We zijn in het filiaal in Wijchen geweest .We werden geholpen door Hasan een zeer vriendelijke en duidelijke man .Een goede uitleg zonder onzinverhaaltjes in een rustige omgeving geweldig geholpen do... Ver mais
Ja ja het is stella gelukt!! Op vervolg van de vorige reviews toch even wat positiefs voor stella. Het probleem is opgelost! Heeft stella dat gedaan???? Nee mijn vader mag door een herseninfarct nie... Ver mais
Op vrijdag 8.mei een mooie fiets gekocht.in Wijchen. Deze was sterk afgeprijsd omdat het een fiets van de vriendenloterij betrof. Prachtige fiets een Stella Livorno FDSTe RTE2.1 28 N8D kobal... Ver mais
Gisteren met mijn Stella fiets bij Stella Houten geweest. Wat een verbetering zeg,vergeleken met 2 jaar geleden. De fietsenmakers zijn zo servicegericht en vriendelijk. Ze blijven optimistisch... Ver mais
Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!
Parallelweg 43, 1948NK, Beverwijk, Holanda
Respondeu a 58% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een onderhoudsbeurt inclusief bandenpakket en wintercoating laten doen. Ik kon mijn e-bike in de ochtend brengen en begin van de middag weer ophalen. Alles was keurig gedaan en ook goed nagekeken. Er mankeerde wel wat aan, dat hebben ze ook gerepareerd en vervangen. Mijn fiets weer netjes en schoon, klaar om er de winter mee door te kunnen.

Resposta da Stella Fietsen
Nooit meer!. Stella en de ANWB-verzekering die zij aanraden hebben mij compleet in de steek gelaten. Mijn e-bike van €2.000 werd gestolen uit mijn werkplek. Ik heb camerabeelden, de sleutel en alle gevraagde documenten aangeleverd, en toch kreeg ik geen enkele vergoeding.
Hun excuus? Er zou zogenaamd geen “duidelijk bewijs” zijn van hoe het slot is opengebroken, en ze gaven mij de schuld omdat ik nog maar één sleutel had omdat de tweede kwijt was. Dat voelde als niets meer dan een smoes om niet te hoeven uitkeren.
Geen ondersteuning, geen verantwoordelijkheid, geen eerlijkheid. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in zowel Stella als ANWB volledig vernietigd. Potentiële klanten moeten

Resposta da Stella Fietsen
Alle geduld bij aankoop en aflevering. Gaan goed in op vragen en eventuele zorgen. Hiervoor de complimenten aan, ik zal ze bij naam noemen, de verkopers Mark en Henk. En complimenten voor de mensen van de werkplaats. Ook is er een goede wisselwerking tussen werkplaats en verkopers. Dat is duidelijk. Prima service en alle vertrouwen in het product. Had hiervoor ook een Stella en daar ook goede ervaringen mee.

Resposta da Stella Fietsen
Voor de tweede keer bezocht ik Stella in Schiedam, winkel zag er netjes en schoon uit.
Personeel super vriendelijk en behulpzaam.
Verkoper toen hij hoorde dat ik niet zelf fiets op kon halen ivm gezondheid besloot hij mijn fiets thuis af te leveren.

Resposta da Stella Fietsen
Geweldig geholpen bij een winterbeurt voor de fiets.
En al kijken een nieuwe fiets gekocht.
Eerlijke informatie. Dat is fijn.
Super inruilprijs en extra korting.
Complimenten. Ik ben er erg blij mee
Voor mij blijft Stella de hoogste kwaliteit leveren kwa fietsen.

Really good bikes!
The staff in Nijmegen is very very helpful and friendly, I recommend :)

Resposta da Stella Fietsen
Henk, Peter en Allesandro hebben me super vriendelijk geholpen! Goed advies en uiteindelijk verkoop van nog een fiets! Een aanrader om naar deze winkel te gaan voor een reparatie of aankoop!

Resposta da Stella Fietsen
Vandaag mijn Vicenza weggebracht voor z'n 1ste onderhoudsbeurt,fiets was eerder een keer gevallen handvat kapot, voorband was beschadigd...beiden zijn gratis vervangen, dit vindt ik heel netjes.Mijn fiets kreeg ook een gratis winterbeurt.

Je werd uitsteken geholpen

Resposta da Stella Fietsen
We hebben al meerdere keren een fiets gekocht.

