AGF Fanshop Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Burde være nul stjerner Bestilte AGF Mesterskabs trøje den 11 maj nu 8 uger efter har man forsat ikke modtaget mails om man kan hente varen i Fanshop men de er derimod gode til sende mails med dårlig... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en alm. agf trøje d. 18 juni. Jeg har aldrig modtaget trøjen. Jeg har skrevet mange mails til dem uden nogen form for svar. Skrev til sidst igår aftes at de skulle annullere mit køb og re... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en AGF-mesterskabskop til levering som fars dags gave. Da den ankom, var koppen desværre totalt smadret. Den var kun pakket ind i lidt bobleplast og en plastikpose, hvilket efter min meni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg stod og havde fået en GF trøje i fødselsdagsgave som desværre ikke passede, og desværre heller ikke havde legenden Gift Links på ryggen. Eftersom gaven var købt for længere tid siden, så var den u... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de futebol

Escrito pela empresa

AGF Fanshops officielle Trustpilot. Denne profil vurdere udelukkende AGF Fanshop, med henblik på din oplevelse ved køb af AGF Merchandise, og ikke billetsalget.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 32% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

AGF Stofmærker…

Bestilte,købte og betalte den 3-08 2 små stofmærker til den nette sum af kr.58 + forsendelse.En lille bestilling som dog skulle have stor værdi for modtageren.Levering kaldet hjemmelevering har endnu ikke fundet sted,skønt jeg på min konto kan se,at pengene er trukket d.11-8 og mener ordren så er sendt afsted.Kan det passe,at jeg endnu ikke burde have modtaget den.Mvh Lis Andersen

3 de agosto de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte den nye udebane trøje med…

Jeg bestilte den nye udebane trøje med tryk, d.2 august 2023. Da jeg to uger senere, ikke havde modtaget den, eller hørt noget som helst angående forsendelse eller andet, valgte jeg at tage kontakt på mail. Dagen efter jeg sendte mailen, fik jeg en besked om at varen var blevet afsendt. Det tyder på at de havde glemt min vare. Her efter 2 og en halv uge, har jeg endelig modtaget den bestilte vare. Jeg ved godt der er langt fra Aarhus til københavn. Men 2.5 uge er måske lige i overkanten.

2 de agosto de 2023

Dårlig logistik og kommunikation

Den 2. august 2023 bestilte jeg en udebanetrøje med tryk, der skulle bruges som en gave til min søns 30 års fødselsdag. Trøjen blev bestilt til afhentning i butikken. Fødselsdagen blev holdt d. 12. august, uden at jeg kunne give min søn hans gave. En leveringstid på over 10 dage er skuffende, men hvis det så blot var det eneste.

1) Da jeg bestilte trøjen på webshoppen, var der ingen af angivelse af at trøjen var udsolgt eller at der var forlænget leveringstid.

2) Da jeg modtog min ordrebekræftelse, stod der blot at orden blev behandlet. Igen ingen angivelse af udsolgt vare eller forlænget leveringstid.

3) Da jeg tre dage før fødselsdagen stadig ikke havde hørt fra Fanshoppen, besluttede jeg at ringe til dem for at høre, hvornår trøjen var klar. Men at finde et telefonnummer var umuligt, så jeg måtte prøve at skrive en mail til dem. Den fik jeg svar på dagen efter og først der fik jeg at vide, at trøjen var udsolgt, men der skulle komme flere dagen efter, og jeg kunne bare kommer derud. Dagen efter var trøjen stadig ikke kommet. Så jeg endte med at måtte give min søn ingenting i fødselsdagsgave udover et fattigt kort hvor der stod at trøjen var bestilt.

4) I dag kom der så en mail, at nu var trøjen kommet hjem. Vi kørte derud, blot for endnu engang at få en lang næse. Trøjen var stadig ikke hjemme.

Det er sidste gang vi bestiller noget hos AGFs webshop.

17 de agosto de 2023

Bestilte en trøje for 12 dage siden

Bestilte en trøje for 12 dage siden, fik af vide i forgårs at jeg senest ville modtage den i dag, men intet hørt eller modtaget, hverken fra post eller agf-shoppen. Har en søn som selv har sparet op til sin første trøje, han er ret så skuffet. Virkelig dårlig stil.

16 de agosto de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg køber den nye trøje og venter spændt på den den kommer så og jwg tager den på i skole og dagen efter ligger jeg mærke til at trykket i trøjen er gået og er ved at gå i stykker jeg skriver då en e-mail fordi der var mange steder på trykket hvor det var galt og det er cirka 1 måned siden og de har ikke svaret mig endnu

4 de julho de 2023

Elendig langsom service.

Bestiller to trøjer 24. juni. Der står levering 1-3 arbejdsdage på hjemmesiden. Betaler ekstra for at få det sendt hjem da det er gaver. Sker intet, så kontakter igen 28. juni og spørger ind til min ordre. Gør i samme omgang opmærksom på at det er gaver der skal bruges 1. juli. Får at vide de sender 29. eller 30. juni. Der sker stadigvæk intet. Rykker igen, sker intet. Hører 4. juli at den nu er sendt, men sker stadigvæk intet. Pakken er stadigvæk ikke registeret hos DAO og det er for sent at aflevere trøjerne som gave.
Det er træls at den klub man holder med, har så elendig en service.

24 de junho de 2023

Ingen ordrebekræftelse

Ingen ordrebekræftelse, og vi lagde en ny ordre da vi ikke troede den første ordre var gået igennem, der kom heller ingen ordrebekræftelse. Vi modtager så to trøjer med posten, og da vi skrev med AGF shoppen, lovede de at annullere den ene trøje. Måtte returnere den ene trøje og selv betale returfragt. AGF svarede aldrig på mail angående returfragt.

6 de junho de 2023

Pengene er trukket

Pengene er trukket, men har aldrig modtaget en ordrebekræftelse ..

6/6 købte jeg en agf trøje. Der kom ingen ordrebekræftelse. 6 dage senere er pengene trukket. Jeg har stadig ingen ordrebekræftelse fået eller besked på at ordren er afsendt. Det er elendig service!!!

12 de junho de 2023

Dårlig service

Dårlig service, dårlig kommunikation, levering 1-3 hverdage? Yeah right! Ingen venden tilbage på mail… og der er ikke oprettet nogen ordre i systemet, således man har fået en mail om forsendelse. dårlig oplevelse!

5 de junho de 2023

Dårlig service

Hej

Utilfreds kunde. Købe en AGF trøje plus halstørklæde betaler for begge varer. 2 dage efter har de trukket pengene men kan ikke levere halstørklæde da man siger den er blevet oversolgt. Men hvorfor trække pengene for halstørklæde så. Der er nu gået over 14 dage har ikke fået pengene retur endnu🤦‍♂️. Jeg mailer med en ansat han siger 3-5 dage men der er gået over 14 dage. Han vælger ikke og besvare mine kommende mails så hvad betyder det??? Får jeg ikke mine penge eller hvad????
Syntes godt nok det er dårlig service og arbejdsmoral. Kunne godt tænke mig at blive ringet op på 30213691 hvis i gider og belejlige jer med det.

7 de maio de 2023

Hvor er lin trøje

Der er intet nyt om den jeg har fået af vide den er leveret men da jeg skulle hente den havde de ikke fået noget meget utilfreds og frustreret stakkels stie Tøfting trøje

2 de março de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais