Stella Fietsen Avaliações 17.574

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn in het filiaal in Wijchen geweest .We werden geholpen door Hasan een zeer vriendelijke en duidelijke man .Een goede uitleg zonder onzinverhaaltjes in een rustige omgeving geweldig geholpen do... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja ja het is stella gelukt!! Op vervolg van de vorige reviews toch even wat positiefs voor stella. Het probleem is opgelost! Heeft stella dat gedaan???? Nee mijn vader mag door een herseninfarct nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op vrijdag 8.mei een mooie fiets gekocht.in Wijchen. Deze was sterk afgeprijsd omdat het een fiets van de vriendenloterij betrof. Prachtige fiets een Stella Livorno FDSTe RTE2.1 28 N8D kobal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren met mijn Stella fiets bij Stella Houten geweest. Wat een verbetering zeg,vergeleken met 2 jaar geleden. De fietsenmakers zijn zo servicegericht en vriendelijk. Ze blijven optimistisch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

18 mil avaliações

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Een onderhoudsbeurt met bandenpakket

Een onderhoudsbeurt inclusief bandenpakket en wintercoating laten doen. Ik kon mijn e-bike in de ochtend brengen en begin van de middag weer ophalen. Alles was keurig gedaan en ook goed nagekeken. Er mankeerde wel wat aan, dat hebben ze ook gerepareerd en vervangen. Mijn fiets weer netjes en schoon, klaar om er de winter mee door te kunnen.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat de onderhoudsbeurt, inclusief het bandenpakket en de wintercoating, volledig naar wens is uitgevoerd. Goed om te horen dat u uw e-bike snel weer kon ophalen en dat alles zorgvuldig is nagekeken.

Mooi ook dat eventuele aandachtspunten direct zijn verholpen en dat u uw fiets schoon en in goede staat terug heeft gekregen , helemaal klaar voor de winter.

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of service nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Nooit meer!

Nooit meer!. Stella en de ANWB-verzekering die zij aanraden hebben mij compleet in de steek gelaten. Mijn e-bike van €2.000 werd gestolen uit mijn werkplek. Ik heb camerabeelden, de sleutel en alle gevraagde documenten aangeleverd, en toch kreeg ik geen enkele vergoeding.
Hun excuus? Er zou zogenaamd geen “duidelijk bewijs” zijn van hoe het slot is opengebroken, en ze gaven mij de schuld omdat ik nog maar één sleutel had omdat de tweede kwijt was. Dat voelde als niets meer dan een smoes om niet te hoeven uitkeren.
Geen ondersteuning, geen verantwoordelijkheid, geen eerlijkheid. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in zowel Stella als ANWB volledig vernietigd. Potentiële klanten moeten

Beste meneer Abbar,

Wat vervelend om te lezen dat u deze situatie zo heeft ervaren. We begrijpen heel goed hoe ingrijpend het is wanneer uw e-bike wordt gestolen en dat het extra teleurstellend is wanneer een verzekeringsclaim vervolgens wordt afgewezen. Dat is voor niemand een prettige uitkomst.

We vinden het belangrijk om hierbij wel enige duidelijkheid te geven. De verzekering waar u naar verwijst loopt via de ANWB en niet via Stella zelf. Zowel u als wij zijn hierbij gebonden aan de polisvoorwaarden die vooraf zijn afgesproken. In deze voorwaarden staat expliciet vermeld dat bij diefstal beide originele sleutels moeten kunnen worden overlegd. Wanneer hier niet aan voldaan wordt, kan de verzekeraar helaas besluiten niet tot uitkering over te gaan.

Dat neemt niet weg dat we het oprecht jammer vinden dat u hierdoor geen vergoeding heeft ontvangen. Ook voor ons is dit een teleurstellende situatie, maar wij hebben hierin geen beslissingsbevoegdheid en kunnen niet afwijken van de voorwaarden van de verzekeraar.

Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan toelichting, dan denken we uiteraard graag met u mee waar mogelijk. We danken u in ieder geval dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle geduld bij aankoop en aflevering

Alle geduld bij aankoop en aflevering. Gaan goed in op vragen en eventuele zorgen. Hiervoor de complimenten aan, ik zal ze bij naam noemen, de verkopers Mark en Henk. En complimenten voor de mensen van de werkplaats. Ook is er een goede wisselwerking tussen werkplaats en verkopers. Dat is duidelijk. Prima service en alle vertrouwen in het product. Had hiervoor ook een Stella en daar ook goede ervaringen mee.

