SneakerstadAvaliações

2.166
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al een paar keer sneakers besteld bij sneakerstad, en altijd zeer tevreden qua leveren, duidelijkheid site en producten. De laatste keer dat ik nieuwe sneakers had besteld duurde de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I would give 0 stars if I could. I asked for a refund and only 3 days later they asked if I wanted to “confirm” the transaction… hello? Is there anybody working in your support team? I asked for a ref... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik was zeer verbaast over deze site. De scherpe prijzen, maar echt super.! Na mijn bestelling een kortingscode gekregen en gebruikt bij mijn laatste aankoop. Helaas werkte die niet en heb ik de klante... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een paar new balance besteld, levering duurde een paar dagen, sneller dan verwacht eigenlijk. Bleken helaas een maat te klein. Omruilen was geen probleem. Ook geen gedoe met eerst geld terug en opnieu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Atacadista de Calçados

We love reviews bad and good ones!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.166)

163 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top geregeld

Sneakerstad heeft mijn dochter van een goed en stevig paar sneakers voorzien. De sneaker werd al een enige tijd gezocht.

Beste Noah,

Dank voor het delen van je ervaring.

Mooi om te horen dat er eindelijk een goed en stevig paar sneakers gevonden is voor je dochter, precies op het moment dat dat nodig was.

Dat soort momenten laten precies zien waar Sneakerstad voor staat: zorgvuldig geselecteerde sneakers die passen bij comfort, duurzaamheid en dagelijks gebruik.

Fijn dat we daarin hebben kunnen bijdragen.

We wensen je dochter veel draagplezier met haar nieuwe paar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen

Ik heb hier besteld omdat de prijs echt scherp is. Hier heb ik geen spijt van. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en pakket was keurig bezorgd met PostNL.

De schoenen passen perfect, precies zoals ik mag verwachten van dit model.

14 de março de 2026

Beste Wouter.V,

Dank voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Sneakerstad.

Het is prettig om te lezen dat de prijs voor jou direct het verschil maakte en dat je daardoor met een goed gevoel hebt gekozen. Nog belangrijker is dat alles vervolgens klopt in de uitvoering, van duidelijke updates tot een nette bezorging via PostNL.

Dat de schoenen precies aansluiten op wat je van dit model verwacht en perfect passen, is precies waar we naartoe werken in elke bestelling.

We waarderen het dat je dit zo helder hebt teruggekoppeld en kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Goed!

Adidas Yeezy hier aangekocht je voelt de Primeknit bovenwerk en boost dempingstechnologie van deze Sneaker tot de puntjes heerlijke wandelschoenen met een superfijne demping.

Service was goed en kreeg tijdig updates van de bestelling!

Nick,

Dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring met de Adidas Yeezy.

Het is goed om te horen dat het Primeknit bovenwerk en de Boost demping precies doen wat ze moeten doen tijdens het lopen en dat je dit ook echt zo ervaart in het dagelijks gebruik.

Ook fijn dat de service en de updates rondom je bestelling als prettig en duidelijk zijn verlopen. Dat is precies waar we op inzetten zodat alles vanaf bestelling tot levering soepel aanvoelt.

We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je sneakers bij elke stap die je zet.

Verfrissend fijne service

Ik had per ongeluk de verkeerde maat sneakers besteld, maar mijn ervaring met Sneakerstad was verassend soepel, snel en top! Geen gedoe met printen/scannen van labels en kon de doos inleveren zoals hij was.

Binnen korte tijd de juiste maat thuis!

Beste Catalina

Dank voor het delen van je ervaring en je vertrouwen in Sneakerstad

Het is prettig om te lezen dat het omruilen van de maat zo soepel en zonder onnodige stappen is verlopen en dat je de juiste sneakers snel in huis had

We vinden het belangrijk dat dit soort situaties moeiteloos opgelost worden zodat je snel verder kunt met waar het echt om draait het dragen van de juiste sneakers met het juiste gevoel

We waarderen je bericht en wensen je veel plezier met je nieuwe paar

Met vriendelijke groet
Sneakerstad

Toppie!

Whats app en per mail heel goed te bereiken goed geholpen door de Klantenservice.

