AGF Fanshop Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Burde være nul stjerner Bestilte AGF Mesterskabs trøje den 11 maj nu 8 uger efter har man forsat ikke modtaget mails om man kan hente varen i Fanshop men de er derimod gode til sende mails med dårlig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en alm. agf trøje d. 18 juni. Jeg har aldrig modtaget trøjen. Jeg har skrevet mange mails til dem uden nogen form for svar. Skrev til sidst igår aftes at de skulle annullere mit køb og re... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en AGF-mesterskabskop til levering som fars dags gave. Da den ankom, var koppen desværre totalt smadret. Den var kun pakket ind i lidt bobleplast og en plastikpose, hvilket efter min meni... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de futebol

Escrito pela empresa

AGF Fanshops officielle Trustpilot. Denne profil vurdere udelukkende AGF Fanshop, med henblik på din oplevelse ved køb af AGF Merchandise, og ikke billetsalget.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 32% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Betjening kunne forbedres væsentlig

Betjening kunne forbedres væsentlig. Personalet fremstod, som om de gjorde os en tjeneste som kunder. De fremstod ligeglade og i situationer uforskammede. Min mail blev i første omgang ikke besvaret - i anden omgang med få ord - dog med berettiget beklagelse. Alt i alt en dårlig oplevelse.

Kommentar nedenfor på AGFs svar:
Lagerfejl er fuldt forståelige men det er dårlig betjening ikke. Det er et valg og både den kvindelige og mandlige medarbejder i butikken var decideret uforskammet. Havde været bedre butikken var ubetjent. Jeg håber det giver anledning til noget efteruddannelse eller udskiftning af personalet

20 de outubro de 2025

Hej Lis

Tak for din besked – og for at dele din oplevelse med os.
Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, både i forhold til betjeningen og kommunikationen. Det er naturligvis langt fra den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har taget din henvendelse op internt, og i forbindelse med det kan vi se, at der desværre var tale om en lagerfejl, som gjorde, at pakken var længere tid undervejs end normalt. Det beklager vi meget.

Vi tager din feedback til os og bruger den som læring, så vi kan sikre en bedre og mere imødekommende oplevelse fremover.

DÅRLIG SERVICE!!!

DÅRLIG SERVICE!!!

Min søn havde købt en trøje online. Skriver en mail til jer, om den kan byttes i butikken, da han har købt en der er for stor, får svar retur, at det kan den, bare han har kvittering med. Han fremviser kvittering, samt mail, men får blot af vide, at hende der har svaret på mail, ikke har svaret rigtigt.
Så han kørte 60 km, for at få at vide, at det kan ikke lade sig gøre.
Pengene vil blive refunderet og så kan han bestille en ny🫣

Selvom den rigtige størrelse hang der.
Har næsten ikke ord for denne behandling!!!

17 de outubro de 2025

Hej Elena
Tak for din besked – vi er virkelig kede af at høre om jeres oplevelse, og vi forstår fuldt ud frustrationen over situationen.

Vi har talt om sagen internt og kan se, at fejlen desværre skete i butikken, hvor den er blev håndteret forkert. Det beklager vi oprigtigt – vi forstår godt, at det har været frustrerende, især når I havde kørt langt.
Vi har taget det op med de involverede, så vi kan sikre, at lignende misforståelser ikke sker igen.
Butikken fandt en løsning sammen med jer, og det er vi rigtig glade for

Tusind tak for at gøre os opmærksom på det. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail hvis der skulle være flere spørgsmål!

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at se jer igen fremover 💙

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min søn og jeg har haft en dårlig…

Min søn og jeg har haft en dårlig oplevelse med AGF shoppen.

Min søn vil rigtig gerne ind og købe nogle AGF trøjer for hans fødselsdags penge. Og han finder dem han gerne vil have og hvilken tryk der skal på.
Ekspedienten siger at det lige vil tage 10-15 min at lave. Fint tænker vi for vi tidligere fået lavet tryk på hans trøjer som ser super fint ud, så vi vil lige ordne noget andet i byen i mens.
Da vi kommer tilbage er trøjerne blevet trykket, men skriften er ALT for lille i forhold til trøje. Vi siger til ekspedienten at det ser helt forkert ud. Men han ønsker ikke at lave det om.

Så nu står min søn ved sine nye AGF trøjer som han ikke ønsker at gå med.

Det mindste var sku da i kunne lave 2 nye og hænge de andre om i butikken. (Det er ikke speciel lavet tryk da det er med AGF spiller)

Jeg sku det er lidt for ringe af jer AGF shop.

Trøjerne jo ikke ligefrem billige for lille dreng der ønsker sig AGF trøjer i fødselsdagsgave.

