SneakerstadAvaliações

2.166
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al een paar keer sneakers besteld bij sneakerstad, en altijd zeer tevreden qua leveren, duidelijkheid site en producten. De laatste keer dat ik nieuwe sneakers had besteld duurde de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I would give 0 stars if I could. I asked for a refund and only 3 days later they asked if I wanted to “confirm” the transaction… hello? Is there anybody working in your support team? I asked for a ref... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik was zeer verbaast over deze site. De scherpe prijzen, maar echt super.! Na mijn bestelling een kortingscode gekregen en gebruikt bij mijn laatste aankoop. Helaas werkte die niet en heb ik de klante... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een paar new balance besteld, levering duurde een paar dagen, sneller dan verwacht eigenlijk. Bleken helaas een maat te klein. Omruilen was geen probleem. Ook geen gedoe met eerst geld terug en opnieu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Atacadista de Calçados

We love reviews bad and good ones!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

(2.166)

163 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let op namaakschoenen!

Let op: op de website staan foto’s van echte merkschoenen, maar ondanks meerdere keren aanvragen en bevestigingen dat de schoenen 100% authentiek zouden zijn, ontving ik alsnog slechte, duidelijke namaakschoenen. Daarnaast duurde de levering erg lang. In mijn geval ging de retour en terugbetaling gelukkig wel goed, maar ik zou alsnog aanraden om verder te zoeken.

28 de outubro de 2025

Beste Alex,

Allereerst willen we je bedanken dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het ontzettend belangrijk om volledige transparantie te bieden over onze producten en begrijpen dat dit bij jou anders overgekomen is.

Bij Sneakerstad worden al onze schoenen zorgvuldig gecontroleerd op authenticiteit door onze experts, en al onze partners hebben bovendien direct contact met de merkhouder om de echtheid te garanderen.

Wat betreft de levering: we doen er alles aan om bestellingen snel te verwerken, maar incidentele vertragingen kunnen voorkomen door externe factoren zoals transportdiensten.

Fijn om te lezen dat het retourproces en de terugbetaling correct zijn afgehandeld; dit bevestigt ons beleid van klantgerichte service en zekerheid.

We hopen dat deze uitleg eventuele misverstanden opheldert en dat je ziet dat wij staan voor kwaliteit, authenticiteit en betrouwbaarheid. We nodigen je van harte uit om opnieuw onze collectie te bekijken en zelf te ervaren hoe zorgvuldig wij te werk gaan.

Bram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling werd netjes afgeleverd.

Mijn bestelling werd netjes afgeleverd en ik ben zeer tevreden met mijn sneaker.

25 de novembro de 2025

Resposta da Sneakerstad

Wat een prachtige woorden, dank je wel voor het vertrouwen. Het betekent veel dat je zowel de snelheid van levering als de kwaliteit van de schoenen zo duidelijk waardeert.

Dit is precies het gevoel waar we elke dag hard voor werken: dat iemand zijn bestelling uitpakt en denkt ja, dit klopt.

Jouw ervaring laat zien dat zorg en aandacht opvallen wanneer het écht goed zit. Fijn dat je dat zo hebt gevoeld. We kijken ernaar uit om je opnieuw te verrassen wanneer je weer iets moois zoekt.

Dank voor deze warme beoordeling, het maakt ons werk nóg mooier.

Met vriendelijke groeten,

Matige bestelling

Tijdens de verzending deelde het bedrijf wanneer mijn pakketje weer een stap dichterbij was. Dat was fijn omdat het wel wat langer duurde. Verder zaten er slechte zooltjes bij geleverd, deze lagen bij de schoenen, niks in de schoenen. Deze heb ik ook niet gebruikt, ik moest nog zooltjes er bij kopen, erg jammer.

11 de novembro de 2025

Beste Liann,

Dank voor uw open en zorgvuldige review. Het is fijn om te horen dat de verzendupdates u hielpen tijdens de wat langere levertijd. Dat bevestigt voor ons hoe belangrijk heldere communicatie is.

Uw opmerkingen over de meegeleverde zooltjes waarderen we eveneens. Dat had beter gekund en we begrijpen volledig dat dit ongemak veroorzaakte, zeker wanneer u vervolgens zelf extra zooltjes heeft moeten aanschaffen. We nemen dit intern mee zodat dit in de toekomst anders wordt aangepakt.

Uw toelichting geeft ons precies de inzichten waarmee we onze service verder kunnen verfijnen. Nog belangrijker: het laat zien dat u de moeite heeft genomen om eerlijk te delen wat goed ging én wat niet. Dat waarderen we oprecht.

Mocht u ooit nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan helpen wij u graag.

Hartelijke groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Schoenen waren prima en voor een goede…

Schoenen waren prima en voor een goede prijs!