Beste Jolanda,

Dank voor je mooie beoordeling en het vertrouwen in Sneakerstad

Goed om te horen dat je ons via WhatsApp en e-mail zo makkelijk hebt kunnen bereiken en dat onze klantenservice je snel en prettig heeft kunnen helpen

We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt van eerste vraag tot na je bestelling zodat je zonder gedoe kunt genieten van je aankoop

Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben dan staan we met dezelfde aandacht voor je klaar

Fijne dag gewenst

Kleurenblind en slechte klantenservice

Als je houdt van een gokje, geen waarde hecht aan de kleur van je sneakers en een slechte klantenservice geen probleem vindt, zit je goed bij Sneakerstad. Na de bestelling van twee paar sneakers in crèmewit en paars, ontving ik na een paar weken radiostilte 1 paar. In het bruin ipv paars en in een verkeerde doos. Dit meldde ik bij Sneakerstad, die slechts via Whatsapp en mail bereikbaar is en geen werkend telefoonnummer op de website heeft. Dit leidde tot een semantische discussie over de kleur (ze beweerden dat ik het niet goed zag maar de schoenen die ik heb ontvangen zijn écht bruin en op de website staan écht de paarse). Omdat ik al betaald had voor 2 paar en slechts 1 paar had ontvangen, vroeg ik om de levering van de juiste paren. Eerst eisten ze dat ik de bruine terug zou sturen en dan pas de rest zouden regelen. Dat heb ik geweigerd en weken later zegden ze toe dat ze de andere paren zouden leveren.

En vandaag stond de postbode voor de deur met 1 doos. Met sneakers in spierwit ipv crèmewit, in weer een verkeerde doos en nog steeds geen spoor van de paarse.

Inmiddels begrijp ik dat ze niets geleerd hebben van de tik op de vingers door ACM in 2022. Ik geef de hoop op dat dit nog goed komt.

UPDATE: na het plaatsen van deze review kreeg ik onmiddellijk een retourlabel via de mail zonder dat ik daarom gevraagd heb. Ook staat er onzin in de reactie hieronder. De paarse versie bestaat wel degelijk en is herkenbaar aan een paars randje in de zool. Dit heb ik al uitgebreid toegelicht met foto's via WhatsApp maar ze vinden het toch nodig om mij als onnozel neer te zetten.

Aangezien jullie dit blijkbaar wel lezen en serieus nemen: stop je energie in goede service geven ipv zeggen dat je dit doet. Ik hoef mijn geld niet terug en ga ook niet meer bestellen.

Hi Brigitte,

Dank voor uw review. We vinden het jammer dat uw ervaring niet positief was. We willen graag een paar punten verduidelijken:

Het betreffende paar Nike Air Max 97 Futura sneakers is inderdaad bruin burgundy kan een tint paars hebben en dit is duidelijk terug te vinden op onze productpagina:

De schoen is er in ieder geval in twee varianten Burgundy en Cacoa

Kleurervaring kan natuurlijk verschillen per beeldscherm, dus we laten dit graag aan onze klanten over om zelf te beoordelen.

Wat betreft de levering en retour: u had altijd de mogelijkheid om de sneakers gratis te retourneren.

Er was sprake van een verzoek om korting in plaats van retour, en wij hebben aangegeven dat een compensatie tot een bepaalde hoogte mogelijk was, conform ons beleid.

Om dit netjes af te ronden: u kunt alles retour sturen en wij zullen het volledige aankoopbedrag terugstorten.

Zoals eerder besproken, was het de bedoeling dat de producten retour gestuurd zouden worden, zodat we dit correct konden afhandelen.

Team Sneakerstad

Snel geholpen

Alles was gewoon netjes, vlot en goed!

Beste Annabel

Dank je wel voor je mooie woorden en het delen van je ervaring

Fijn om te lezen dat alles snel en netjes is verlopen en dat je het hele proces als vlot hebt ervaren

Bij Sneakerstad draait het om duidelijkheid, snelheid en een zorgeloze beleving en het is prettig om te zien dat dit zo bij je is binnengekomen

We waarderen je vertrouwen enorm en staan altijd klaar wanneer je ons weer nodig hebt

Een fijne dag gewenst

Top geregeld!

Levering was goed en proffesioneel verzorgd. Schoenen zijn 100% Origineel en netjes ingepakt.

Beste Jolijn

Dank voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Sneakerstad

Fijn om te lezen dat de levering als goed en professioneel is ervaren en dat de schoenen naar verwachting zijn aangekomen

We besteden veel aandacht aan authenticiteit, zorgvuldige verpakking en een nette afhandeling zodat het uitpakken hetzelfde gevoel geeft als het kiezen zelf

We zien je graag terug wanneer je weer iets moois zoekt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Moncler schoenen gekocht en ontvangen…

Moncler schoenen gekocht en ontvangen zitten supergoed en passen goed bij de bestaande collectie.

Een schoen om weer jaren van te mogen genieten!