19 de agosto de 2025

Hej Morten,

Vi er kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i Fanshoppen, og at jeres søn ikke er tilfreds med sine nye trøjer. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores fans.

Som vi også har forklaret jer via vores kundeservice, er det desværre sådan, at designet af både trøje og tryk ser ud i denne sæson. Det er ikke noget, vi i butikken kan ændre på, da det er fastlagt fra design-teamets side.
Vi gør altid opmærksom på, at når vi trykker trøjer – både med personligt tryk og spillertryk – betragtes de som speciallavede varer, og derfor kan de ikke byttes eller returneres efterfølgende.
Vi beklager, at det ikke levede op til jeres forventninger, og vi håber alligevel, at jeres søn får glæde af sine nye AGF-trøjer.

Snegle i Fanshoppe

Jeg har været i butikken 3 gange, og har sammenlagt brugt 35-40 minutter i ventetid.
Alle gange skulle jeg blot afhente en pakke, men præcis ligesom spillerne på banen, så slentrer de også rundt inde i butikken.
Troede Mortensen og Tingager var de langsomste i organisationen, men den medalje får Fanshoppen godt nok, øv.

25 de julho de 2025

Resposta da AGF Fanshop

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har oplevet lang ventetid ved afhentning i butikken. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give, og vi tager din kommentar seriøst. Vi arbejder løbende på at optimere ekspeditionen – især i perioder med travlhed – så vi kan give en hurtigere og mere effektiv betjening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Alt som det skulle være. KSDH!

1 de julho de 2025

Resposta da AGF Fanshop

Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og oplevelse.

Tak fordi du støtter 💙

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. Har snart ventede to uger.

3 de julho de 2025

Hej Mette

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du oplever lang leveringstid.

Nogle produkter, særligt dem med tryk eller specialbestillinger, kan have lidt længere behandlingstid, men to uger er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Kontakt os gerne direkte på mail hvis du har brug for flere detaljer eller andet

Tak for din tålmodighed

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og pålidelig levering :)

26 de junho de 2025

Resposta da AGF Fanshop

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og pålidelig levering – det betyder meget for os.
Tak fordi du handler hos AGF 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fungerede perfekt og den nye 25/26…

Alt fungerede perfekt og den nye 25/26 sæson hjemmetrøje er for fed. 🤩🤩

14 de junho de 2025

Hej Søren

Tak for din positive feedback! 🙌 Vi er også helt vilde med den nye hjemmetrøje for 25/26-sæsonen, så det glæder os at høre, du er tilfreds 💙🤍

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Forsinket ombytning - løst godt af Anne-Sofie

Min søn fik en AGF trøje i fødselsdagsgave af en vores venner. Trøjen var desværre et nummer for lille og skulle dermed byttes. Vi bor i Storkøbenhavn (ja, der er også GF fans :)) og havde ikke lige et ærinde i Aarhus. Problemet var så, at vennen havde købt trøjen en måned før min søns fødselsdag, og dermed var fristen for returnering overskredet. Men Anne-Sofie hjalp os med at få lavet en undtagelse, så nu kan vores søn få sin GF trøje på i rette størrelse, når vi skal møde FCK, FCN og Brøndby i den nye sæson, yeaahhh. Tak til Anne-Sofie.

6 de junho de 2025

Hej Kim
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at din søn nu er klar i den rette AGF-trøje til de store kampe i den nye sæson! ⚪🔵

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at finde en løsning😊

Dårlig service

Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det😡fanshop min bare havde købt en trøje til mit barnebarn hvor der skulle være navn og nr på de har lavet en fejl og vil simpelthen ikke indrømme det de kunne ikke engang vise mig fakturaen som jeg fik har mailet op til flere gange men nej de gir sig ikke 😡😡😡 synes det er imponerende at de kan slippe af sted med det 😡måske det ville være på sin plads at man kunne ringe til dem 😡 føj i skulle skamme jer

2 de junho de 2025

Hej MayBritt

Tak for din besked – vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er naturligvis aldrig vores hensigt, og vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende, når en bestilling ikke lever op til forventningerne – især når det drejer sig om en gave til et barnebarn.

Vi har gennemgået din ordre og kan se, at trøjen er trykt som bestilt via vores webshop. Når der bliver valgt navn og nummer under bestillingen, bliver disse oplysninger automatisk sendt videre til produktionen – og det er netop det, der er blevet trykt. Vi har tidligere sendt en mail med dine valgte detaljer, og vi har forsøgt at forklare dette i vores tidligere mails til dig

Vi beklager meget, at du føler dig dårligt behandlet – det er bestemt ikke vores ønske, og vi tager din feedback alvorligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os

Upålidelig

Jeg havde tilmeldt mig early acces til agf x palais samarbejdet og sad klar ved release og fik bestilt de to spillertrøjer som jeg havde håbet på at få.
Jeg får en bekræftelse og besked om at varerne leveres inden for et par dage.