Resposta da Stella Fietsen
Fijn dat je direct met de monteur een afspraak kunt maken als je Stella opbelt!
Een heel verschil met voorheen, toen je eindeloos naar het liedje van "nine million bicycles in Beijing" moest luisteren voordat je met de telefoniste in contact kwam.
Ik had een afspraak voor het repareren van mijn rem, maar kreeg tevens van de monteur het advies om mijn achterband te laten vervangen omdat hij bijna op/te glad was. Vooral gezien de aankomende regen/vorst periode.
Voor mijn eigen veiligheid dus beter.
Omdat de reparatie langer had geduurd dan gepland was werd er een coulance op de rekening toegepast.
Geweldig in deze toch al dure tijd!
Dikke pluim voor de monteurs van Stella Heerhugowaard.
Mevr. J. Hermans

Resposta da Stella Fietsen
Ik ben diep teleurgesteld in Stella en de service die ik heb ontvangen sinds de overname door Stella Next. Waar ik voorheen altijd zeer tevreden was met de vestiging in Houten, is de dienstverlening nu helaas totaal onprofessioneel en klantonvriendelijk.
Aankoop en eerste problemen
In mei 2024 kocht ik een Stella Dolce Transporter (maat S). Binnen enkele weken na aankoop viel de fietslamp er al af. Niet lang daarna begonnen ook de stangen van het voorrek los te hangen, waardoor de mand tijdens het fietsen naar beneden klapperde. Ik heb dit meerdere keren zelf proberen op te lossen met schroeven en tie-wraps, omdat ik vooral in de zomer fiets en het probleem eerst nog overzienbaar leek. Maar bij een fiets van deze prijsklasse mag je zulke gebreken helemaal niet verwachten.
Klacht ingediend – onverwachte kosten
Op 28 september 2025 heb ik mijn klacht officieel gemeld bij Stella. Ik werd gebeld door de werkplaats in Houten om een afspraak te maken, met het doel de lamp en het voorrek te repareren. Tijdens dit gesprek én in de e-mailbevestiging is met geen woord gerept over kosten.
Toen ik op 5 november 2025 bij de werkplaats kwam, kreeg ik tot mijn verbazing bij de balie te horen dat ik €85 moest betalen voor de reparatie terwijl het een manko was aan kwaliteit van de fiets. Dit was totaal onverwacht en vooraf niet gecommuniceerd. Als ik dit had geweten, had ik ervoor gekozen om het zelf te doen of naar een lokale fietsenmaker te gaan. Maar ik moest het bedrag direct betalen om mijn fiets mee te krijgen. Dit voelde als een vorm van betalen onder dwang.
Het verhaal van de medewerker was: “Dit is nieuw beleid sinds de overname door Stella Next.”
Dat beleid mocht blijkbaar pas achteraf verteld worden.
Nieuwe ernstige storing kort daarna
Enkele dagen later, op 11 november 2025, was mijn fiets opnieuw compleet defect:
Geen enkele trapondersteuning meer
De fiets trapt extreem zwaar
Walk-modus werkte niet
Display en verlichting doen het nog wel
Kortom: een e-bike die niet meer functioneert als e-bike.
Ik heb alle kabels gecontroleerd, de accu opnieuw geplaatst — geen resultaat.
Ik heb toen om 14:58 uur contact opgenomen met Stella en werd doorverbonden met de werkplaats (gesproken met medewerker Benno). Na een test gaf hij aan dat waarschijnlijk het display/computertje vervangen moet worden en dat ik opnieuw moet langskomen.
Vandaag opnieuw teleurstelling – 14 november
Omdat het defect is ontstaan door de monteur bij de reparatie op 5 november, heb ik vandaag gebeld om te vragen of ik deze keer wel kosteloos geholpen zou worden.
Het antwoord: nee, ik moet weer arbeidskosten betalen.
Vorige keer was dit al €1,5 euro per monuut, nu weten ze niet eens hoeveel het zal worden. En reparatie aan huis — wat voorheen altijd mogelijk was — wordt nu niet meer gedaan “sinds de overname”.
Waarom dit onacceptabel is
Mijn fiets heeft slechts 1.025 kilometer gereden in anderhalf jaar tijd en is als nieuw— extreem weinig voor een e-bike
Binnen een jaar meerdere defecten, wat absoluut niet past bij de verwachtingen bij deze aankoopprijs
Gebrek aan transparantie over kosten
Slechte kwaliteit, slechte communicatie, slechte service
Problemen die niet door mijn fout zijn ontstaan, maar ik moet er wel voor betalen
Complete gebrek aan verantwoordelijkheid of klantgerichtheid
Ik was jarenlang een zeer tevreden klant(voor de overname had ik ook een Stella fiets) ben altijd goed geholpen door het team in Houten en dit was precies de reden dat ik opnieuw koos voor Stella. Maar nu voel ik me totaal niet serieus genomen. Er wordt niet meegedacht, geen excuses, geen oplossing, alleen kosten doorberekenen voor hun eigen fouten.
Conclusie
Ik kan Stella helaas niet langer aanbevelen. Zowel het product als de service zijn zwaar onder de maat. Als dit niet netjes wordt opgelost, zal ik juridische stappen ondernemen, want een product moet voldoen aan redelijke verwachtingen en dat is hier absoluut niet het geval.
Koop hier geen fiets als je kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid belangrijk vindt. Sinds de overname is alles achteruit gegaan.

