Ik heb al een paar keer sneakers besteld bij sneakerstad, en altijd zeer tevreden qua leveren, duidelijkheid site en producten. De laatste keer dat ik nieuwe sneakers had besteld duurde de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I would give 0 stars if I could. I asked for a refund and only 3 days later they asked if I wanted to “confirm” the transaction… hello? Is there anybody working in your support team? I asked for a ref... Ver mais
Ik was zeer verbaast over deze site. De scherpe prijzen, maar echt super.! Na mijn bestelling een kortingscode gekregen en gebruikt bij mijn laatste aankoop. Helaas werkte die niet en heb ik de klante... Ver mais
Een paar new balance besteld, levering duurde een paar dagen, sneller dan verwacht eigenlijk. Bleken helaas een maat te klein. Omruilen was geen probleem. Ook geen gedoe met eerst geld terug en opnieu... Ver mais
Detalhes da empresa
We love reviews bad and good ones!
Informações de contato
Adres: Capitool 10, Postcode: 7521PL, Plaats: Enschede, Holanda
- Tip: De beller is sneller bel: +31851308561
- sneakerstad.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Toppie
Geweldige website snelle levering en gloednieuwe eerlijke sneakers je ruikt de nieuwigheid heel goed.
alsnog opgelost
een riem besteld die ik moest ophalen bij afhaalpunt ( op 17-4-26) en ik heb ervoor moeten tekenen. Het bleek te breed en te kort dus ik heb het retour gestuurd met post.nl en de verzendkosten zelf betaald. volgens track and trace is het reeds 22 april 2026 ontvangen door sneakerstad maar bij contactpogingen krijg ik tot heden steeds bericht dat ze binnen 48 uur reageren en zelfs de laatste melding was 96 uur! telefonisch niet bereikbaar en ook whatsapp wordt nauwelijks of niet gereageerd.ik wilde het ook opnieuw bestellen voor een andere maat maar door lange afwezigheid in het buitenland wilde ik daarmee wachten tot ik terug ben op het huisadres. Tot nu niets meer vernomen behalve de automatisch gegenereerde berichten dat ze binnen 48/96 uur reageren. Helaas lees ik pas nadien meer klachten en meldingen over dit bedrijf en ga er ook zeker werk van maken dmv aangifte doen etc als het wettelijk termijn is verstreken.Mocht ik alsnog het geld retour krijgen zal ik mijn review aanpassen . Keep u posted.
Intussen per whatsapp een reactie ontvangen dat mijn retour nog niet traceerbaar is hoewel ik via post.nl bevestiging heb gekregen dat het is gearriveerd. Evengoed biedt sneakerstad nu aan het geld retour te storten en daar wacht ik momenteel op. Zover is de communicatie nu beter maar het lijkt me onnodig daar eerst een matige review voor te moeten schrijven? als ik mijn geld binnen heb zal ik wederom melden via deze site dat het is " afgehandeld"......
intussen ( 6 mei) na diverse emails en whatsapp berichten mijn geld vandaag retour gekregen dus alsnog goed en netjes opgelost, zodoende nu een ster erbij!
Mooie prijs en snel verzonden
Lang gezocht naar deze nike's. Mooie prijs en super snel gevonden. Heel blij mee!
Exclusieve model razendsnel geleverd!
Geduld word geprijsd door korting dat lijkt mij de werkwijze van Sneakerstad al leverden ze me wel sneller als aangegeven.
Super snelle bezorging en fijne en…
Super snelle bezorging en fijne en duidelijke communicatie via de mail.
Gewoon bestellen!
Top bedrijf zeker over te spreken! Bestelling kwam netjes en ongedragen binnen.
Er stond een levertijd bij van rond de 10 werkdagen ik had het al met 2 dagen thuis!
Levering was er de volgende dag ging…
Levering was er de volgende dag ging lekker vlot schoenen waren netjes aangekomen zoals ik ze gewend ben van de lijn.
Service was ook duidelijk.
Voor het eerst bij Sneakerstad besteld…
Voor het eerst bij Sneakerstad besteld en los van de lange levertijd twijfel ik enorm aan de echtheid van de sneakers (Nike Air Max 90 en Terrascape). Er kwam, zoals velen al meldden, een enorm chemische geur uit de schoenen en de details, zoals stiksels rond het Nike logo, doen me vermoeden dat het hier om nepartikelen gaat, ondanks dat Sneakerstad claimt dat ze enkel authentieke artikelen rechtstreeks van de merken geleverd krijgen). Na een beetje opzoekwerk vind je de website van ACM en daar kan je lezen: "Dit volgt ook uit de werkwijze van Sneakerstad, waarbij zij zelf geen voorraad aanhoudt en bestellingen van consumenten doorzet naar een groothandelsleverancier in Hong Kong." Dit dateert al wel van 2022 maar de lange levertijd doet vermoeden dat dit nog steeds het geval is. Dit las ik ook pas toen ik me verder ging verdiepen in de reviews en mijn bestelling al onderweg was, dus ik heb het maar zo gelaten...
Ik draag overigens al ruim 10 jaar verschillende soorten Nike sneakers, waaronder een aantal Air Max 90's en deze (van Sneakerstad) zitten anders aan de voeten (gelukkig wel de juiste maat), verschillen qua details zoals stiksels en kwamen dus met een chemisch luchtje uit de doos.
Conclusie: eerste en laatste keer dat ik hier bestel. Volgende bestellingen zullen rechtstreeks bij Nike zijn of via mijn gebruikelijke webshops.
Het was te mooi om waar te zijn en ik ben erin getuimeld, oeps (haha). Denk goed na voor je hier bestelt, zou ik zeggen :)