14 de outubro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zowel bij de aankoop als bij de aflevering met zoveel geduld en aandacht bent geholpen. We nemen graag de tijd om vragen en eventuele zorgen goed te bespreken, dus het is mooi om te horen dat dit zo is ervaren.

Uw complimenten aan Mark en Henk geven we met veel plezier aan hen door. Dat doet hun veel plezier. Net als aan onze collega’s van de werkplaats. Ook uw opmerking over de goede samenwerking tussen verkoop en werkplaats waarderen we enorm. Dat is precies waar we naar streven.

Het vertrouwen dat u uitspreekt in onze service en onze fietsen, en het feit dat u opnieuw voor Stella heeft gekozen, betekent veel voor ons. Dank daarvoor!

Wij wensen u weer veel veilige en fijne kilometers toe. Mocht u in de toekomst iets nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stella super fiets super personeel

Voor de tweede keer bezocht ik Stella in Schiedam, winkel zag er netjes en schoon uit.
Personeel super vriendelijk en behulpzaam.
Verkoper toen hij hoorde dat ik niet zelf fiets op kon halen ivm gezondheid besloot hij mijn fiets thuis af te leveren.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u voor de tweede keer zo’n positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Schiedam. Goed om te lezen dat u de winkel als netjes en schoon heeft ervaren en dat ons team u vriendelijk en behulpzaam heeft geholpen.

Extra mooi vinden we het om te horen dat onze verkoper met u heeft meegedacht en ervoor heeft gezorgd dat de fiets bij u thuis werd afgeleverd vanwege uw gezondheid. Dat soort persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. Wij zullen dit aan de meneer doorgeven, dat doet hem ook veel plezier.

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en staan uiteraard voor u klaar mocht u ons in de toekomst nodig hebben.

Aankoop nieuwe fiets

Geweldig geholpen bij een winterbeurt voor de fiets.
En al kijken een nieuwe fiets gekocht.
Eerlijke informatie. Dat is fijn.
Super inruilprijs en extra korting.
Complimenten. Ik ben er erg blij mee
Voor mij blijft Stella de hoogste kwaliteit leveren kwa fietsen.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de winterbeurt én dat dit zelfs heeft geleid tot de aanschaf van een nieuwe fiets.

We vinden het belangrijk om altijd eerlijke en duidelijke informatie te geven, en het is mooi om terug te lezen dat u dat zo waardeert. Ook dat de inruilprijs en extra korting naar wens waren, doet ons goed.

Uw compliment over de kwaliteit van onze fietsen betekent veel voor ons, daar werken we iedere dag hard aan.

Wij wensen u ontzettend veel veilige en plezierige kilometers toe op uw nieuwe fiets. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of service nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Really good bikes

Really good bikes!
The staff in Nijmegen is very very helpful and friendly, I recommend :)

4 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Thank you so much for your kind words! Great to hear that you’re enjoying our bikes and that our team in Nijmegen was able to help you in such a friendly and supportive way. We truly appreciate your recommendation, it means a lot to us!

If you ever need any assistance, advice, or service in the future, we’re always happy to help.

Kind regards,

Henk

Henk, Peter en Allesandro hebben me super vriendelijk geholpen! Goed advies en uiteindelijk verkoop van nog een fiets! Een aanrader om naar deze winkel te gaan voor een reparatie of aankoop!

1 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Wat geweldig om te lezen dat Henk, Peter en Allesandro u zo vriendelijk hebben geholpen! We geven uw complimenten met veel plezier aan hen door dat zal hen zeker goed doen.

Fijn dat het advies helder en prettig was, en dat dit zelfs heeft geleid tot de aankoop van een extra fiets. Dat vertrouwen waarderen we enorm.

Ook dank voor uw mooie aanbeveling voor onze winkel; dat betekent veel voor ons.

Mocht u in de toekomst langskomen voor service, reparatie of advies, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Prima service...

Vandaag mijn Vicenza weggebracht voor z'n 1ste onderhoudsbeurt,fiets was eerder een keer gevallen handvat kapot, voorband was beschadigd...beiden zijn gratis vervangen, dit vindt ik heel netjes.Mijn fiets kreeg ook een gratis winterbeurt.

28 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat de eerste onderhoudsbeurt van uw Vicenza naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt blijven fietsen, en daarom helpen we graag wanneer er schade is ontstaan helemaal mooi dat u de vervanging van het handvat en de voorband als netjes heeft ervaren.

Ook goed om te horen dat de gratis winterbeurt gewaardeerd wordt. Zo blijft uw fiets in topconditie, ook in de koudere maanden.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of ergens ondersteuning bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Nieuwe Fietst Je werd uitsteken geholpen

Je werd uitsteken geholpen

15 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. Daar doen we het voor! 🚲✨

We geven uw compliment graag door aan onze collega’s.

Mocht u nog vragen hebben of in de toekomst ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard altijd voor u klaar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We hebben al meerdere keren een fiets…

We hebben al meerdere keren een fiets gekocht.

15 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie al meerdere keren een fiets bij ons hebben gekocht. Dat vertrouwen waarderen we enorm! 💙

We doen ons best om zowel onze producten als onze service betrouwbaar en prettig te houden, en het is mooi om terug te krijgen dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht er in de toekomst iets zijn waar we bij kunnen helpen van vragen tot service of onderhoud dan staan we altijd voor jullie klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en netjes geholpen door Sandro!

21 de novembro de 2025

Beste Suzanne,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u zo snel en netjes bent geholpen door Sandro. We geven uw compliment met veel plezier aan hem door. Daar doet u ons én hem zeker een groot plezier mee!

Goede ervaring met Stella Heerhugowaard

Fijn dat je direct met de monteur een afspraak kunt maken als je Stella opbelt!
Een heel verschil met voorheen, toen je eindeloos naar het liedje van "nine million bicycles in Beijing" moest luisteren voordat je met de telefoniste in contact kwam.
Ik had een afspraak voor het repareren van mijn rem, maar kreeg tevens van de monteur het advies om mijn achterband te laten vervangen omdat hij bijna op/te glad was. Vooral gezien de aankomende regen/vorst periode.
Voor mijn eigen veiligheid dus beter.
Omdat de reparatie langer had geduurd dan gepland was werd er een coulance op de rekening toegepast.
Geweldig in deze toch al dure tijd!

Dikke pluim voor de monteurs van Stella Heerhugowaard.
Mevr. J. Hermans

13 de novembro de 2025

Beste mevrouw Hermans,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw positieve ervaring met ons team in Heerhugowaard. Wat fijn om te lezen dat het plannen van een afspraak nu soepel verloopt en dat onze monteur u goed heeft kunnen adviseren over de achterbandveiligheid staat bij ons altijd voorop.

We doen ons uiterste best om onze dienstverlening continu te verbeteren, en het is geweldig om terug te krijgen dat dit voor u merkbaar is. Ook fijn dat de coulance u in deze dure tijd een beetje heeft kunnen helpen.

Uw complimenten geven we met veel plezier door aan de monteurs van Stella Heerhugowaard; dit zal absoluut hun hele week goedmaken!

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Stella, en we wensen u veel veilige kilometers toe.

Hartelijke groet,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben diep teleurgesteld in Stella en…

Ik ben diep teleurgesteld in Stella en de service die ik heb ontvangen sinds de overname door Stella Next. Waar ik voorheen altijd zeer tevreden was met de vestiging in Houten, is de dienstverlening nu helaas totaal onprofessioneel en klantonvriendelijk.
Aankoop en eerste problemen
In mei 2024 kocht ik een Stella Dolce Transporter (maat S). Binnen enkele weken na aankoop viel de fietslamp er al af. Niet lang daarna begonnen ook de stangen van het voorrek los te hangen, waardoor de mand tijdens het fietsen naar beneden klapperde. Ik heb dit meerdere keren zelf proberen op te lossen met schroeven en tie-wraps, omdat ik vooral in de zomer fiets en het probleem eerst nog overzienbaar leek. Maar bij een fiets van deze prijsklasse mag je zulke gebreken helemaal niet verwachten.
Klacht ingediend – onverwachte kosten
Op 28 september 2025 heb ik mijn klacht officieel gemeld bij Stella. Ik werd gebeld door de werkplaats in Houten om een afspraak te maken, met het doel de lamp en het voorrek te repareren. Tijdens dit gesprek én in de e-mailbevestiging is met geen woord gerept over kosten.
Toen ik op 5 november 2025 bij de werkplaats kwam, kreeg ik tot mijn verbazing bij de balie te horen dat ik €85 moest betalen voor de reparatie terwijl het een manko was aan kwaliteit van de fiets. Dit was totaal onverwacht en vooraf niet gecommuniceerd. Als ik dit had geweten, had ik ervoor gekozen om het zelf te doen of naar een lokale fietsenmaker te gaan. Maar ik moest het bedrag direct betalen om mijn fiets mee te krijgen. Dit voelde als een vorm van betalen onder dwang.
Het verhaal van de medewerker was: “Dit is nieuw beleid sinds de overname door Stella Next.”
Dat beleid mocht blijkbaar pas achteraf verteld worden.
Nieuwe ernstige storing kort daarna
Enkele dagen later, op 11 november 2025, was mijn fiets opnieuw compleet defect:
Geen enkele trapondersteuning meer
De fiets trapt extreem zwaar
Walk-modus werkte niet
Display en verlichting doen het nog wel
Kortom: een e-bike die niet meer functioneert als e-bike.
Ik heb alle kabels gecontroleerd, de accu opnieuw geplaatst — geen resultaat.
Ik heb toen om 14:58 uur contact opgenomen met Stella en werd doorverbonden met de werkplaats (gesproken met medewerker Benno). Na een test gaf hij aan dat waarschijnlijk het display/computertje vervangen moet worden en dat ik opnieuw moet langskomen.
Vandaag opnieuw teleurstelling – 14 november
Omdat het defect is ontstaan door de monteur bij de reparatie op 5 november, heb ik vandaag gebeld om te vragen of ik deze keer wel kosteloos geholpen zou worden.
Het antwoord: nee, ik moet weer arbeidskosten betalen.
Vorige keer was dit al €1,5 euro per monuut, nu weten ze niet eens hoeveel het zal worden. En reparatie aan huis — wat voorheen altijd mogelijk was — wordt nu niet meer gedaan “sinds de overname”.
Waarom dit onacceptabel is
Mijn fiets heeft slechts 1.025 kilometer gereden in anderhalf jaar tijd en is als nieuw— extreem weinig voor een e-bike
Binnen een jaar meerdere defecten, wat absoluut niet past bij de verwachtingen bij deze aankoopprijs
Gebrek aan transparantie over kosten
Slechte kwaliteit, slechte communicatie, slechte service
Problemen die niet door mijn fout zijn ontstaan, maar ik moet er wel voor betalen
Complete gebrek aan verantwoordelijkheid of klantgerichtheid
Ik was jarenlang een zeer tevreden klant(voor de overname had ik ook een Stella fiets) ben altijd goed geholpen door het team in Houten en dit was precies de reden dat ik opnieuw koos voor Stella. Maar nu voel ik me totaal niet serieus genomen. Er wordt niet meegedacht, geen excuses, geen oplossing, alleen kosten doorberekenen voor hun eigen fouten.
Conclusie
Ik kan Stella helaas niet langer aanbevelen. Zowel het product als de service zijn zwaar onder de maat. Als dit niet netjes wordt opgelost, zal ik juridische stappen ondernemen, want een product moet voldoen aan redelijke verwachtingen en dat is hier absoluut niet het geval.
Koop hier geen fiets als je kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid belangrijk vindt. Sinds de overname is alles achteruit gegaan.

Beste Sanne VL,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat u niet de service en duidelijkheid heeft ervaren die u van ons gewend bent. Zeker omdat u eerder positieve ervaringen had met onze vestiging in Houten, begrijpen we dat dit teleurstellend voor u is.

De problemen die u omschrijft rondom de gebreken aan uw fiets, uw bezoek aan de werkplaats en de communicatie over de kosten nemen wij serieus. U hoort vooraf volledig geïnformeerd te worden over eventuele kosten, zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. Dat dit voor u niet zo is verlopen, vinden wij jammer en onze excuses dat dit zo heeft uitgepakt.

We begrijpen dat dit alles uw vertrouwen heeft geschaad en dat u graag duidelijkheid wilt over de vervolgstappen. Daarom kijken we graag samen met u naar uw dossier, zodat we kunnen bespreken wat er mogelijk is binnen onze service en onze huidige werkwijze.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via:
📞 088 – 252 63 00
📩 klantenservice@stella.nl

Nogmaals dank dat u uw ervaring met ons deelt. We willen dit graag met u bespreken om te kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze service en klantervaring sinds overname

Ik schrijf deze review namens mijn vriendin, die inmiddels emotioneel kapot en totaal gefrustreerd is door de manier waarop Stella haar behandelt. Sinds de overname door Stella Next is de service dramatisch verslechterd en wordt er geen enkele verantwoordelijkheid meer genomen.
In mei 2024 kocht zij een Stella Dolce Transporter. Binnen korte tijd: lamp eraf, voorrek los en nu — na een bezoek aan de werkplaats — complete uitval van de elektrische ondersteuning. De fiets heeft slechts 1.025 km gereden en is praktisch nieuw. Toch moest zij op 5 november 2025 onverwacht €85 betalen, zonder dat dit vooraf was gecommuniceerd. Dat is in strijd met de informatieplicht volgens het consumentenrecht.
Enkele dagen na deze betaalde reparatie viel de e-bike volledig uit. Vandaag, 14 november, belde zij om te vragen of herstel kosteloos zou zijn, aangezien de storing door Stella zelf is veroorzaakt. Antwoord: nee, opnieuw arbeidskosten, waarvan het bedrag niet eens vooraf bekend is — terwijl dit wettelijk verplicht is (transparantieplicht). Reparatie aan huis, wat jarenlang standaard was, “kan niet meer sinds de overname”.
Waarom dit juridisch onhoudbaar en menselijk onacceptabel is
Product voldoet niet aan de wettelijke conformiteitseis (art. 7:17 BW)
Gebreken bij extreem laag gebruik
Niet vooraf informeren over kosten = strijd met consumentenwet
Defect door handelen van Stella zelf, maar klant moet toch betalen
Geen enkele vorm van verantwoordelijkheid, empathie of oplossingsgerichtheid
Mijn vriendin heeft jarenlang vertrouwen gehad in Stella, maar is nu verdrietig en teleurgesteld. Ze voelt zich in de steek gelaten en misleid. Dit is geen service, dit is klanten financieel onder druk zetten.
Conclusie
Koop hier geen fiets.
Slechte kwaliteit. Geen transparantie. Geen respect voor klanten.
Wij overwegen juridische stappen, want dit is onacceptabel

5 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze ervaring zo uitgebreid te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen hoeveel frustratie en verdriet dit proces uw vriendin heeft opgeleverd. Dat is uiteraard nooit de bedoeling, en we begrijpen goed dat dit een bijzonder teleurstellende situatie voor jullie beiden is geweest.

We vinden het erg vervelend dat er meerdere mankementen zijn ontstaan bij een relatief nieuwe fiets en dat de recente contactmomenten niet hebben geleid tot de duidelijkheid en het vertrouwen dat u van ons mag verwachten. Ook het gevoel onvoldoende geïnformeerd te zijn over kosten begrijpen wij als zeer onprettig.

Om dit goed en zorgvuldig te kunnen onderzoeken, willen we uw vriendin graag vragen om ons een e-mail te sturen via klantenservice@stellanext.nl, met daarin ook de vermelding van welke winkel of locatie zij heeft bezocht. Op die manier kunnen wij meteen nagaan wat er precies is gebeurd en kunnen we gericht meedenken over een passende oplossing.

Nogmaals onze oprechte excuses dat uw ervaring op dit moment zo negatief is geweest. We nemen dit serieus en willen niets liever dan helpen om het vertrouwen te herstellen en ervoor te zorgen dat uw vriendin weer zonder zorgen van haar e-bike kan genieten.

Prettig contact

Prettig contact, vriendelijk en netjes, snelle service door de verkoper en door Sandro Aprile

Beste Layla,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad in onze vestiging. Wij wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe!

Groet,
Nick Wezepoel
Stella klantenservice

Eerlijk advies

Eerlijk advies, over positieve zaken maar ook over de mindere zaken. Als iets niet goed is dan wordt dit dan ook zo benoemd. Dan weet je waar je aan toe bent.