6 de março de 2026

Beste Bruinsma

Dank voor het delen van jouw ervaring en het vertrouwen in Sneakerstad

Mooi om te horen dat de Moncler schoenen direct goed zitten en aansluiten bij jouw bestaande collectie
Dat gevoel van direct comfort en de juiste match is precies wat we belangrijk vinden bij het selecteren van onze items

Geniet ervan de komende jaren en laat ze vooral met je meegroeien in stijl en comfort

Met vriendelijke groet
Team Sneakerstad

Superhandig retouren

Artikelen besteld wist mijn maat niet. Dus twee maten besteld de ander kon ik makkelijk terug sturen. Ik hoefde geen bon niets uit te printen en kon gewoon de doos weer inleveren bij een postnl punt superhandig!

Kreeg me geld voor de ene snel terug.

Beste JL

Dank voor je mooie review en het delen van je ervaring met Sneakerstad

Het is goed om te lezen dat het bestellen van meerdere maten voor jou zo eenvoudig en zorgeloos is verlopen en dat het retourneren net zo soepel ging bij een PostNL punt zonder gedoe met printen of extra stappen

Precies dat gemak en die snelheid in afhandeling en terugbetaling is waar we veel waarde aan hechten zodat je zonder twijfel kunt bestellen wanneer je niet zeker bent van de maat

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je dat vertrouwen in ons hebt ervaren

We waarderen je tijd en je feedback zeer en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij een volgende bestelling

Mooie schoenen

Ik heb twee schoenen besteld 1 kwam volgende dag andere een week later wel goed op de hoogte gehouden door Sneakerstad

Beste Dick,

Dank voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Sneakerstad.

Het is goed om te lezen dat beide bestellingen netjes zijn aangekomen en dat je tussentijds op de hoogte bent gehouden. Juist dat stukje duidelijkheid en betrouwbaarheid maakt het verschil, en we zijn blij dat dit zo is overgekomen.

We waarderen je keuze en hopen je in de toekomst opnieuw prettig te mogen helpen.

Sneakerstad

Prima collectie schoenen

Prima collectie schoenen

Resposta da Sneakerstad

Dank voor het delen van deze ervaring en het vertrouwen in Sneakerstad.

Het is goed om te horen dat de collectie precies aansluit bij wat je zoekt in stijl en kwaliteit.

We blijven zorgvuldig selecteren zodat elke keuze dezelfde sterke indruk achterlaat. Graag tot een volgende keer.

Prima!

Fijne website me dochter had hier een paar gympen van New Balance gevonden Beige-white schijnbaar ontzettend populair?

Levering was snel en de service duidelijk!

Beste Ruud G,

Dank voor het delen van uw ervaring, dat wordt bij Sneakerstad echt gewaardeerd. Mooi om te horen dat uw dochter precies die New Balance in beige white heeft gevonden, een model dat vaak gekozen wordt vanwege de combinatie van comfort en rustige uitstraling.

Fijn dat de levering snel verliep en alles duidelijk was in de service, dat is precies hoe wij het willen laten aanvoelen zonder gedoe of onzekerheid.

We zien u en uw dochter graag terug wanneer er weer iets voorbij komt dat meteen goed voelt.

Toppie!

Levering duurde wel even maar kreeg waar voor me poen!

4 de março de 2026

Resposta da Sneakerstad

Ger, dank voor je eerlijke en mooie review. Goed om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met wat je hebt ontvangen en dat het de moeite waard is geweest.

We begrijpen dat levertijd soms wat langer kan aanvoelen en waarderen je geduld daarin. Bij Sneakerstad draait het om producten die uiteindelijk echt goed moeten voelen zodra ze binnen zijn, en jouw ervaring bevestigt dat voor ons.

We hopen je bij een volgende bestelling opnieuw zo positief te kunnen verrassen.

Weinig woorden & Krachtige daden

Topservice na verkeerde maat snel een retourlabel gekregen en de juiste maat ontvangen!

Resposta da Sneakerstad

Lorena, dank voor het delen van je ervaring en je vertrouwen in Sneakerstad.

Juist in situaties zoals een verkeerde maat laat je zien hoe belangrijk snelle en duidelijke oplossingen zijn. Fijn om te lezen dat het retourlabel direct geregeld was en de juiste maat snel bij je is aangekomen. Dat is precies hoe wij het verschil willen maken, zonder gedoe en met aandacht voor wat er echt toe doet.

Geniet van je nieuwe paar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rotzooi goedkope troep gebruikt echte…

Rotzooi goedkope troep gebruikt echte fotos en stuurd vervolgens iets op wat er totaal niet op lijkt maar s. Eige schuldhulpverlening zal echtd spullen maar was de prijs d het aantrekkelijk maakte om te bestellen

27 de dezembro de 2025

Beste Jurgen,

Bedankt voor je bericht.

