Sliktossen

Detalhes da empresa

1. Loja de Doces

Escrito pela empresa

Hos SLIKTOSSEN kan du få dit yndlings Blandselv slik leveret til døren, men du er også velkommen til at kigge forbi butikken. Du finder over 300 forskellige varianter og vi vil løbende fylde mere på siden og i butikken. Vi har ikke nogen minimums grænse for køb og vi siger det heller ikke til nogen hvis du fylder posen med alle dine favoritter… Bestil inden kl 15.00 og vi leverer din pose dagen efter.

Informações de contato

Super hyggelig butik

Super hyggelig butik.
Stort udvalg af snolder og det bedste af det hele FRISK bland selv slik ♥️- ikke noget med det der hårde slik man nærmest knækker tænderne i 😃..
og hvis man er udfordret på og komme forbi butikken, så kan man nemt bestille online og få leveret ved døren ( hurtig levering )👍🏼 total lækkert - websiden er nem og overskuelig 👍🏼

18 de abril de 2023

Super service

Super service - Og deres slik er aldrig tørt👌

25 de novembro de 2022

Hej Simone,

Tusind tak for din søde anmeldelse🍭

Stort og indbydende udvalg

Stort og indbydende udvalg. Ikke mindst rent og pænt!

11 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Trine,

Mange tak for din fine anmeldelse🍭 Det sætter vi utrolig stor pris på☺️
Vi glæder os til dit besøg i butikken igen.

Meget tilfreds

Jeg havde bestilt slik til levering i pakkeshop, men det blev leveret ved døren i stedet for. Det kalder jeg rigtig god service. Slikket var rigtig lækkert og friskt

28 de outubro de 2022

Hej Kristina,

Mange tak for din søde anmeldelse😊 Vi sætter stor pris på alle vores glade kunder, og det at kunne gøre en forskel 🍭

Frisk og lækkert slik

Frisk og lækkert slik! Virkelige god service og altid hurtigt levering. Kan KUN anbefales

8 de setembro de 2022

Hej Maria,

1000 tak for din anmeldelse♥️
Vi ser frem til igen at skulle levere til dig🍭

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Jeg elsker det 😁

7 de setembro de 2022

Hej Jannie,

Tak for din anmeldelse og søde besked ♥️
Vi glæder os til at servicere dig igen med mere slik 🍭

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De er nemme og hurtig at handle ved.

De er nemme og hurtig at handle ved.
Gode vare, kan anbefales. Har ikke oplevet noget negativt handler der gerne igen

24 de agosto de 2022

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på og er taknemmelige for 🍭

Vi ser frem til at pakke din næste ordre.

Perfekt sted

Altid god og venlig betjening

12 de agosto de 2022

Hej Anne,

Tusind tak for sin søde anmeldelse.

Kh Sliktossen

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lille og kedeligt udvalg i forhold til…

Lille og kedeligt udvalg i forhold til andre netbutikker. Slikket var også lidt tørt og kedeligt.

11 de agosto de 2022

Hej,

Vi er kede af vi ikke levede op til dine forventninger, og det er bestemt ikke noget vi er kendt for at have tørt og kedeligt slik.
Vi har samlet mere end 300 varianter slik, og håber du alligevel på et tidspunkt vil give os en chance til.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanvittig god service og frisk slik

Vanvittig god service og altid til tiden ! Slikket er frisk og lækkert og smager af mere 😜🙌

5 de agosto de 2022
Avaliação não solicitada

Hej Ditte,

Tusind tak for dine søde ord🍭

God og personlig betjening

God og personlig betjening. Slikket er friskt og ikke hårdt ligesom mange andre steder.

Kan klart anbefaldes.

4 de agosto de 2022

Tak for de pæne ord 🍭

Vi glæder os til næste ordre👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er virkelig værd at prøve

Det er virkelig lækkert Frisk uden der har været alle mulige hænder i det Der har ikke ligger længe og tørret ind

27 de julho de 2022

Hej Anette,

Tak for de søde ord!
Vi glæder os til at levere din næste bestilling 🍭

Fantastisk sted

Fantastisk sted!
Slikket har aldrig skuffet!
Personalet er de mest fantastiske mennesker !

21 de julho de 2022

Hej Ditte,

Tusind tak for de fine ord og jeres ugentlige bestillinger 🍭👍

De bedste sliktossede hilsner fra os

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais