Somnox Avaliações 1.338

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Somnox geeft mij goede nachtrust. Fijn te koppelen via bluetooth. Vergoeding door mijn zorgverzekering. Ook de verlenging is vergoed. Duidelijke instructie via de app en reacties via de mail keurig en... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Je krijgt, netjes, een mail om je te herinneren aan de verlenging van het abonnement. Daarin zit een knop “Verleng voor 6 maanden en vraag code aan”. De code zou recht geven op een gratis extra hoes.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Somnox 2 gebruik ik nu 3 wkn en voor mij werkt ie erg goed, hij geeft me ‘s nachts de rust die ik lange tijd niet heb gehad dus slaap zonder de nare dromen waar ik veel last van had. Echt een aan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik Somnox ongeveer een half jaar. Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik resultaat merkte, maar nu ben ik superblij dat ik weer redelijk snel in slaap val zonder medicatie. Ik hoop in d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. Professor de meditação
  3. Clínica do sono

Bij Somnox helpen we mensen om rust te vinden, waar en wanneer ze dat willen. Onze slimme ademmaatjes simuleren een rustgevende ademhaling die je lichaam vanzelf overneemt, zodat je makkelijker tot rust komt en beter slaapt. Somnox is een Nederlands health-tech bedrijf dat sinds 2016 werkt aan een natuurlijk, alternatief voor de manier waarop we omgaan met stress en slaap. Onze methode is wetenschappelijk onderbouwd en al door duizenden mensen gebruikt om beter te ontspannen, sneller in slaap te vallen en bewuster met hun ademhaling om te gaan. We ontwerpen en produceren in Nederland en bieden onze producten aan via een circulair abonnement, met vergoeding door verschillende Nederlandse zorgverzekeraars.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als je slaapproblemen hebt, wil je alles proberen. Dit is de moeite waard ;)

Tot dusver heel tevreden. Ik kan de Somnox een half jaar gebruiken met mijn zorgverzekering.

Ik gebruik de Somnox bij het in slaap vallen. Het helpt mij op ergens op te focussen en niet in mijn hoofd te zitten. Ik vind het ook fijn dat ik er white noise op kan zetten, al ben ikzelf meer van brown noise (soort ruis geluid wat ook helpt om je gedachten te kalmeren).

Ik had wel gedacht dat het ademen van de Somnox beter voelbaar zou zijn. Je moet het echt op de juiste manier vasthouden om het goed te voelen.

Ik ben benieuwd hoe het straks gaat met terugsturen! Of met verlengen aangezien ik dit jaar ook een half jaar mijn zorgverzekering ervoor kan gebruiken. Hopelijk soepel!

9 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Probeer het! Het is zo makkelijk

Probeer het! Je hoeft geen ingewikkelde oefeningen te doen of iets te onthouden, je houdt 'm gewoon tegen je aan en je lichaam ontspant zich vanzelf. Het helpt mij met 's avonds ontspannen en 's nachts weer in slaap vallen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Customer service was really good

Customer service was really good. The connection between my somnox and the charger stopped working. I could send it back to the company and they repaired it quickly and free of charge.

I use it mostly to fall asleep. It doesn't always work, but it does calm me down. There is a slight clicking sound on my machine when it "breathes". That can be a bit distracting.

I want to crochet it a soft cover to make it a bit more cuddly.

Calming down help

I am burn out and it helps me rest during the day. It helps me calm down during the night. I use it the whole day.

Snelle, persoonlijke service

Na 3 jaar en ontzettend veel vlieguren, stopte mijn somnox met ademhalen..... Contact gehad, enige optie was opsturen. Maar in 3 jaar tijd heb ik denk ik maxmiaal 10 nachten zonder mijn Somnox geslapen, dus hem moeten missen was wel een dingetje.
Ik heb van Somnox een verzendlabel gekregen en na opsturen hebben ze er alles aan gedaan om hem zo snel mogelijk bij mij terug te krijgen. Binnen 5 dagen was hij gerepareerd en wel weer bij mij thuis. En dit alles voor een zéér acceptabel bedrag.