Helaas bent u geen klant van ons, hierdoor hebben we helaas ook geen bestelling kunnen versturen die niet naar wens was.

Wij begrijpen dat u sceptisch kunt zijn over onze onverslaanbare prijzen. Dit is mogelijk dankzij ons partnernetwerk, waarbij de goedkoopste partner altijd voorrang krijgt, zodat u nooit teveel betaalt.

Mocht u een bestelling plaatsen en ontvangt u iets anders dan op de afbeelding of dan u mag verwachten, dan kunt u het uiteraard gratis retourneren.

Sneakerstad zou uiteraard niet bestaan als we rotzooi en/of goedkope troep zouden versturen en gellukig weet ons gezonde en geweldige klantenkring waar we uiteraard erg dankbaar naar zijn dit ook.

Het Sneakerstad-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles voldeed aan mijn verwachtingen

Alles voldeed aan mijn verwachtingen. En de prijs was helemaal top.

Resposta da Sneakerstad

Dank voor je vertrouwen en het delen van je ervaring, R. Wouter Ten Bosch.

Precies dat gevoel, dat alles klopt zonder gedoe en met een scherpe prijs, is precies waar wij bij Sneakerstad elke dag op sturen.

Mooi om te lezen dat dit zo is binnengekomen. We zorgen ervoor dat diezelfde beleving ook bij een volgende bestelling weer vanzelfsprekend voor je voelt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk, betrouwbaar en vlot!

Heel blij met het gehele process. Zeer knappe sneaker vondst online, betaling simpel kunnen uitvoeren en door duidelijk te communiceren via de mail wist ik goed wanneer mijn pakket aan zou komen.

Schoenen zijn amazinggg! Durf met recht te zeggen dat een goede online aankoop via een betrouwbaar partner als Sneakerstad je niet teleur zal stellen!

4 de março de 2026

Resposta da Sneakerstad

Dank je wel Smid voor je uitgebreide 5 sterren beoordeling.

Mooi om te lezen dat het hele proces als makkelijk, betrouwbaar en vlot is ervaren.

De duidelijke communicatie over de levering en de zorgvuldige selectie van de sneakers is precies waar Sneakerstad voor staat.

We vinden het sterk dat je de aankoop als zorgeloos hebt kunnen afronden en uiteindelijk zo tevreden bent met de schoenen.

Dit soort ervaringen bevestigen voor ons het belang van kwaliteit en vertrouwen bij elke bestelling.

Top!

Supergoede ervaring gehad ik heb de website leren kennen middels een goede familie vriend en die heeft hier eerder besteld. Nu heb ik het zelf ervaren en het was heel fijn! Van de klantenservice tot de levering en na-service mijn complimenten!

27 de fevereiro de 2026

Beste Willem,

Dank voor het delen van je ervaring en het vertrouwen dat je via een goede familie vriend hebt gekregen. Het is waardevol om te zien dat een eerste aanraking met Sneakerstad direct zo’n compleet en prettig gevoel geeft.

Wat je beschrijft van de klantenservice, de levering en de na service is precies waar wij elke dag op sturen, een zorgeloze ervaring waarin alles klopt zonder dat je daar over hoeft na te denken. Wanneer dat zo natuurlijk aanvoelt, weten we dat we op de juiste manier werken.

Mooi ook dat je dit zo hebt kunnen ervaren op basis van een aanbeveling uit je omgeving, dat vertrouwen neem je niet vanzelfsprekend en juist daarom waarderen we het extra dat het voor jou ook daadwerkelijk zo is uitgepakt.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw eenzelfde gevoel te geven bij Sneakerstad.

Anybody there?

I ordered a pair of football boots on February 8 and received a confirmation by mail. I wrote an email to them on Feb 18 asking for an update since the order was still being processed according to the website. No response. I sent them a message on WhatsApp on Feb 23 asking for an update after I realised that the order no longer appears on the website. No response.

UPDATE! So 30 min. after I posted my review, I received a response stating that my order was delayed. And a request that I fix my review, to which I responded that I would gladly do so as soon as I received my order. The prompt response was, that they would cancel my order! I must say though, that the responses were in a very professional and a polite tone 👍🏻

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Sneakerstad

We understand your frustration, especially given the lack of timely updates.

After your last contact, your order was cancelled and a full refund has already been issued. There is therefore nothing further pending on your side.

The delay in this case was caused by a supply issue with our supplier, which resulted in your order remaining in processing longer than usual. We should have communicated this more clearly and sooner.

We would like to add that the fastest way to reach us for order-related questions is via email or WhatsApp. When issues are posted as reviews, they are often picked up later, which can unfortunately delay resolution.

In any case, the matter has now been fully resolved and you have been fully refunded.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.