20 de novembro de 2025

Tim,

Dank je wel voor je woorden. Het feit dat je de schoenen zowel qua kwaliteit als prijs waardeert, zegt veel over waar je oog voor hebt en wat je belangrijk vindt. Dat maakt jouw beoordeling bijzonder waardevol.

We streven ernaar om precies dat gevoel te blijven bieden: keuzes waar je met vertrouwen en tevredenheid achter staat. Het doet ons goed te weten dat dit bij jou gelukt is.

Mocht je ooit opnieuw iets zoeken dat aan jouw verwachtingen voldoet, dan staan we graag weer voor je klaar.

Fijn dat je de moeite nam dit te delen.

Met vriendleijke groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en top kwaliteit…

Snelle levering en top kwaliteit schoenen

13 de novembro de 2025

Dank je wel Joris,

Jouw woorden raken precies de kern van waar wij elke dag voor werken. Het is mooi om te lezen dat de snelheid en kwaliteit zo vloeiend aansloten op wat je zocht.

Dit soort ervaringen maken het extra waardevol om steeds weer dat stapje verder te gaan. Fijn dat je ons dit moment gunt met je review, het zorgt hier voor een oprechte glimlach.

Met vriendelijke groetten,

5 verdiende sterren

De ervaring met de winkel was prettig van begin tot eind goed en duidelijke communicatie en de bestelling was er snel.

5 de novembro de 2025

Beste Suzanne,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Het is bijzonder fijn om te lezen dat uw ervaring van het eerste contact tot aan de levering soepel en duidelijk verliep. Precies dat betrouwbare gevoel willen we elke keer opnieuw waarmaken.

Uw woorden geven ons niet alleen waardevolle bevestiging, maar brengen ook oprecht plezier binnen het team. Het doet goed te weten dat de snelheid en duidelijkheid die we nastreven daadwerkelijk worden ervaren zoals bedoeld.

Mocht u in de toekomst iets nodig hebben, advies wensen of gewoon even willen meekijken naar de nieuwste releases, dan staan we met dezelfde toewijding voor u klaar.

Met warme groet,

Vriendelijke service

Super fijne online zaak groot assortiment deskundig klantenservice

6 de novembro de 2025

Beste Mirthe,

Dank u wel voor deze prachtige beoordeling. Het is bijzonder fijn om te lezen dat onze service, het assortiment en de ondersteuning zo naadloos aansloten bij uw verwachtingen.

Een ervaring zoals die van u is precies waar wij elke dag met toewijding aan werken.

Uw woorden schetsen niet alleen een helder beeld van wat u belangrijk vindt, maar geven ons ook de bevestiging dat zorg, deskundigheid en aandacht echt het verschil maken. Dat u dit zo waardeert, betekent veel voor ons.

Mocht u in de toekomst iets speciaals zoeken of advies nodig hebben, dan staan wij met dezelfde betrokkenheid voor u klaar. Het was een plezier om u van dienst te mogen zijn.

Schoenen besteld

Schoenen besteld, helaas duurt levering lang. Ik word wel goed op de hoogte gehouden van het proces en waar mijn schoenen zich bevinden. Paar die wel op voorraad waren had ik binnen paar dagen in huis.

7 de novembro de 2025

Beste Koen,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze communicatie en dat de schoenen die op voorraad waren snel geleverd zijn. We begrijpen dat wachten op een bestelling minder leuk is, en we waarderen je geduld enorm. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elk paar met zorg en duidelijkheid zijn weg naar de juiste eigenaar vindt.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen – jouw feedback helpt ons precies dat stukje extra aandacht te blijven geven waar we voor staan. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe schoenen en dat ze precies brengen wat je ervan verwachtte.

Met sportieve groet,

Goede communicatie

Goede communicatie, lage prijzen en geen klachten.

30 de outubro de 2025

Beste Jens,

Wat fijn om te lezen dat onze communicatie, prijsniveau en service zo positief zijn opgevallen.

We geloven dat duidelijkheid, eerlijkheid en toewijding het verschil maken juist in een wereld waarin gemak en vertrouwen tellen.

Jouw woorden bevestigen dat we daarin slagen, en dat waarderen we enorm.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Dit soort feedback motiveert ons om elke bestelling met dezelfde aandacht te blijven behandelen.

Met waardering,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed op de hoogte gehouden over de…

Goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Super mooie schoenen.

24 de outubro de 2025

Wat een prachtige review, A. Potters

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de fijne woorden. We vinden het geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de service als de schoenen.

Uw waardering motiveert ons om iedere bestelling met dezelfde zorg en aandacht te behandelen.

Geniet van uw nieuwe paar ze staan vast net zo goed als ze eruitzien.

Top bedrijf!!!

Hele goede service. Goede kwaliteit schoenen. Het was het wachten waard.
Ik beveel het aan iedereen aan.
Thank you!

4 de novembro de 2025

Wat een prachtige woorden, Mr. T

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw geduld. Dat u de kwaliteit en service als het wachten waard vond, betekent veel voor ons.

