmen!

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ni hela tiden förbättrar i ert system…

Ni hela tiden förbättrar i ert system att det är lättare och smidigare att boka frakter mm och att ni har en kundtjänst som är guldvärda

13 de janeiro de 2025

Hejsan!

Gud vad roligt att höra!! Det är vår ambition - att erbjuda en smidig och enkel bokningsplattform som både hjälper företagare att spara pengar och tid!

Jag ska hälsa vår kundtjänst också, de är helt otroliga verkligen!

Och tack till dig för att du tog dig tiden att lämna en recension, det värmer 😊

Exzellenter Kundenservice

Exzellenter Kundenservice
Sendify hat mich besonders durch ihren exzellenten Kundenservice überzeugt. Bei Problemen oder Reklamationen wurde mir schnell und unkompliziert geholfen. Die Mitarbeiter sind sehr engagiert und finden immer eine Lösung. Auch die Flexibilität bei Änderungen ist top. Vielen Dank für den tollen Service!
Auch das Buchen von Sendungen ist überhaupt kein Problem. Die website ist absolut überschaubar und super zu händeln.

14 de janeiro de 2025

Hallo!

Vielen Dank für deine netten Worte, und es freut uns sehr zu hören, wie gut du von uns und unserem Support betreut wurdest. Es ist auch sehr schön zu hören, dass du unsere Plattform und Buchungsdienst schätzt.

Zögere nicht, dich bei uns zu melden, falls du Fragen hast – wir helfen dir gerne weiter!

Ich wünsche dir einen schönen Tag!

Fungerar alltid!

13 de janeiro de 2025

Hejsan!

Gud vad roligt att höra! Och stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension 😊

Skulle du ha några frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig till vår chatt eller telefon. Vi finns alltid redo att hjälpa dig!

Enkelt, bäst prisbild

Bäst för mig.

10 de janeiro de 2025

Hejsan!

Tjohooo, kul att vi kan hjälpa er sänka era fraktkostnader - det är en av anledningarna till att vi finns! 💃

Tveka inte på att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer.

Bra fraktlösning

En bra fraktlösning som på en enkelt sätt låter användarna jämföra olika fraktalternativ på deras portal. Priserna är mycket bra jämfört med andra liknande tjänster. Supertrevlig och hjälpsam support.

9 de janeiro de 2025

Hej Natalie!

Åh, tack snälla för dina fina ord! Det värmer 🤗 Jätteroligt att höra att vi inte bara kan hjälpa er spara pengar, utan också tiden man lägger på frakter genom en smidig bokningstjänst.

Ska hälsa mina kollegor på supporten också, de är riktiga superstjärnor!!

Enkelt och prisvärt

7 de janeiro de 2025

Resposta de Sendify

Tack snälla för din recension, och kul att höra att vår plattform underlättar er fraktbokning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Använd sendify för mitt företag

Använd sendify för mitt företag. Oseriöst företag då fakturan stämmer ej med priset för bokad frakt! Skicka extra tillägg faktura fler gånger.

10 de dezembro de 2024

Resposta de Sendify

Vad tråkigt att höra att din faktura inte har överensstämt med det som är bokat. Många gånger så kan detta bero på att transportören har debiterat ett tillägg om sändningen t.ex. haft större mått eller vikt än vad som bokats.
Men för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt så rekommenderar jag att du mejlar in till vår ekonomiavdelning på ekonomi@sendify.se, så kommer vi hjälpa dig att reda ut vad som hänt!

Vår ambition och mål är alltid att ge korrekta priser utifrån det som bokas, och vill därför förstå vad som hänt i ditt fall.

Smidigt

Smidigt! Upphämtning och leverans fungerade snabbt och perfekt. Bra överskådlig websida med pris och bokning. Kommer definitivt att användas igen

13 de dezembro de 2024

Hej Cia!

Gud vad roligt att höra! Vi blir så glada för detta😍

enkelt och snabbt

Resposta de Sendify

Tack för din fina recension! Så härligt att höra att du upplevde det som enkelt och snabbt – precis så vi vill att det ska vara! 🙌

Hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

Cajsa @ Sendify

Bra företag

Användarvänlig hemsida som visar flera olika fraktalternativ med bra priser. Om man mot förmodan behöver hjälp så finns deras support för snabb och enkel hantering av ens ärende.

1 de dezembro de 2024

Hej Jan!

Tack så mycket för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att du upplever vår hemsida som användarvänlig och att du uppskattar våra fraktalternativ och priser. Vi vet hur viktigt det är med både tydlighet och valfrihet när man bokar frakt. Extra roligt att höra att vår support lever upp till förväntningarna när den behövs – vi finns alltid här för att hjälpa till och göra din fraktupplevelse så enkel och smidig som möjligt.

Tack för att du använder Sendify! 📦✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra och snabb service hos…

Alltid bra och snabb service hos Sendify!

Hej Rebecca!

Tack för de fina orden! Så kul att höra att du är nöjd med både servicen och snabbheten – precis det vi strävar efter varje dag. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Även fast strul dök upp så löste…

Även fast strul dök upp så löste Sendify det direkt. Jag hade turen att få Elvira på supporten som agerade som en superhjälte med mitt ärende så att allting slutade gott till slut!

Hej Patric!

Stort tack för din härliga feedback! 🌟 Vi är så glada att vi kunde lösa problemet snabbt och att Elvira kunde hjälpa till på bästa sätt – vi håller med, hon är verkligen en superhjälte! 💪 Vi är alltid här för att hjälpa till och ser fram emot att assistera dig igen när du behöver det.

Bra service

Tydlig information och hjälp vid problem med bokning av frakt.
Allt löste sig smidigt vid kontakt med Sendifys kundtjänst.

Normalt sett mycket smidig hantering av fraktbokningar etc.

Hej Björn!

Tack för din fina recension! Vi är glada att du haft en bra upplevelse med både vår service och kundtjänst. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda tydlig information och smidiga lösningar när det behövs. Vi ser fram emot att fortsätta göra fraktbokningarna lika enkla för dig i framtiden! 📦✨

Jättesmidigt företag

Jättesmidigt företag. Superbra kundtjänst!

Hej Niklas!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att du tycker att både vårt företag och kundtjänst är superbra. Vi strävar alltid efter att göra allt så smidigt som möjligt för våra kunder! 🙌

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Ha en fin dag! 😊
Cajsa @Sendify

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.