Trøjerne er en gave til min søn som er stor agf fan. Da hans fødselsdag er dagen efter release kan trøjerne ikke nå frem så jeg pakker et billede af dem ind i stedet og glæden er stor da han pakker op.

2 sage senere får jeg dog en mail om at der er fejl i lageret og jeg vil kun modtage den ene trøje. Hvilket er mærkeligt da trøjerne var på lager i flere dage efter mit køb, hvilket jeg tjekkede da jeg overvejede at bestille en til min bror også.
Jeg skriver til kundeservice og de beklager meget. Men kan intet gøre.

Jeg må så sige til min søn at han kun får den ene trøje.
Der går yderligere en dag og så bliver jeg kontaktet at hele min ordre er annulleret og kan jo så sige til min søn at intet af hans gave faktisk kommer.

Det er dybt utilfredsstillende, vi har været kunder i mange år og støttet klubben.
Der er naturligvis større problemer i verden end en trøje, men når man har bekræftet et køb så regner man også med at det holder. Og at annullere et køb ad flere omgange virker dybt useriøst og man får en fornemmelse af at trøjerne ikke er fordelt efter først til mølle princippet.
Det skal siges at jeg fik en rabatkode på 25% til et produkt i resten af palais kollektionen som plaster på såret, men det kan vi ikke bruge til noget da det var de to spillertrøjer som var ønsket.

7 de maio de 2025

Hej Karen

Vi er oprigtigt kede af den oplevelse, du og din søn har haft i forbindelse med AGF x PALAIS-trøjerne

Vi forstår fuldt ud din frustration, især når det handler om en gave til din søn og en særlig dag.

Som vi har informeret de berørte kunder om, skyldtes problemet en integrationsfejl mellem vores webshop og lager, der gjorde, at enkelte ordrer – på trods af bekræftelse – ikke kunne opfyldes

At ordren så blev delvist annulleret og siden helt annulleret er bestemt ikke en oplevelse, vi ønsker at give nogen – og slet ikke trofaste AGF-fans som jer. Det har på alle måder været en frustrerende situation, og vi kan kun beklage

Skulle du have lyst til at tage fat i os direkte igen, er du meget velkommen til det – vi vil meget gerne hjælpe hvis der skulle være noget

Upålidelig forhandler + dårlig kundeservice

Jeg havde en meget beklagelig oplevelse med AGF fanshoppen, ved køb af den nye trøje fra samarbejdet med PALAIS.

Som trofast AGF-fan gennem en lang årrække, valgte jeg at støtte min hjerteklub ved at tilmelde mig early access til købet af den nye trøje. Jeg får bestilt trøjen lige så snart early access tillader det, og får en ordrebekræftelse straks efter.

Jeg glæder mig nu til at få min nye trøje, lige indtil jeg dagen efter modtager en annullering af min ordrer, fordi de simpelthen ikke har flere af den pågældende trøje. Dette er meget pudsigt, eftersom jeg på dagen fulgte med i salget af trøjen, som de tilsyneladende havde på lager til sent ud på aftenen, hvor jeg altså havde bestilt med early access om morgenen. Derudover har jeg flere bekendte, der bestilte varen i løbet af dagen, altså efter mig, og har modtaget varen.

Jeg kan derfor IKKE anbefale at shoppe hos AGF fanshop, hvis du ønsker en pålidelig forhandler, der kan levere den lovede vare og ikke forsøger at bortforklare situationen med en åbenlys løgn. Som kompensation fik jeg sågar en rabatkode på mit næste køb på 25%, hvilket da må siges at være den ringeste form for kompensation, når jeg bestemt ikke har tænkt mig at handle hos dem igen. Jeg kan jo tydeligvis ikke forvente at min vare nogensinde dukker op.

Det er altså det du kan forvente ved at handle hos AGF fanshop, som en loyalitetskunde, der støtter AGF mange gange i løbet af sæsonen og tilmed tilmelder sig early access.

6 de maio de 2025

Hej Tobias

Vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, især som trofast AGF-fan.

Som vi også har skrevet sammen om tidligere, skyldtes problemet desværre en integrationsfejl mellem vores webshop og lagersystem i forbindelse med lanceringen af trøjen fra samarbejdet med PALAIS. Det betød, at enkelte ordrer – heriblandt din – blev bekræftet, selvom varen reelt var udsolgt.

Vi har kontaktet alle, der blev berørt, og forsøgt at rette op på fejlen så godt som muligt – men vi ved også, at det ikke nødvendigvis ændrer på din oplevelse.