Resposta da Stella Fietsen
Ik schrijf deze review namens mijn vriendin, die inmiddels emotioneel kapot en totaal gefrustreerd is door de manier waarop Stella haar behandelt. Sinds de overname door Stella Next is de service dramatisch verslechterd en wordt er geen enkele verantwoordelijkheid meer genomen.
In mei 2024 kocht zij een Stella Dolce Transporter. Binnen korte tijd: lamp eraf, voorrek los en nu — na een bezoek aan de werkplaats — complete uitval van de elektrische ondersteuning. De fiets heeft slechts 1.025 km gereden en is praktisch nieuw. Toch moest zij op 5 november 2025 onverwacht €85 betalen, zonder dat dit vooraf was gecommuniceerd. Dat is in strijd met de informatieplicht volgens het consumentenrecht.
Enkele dagen na deze betaalde reparatie viel de e-bike volledig uit. Vandaag, 14 november, belde zij om te vragen of herstel kosteloos zou zijn, aangezien de storing door Stella zelf is veroorzaakt. Antwoord: nee, opnieuw arbeidskosten, waarvan het bedrag niet eens vooraf bekend is — terwijl dit wettelijk verplicht is (transparantieplicht). Reparatie aan huis, wat jarenlang standaard was, “kan niet meer sinds de overname”.
Waarom dit juridisch onhoudbaar en menselijk onacceptabel is
Product voldoet niet aan de wettelijke conformiteitseis (art. 7:17 BW)
Gebreken bij extreem laag gebruik
Niet vooraf informeren over kosten = strijd met consumentenwet
Defect door handelen van Stella zelf, maar klant moet toch betalen
Geen enkele vorm van verantwoordelijkheid, empathie of oplossingsgerichtheid
Mijn vriendin heeft jarenlang vertrouwen gehad in Stella, maar is nu verdrietig en teleurgesteld. Ze voelt zich in de steek gelaten en misleid. Dit is geen service, dit is klanten financieel onder druk zetten.
Conclusie
Koop hier geen fiets.
Slechte kwaliteit. Geen transparantie. Geen respect voor klanten.
Wij overwegen juridische stappen, want dit is onacceptabel

Resposta da Stella Fietsen
Prettig contact, vriendelijk en netjes, snelle service door de verkoper en door Sandro Aprile

Resposta da Stella Fietsen
Eerlijk advies, over positieve zaken maar ook over de mindere zaken. Als iets niet goed is dan wordt dit dan ook zo benoemd. Dan weet je waar je aan toe bent.
Goede snelle service, jammer dat er geen winkel meer in de buurt is. Dit is gekomen door het failissement en de herstart/doorstart.
Toch kan je online of telefonische je vragen stellen.

Resposta da Stella Fietsen
Het valt me zeer tegen fiets is nog geen anderhalf jaar oud en een half jaar geleden een nieuwe controller moeten laten plaatsen maar nee geen garantie meer door faillissement 250 euro kwijt voor een nieuwe en wat denk je nu weer stuk wat een slechte kwaliteit ik had beter al die reparaties in een betere fiets kunnen stoppen want ja al die Stella onderdelen pffff… maar door faillissement kan ik overal naar fluiten.

Resposta da Stella Fietsen
Mijn accu kwam steeds los van de fiets. Dit is gerepareerd gedurende ruim een uur. Het was kosteloos, gewoon service werd er gezegd. Top!
Coert

Resposta da Stella Fietsen
Al ongeveer 4 jaar geleden een fiets gekocht bij Stella. Al vrij snel kwamen er problemen met de fiets en terugkerende problemen met de ondersteuning die het niet meer deed. Door een ongeluk is de gehele fiets kapot gegaan, maar door ze verzekering aangegeven dat dit geen nieuwe wordt en het gewoon gerepareerd wordt. 3 maanden later, weer probleem met de fiets. Weer naar Stella, waar ze het contactspray niet hebben laten opdrogen waardoor het contact draadje is doorgebrand, 2 dagen later. Vervolgens een afspraak gemaakt, deze werd geannuleerd want Stella ging failliet. Sindsdien na een half jaar eindelijk contact gekregen en toen na 2 weken weer fiets kapot. Sindsdien meerdere keren gemaild, maar nooit meer een reactie gehad. We krijgen stella niet meer te pakken telefonisch en heb nu al bijna een jaar geen fiets. Of te wel een groot drama waarin we Stella niet meer te pakken krijgen. Slechte service sinds het opnieuw is opgestart.

Resposta da Stella Fietsen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.