Burde være nul stjerner Bestilte AGF Mesterskabs trøje den 11 maj nu 8 uger efter har man forsat ikke modtaget mails om man kan hente varen i Fanshop men de er derimod gode til sende mails med dårlig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte en alm. agf trøje d. 18 juni. Jeg har aldrig modtaget trøjen. Jeg har skrevet mange mails til dem uden nogen form for svar. Skrev til sidst igår aftes at de skulle annullere mit køb og re... Ver mais
Jeg købte en AGF-mesterskabskop til levering som fars dags gave. Da den ankom, var koppen desværre totalt smadret. Den var kun pakket ind i lidt bobleplast og en plastikpose, hvilket efter min meni... Ver mais
Jeg stod og havde fået en GF trøje i fødselsdagsgave som desværre ikke passede, og desværre heller ikke havde legenden Gift Links på ryggen. Eftersom gaven var købt for længere tid siden, så var den u... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
AGF Fanshops officielle Trustpilot. Denne profil vurdere udelukkende AGF Fanshop, med henblik på din oplevelse ved køb af AGF Merchandise, og ikke billetsalget.
Informações de contato
Stadion Allé 70, 8000, Aarhus, Dinamarca
- fanshop@agf-as.dk
- shop.agf.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 32% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købte en AGF hjemmebane t-shirt med…
Købte en AGF hjemmebane t-shirt med tryk bagpå i Januar i år (fødselsdagsgave til min søn) her efter få vaske er forbogstavet totalt skallet af og krakket, resten af navnet fejler intet. Jeg skriver til kundeservice og får bare tilbage at sådan er det med tryk når det bliver brugt (vi har indtil flere trøjer med tryk, som er flere år gamle UDEN krak) Han anbefaler jeg kan stryge med bagepapir over bogstavet, for at forhindre at det krakker yderligere… Jeg skal da så absolut ikke stryge på en helt ny nylonen trøje 🙄 intet tilbud om at reparerer trykket, give pengene tilbage eller tilbyde en ny, som der ellers så fint står på deres hjemmeside under reklamation.
Har intet hørt fra min sidste mail, men håber da de kommer ind i kampen og følger reklamationsloven!
Bestilte nogle varer d 23/2
Bestilte nogle varer d 23/2, der kom hurtigt en bekræftelse og link videre til fragtfirma, betalingen blev trukket. Men pakken kom ingen steder, og først efter 2 mails til dem, blevet pakken afsendt, og leveret d 2/3
Lang leveringstid
Jeg har ikke modtaget min bestilling over en uge efter, selvom der står 1-3 dages levering.
Da jeg kiggede hos Postnord efter seks dage, stod den til stadig at være hos AGF-shoppen. Det er virkelig udfordrende når man køber en gave en uge før den skal gives og forventer 1-3 dage
Hjælpsomt,venligt og kompetent personale
Hurtigt svar på mit spørgsmål og er…
Hurtigt svar på mit spørgsmål og er allerede pakket og på vej til mig tak for det 🤗

Ingen hjælp fra kundeservice
Hvis du vil havde stjålet dine penge og ikke modtage din vare så køb blot fra deres hjemmeside. Kundeservice vil skide dig et stykke.

Resposta da AGF Fanshop
Købte agf udebanetrøjen og trykket smuldrer, ingen tilbagemelding:(
Købte agf udebanetrøjen og trykket bagpå er ved at smuldre væk. Jeg har skrevet flere mails til fanshoppen og prøvet at ringe til dem et utal af gange men der kommer intet svar, det er simpelthen for ringe at man ikke kan svare på henvendelser når man skriver på sin hjemmeside at man har åben for mobil indtil kl 17 og hvis ik man får svar der kan skrive en mail, som der så efter hvad der bliver fortalt i telefonsvareren, vil blive svaret på.

Resposta da AGF Fanshop
Dårlig service og lang ventetid
Dårlig service og lang ventetid. Jeg købte et agf armbånd den 30/11 som skulle være en julegave. Jeg forventede at der ville gå de 3-4 dage tror jeg der står. Men da det blev den 17-18/12 skrev jeg mails til agf hvor de stadig ik har svaret tilbage den dag idag. Jeg fik først min pakke den 20/12 så der er gået næsten en måned efter jeg har bestilt noget fra agf.

Resposta da AGF Fanshop
Ringe kundeservice og dårlig lagerstyring!!
Bestilte d. 26/11 en hoddie til min søn. Den 29/11 får jeg en mail at der er rygende travlt, men at i arbejder i døgndrift på at få pakkerne sendt og i håber på min forståelse. Det er fair nok med ekstra leveringstid ifm. black friday.
MEN at jeg d. 13/12 bliver ringet op at min vare ikke er på lager. Det synes jeg faktisk er pisse irriterende.
Ikke noget som helst service med at i f.eks. har en anden trøje eller lignende. Bare træt kvinde der undskylder med at hun er den eneste på arbejde og at hun har haft travlt siden black friday.
Jeg har sendt en mail om at jeg gerne vil have den anden trøje, til black frisay pris. MEN kan se her på trust pilot at det svare i nok ikke på.
Rigtig glædelig jul
NOT

Resposta da AGF Fanshop
Meget langsom håndtering af ordre.
Skuffet og ærgerlig over meget langsommelig håndtering af ordre. Det tog 25 dage at få ordren sendt inden det så på dag 26 efter ordreafgivelsen blev toppet med besked om, at de ikke kunne levere hele ordren, da de havde oversolgt et produkt.

Sløjt
Bestilte kl. 6 om morgenen d. 1 dec. og først i dag d. 10 dec., er ordren færdigbehandlet og sendt af sted. Er det kommet bag på jer at det er december?? Jeg skal bruge ordren til en fødselsdag i morgen, men må nu skuffe 2 børn med et billede af de trøjer de har ønsket sig. Næste gang handler jeg nok et andet sted, hvor service betyder noget

Resposta da AGF Fanshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.