Skulle du have flere spørgsmål står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke regne med at få det man bestiller

Du kan ikke regne med at du får det du bestiller på deres hjemmeside

6 de maio de 2025

Hej Mikkel

Tak fordi du deler din oplevelse – først og fremmest vil vi gerne undskylde, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er naturligvis ikke den standard, vi stræber efter

Der opstod desværre en fejl i vores system, som har påvirket nogle af vores ordrer – og det er ikke godt nok. Vi har skrevet ud til alle berørte kunder for at fortælle om situationen, og vi håber, du også har hørt fra os.

Hvis du stadig mangler svar eller har spørgsmål, må du endelig kontakte os – vi vil så gerne hjælpe dig godt videre

AGF fanshoppen

Danmarks bedste fans shop

29 de abril de 2025

Hej Mikkel

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os! 💙

Vi brænder for at give vores kunder den bedste oplevelse, både når det gælder service, kvalitet og udvalg. Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 🙌

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lover en ting, holder nul...

Jeg blev lovet, at jeg kunne komme ind i butikken og få enten en ny trøje eller et tilgodebevis på trods af, at jeg ikke kan finde min kvittering - virkelig god service tænkte jeg. Da jeg så kom ind i butikken nægtede de at hjælpe mig, på trods af jeg har vores aftale på skrift. Det lader til de nu har droppet at besvare mine mails.

Jeg bliver desværre nødt til at sende en officiel klage, for det er noget svineri. Derfor har jeg også ændret min anmeldelse til en enkelt stjerne, det kan jo ikke passe man kan love noget på skrift, og så alligevel nægte at overholde det lovede.

28 de abril de 2025

Hej Michael

Tusind tak for din søde besked – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for servicen! Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak for en helt igennem…

Tusind tak for en helt igennem fantastisk service, da jeg skulle bruge hjælp til en gave til min datter.

Det var service udover hvad man kan forvente :) :)

Tusind tak Frederikke

23 de abril de 2025

Hej Tommy

Det betyder rigtig meget for os, at du havde en god oplevelse, og vi er så glade for at have kunnet hjælpe dig med gaven til din datter.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive

Fantastisk

En fuldstændig fantastisk oplevelse at handle her! Servicen var i top😍😍
Så søde medarbejdere og hurtig levering!

16 de abril de 2025

Hej Karla

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på dine ord om både vores service og medarbejdere – det betyder alverden for os

Historien om Anne-Sofie og Gift Links

Jeg stod og havde fået en GF trøje i fødselsdagsgave som desværre ikke passede, og desværre heller ikke havde legenden Gift Links på ryggen. Eftersom gaven var købt for længere tid siden, så var den udover fortrydelsesretten/returnering. Men jeg sendte en mail og forklarede situationen, hvorefter jeg fik fat i en Anne-Sofie der forstod min situation og gerne ville hjælpe. Virkelig god service! KSDH

11 de abril de 2025

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 🙌 Hvor er det bare fedt at høre, at vi kunne hjælpe dig – vi ved, hvor ærgerligt det kan være, når en gave ikke helt rammer plet. Vi går altid efter at finde en god løsning. Det glæder os meget, at du følte dig godt hjulpet.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Den fanshop kan kun overleve pga dens monopol.

Bestiller for ca. 3000,-. En fejl i webshoppen gør at jeg trods gentagne forsøg ikke kan tilføje tryk til spillertrøje. Skriver straks mail hvor jeg gør opmærksom på problemet. Modtager dagen efter svar om at jeg ikke har tilføjet tryk. Fire timer senere afsendes ordren alligevel.
Generelt har webshoppen problemer. Har sammen med øvrig familie afgivet 20+ ordrer i tidens løb. En fjerdedel af ordrerne har enten manglet varer, haft forkerte størrelser eller forkerte farver.
Endelig kniber det gevaldigt på indkøbsfronten. Visse varer er udsolgt lynhurtigt, populære størrelser ligeså og udvalget samt nye varer på hylden halter.

7 de abril de 2025

Hej Jens

Vi er kede af at høre, at du har haft udfordringer med webshoppen og bestilling af tryk, og vi forstår din frustration. Da vi blev opmærksomme på problemet gjorde vi alt for at løse det og vi er nu i dialog over mail, hvor vi arbejder på at finde en løsning, så du ikke står med en ordre, der ikke matcher dine ønsker. Det er vigtigt for os, at du ender med et resultat, du er tilfreds med.

Vi tager din feedback alvorligt – og vi arbejder løbende på at vores processer, så oplevelsen bliver bedre.

Super fed service

5 de abril de 2025

Hej Arsalan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du synes, vi leverer god service – vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Hilsen AGF Fanshop

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais