Stella Fietsen Avaliações 17.574

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn in het filiaal in Wijchen geweest .We werden geholpen door Hasan een zeer vriendelijke en duidelijke man .Een goede uitleg zonder onzinverhaaltjes in een rustige omgeving geweldig geholpen do... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja ja het is stella gelukt!! Op vervolg van de vorige reviews toch even wat positiefs voor stella. Het probleem is opgelost! Heeft stella dat gedaan???? Nee mijn vader mag door een herseninfarct nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op vrijdag 8.mei een mooie fiets gekocht.in Wijchen. Deze was sterk afgeprijsd omdat het een fiets van de vriendenloterij betrof. Prachtige fiets een Stella Livorno FDSTe RTE2.1 28 N8D kobal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren met mijn Stella fiets bij Stella Houten geweest. Wat een verbetering zeg,vergeleken met 2 jaar geleden. De fietsenmakers zijn zo servicegericht en vriendelijk. Ze blijven optimistisch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

18 mil avaliações

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Nooit geen Stella meer,wees gewaarschuwd

Een ster is nog teveel,accu van 850 euro in 2 jaar en 4 maanden kapot.Zegen dat je 3 jaar garantie hebt op een bosch accu en nu ineens nog maar 2 jaar ,is vervallen door faillissement.Er is nog geen 3000 km mee gefietst en ze doen niks voor je ,zeggen lachend aan de telefoon ja dat was bij stella,wij zijn nu Stella next. Wat een onsympathiek bedrijf
Update reactie van Stella had ik al verwacht ,bevestigd helemaal nooit geen Stella meer

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons om te lezen dat u zo teleurgesteld bent over uw accu en dat dit voor frustratie heeft gezorgd. We begrijpen goed dat dit een vervelende situatie is, zeker gezien het relatief lage aantal kilometers dat ermee is gereden.

Helaas is het zo dat een groot deel van de oude garanties door het faillissement is komen te vervallen, ook voor accu’s. Wij zijn hierin gebonden aan de geldende wettelijke en contractuele voorwaarden en kunnen hier helaas geen uitzonderingen op maken.

Wij vinden het jammer dat dit voor u zo’n negatieve ervaring heeft opgeleverd. Uw feedback nemen wij mee in onze voortdurende aandacht voor service en productkwaliteit.

Vriendelijkheid in top

Heel kundig heel vriendelijk en heel behulpzaam

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service als kundig, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Uw complimenten geven we graag door aan het team.

Wij wensen u veel plezier met uw fiets en staan uiteraard klaar als u ons in de toekomst nodig heeft.

Stella fietsen Wijchen

Geholpen door Julien bij stella fietsen Wijchen .
Goed geholpen,goede uitleg.
Julien is erg Vriendelijk.
De fiets kon gelijk mee huis
Een dag later bij collega Hasan nog een display en jasbeschermmers gekocht.
Monteur gelijk gemonteerd.
Geweldig wat een service
Mvg
Marga Zahradnik-Balvers

5 de fevereiro de 2026

Beste mevrouw Zahradnik-Balvers,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u bij onze vestiging in Wijchen zo goed bent geholpen door Julien en dat u duidelijke uitleg heeft gekregen.

Geweldig dat u uw fiets direct mee naar huis kon nemen en dat onze collega Hasan u later ook heeft kunnen helpen met het display en de jasbeschermers.

Het is goed om te horen dat alles vlot en naar wens is gemonteerd. Uw complimenten geven we uiteraard graag door aan het team, zulke reacties maken hun dag helemaal goed!

Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers op uw nieuwe fiets.

Stella Wijchen..

Erg fijn geholpen door Hasan.
Hij laat je vrij in je keuze .
Hassan is heel vriendelijk.
Accu opladen fietsverzekering afsluiten,en klaar.
Ik kon de Fiets gelijk meenemen.
Gekocht bij Stella winkel wijchen.
Mvg Rob Zahradnik

9 de fevereiro de 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen door Hasan in onze vestiging in Wijchen. Goed om te horen dat u voldoende vrijheid had bij uw keuze en dat het afsluiten van de verzekering en het opladen van de accu soepel is verlopen.

Geweldig dat u uw fiets direct mee naar huis kon nemen. Uw complimenten geven we uiteraard graag door aan Hasan, dat zal hem zeker goed doen!

Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers op uw nieuwe fiets.

Beverwijk leuke winkel

Leuke werknemers en goed geholpen en uitleg gekregen

26 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u onze vestiging in Beverwijk als prettig heeft ervaren en dat u zo goed bent geholpen met duidelijke uitleg.

We vinden het geweldig dat u zo tevreden bent en wensen u ontzettend veel plezier met uw fiets. Dank voor het delen van uw positieve ervaring!

Wij hopen u nog lang van dienst te kunnen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets gekocht vlak voor Stella failliet…

Fiets gekocht vlak voor Stella failliet ging. Een jaar later zat de accu vast en het LCD scherm werkte niet meer. Stella Schiedam alle onder garantie perfect gemaakt. Fijne zaak met vriendelijk personeel. Bedankt monteur Marcel!

23 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u bij onze vestiging in Schiedam zo goed bent geholpen en dat zowel de accu als het LCD-scherm netjes onder garantie zijn opgelost.

Goed om te horen dat u de service als prettig heeft ervaren en dat onze collega Marcel u zo goed heeft geholpen, uw compliment geven we uiteraard graag aan hem door.

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Wij wensen u nog veel veilige en fijne kilometers toe en staan graag voor u klaar als u ons in de toekomst nodig heeft.

Nieuwe fietsen

Goede dag zijn in Wijchen geweest voor een nieuwe fiets.
Naar een goede uitleg en een test rit een keus gemaakt. voor twee nieuwe fietsen deze vandaag op gehaald helemaal op de persoon afgesteld en vandaag afgeleverd helemaal perfect top gedaan

28 de janeiro de 2026

Beste John,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in Wijchen zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe fietsen en dat u na duidelijke uitleg en een testrit een goede keuze heeft kunnen maken.

Geweldig dat de fietsen vervolgens helemaal op maat zijn afgesteld en perfect zijn afgeleverd, precies zoals het hoort.

Dank voor uw vertrouwen in Stella en veel plezier met uw nieuwe fietsen!

Bagagedrager Stella afgebroken

Ik heb een Stella Vicenza in 2021 gekocht en nu is de bagagedrager afgebroken met een kinderzitje erop, gelukkig met het kind in het stoeltje te zetten en niet tijdens de rit . ik heb met Stella gebeld voor garantie en wat krijg je te horen. Ja dat was de oude Stella wij zijn nu de nieuwe Stella dus we kunnen je helaas niet helpen, ik zeg ik heb de bon en garantiebewijs nog, dat maakte niet uit. Er wordt ook geen oplossing voorgesteld of iets dergelijks, helaas kunnen we je niet helpen.

26 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het erg vervelend om te lezen wat er is gebeurd met de bagagedrager van uw fiets, zeker omdat er een kinderzitje op zat. Gelukkig dat dit niet tijdens het fietsen is gebeurd. we begrijpen goed dat dit schrikken is geweest.

Helaas is het inderdaad zo dat door de eerdere situatie rondom Stella een groot deel van de lopende garanties is komen te vervallen. Dat is ook voor ons geen prettige boodschap om te moeten overbrengen en we hadden dit zelf graag anders gezien.

We zijn hierin gebonden aan wat juridisch mogelijk is en kunnen daar helaas niet van afwijken.

We begrijpen dat dit voor u teleurstellend is, zeker omdat u nog beschikt over aankoop- en garantiebewijzen. Het spijt ons dat we u in dit geval geen betere oplossing kunnen bieden.

Dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stella fietsen is slecht de fiets die…

Stella fietsen is slecht de fiets die ik er kochte was naar een jaar al kapot en heb hem pas twee jaar kan er niks meer mee trapsenzor defect bedieningspaneel decfet accu wat er niet uit kan voorwielmoter problemen software problemen kort om een mis aan koop nooit geen stella meer

24 de janeiro de 2026

Beste Remco,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent over uw fiets en de problemen die u heeft ondervonden. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten toewensen.

Uw feedback nemen wij mee in onze voortdurende aandacht voor kwaliteit en verbetering van onze producten en service.

Vreselijke slechte fietsen

Vreselijke slechte fietsen. Na 2 jaar bij beidde fietsen de accu's kapot. Waarvan bij 1 al gelijk in het begin problemen gaf. Vind het niet zo gek dat ze failliet waren,... echt slechte kwaliteit fietsen /accu's
Ik begin echt nooit meer aan een stella fiets.

16 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat u ontevreden bent over uw fietsen en met name over de prestaties van de accu’s. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten toewensen.

Hoewel we uw teleurstelling begrijpen, kunnen we via dit platform helaas niet verder inhoudelijk ingaan op algemene opmerkingen zonder specifieke vraag of situatie. We nemen feedback zoals deze wel mee in onze voortdurende aandacht voor kwaliteit en productontwikkeling.

We danken u voor het delen van uw mening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kwam onverwachts langs voor mijn bad…

Ik kwam onverwachts langs voor mijn bad op te pompen omdat het mijzelf niet lukte, ze hielpen mij zonder problemen en waren erg vriendelijk. Onlangs moest ook mij fiets voor onderhoud en hadden ze de standaard gratis vervangen.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onverwachts langs kon komen en dat we u zonder problemen hebben kunnen helpen en natuurlijk met een vriendelijke glimlach.

Ook goed om te horen dat uw fiets tijdens het onderhoud netjes is nagekeken en dat de standaard kosteloos is vervangen.

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Mocht u in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DO NOT BUY A BIKE FROM STELLA.

DO NOT BUY A BIKE FROM STELLA.

I bought my bike from Stella a little less than 2 years ago. I has broken multiple times. 3 times majorly that I havent been able to ride it. The most recent time it won't turn on after sitting in my storage unit.

Customer service is no existence. If you depend on your bike daily like I do, then go with another brand. You will be waiting weeks to have your bike fixed.

3 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Thank you for sharing your experience with us. We’re truly sorry to read that you’ve had multiple issues with your bike and that it has let you down again, especially if you depend on it for daily use. We fully understand how frustrating and disruptive this must be.

It’s disappointing to hear that you feel unsupported by customer service. That is certainly not the experience we aim to provide, and we regret that this has been your perception. From your review, it’s unfortunately not clear which point of contact you have been in touch with. It is possible that older Stella contact details were used, but we cannot be certain based on the information available here on Trustpilot.

We would very much like the opportunity to review your situation in more detail and see how we can help. We kindly ask you to contact us via klantenservice@stellanext.nl
, which is our current customer support email address. If you include a brief description of the issues, along with your contact details (postcode + housenummer and telephone number) and the location where you were previously assisted, we will be happy to look into this for you.

Thank you for taking the time to share your feedback. It helps us understand where improvements are needed.

Stellar

Drie jaar geleden een transport fiets gekocht en die kon 120 kilo aan, over een heuvel heen. Fietst nog steeds prettig 3 jaar later. Accu gaat goed mee. Mijn vorige elofiets als hield bij lage accu er opeens mee op, deze spreid het meer uit zodat het zelfs laag iets langer meegaat, wat nuttig is.

1 de janeiro de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw transportfiets, drie jaar na aankoop, nog steeds prettig fietst en goed presteert, zelfs met een zware belasting en over heuvelachtig terrein.

Ook goed om te lezen dat u tevreden bent over de accuprestaties en dat deze gelijkmatig vermogen blijft leveren, zelfs bij een lagere accustand. Dat is inderdaad een groot voordeel in het dagelijks gebruik.

Wij zijn blij dat u zo tevreden bent en wensen u nog heel veel fijne en veilige kilometers toe. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service van de jongens…

Goede en snelle service van de jongens uit Heerhugowaard. Daniel was met een half uurtje klaar met het vervangen van een rotatie sensor. Fijn!

23 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u zo goed en snel bent geholpen door het team in Heerhugowaard en dat Daniel het probleem met de rotatiesensor vlot heeft kunnen verhelpen.

Uw compliment geven we uiteraard aan Daniel door, daar wordt hij zeker blij van en het maakt zijn dag helemaal goed. Dank voor het delen van uw ervaring!

Mocht u in de toekomst weer service of hulp nodig hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Inmiddels onze 6e fiets gekocht bij…

Inmiddels onze 6e fiets gekocht bij Stella. Bij het filiaal in Heerhugowaard wordt je enthousiast en eerlijk geholpen bij je keuze. Het zijn toppers daar!

20 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat bijzonder om te lezen dat u inmiddels al uw zesde fiets bij Stella heeft gekocht. Dat vertrouwen waarderen we enorm.

Ook geweldig om te horen dat u bij ons filiaal in Heerhugowaard enthousiast en eerlijk bent geholpen bij het maken van uw keuze. Uw complimenten geven we uiteraard graag door aan het team daar; zij zullen dat zeker waarderen.

Dank voor uw loyaliteit aan Stella. Wij wensen u opnieuw veel veilige en plezierige kilometers toe en staan uiteraard voor u klaar als u ons in de toekomst nodig heeft.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect geholpen door daniel en daan

18 de dezembro de 2025

Beste Justin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u perfect bent geholpen door Daniel en Daan. Uw complimenten geven we graag aan hen door.

Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Perfect geholpen door Arien

Perfect geholpen door Arien. Nwe display na goede info 👍

17 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u perfect bent geholpen door Arien en dat u na duidelijke uitleg een nieuw display heeft gekregen. Fijn dat alles naar wens is verlopen 👍

Uw compliment geven we graag aan Arien door. Dat doet hem veel plezier. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of service nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Goed en snel geholpen!

17 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed en snel bent geholpen. Daar doen we het voor.

Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top geholpen door Remco HHW.

Top geholpen bij Stella HHW. Gebeld over mijn koplamp ik kon meteen langs komen wat een fijne service. En deze service was nog gratis ook, wat een topper die Remco.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo snel en prettig bent geholpen bij Stella. Goed om te horen dat u direct langs kon komen en dat het probleem met de koplamp meteen is verholpen, en zelfs kosteloos.

Uw complimenten aan Remco geven we uiteraard graag aan hem door. Dat zal hij zeker waarderen!

Dank voor uw vertrouwen in Stella. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of service nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Top geholpen door Wim

Top geholpen door Wim, Niels en Remco! Ook als je zonder afspraak binnen komt. Proberen altijd te helpen!

16 de dezembro de 2025

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Wim, Niels en Remco, ook zonder afspraak. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, dus het is prettig om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Uw complimenten geven we met plezier aan onze collega’s door, dat hen ook veel plezier. Dank voor het vertrouwen in Stella, en mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Team Stella

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.