2 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij willen de Somnox niet meer kwijt.

Aangezien ik al jaren slecht slaap kwam ik op een punt dat ik ten einde raad was. Ik zag de reclame van Somnox al vaker voorbij komen en besloot de Somnox uit te proberen maar was ook heel secptisch. Heel eerlijk dacht ik "nou dan heb ik alles uitgeprobeerd. Werkt het niet dan stuur ik hem terug". Vanaf het eerste moment dat ik Somnox gebruikte was ik verkocht. Ik ging bewuster ontspannen en word er rustig van. Om hem niet te hoeven delen met mijn zoon heeft hij er ook 1 besteld. Door zijn onregelmatige diensten kan hij vaak de slaap niet vatten. De Somnox maakt ook voor hem een groot verschil. Wij willen hem niet meer kwijt.

3 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Somnox is mijn beste vriend!

Echt een hele goede aankoop! Ik vind het erg fijn dat je somnox eerst een half jaartje mag huren en hem daarna kan kopen als je dat zou willen. Het is best prijzig, maar het heeft mij enorm geholpen. Ik val veel makkelijker in slaap en ben ook veel rustiger in de nacht. Ik krijg dankzij Somnox mijn ademhaling (ook overdag) makkelijker onder controle, waardoor het ook stress verminderend werkt. De Somnox app is ook een fantastische toevoeging. Het is niet zomaar een ademend apparaat. De app heeft namelijk een hoop programma’s die erop zijn ingericht jou rustiger te krijgen om zo bijvoorbeeld beter in slaap te vallen of om jouw ademhaling weer onder controle te krijgen. Het slaapdagboek is ook een super handige toevoeging. Door elke dag d.m.v. een emoji en een notitie je slaap bij de houden kun je makkelijk je vorderingen bekijken. Wat ik ook fijn vind is de speaker die in de Somnox zit ingebouwd. Via de app kun je allemaal rustgevende geluiden aanzetten of van je eigen muziek genieten via spotify of andere apps. De speaker is niet al te hard wat ook rust biedt. Kortom: Ik kan Somnox iedereen aanraden!!!

8 de outubro de 2025

Mijn bolle boon

Van mijn levenslang (80 jaar) gewend zijn aan urenlang wachten tot ik in slaap val, ben ik nu na een paar maanden met de Somnox (mijn "bolle boon") al zover dat ik binnen een half tot een uur in slaap val. Wat een WEELDE

2 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I have been using Somnox for two months…

I have been using Somnox for two months now, and it has helped me become more aware of my breathing. I regularly use it during the day as a way to relax, which works really well. I also like that it offers different programs and can be adjusted to personal preferences.

However, I’m not giving five stars because of the difficulty in scheduling a personal consultation. Despite receiving email reminders, there is only one available day per month, which I find insufficient and not very customer-friendly.

Overall, a great product, but the service could be improved.—

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met de Somnox is…

Mijn ervaring met de Somnox is ontzettend positief. Sinds ik hem gebruik, merk ik dat ik veel rustiger en dieper slaap. Ik word ’s nachts ook een stuk minder vaak wakker, wat echt een groot verschil maakt voor hoe uitgerust ik me voel.

Wat ik vooral fijn vind: als ik toch wakker word, zet ik de Somnox gewoon weer aan. Daardoor val ik weer snel in slaap. Voorheen lag ik vaak lang te draaien en lukte het soms helemaal niet meer om in slaap te komen, maar dat probleem heb ik nu vrijwel niet meer.

Daarnaast ervaar ik het contact met het bedrijf als super prettig. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en reageren snel, wat het hele gebruik nog fijner maakt.

Kortom: voor mij is de Somnox echt een waardevolle toevoeging geweest voor mijn nachtrust.

2 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.