Wij geloven dat echte kwaliteit altijd de moeite waard is, en uw review bevestigt precies waarom we doen wat we doen.

Geniet van uw nieuwe sneakers en weet dat u altijd welkom bent bij Sneakerstad.

Kom hier graag terug

Geweldige ervaring, goed geholpen en artikel snel in huis

Wat een geweldige woorden, Lorena

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Het is fantastisch om te horen dat je ervaring zo positief was en dat alles soepel is verlopen van service tot levering.

Bij Sneakerstad doen we er alles aan om dat gevoel van gemak en tevredenheid bij elke bestelling te laten terugkomen.

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen.

Geweldige aankoop!!

Prachtige schoenen, super fijn contact (ivm verjaardagscadeau erg leuk gedaan)! Zou hier altijd weer terug komen!!

24 de outubro de 2025

Wat een prachtige woorden, Denise

Wat fijn om te lezen dat niet alleen de schoenen in de smaak vielen, maar dat ook de verrassing rond het cadeau zo goed is ontvangen.

We besteden veel aandacht aan de kleine details, juist om momenten als deze bijzonder te maken. Dat u dit zo waardeert, betekent enorm veel voor ons.

Bedankt voor het vertrouwen en de warme aanbeveling dit soort feedback geeft ons precies de energie om telkens iets extra’s te blijven doen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best price and quick transfer

Thank you, Istvan,

for sharing your experience with us. It’s great to know that our combination of sharp pricing and swift delivery met your expectations.

Your words reflect exactly what we strive for making every step from order to delivery smooth, reliable, and worthwhile.

We truly appreciate your trust in Sneakerstad and look forward to welcoming you again soon.

Best Regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed assortiment en je wordt netjes op…

Goed assortiment en je wordt netjes op de hoogte gehouden omtrent leverdata enz.

Beste Niels,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de communicatie rondom je bestelling.

We besteden veel aandacht aan een vlekkeloze ervaring van het moment van kiezen tot het moment van leveren, en jouw woorden laten zien dat die aanpak wordt gewaardeerd.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Jouw review maakt ons werk niet alleen waardevol, maar ook inspirerend.

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel bij Sneakerstad.

Service

Ze houden je goed op de hoogte van de levering, als er iets is of er zijn vragen kan je ze prima bereiken (telefonisch en mail) en nemen ze de tijd en serieus.

22 de outubro de 2025

Beste Jacob,

Wat een plezier om uw woorden te lezen.

Uw waardering voor onze bereikbaarheid en zorgvuldige communicatie raakt precies waar wij dagelijks naar streven: betrokken service met aandacht voor ieder detail.

Het doet ons goed te weten dat u zich serieus genomen voelt dát is precies de ervaring die wij willen bieden.

Dank voor het delen van uw vertrouwen, Jacob.

Uw review motiveert ons team om met dezelfde toewijding verder te gaan.

We hopen dat elke volgende bestelling opnieuw voelt als iets waar u met een gerust gevoel naar uitkijkt.

Met oprechte waardering,

Leuk webshop

Geweldige website en leversnelheid ik woon net over de grens in Duitsland en de bestelling was er sneller als verwacht de klantenservice heeft ook alle verwachtingen overtroffen.

Beste Belinda,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over je ervaring bij Sneakerstad.

We vinden het belangrijk dat elke bestelling snel en zorgeloos aankomt, ook net over de grens, en dat onze service precies biedt wat iemand nodig heeft.

Dat jij dit zo hebt ervaren, betekent veel voor ons.

Dank je wel voor het delen van je vertrouwen dit soort woorden motiveert ons om iedere dag met dezelfde toewijding verder te bouwen aan een winkelervaring die klopt tot in elk detail.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en vriendelijk personeel

Snelle levering, vriendelijk personeel en direct actie na mijn vraag.

Beste PK,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het doet ons plezier te horen dat de levering vlot verliep en dat ons team direct in actie kwam toen u contact opnam.

We streven ernaar om elke bestelling niet alleen snel, maar ook persoonlijk en zorgzaam te behandelen precies zoals u het beschrijft.

Uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn en motiveert ons om die laatste stap naar een vijfsterrenervaring te zetten.

Met waardering,

Super goede service

Super goede service, bepaalde maat was niet te bestellen via de website. Mailtje gestuurd en het was opgelost. Nieuwe sneakers zijn super clean, heel erg blij mee!

Resposta da Sneakerstad

Wat geweldig om te horen dat alles zo soepel is verlopen, Max.

We vinden het belangrijk dat elke sneakerliefhebber precies krijgt wat hij zoekt, ook als dat net wat extra moeite vraagt.

Fijn dat de sneakers helemaal naar wens zijn en dat je tevreden bent over onze service – daar doen we het voor.

Veel plezier met je nieuwe paar, en weet dat we altijd klaarstaan voor jou.

Lotte

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.