Goede snelle service, jammer dat er geen winkel meer in de buurt is. Dit is gekomen door het failissement en de herstart/doorstart.

Toch kan je online of telefonische je vragen stellen.

Beste Sander,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u ons eerlijke advies en onze snelle service waardeert.

We begrijpen dat het jammer is dat er momenteel geen winkel meer bij u in de buurt is na het faillissement en de daaropvolgende doorstart. Ondanks dat blijven we uiteraard graag voor u klaarstaan in onze vestigingen, online of telefonisch.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen en wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers toe.

Zeer slechte kwaliteit …

Het valt me zeer tegen fiets is nog geen anderhalf jaar oud en een half jaar geleden een nieuwe controller moeten laten plaatsen maar nee geen garantie meer door faillissement 250 euro kwijt voor een nieuwe en wat denk je nu weer stuk wat een slechte kwaliteit ik had beter al die reparaties in een betere fiets kunnen stoppen want ja al die Stella onderdelen pffff… maar door faillissement kan ik overal naar fluiten.

13 de novembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn dat u binnen relatief korte tijd meerdere reparaties heeft moeten laten uitvoeren aan uw fiets. Dat is natuurlijk niet de ervaring die u van uw Stella-fiets had mogen verwachten.

Helaas heeft het faillissement ervoor gezorgd dat bepaalde garanties en regelingen zijn komen te vervallen. We begrijpen dat dit voor u, en veel andere klanten, erg teleurstellend en vervelend is, zeker wanneer u recent nog kosten heeft moeten maken voor onderdelen zoals de controller.

Hoewel we in dit geval geen coulance kunnen bieden, willen we u wel bedanken voor het delen van uw verhaal. Feedback zoals die van u helpt ons om te blijven verbeteren en om deze situaties zo helder mogelijk te blijven communiceren.

Mocht u nog vragen hebben of willen dat we met u meekijken naar wat er wél mogelijk is, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn accu kwam steeds los van de fiets

Mijn accu kwam steeds los van de fiets. Dit is gerepareerd gedurende ruim een uur. Het was kosteloos, gewoon service werd er gezegd. Top!

Coert

16 de outubro de 2025

Beste Coert,

Wat fijn dat het probleem met uw accu is verholpen en dat u goed bent geholpen. Wij danken u hartelijk voor het delen van uw ervaring en wensen u veel plezierige kilometers op uw Stellafiets!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel en met goed advies geholpen.

24 de outubro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat je snel en met goed advies bent geholpen. We blijven ons best doen om iedere ervaring net zo prettig te maken, en hopen je bij een volgend contact weer even goed van dienst te kunnen zijn.

Team Klantenservice Stella

Een groot drama

Al ongeveer 4 jaar geleden een fiets gekocht bij Stella. Al vrij snel kwamen er problemen met de fiets en terugkerende problemen met de ondersteuning die het niet meer deed. Door een ongeluk is de gehele fiets kapot gegaan, maar door ze verzekering aangegeven dat dit geen nieuwe wordt en het gewoon gerepareerd wordt. 3 maanden later, weer probleem met de fiets. Weer naar Stella, waar ze het contactspray niet hebben laten opdrogen waardoor het contact draadje is doorgebrand, 2 dagen later. Vervolgens een afspraak gemaakt, deze werd geannuleerd want Stella ging failliet. Sindsdien na een half jaar eindelijk contact gekregen en toen na 2 weken weer fiets kapot. Sindsdien meerdere keren gemaild, maar nooit meer een reactie gehad. We krijgen stella niet meer te pakken telefonisch en heb nu al bijna een jaar geen fiets. Of te wel een groot drama waarin we Stella niet meer te pakken krijgen. Slechte service sinds het opnieuw is opgestart.

4 de abril de 2025

Beste mevrouw Ridderbos,

Wat vervelend om te lezen dat u al zo lang problemen ervaart met uw fiets. Onze oprechte excuses voor alle frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Wij helpen u graag verder. Stuur uw e-mail naar klantenservice@stellanext.nl
en wij reageren doordeweeks zeer snel. Om u goed te kunnen helpen, ontvangen wij graag:

📍 Postcode, huisnummer, telefoonnummer en de vestiging waarmee u contact had
🔧 Een korte omschrijving van het probleem met de fiets

We hopen snel van u te horen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Het Stella Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.