Wat een trieste bedoeling
Wat een trieste bedoeling. Schoenen besteld welke heel snel werden geleverd. Maat niet goed dus melding gemaakt en we mochten omruilen. Sinds 19 maart wachten we op de juiste maat.
Bij postnl zijn de schoenen al aangemeld maar nog niet ontvangen. Als je sneakerstad mailt, krijg je een nietszeggende standaard reactie met dat ze ervan uitgaan dat ze einde week binnen zijn. Deze reactie krijg ik nu al 3 weken en er is nog niks binnen.
Bestel het liever ergens anders. Dit is voor ons ook 1 keer, nooit meer.

Resposta da Sneakerstad
Wachten, wachten en nog eens wachten
Ik heb helaas nog niks ontvangen op 13 April. De Uggs zijn 22 maart besteld. Levertijden die niet meer van deze tijd zijn. Ze zouden gegarandeerd eind vorige week geleverd worden. Krijg zojuist een bericht dat ik verheugd moet zijn omdat tussen 1-3 dagen de zending verpakt wordt. Dus gaat hem hoogstwaarschijnlijk deze week ook niet worden. Wat ik wel zeker weet is dat dit mijn eerste en laatste bestelling is bij Sneakerstad. En ik ga er vooralsnog van uit dat mochten de Uggs geleverd worden dat ze wel echt zijn. Helaas Sneakerstad, ik kan er niks meer van maken.

Top!
De vorige keer ging het sneller! Ditmaal duurde het langer bij Sneakerstad het artikel dat van de partner kwam had vertraging door de transport dienst waardoor ik langer moest wachten als normaal maar de schoenen en klantenservice waren beiden goed! een 4 sterren i.v.m. de leversnelheid.
Als goed ervaren.
Geweldige YSL Pumps voor mezelf en sneakers voor de man gehaald paste onzettend mooi bij zijn bestaande Collectie van Yves Saint Laurent.
Ook erg fijn is de vlotte service met Whats App.
Niet tevreden
Mijn bestelling is uiteindelijk na 3 weken door hun geannuleerd nadat ik een slechte review had geschreven op trustpilot.
Vandaag heb ik mijn geld weer terug gestort gekregen.

Top!
Ik was sceptisch over deze website en heb lang getwijfeld om hier te bestellen. Het leek een beetje te mooi om waar te zijn.
Maar Sneakerstad heeft het tegendeel bewezen. Bezorging keurig binnen de aangegeven tijd. Super mooie autentieke New Balance ontvangen. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
Snelle levering en reactie van de…
Snelle levering en reactie van de klantenservice
We hadden maatje groter nodig dan besteld werd snel opgelost door de klantenservice.
Toffe sneakers!
Veel keuze, ook veel sneakers in kleuren die elders niet te krijgen zijn. Ik had eerst wat twijfels door reviews over Sneakerstad van jaren geleden... maar blij dat ik mijn bestelling geplaatst heb! Toffe sneakers (New Balance 9060), netjes verpakt, snel geleverd!

Top!
Heel blij met mijn nieuwe sneakers, ze lopen heerlijk. Ze worden snel verzonden en je word prima op de hoogte gehouden. Ze zijn netjes verpakt en het bestellen ging heel makkelijk!
Ik zou hier zo weer bestellen

100% Betrouwbaar
Een paar Dolce&Gabbana en Yves Saint laurents besteld die keurig geleverd zijn door de zaak.
Keurige website!

Top website goede beleving
Top website goede beleving, alles ging naar wens geen gedoe snelle en duidelijke service

After over three weeks
After over three weeks, I'm still waiting for my package. No response, no information about where my package is, when it will arrive, or whether I'll receive it or get a refund. They weren't cheap, and now I don't even know if I'll get anything.

Resposta da Sneakerstad
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.